legenda reala je napisao/la:tiiiiiiiiialfarouqaminu je napisao/la:ma ja mu malo namestao zubeSamo F.K.S !! je napisao/la:sta je levatu ko te diro !?![]()
ojjjjjj HHAHAHAHAHHAHA
Pa komećeš bolan ti ,aj ne laži![]()
![]()
![]()
![]()
aj cuti secas se kada sam ti iskrivio nos
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
legenda reala je napisao/la:tiiiiiiiiialfarouqaminu je napisao/la:ma ja mu malo namestao zubeSamo F.K.S !! je napisao/la:sta je levatu ko te diro !?![]()
ojjjjjj HHAHAHAHAHHAHA
Pa komećeš bolan ti ,aj ne laži![]()
![]()
![]()
![]()
a u Zenici pocelo pomalo grmitiMegamon je napisao/la:A lijepa vremena planiram oko pet otici negdje sa rajom na fuKa mada nikad se ne zna,mozda zavrsi i sa pivom
a zasto ne strani? Ne razumes engleski ili?ĆeMa je napisao/la:e ovako....zna li iko neku dobru stranicu da skidam utakmice nase fudb. repke.....ali da su komentatori ovi nasi, ne strani....znaci, ako je utakmicu prenosio BHT1, da bude taj komentator....pls
megamon nemoj opet preterivatiMegamon je napisao/la:A lijepa vremena planiram oko pet otici negdje sa rajom na fuKa mada nikad se ne zna,mozda zavrsi i sa pivom
E jbg nece valjda lose vrijeme doci do nas.Ma moze voPi i u zatovrenomEmir_ZENICA je napisao/la:a u Zenici pocelo pomalo grmitiMegamon je napisao/la:A lijepa vremena planiram oko pet otici negdje sa rajom na fuKa mada nikad se ne zna,mozda zavrsi i sa pivom![]()
neda Bog izlaska
ma razumijem...al ebo ti to...dodje lopta do dzeke, a komentator "zeko, zeko" .....ha ya...nasi su zakonalfarouqaminu je napisao/la:a zasto ne strani? Ne razumes engleski ili?ĆeMa je napisao/la:e ovako....zna li iko neku dobru stranicu da skidam utakmice nase fudb. repke.....ali da su komentatori ovi nasi, ne strani....znaci, ako je utakmicu prenosio BHT1, da bude taj komentator....pls
megamon nemoj opet preterivatiMegamon je napisao/la:A lijepa vremena planiram oko pet otici negdje sa rajom na fuKa mada nikad se ne zna,mozda zavrsi i sa pivom
Pitaj ovog tipa na forumu pod nickom Elmar, ima kolekciju utakmica.ĆeMa je napisao/la:e ovako....zna li iko neku dobru stranicu da skidam utakmice nase fudb. repke.....ali da su komentatori ovi nasi, ne strani....znaci, ako je utakmicu prenosio BHT1, da bude taj komentator....pls
Megamon je napisao/la:
E jbg nece valjda lose vrijeme doci do nas.Ma moze voPi i u zatovrenom
ĆeMa je napisao/la:ma razumijem...al ebo ti to...dodje lopta do dzeke, a komentator "zeko, zeko" .....ha ya...nasi su zakonalfarouqaminu je napisao/la:a zasto ne strani? Ne razumes engleski ili?ĆeMa je napisao/la:e ovako....zna li iko neku dobru stranicu da skidam utakmice nase fudb. repke.....ali da su komentatori ovi nasi, ne strani....znaci, ako je utakmicu prenosio BHT1, da bude taj komentator....pls
evo i u mene podje padatEmir_ZENICA je napisao/la:evo kise evo ludila
da nisi crnogorac?ĆeMa je napisao/la:evo i u mene podje padatEmir_ZENICA je napisao/la:evo kise evo ludila![]()
samo padaj, da ne moram ici zalijevat bastu...kisa ce sve uradit za mene
![]()
hahhaa..ma kakvialfarouqaminu je napisao/la:da nisi crnogorac?ĆeMa je napisao/la:evo i u mene podje padatEmir_ZENICA je napisao/la:evo kise evo ludila![]()
![]()
![]()
ma sumnjiv si mi mnogoĆeMa je napisao/la:hahhaa..ma kakvialfarouqaminu je napisao/la:da nisi crnogorac?ĆeMa je napisao/la: evo i u mene podje padat![]()
![]()
![]()
I`m bosanceros
![]()
zavisi kolko si platio bicikloEmir_ZENICA je napisao/la:Momak mi daje 120 km i ove zvucnike http://www.****/artikal/1223826/zvucn ... steni-40w/
za ovo biciklo http://www.****/artikal/1338940/bicik ... olo-cobra/
sta mislite ?
Gdje si mislio,jel ovdje na Jadransko ili dalje?DAVID VILLA je napisao/la:zavisi kolko si platio bicikloEmir_ZENICA je napisao/la:Momak mi daje 120 km i ove zvucnike http://www.****/artikal/1223826/zvucn ... steni-40w/
za ovo biciklo http://www.****/artikal/1338940/bicik ... olo-cobra/
sta mislite ?ako ti mislis da ti je malo 120KM za biciklo i te zvucnike onda nemoj
![]()
P.S.Ljudi hocel neko od vas na more sad na ljeto?ja mislim otic negdje,al ne znam gdje bi,ako bi mi vi preporucili bio bi vam zahvalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 82 gosta.