FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Бањалучанин
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
то је ¥, " је & " " " то " $.
е $, % ", то не '...
?, ја " " ? ", него -, $ & $ је - ? ' тренера & ...
е $, % ", то не '...
?, ја " " ? ", него -, $ & $ је - ? ' тренера & ...
Let's go, Fighter!
"!
"!
Prestanite više o ćurguzu, taj ljakse ne zaslužuje da se pominje
Ја ? " $ , е & % & $ $ & $ " , јер је стварно тренер прве ? !
" " " , " " оне " !!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Jle Borac ima na TV ili? Sretno vam sutra...da lijepo proslavite titulu...lp
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Сарајево " се " .. ? " & , " пуно - ' , $ " 2 ' ... !pintol_TM87 je napisao/la:Jle Borac ima na TV ili? Sretno vam sutra...da lijepo proslavite titulu...lp
" " " , " " оне " !!!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ja navijam za Ćurguza? je napisao/la:Ја " за "...

Dragon Town
$ $ " ' $ , а ето ' -zmaj_Bosne je napisao/la:Ja navijam za Ćurguza? je napisao/la:Ја " за "...Tako bi Jović ostao u Zvijezdi a vi bi dobili fenomenalnog trenera
![]()
![]()
![]()

" " " , " " оне " !!!
zmaj_Bosne je napisao/la:Ja navijam za Ćurguza? je napisao/la:Ја " за "...Tako bi Jović ostao u Zvijezdi a vi bi dobili fenomenalnog trenera
![]()
![]()
![]()
da da i ja navijam za zorana curguza vojvodica i velimira stojnica i nadam se da gospodin jovic ostaje u zvijezdi

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Прпа ! je napisao/la:$ $ " ' $ , а ето ' -zmaj_Bosne je napisao/la:Ja navijam za Ćurguza? je napisao/la:Ја " за "...Tako bi Jović ostao u Zvijezdi a vi bi dobili fenomenalnog trenera
![]()
![]()
![]()
ma curguz je jedno vrijeme bio u zvijezdi nadam se da vise nece nikad doci u grad a kamoli da jos i trenira

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Pozdrav i mozda si u pravu sa informacijom da g.Jovic Dragan bude novi sef st.staba Borca.Sada su mi javili da je g.Jovic vidjen u prelepom gradicu Laktasi sa ljudima koji vode Borac,,,,,,Denis Ispušlić je napisao/la:Lose sam upucen u stanje u klubu,ali ne bas toliko lose da ne bih znao da ce novi trener Borca biti Dragan Jovic.![]()
Predstavljanje u trofejnoj sali 30.maja,dan nakon proslave titule.
PS Ne zasmijavajte ljude sa tim Curguzom.
Jos jedan info iz BL ------g.ZORAN CURGUZ je u prednosti u odnosu na druge kandidate----ovaj info je sada stigao iz kafica gde gospoda pije crno vino iz podrma VUKOJE-Trebinje a ta gospoda upravo odlucuje o novom treneru-----ZORAN CURGUZ,ZORAN CURGUZ,ZORAN CURGUZ,ZORAN CURGUZ----OLE,OLE,OLE OLEEEEEEEEEDejan, BL je napisao/la:Prestanite više o ćurguzu, taj ljakse ne zaslužuje da se pominje
Veze nemaš Pabizo, gdje je taj Marinović, i oni koji su ti 2% vjerovali više ne vjeruju, daješ ljudima krive podatke
Nemoj se više ni pojavljivati kad izvisiš i za Ćurguza, treba te zatvoriti u buvaru jer obmanjuješ narod
Iššššššššš

Nemoj se više ni pojavljivati kad izvisiš i za Ćurguza, treba te zatvoriti u buvaru jer obmanjuješ narod

