Pogrijesio si temu, tema Miami Heat-a je tu negdje.D1n0 je napisao/la:Calm down.. Izgubiti ce te vi 2-4..![]()

Pogrijesio si temu, tema Miami Heat-a je tu negdje.D1n0 je napisao/la:Calm down.. Izgubiti ce te vi 2-4..![]()
ma nije pogrijesio na pravom je mjestu ... neka ga ima svoje misljenje, ali i ja imam svoje sto se tice Dallasa ,jer mi mozda i hocemo izgubiti, ali Miami ce Dallasa pomestBIHfan je napisao/la:Pogrijesio si temu, tema Miami Heat-a je tu negdje.D1n0 je napisao/la:Calm down.. Izgubiti ce te vi 2-4..![]()
Bianconeri1988 je napisao/la:U koliko sutra ujutro je tekma?
Koliko znam Dallas još nije pobjedio OklahomuSaltCityAttack je napisao/la:ma nije pogrijesio na pravom je mjestu ... neka ga ima svoje misljenje, ali i ja imam svoje sto se tice Dallasa ,jer mi mozda i hocemo izgubiti, ali Miami ce Dallasa pomestBIHfan je napisao/la:Pogrijesio si temu, tema Miami Heat-a je tu negdje.D1n0 je napisao/la:Calm down.. Izgubiti ce te vi 2-4..![]()
pa ne kaznjava se samo kad se prica protiv lige i sudija...SaltCityAttack je napisao/la:Nije kaznjen, jer on nije pricao protiv lige i sudija
Garnet je Charlea vrijedjao na utakmiciKK_Bosna je napisao/la:pa ne kaznjava se samo kad se prica protiv lige i sudija...SaltCityAttack je napisao/la:Nije kaznjen, jer on nije pricao protiv lige i sudija
eto i ovdje je spomenuto ono sa villanuevom... kada je izvrijedjao charlieja, pa popusio par desetak hiljada $
ma joj care ono je bilo u toku utkamice i tu su napravili frku jos su se htijeli i obracunati..ovo je opet nesto drugo ebiga imas neko svoje misljenje...ne volis ga sto se ponasa onako kako se ponasa i to je to...ebiga Garnet se posebno nalozi protiv nas ovako iz razloga sto je i on iz Chicaga, a kada je trebao doci u Bullse u trade mi nismo zeljeli dati one igrace, pa je i ovdje jedne prilike izjavljivao kako mu je uvjek drago doci u Chicago i igrati protiv njjih, jer zato sto su smatrali da su davali puno za njega... ebiga trazili su puno jer mi smo tad imali Denga,Gordona,Hinricha,Tomasa, Noaha svi su bili mladi, a oni su trazili cetvoricu GordonDeng,Tomas i Noah cini mi se sto je previseKK_Bosna je napisao/la:pa ne kaznjava se samo kad se prica protiv lige i sudija...SaltCityAttack je napisao/la:Nije kaznjen, jer on nije pricao protiv lige i sudija
eto i ovdje je spomenuto ono sa villanuevom... kada je izvrijedjao charlieja, pa popusio par desetak hiljada $
cinjenica je da je noah javno izvrijedjao garnettaSaltCityAttack je napisao/la:ma joj care ono je bilo u toku utkamice i tu su napravili frku jos su se htijeli i obracunati..ovo je opet nesto drugo ebiga imas neko svoje misljenje...ne volis ga sto se ponasa onako kako se ponasa i to je to...ebiga Garnet se posebno nalozi protiv nas ovako iz razloga sto je i on iz Chicaga, a kada je trebao doci u Bullse u trade mi nismo zeljeli dati one igrace, pa je i ovdje jedne prilike izjavljivao kako mu je uvjek drago doci u Chicago i igrati protiv njjih, jer zato sto su smatrali da su davali puno za njega... ebiga trazili su puno jer mi smo tad imali Denga,Gordona,Hinricha,Tomasa, Noaha svi su bili mladi, a oni su trazili cetvoricu GordonDeng,Tomas i Noah cini mi se sto je previseKK_Bosna je napisao/la:pa ne kaznjava se samo kad se prica protiv lige i sudija...SaltCityAttack je napisao/la:Nije kaznjen, jer on nije pricao protiv lige i sudija
02:30 ujutruharry_90 je napisao/la:Sretno Bullsima protiv Miamia..Kad je veceras mec da gledam ?
u koje to vrijeme ce igrat,jer sve igraju od pola 3Hrvatska je napisao/la:jedva čekam vikend kad će miami-chicago igrati u odlično vrijeme za nas europljane da mogu pogledati cjelu utakmicu
jest inace ali sad je finale istoka i najranije sto ces pogledat je 2 ujutro i to samo 1 utakmica.Hrvatska je napisao/la:pa šta nije prijatelju vikendom uvijek ranije ako se ne varam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.