FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

T-MAC
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la T-MAC » 18 maj 2011, 20:33

aj pucajte ukratko...kakvih novosti oko barce...totalno sam neupucen nakon ove eskurzije...znam samo da sam bio na camp nou i to je to.. :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 18 maj 2011, 21:35

T-MAC je napisao/la:aj pucajte ukratko...kakvih novosti oko barce...totalno sam neupucen nakon ove eskurzije...znam samo da sam bio na camp nou i to je to.. :mrgreen:
http://www.****.com/
...citaj... :)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 maj 2011, 11:29

zanimljivi su nam ovi crni gostujuci dresovi, lijepa promjena

izgleda da je stvar oko dovodjenja Rossija skoro pa zavrsena, vjerovatno kao i vilja prosle sezone, cim zavrsi sezona bice i zvanicno, a cifra je 30 miliona. neki od nas su za njega, neki bi vidjeli radije druge napadace kao sto je neymar ili recimo sjajni falcao, koji bi se za te pare mozda mogli dovesti, ali kako stvari stoje rossi je pepova prva zelja, ima tu i logike, i mozemo mu pozeljti dobrodoslicu u nas klub i da opravda ogromno povjerenje i ogromne pare.

moze se lako primijetiti kako Pep ciljano dovodi igrace da se sto bolje uklope i igrom i ponasanjem, uglavnom su to mirni fini momci, svaki je tehnicki dobar, svi znaju spanski jer ili su spanci ili argentinci, ili su momci koji duze igraju u primieri

sta ce biti od fabregasa jos uvijek nema nista definitivno, neki pisu kako je klub odustao zbog previsoke cijene, sto je i pametno jer nam zaista nije potreban toliko u ovom trenutku

jos jedna mozda i najbitnija pozicija koju treba pojacati, a to je lijevi bek, jos uvijek nema nikakvih malo konkretnih informacija ko bi mogao doci, spominjao se Bale, ponekad i Coentrao, ima jos dobrih lijevih bekova, npr Clisiju iz arsenala istice ugovor i mozda bi ga mogli i jeftino dovesti, al opet nije on ta klasa.

moje zelje su tu jedan od ove trojice Bale, Bastos, Coentrao, kad se uzme u obzir kakac nam ofanzivan bek treba, mislim da su ova trojica najbolje rjesenje, narocito Bale, al ostaje da se vidi sta Pep misli o svemu tome. Rossija i recimo Bale-a bi sigurno mogli dovesti, ali ako je tu u igri jos i Cesc, onda mislim da nema sanse tri skupa igraca dovesti. Iz totenhama tvde kako bi prodali Bale-a za 40 miliona, to znaci da bi ga mogli dobiti i za 35 miliona vjerovatno, puno para jeste, ali i vrijedi momak s obzirom da je vjerovatno najbolji na svijetu na toj poziciji i da ima samo 21 godinu.

tako recimo dva vrhunska igraca rossi i bale bi nam fino dosli da se osvjezi i podmladi ekipa, pojacanje u sredini terena bi umjesto fabregasa po meni trebao biti tiago, on keita i affelay bi mogli biti lijepe rezervne opcije za sredinu terena, tiagu dati dosta prilike za igru u narednoj sezoni, i ako se ne pokaze kao vrhunski igrac, tek onda dovesti cesca

bice tu lijepih pojacanja sigurno, ja licno bi volio samo Bale-a, ostali manje vise, samo bi on imao sigurno mjestu u prvom timu i vjerovato osjetno poboljsao nasu ionako vrhunsku igru, on lijevo i alves desno, kakva bi to razvlacenja odbrana bila i koliko bi samo prostora dali messiju u sredini, to bi bilo prelijepo za gledati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 19 maj 2011, 12:27

Ne bih se baš složio da nam je lijevi bek baš prijeko potreban istina bilo bih dobro ali sa obzirom na cijene radije po meni ne hvala imamo mi dobar roster...a evo i zašto.
Erik se vraća bilo šta da napišem za njega i njegove igre glupo bih bilo čovjek je beton još uz to vjerovatno će mijenjati ponekad kapitena na štoperu velika prednost univerzalac pravi..
Adrijano ako Erik igra na štoperu prvi izbor pogotovo protiv "manjih" ekipa na Nou Campu.
Ne znam za vas ali mene je ovaj dečko oduševio ove sezone zasluzuje priliku a i može igrati u vezi mislim da je igrao protiv valencije u prvenstvu na mestalji i asistirao ja ga baš gotivim...
Maxwell stari nije nešto ali za potrebu i 10-20 minuta valja do boljeg....