Iššššššššš
novi potpis jovica za zvijezdu 2+2 tako da on otpada...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
- Бањалучанин
- Kontakt:
U cije ime ti govoris mala legendo tvoga haustora.Marinovic je bio na razgovoru i dobio ponudu da radi za 1500 eura plate no,nije se dogovorio jer mu se nije ponudio pisani ugovor i jos nesto,,,,,,,,.Meni vjeruju mnogo vise nego sto si ti bolan napisao jer sam ja za tebe URBANA LEGENDA GRADA SARAJEVA.Ja nemogu bolan da izvisim za PROFESORA CURGUZA jer ja ne odlucujem a ti maleni bolje da sedis u tu buvaru tvoju i ne budes deo ovoga foruma jer je ovo za tebe JAKO KOMPLIKOVANO i ti tako mali nista ne kapirasssssssss,,,,,,,,SMJESAN SI maleni,,,,,sto te ne dovedu na izlet da vidis VRELO BOSNE,AVAZOV TORANJ,CARSIJU DA POPIJES LIMUNADU U SLASTICARI EGIPAT,POJEDES JEDNU PETICU CEVAPA U ZELJI----MANI SE TI FORUMA JER NIJE OVO ZANIMLJIVA GEOGRAFIJA VEC SE OVDI PISE O JAKO OZBILJNIM STVARIMA,,,,,,Dejan, BL je napisao/la:Veze nemaš Pabizo, gdje je taj Marinović, i oni koji su ti 2% vjerovali više ne vjeruju, daješ ljudima krive podatke![]()
Nemoj se više ni pojavljivati kad izvisiš i za Ćurguza, treba te zatvoriti u buvaru jer obmanjuješ narod![]()
Iššššššššš
vjerujem da ce uprava borca izabrat pravi potez sto se tice trenera...a jovic je vec potpisao novi ugovor sa zvijezdom prije par sedmica i danas je pratio tekmu u prvoj ligi,znaci da je vec pocela potraznja za novimj pojacanjima.? je napisao/la:Ma nama će doći Ćurguz, a to mi se ne sviđa baš...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Cevapi su vam druga liga za Banjalucki Mujin cevappabizo je napisao/la:U cije ime ti govoris mala legendo tvoga haustora.Marinovic je bio na razgovoru i dobio ponudu da radi za 1500 eura plate no,nije se dogovorio jer mu se nije ponudio pisani ugovor i jos nesto,,,,,,,,.Meni vjeruju mnogo vise nego sto si ti bolan napisao jer sam ja za tebe URBANA LEGENDA GRADA SARAJEVA.Ja nemogu bolan da izvisim za PROFESORA CURGUZA jer ja ne odlucujem a ti maleni bolje da sedis u tu buvaru tvoju i ne budes deo ovoga foruma jer je ovo za tebe JAKO KOMPLIKOVANO i ti tako mali nista ne kapirasssssssss,,,,,,,,SMJESAN SI maleni,,,,,sto te ne dovedu na izlet da vidis VRELO BOSNE,AVAZOV TORANJ,CARSIJU DA POPIJES LIMUNADU U SLASTICARI EGIPAT,POJEDES JEDNU PETICU CEVAPA U ZELJI----MANI SE TI FORUMA JER NIJE OVO ZANIMLJIVA GEOGRAFIJA VEC SE OVDI PISE O JAKO OZBILJNIM STVARIMA,,,,,,Dejan, BL je napisao/la:Veze nemaš Pabizo, gdje je taj Marinović, i oni koji su ti 2% vjerovali više ne vjeruju, daješ ljudima krive podatke![]()
Nemoj se više ni pojavljivati kad izvisiš i za Ćurguza, treba te zatvoriti u buvaru jer obmanjuješ narod![]()
Iššššššššš

- Бањалучанин
- Kontakt:
" на $ $ $... & " је то...pabizo je napisao/la: U cije ime ti govoris mala legendo tvoga haustora.Marinovic je bio na razgovoru i dobio ponudu da radi za 1500 eura plate no,nije se dogovorio jer mu se nije ponudio pisani ugovor i jos nesto,,,,,,,,.Meni vjeruju mnogo vise nego sto si ti bolan napisao jer sam ja za tebe URBANA LEGENDA GRADA SARAJEVA.Ja nemogu bolan da izvisim za PROFESORA CURGUZA jer ja ne odlucujem a ti maleni bolje da sedis u tu buvaru tvoju i ne budes deo ovoga foruma jer je ovo za tebe JAKO KOMPLIKOVANO i ti tako mali nista ne kapirasssssssss,,,,,,,,SMJESAN SI maleni,,,,,sto te ne dovedu na izlet da vidis VRELO BOSNE,AVAZOV TORANJ,CARSIJU DA POPIJES LIMUNADU U SLASTICARI EGIPAT,POJEDES JEDNU PETICU CEVAPA U ZELJI----MANI SE TI FORUMA JER NIJE OVO ZANIMLJIVA GEOGRAFIJA VEC SE OVDI PISE O JAKO OZBILJNIM STVARIMA,,,,,,
Let's go, Fighter!
"!
"!
Čestitam na novom treneru dobili ste vrsnog stručnjaka. Z. Ćurguz sretno u LP
cuj Ćurguz
Šteta za Borac ovaj ce ih unistiti.

Šteta za Borac ovaj ce ih unistiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.