hahahahaahhahahahahahaha...reds je napisao/la:Jesi ukr'o šta tamo ?T-MAC je napisao/la:sig'o i ja iz daleke spanije...konacno....
jesam zadnji dan krao hranu da imam za puta...jedva rusak ponjeo...sta cu...preslo mi u naviku...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hahahahaahhahahahahahaha...reds je napisao/la:Jesi ukr'o šta tamo ?T-MAC je napisao/la:sig'o i ja iz daleke spanije...konacno....
vidio sam **** ga usta žvaljava ,mene Ural ,kak ti je to opet srce slomilaharry_90 je napisao/la:@legenda reala
Sheba me Marchenko bem mu mamu![]()
[youtube][/youtube]
To Djani brateeee
legenda reala je napisao/la:vidio sam **** ga usta žvaljava ,mene Ural ,kak ti je to opet srce slomilaharry_90 je napisao/la:@legenda reala
Sheba me Marchenko bem mu mamu![]()
[youtube][/youtube]
To Djani brateeee![]()
ma nije ni bio favorit jbg ,harry_90 je napisao/la:Znao sam da cu pasti na njemu bem mu sve smotano![]()
Ma nije ni jedna,vec dobra pjesma pa zato..
@alfic
P.ederu
T-MAC je napisao/la:hahahahaahhahahahahahaha...reds je napisao/la:Jesi ukr'o šta tamo ?T-MAC je napisao/la:sig'o i ja iz daleke spanije...konacno....
jesam zadnji dan krao hranu da imam za puta...jedva rusak ponjeo...sta cu...preslo mi u naviku...![]()
legenda reala je napisao/la:ma nije ni bio favorit jbg ,harry_90 je napisao/la:Znao sam da cu pasti na njemu bem mu sve smotano![]()
Ma nije ni jedna,vec dobra pjesma pa zato..
@alfic
P.ederu
a evo nam ba alfe ,gejha
Alfa stavio sam ti Bergkampov gol ,jel onaj
Gdje si streberuuu, sta mai....alfarouqaminu je napisao/la:gde ste ljudi? Jel ima koga?
alfarouqaminu je napisao/la:gde ste ljudi? Jel ima koga?
gle ovog,jel si se vratio iz skole?adis.p je napisao/la:Gdje si streberuuu, sta mai....alfarouqaminu je napisao/la:gde ste ljudi? Jel ima koga?![]()
![]()
![]()
bez tebe nistaDAVID VILLA je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:gde ste ljudi? Jel ima koga?
ima mene![]()
![]()
![]()
alfarouqaminu je napisao/la:gle ovog,jel si se vratio iz skole?adis.p je napisao/la:Gdje si streberuuu, sta mai....alfarouqaminu je napisao/la:gde ste ljudi? Jel ima koga?![]()
![]()
![]()
![]()
bez tebe nistaDAVID VILLA je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:gde ste ljudi? Jel ima koga?
ima mene![]()
![]()
![]()
DAVID VILLA je napisao/la:
bez tebe nistaDAVID VILLA je napisao/la:
ima mene![]()
![]()
![]()
sta ima jel ima sta novo u skoli,jel bila neka jedinica?adis.p je napisao/la:Sta je Alfa kuco stara.....![]()
Hahahahhah cuj kod mene jedinica......alfarouqaminu je napisao/la:sta ima jel ima sta novo u skoli,jel bila neka jedinica?adis.p je napisao/la:Sta je Alfa kuco stara.....![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 114 gostiju.