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 19 maj 2011, 13:05

Namjerno ili ne u tekstu na ovom portalu o najtrofejnijim klubovima po broju osvojenih titula u Kupu Uefa Barca je suptilno izostavljena iako mislim,koliko ja znam,da ima cetiri pehara pobjednika ovog takmicenja u svojim vitrinama.
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 maj 2011, 14:46

luis enrique je napisao/la:Namjerno ili ne u tekstu na ovom portalu o najtrofejnijim klubovima po broju osvojenih titula u Kupu Uefa Barca je suptilno izostavljena iako mislim,koliko ja znam,da ima cetiri pehara pobjednika ovog takmicenja u svojim vitrinama.
4 Kupa pobjednika kupova .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 19 maj 2011, 15:47

:o :o :o :o neki sponzori otisli u barcelonu i prodaju 2 karte za finale LP za 20 eurica, al niko im ne vjeruje da su tako jeftine, da bi ih na kraju neki momak s djevojkom kupio ... :lol: :lol: :lol: :lol:

ne mogu ni zamisliti kako je onima sto su se smijali :lol: :lol: :lol:
Por que ? Por que somos los mejores...

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 19 maj 2011, 15:51

OPEL je povukao ove reklame na trazenje Reala. Klipovi koji su vec skinuti sa Youtube-a su dio promotivne kampanje " kako je lako ici na Wembley". Svi koji su posjetili prodajne salone Opela i probali odredjene modele, automatski su bili ucesnici nagradne igre, cija je glavna nagrada ulaznica za finale LS. Na spotovima su igraci Reala predstavljeni kao ovce i starice - Neozbiljno od Opela.
ahahahahahahhahha šta njima smeta :lol: koji su to jadovi madridski, uvrijedili se fol :mrgreen: pa i jesu im igrači ovce, jer ih takve pravi messi 8-)

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 19 maj 2011, 15:52

slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 19 maj 2011, 15:59

DAVID VILLA 7' je napisao/la:slika
wow :P

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 19 maj 2011, 15:59

xaviesta je napisao/la:
Zbog previsoke cijene koju Arsenal traži za Cesca Fabregasa (45-50 miliona eura), on ovo ljeto neće biti na listi mogućih pojačanja FC Barcelone.
Ljepsu vijest nisam cuo odavno. :D
Mene bi vise obradovao dolazak Pirla nego fabregasa iskreno...

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 19 maj 2011, 16:34

juznjak> je napisao/la:
luis enrique je napisao/la:Namjerno ili ne u tekstu na ovom portalu o najtrofejnijim klubovima po broju osvojenih titula u Kupu Uefa Barca je suptilno izostavljena iako mislim,koliko ja znam,da ima cetiri pehara pobjednika ovog takmicenja u svojim vitrinama.
4 Kupa pobjednika kupova .
Ma znao sam i ja to međutim mislio sam da je iz tog takmičenja nastao Kup Uefa;) Sad sam malo surfao pa skontao :D
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 19 maj 2011, 17:59

Nece niko na Wembley :D
[youtube][/youtube]

Mogu mislit kako ce se osijecat oni sto nisu htjeli kupit kad vide ovo :lol:
Don't hate what you don't understand.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 maj 2011, 19:17

xaviesta je napisao/la:Nece niko na Wembley :D
[youtube][/youtube]

Mogu mislit kako ce se osijecat oni sto nisu htjeli kupit kad vide ovo :lol:
izgleda da onom djetetu najvise stalo do Wembleya :P

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 19 maj 2011, 20:26

wembley shirt

slika
ser del barça es el millor que hi ha !

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 19 maj 2011, 22:14

Crna Barselona

Logo Unicefa neće više krasiti grudi Barseloninih igrača. "Najk" je napravio novu garnituru dresova za narednu sezonu, gde je logo Unicefa premešten na zadnju stranu dresa, dok će se na prednjoj, prvi put u istoriji, naći ime sponzora. Inače na gostovanjima, igrači katalonskog kluba nastupaće u crnoj opremi.

