Imena koja se spominju kao zamjena Pirla su Essien, Sandro, Kwadwo Asamoah(Udinese), Fernando(Porto),
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Novi talijanski nogometni prvak Milan objavio je u srijedu kako je produljio ugovor s braničem Alessandrom Nestom (35)...robovi88 je napisao/la:Nesta produžio na još jednu sezonu![]()
Imena koja se spominju kao zamjena Pirla su Essien, Sandro, Kwadwo Asamoah(Udinese), Fernando(Porto),
uh olaksanjemeskalin je napisao/la:OFFICIAL: Inzaghi renewed until 2012
patinho7 je napisao/la:Novi talijanski nogometni prvak Milan objavio je u srijedu kako je produljio ugovor s braničem Alessandrom Nestom (35)...robovi88 je napisao/la:Nesta produžio na još jednu sezonu![]()
Bivši talijanski reprezentativac, koji je na San Siro stigao prije devet godina iz Lazija, ostat će među ''rossonerima'' još godinu dana. Vijest o nastavku suradnje s Milanom je očekivana jer je već dulje vrijeme poznata želja obje strane o novom ugovoru.
Podsjetimo, u utorak su ugovor s Milanom produljili i vratar Flavio Roma (36), branič Thiago Silva (26) te defenzivni veznjak Mark van Bommel (34).
MISLIM DA ĆE MO BITI PREJAKI SLJEDEČE SEZONE, IMAT ĆE MO ODLIĆNU ZAMJENU ...
ODBRANA: SILVA,MEXES,NESTA..NEZZ SE KOJI JE BOLJI ...
BEKOVI: ANTONINI, ABATE, ZAMBROTTA, TAIWO ...
SREDINA: BOATENG, SEEDORF, AMBROSINI, STRASSER, FLAMINI, EMANUELSON ...DOCI SE SIGRUNO 2 IGRACA,
JOS NA SREDINI
NAPAD: INZAGHI, PATO, IBRAHIMOVIĆ, ROBINHO, CASSANO, DOCI CE VJEROVATNO JOS JEDAN
cudo mu nisu nasli neki zub pokvaren, pa da mu smanje platurobovi88 je napisao/la:Taiwo prošao liječničke preglede![]()
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... three-year
To je muzika za moje uši.meskalin je napisao/la:OFFICIAL: Inzaghi renewed until 2012
Raul 73domineysn je napisao/la:To je muzika za moje uši.meskalin je napisao/la:OFFICIAL: Inzaghi renewed until 2012![]()
Koliko golova zaostaje za Raulom sada ?
Ako Schalke osvoji kup eto ih u Europa ligi sljedece sezone tako da ce se "bitka" nastavitirobovi88 je napisao/la:Mi sljedeće sezone u LP, Schalkea nema, nadam se Pippovom prestizanju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.