Nova sezona donosi novu opremu kod fudbalera Barselone. Za razliku od ranijih sezona, kada su promene na opremi bile minimalne, opremu katalonske ekipe naredne sezone čeka veliko renoviranje.

Logo Unicefa nije više na grudima Barse

Najveća promena na dresu Barselone naredne sezone neće biti samo estetskog karaktera. Ovaj klub, koji je bio poznat po tome da na svojoj opremi nema sponzora, od naredne sezone na grudima će nositi natpis "Qatar Foundation", firme koja je postala sponzor kluba.

Mesto da narednih pet godina budu na grudima fudbalera ove ekipe, ova fondacija je platila 150 miliona evra.

Logo Unifefa, koji je bio ponos Barselone, zbog ove promene naćiće se na leđima Mesija, Inijeste i drugova.

Dres Barselone za gostovanja

Druga velika promena vezana je za garnituru dresova koju će Katalonci nositi na gostovanjima.

Kada budu gostovali na "Santjago Bernabeu", "Mestaji", "Rijazoru" i drugim stadionima, fudbaleri Barselone nastupaće u crnim dresovima.

Na unutrašnjosti dresa ispisan je moto ovog kluba: "Zajedno smo jači", dok je dres napravljen od recikliranog poliestera.

Ostala oprema Katalonaca

Ako nekog zanima, za izradu jednog dresa, primenom novih tehnologija, utrošeno je 13 bačenih plastičnih flaša.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 20 maj 2011, 00:34

alfarouqaminu je napisao/la:Crna Barselona

Logo Unicefa neće više krasiti grudi Barseloninih igrača. "Najk" je napravio novu garnituru dresova za narednu sezonu, gde je logo Unicefa premešten na zadnju stranu dresa, dok će se na prednjoj, prvi put u istoriji, naći ime sponzora. Inače na gostovanjima, igrači katalonskog kluba nastupaće u crnoj opremi.

Nova sezona donosi novu opremu kod fudbalera Barselone. Za razliku od ranijih sezona, kada su promene na opremi bile minimalne, opremu katalonske ekipe naredne sezone čeka veliko renoviranje.

Logo Unicefa nije više na grudima Barse

Najveća promena na dresu Barselone naredne sezone neće biti samo estetskog karaktera. Ovaj klub, koji je bio poznat po tome da na svojoj opremi nema sponzora, od naredne sezone na grudima će nositi natpis "Qatar Foundation", firme koja je postala sponzor kluba.

Mesto da narednih pet godina budu na grudima fudbalera ove ekipe, ova fondacija je platila 150 miliona evra.

Logo Unifefa, koji je bio ponos Barselone, zbog ove promene naćiće se na leđima Mesija, Inijeste i drugova.

Dres Barselone za gostovanja

Druga velika promena vezana je za garnituru dresova koju će Katalonci nositi na gostovanjima.

Kada budu gostovali na "Santjago Bernabeu", "Mestaji", "Rijazoru" i drugim stadionima, fudbaleri Barselone nastupaće u crnim dresovima.

Na unutrašnjosti dresa ispisan je moto ovog kluba: "Zajedno smo jači", dok je dres napravljen od recikliranog poliestera.

Ostala oprema Katalonaca

Ako nekog zanima, za izradu jednog dresa, primenom novih tehnologija, utrošeno je 13 bačenih plastičnih flaša.
Mashala

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 20 maj 2011, 11:49

Evo citam Barca zeli Götze 18 (BVB) pise njemacki Bild.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 maj 2011, 11:52

i ja citam ovo za gotzea i ne znam koji ce nam on sad, jeste talenat al kud s njim nemam pojma

dvije lijepe vijesti sto se tice transfera po meni su to sto venger opet ne zeli da pusti fabregas, i dabogda ga i ne pustio, a druga je da ce bojan izgleda u valenciju
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 20 maj 2011, 11:54

Romariooo je napisao/la:i ja citam ovo za gotzea i ne znam koji ce nam on sad, jeste talenat al kud s njim nemam pojma

dvije lijepe vijesti sto se tice transfera po meni su to sto venger opet ne zeli da pusti fabregas, i dabogda ga i ne pustio, a druga je da ce bojan izgleda u valenciju
nadam se samo da ce Bojan u Valenciju ali na posudbu

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.