Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

enobarca
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la enobarca » 17 maj 2011, 19:13

...zna li neko koliko kosta nov sony ericsson aino(u Bosni naravno)... ;)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 maj 2011, 19:34

enobarca je napisao/la:...zna li neko koliko kosta nov sony ericsson aino(u Bosni naravno)... ;)
Uzmi Satio i neces se zaj*ati.. Taj nije puno jeftiniji od njega al' je ovaj bolji.. Meni naravno.. Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 17 maj 2011, 19:37

Baja_Zvjerka je napisao/la:
enobarca je napisao/la:...zna li neko koliko kosta nov sony ericsson aino(u Bosni naravno)... ;)
Uzmi Satio i neces se zaj*ati.. Taj nije puno jeftiniji od njega al' je ovaj bolji.. Meni naravno.. Pozz
...ma aino je meni premocan i njega planiram uzeti,a o satiu ne znam bas mnogo,ali pogledacu i njega,mozda promjenim misljenje...hvala na prijedlogu... ;)

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 17 maj 2011, 19:54

Baja_Zvjerka je napisao/la:
J*beš ti oba, uzmi ti Kitu, on ti je najbolji. :D :D :D :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 maj 2011, 20:24

Ljudi znal neko jel ima u Trogiru/Medena neki bike shop ? hitno

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 17 maj 2011, 20:26

@enobarca

gdje ces uzimati mob? bolje ti je da skupis jos koju paricu ako mozes, i uzmes Samsung Wave, neuporedivo bolji od Aina

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 17 maj 2011, 21:17

QUARESMA 18<<< je napisao/la:@enobarca

gdje ces uzimati mob? bolje ti je da skupis jos koju paricu ako mozes, i uzmes Samsung Wave, neuporedivo bolji od Aina
...ja sam mislio preko pika,ali ne znam koliko je to sigurno posto nisam bas upoznat s tim...ja sam iz kladuse,kod nas nema aino nigdje,pa cu vidjeti ima li negdje drugdje u blizim gradovima...a ja preferiram samo sony ericssone,ne bih druge mob uzimao... ;)

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 17 maj 2011, 22:53

enobarca je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:@enobarca

...ja sam mislio preko pika,ali ne znam koliko je to sigurno posto nisam bas upoznat s tim...ja sam iz kladuse,kod nas nema aino nigdje,pa cu vidjeti ima li negdje drugdje u blizim gradovima...a ja preferiram samo sony ericssone,ne bih druge mob uzimao... ;)
neces se pokajati vjeruj mi, imas na univerzalno.com, Samsung Wave 420 km, dobijes 5mpx, HD camera, 3.7 incha, Bada OS, procesor 1ghz... a aino ima fabricki os, a i slabiji je. to je opet tvoja volja, ja sam uvjek prije koristio nokiu, da mi je neko rekao prije 1-2 da cu uzeti mobitel samsung, nebi mu vjerovao. Sad kako ces kupiti to ne znam, ako budes isao u Sarajevo, ili ako imas rodbine nek ti ona uzme, pa posaljes im pare, sad preko pika ne znam, to je tvoja volja, ja ti samo pokusavam pomoci, kad vec uzimas telefon, uzmes sebi pravi, samo jos koju paricu nabacis

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 17 maj 2011, 22:56

Obračun na Grbavici
U pucnjavi oštećen Renault, pronađena dva pištolja
Nešto poslije 19 sati u sarajevskom naselju Grbavica, na raskrsnici ulica Topal Osman-paše i Kemala Kapetanovića, došlo je do pucnjave u kojoj je oštećen automobil Renault. Povrijeđenih, prema prvim informacijama, nije bilo.

Kako je za ......com potvrđeno u MUP-u Kantona Sarajevo, nekoliko osoba se dovodi u vezu s pucnjavom, te će one biti privedene na saslušanje u policijsku stanicu u Novom Sarajevu.

Ispaljen je, kako kažu u policiji, jedan metak i on je pogodio automobil Renault. Povrijeđenih nije bilo. Na mjestu događaja su, kako saznajemo, pronađena dva pištolja koja su akteri odbacili u travu.

Na uviđaj su izašli pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo. Istraga je u toku.

A ja ovuda prosao u 18:50-55 min.I to sa sinom u automobilu marke Reno???Pancir nabaviti nema druge.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 maj 2011, 22:58

Ovo se ne može izbrojati više, a kamoli izdurati :evil:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 maj 2011, 22:59

Za 500 imas ovaj nov.. Mislim da ne postoji mobitel sa boljom kamerom trenutno na svijetu, mozda nesto sto je tek izaslo, a da ja ne znam.. Ako volis slikati, ovaj mobitel je vrhunac fkt. Dodje uz njega kartica 8GB.
Boje, izgled, osjetljivost touch screena, podrska, igrice, sve imas.. Al' eto, ti znas sta ti se svidja najvise..
Najbolje ti je odi na gsmarena.com i poredi koje hoces pa se odluci..

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 17 maj 2011, 23:01

Pancir nabaviti nema druge.
ma ovo nije normalno vise, ovaj grad je posto lud totalno

ne smijes hodati ulicama, ne smijes se vozati tramvajima, trolejbusima, busevima, nisi siguran u svom autu, niti u svojoj sopstvenoj kuci

evo nekidan mom komsiji u sred bijela dana usli i uzeli 10 000 Km iz kuce

iz godine u godinu sve gore :cry:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 17 maj 2011, 23:04

Baja_Zvjerka je napisao/la:Za 500 imas ovaj nov.. Mislim da ne postoji mobitel sa boljom kamerom trenutno na svijetu, mozda nesto sto je tek izaslo, a da ja ne znam.. Ako volis slikati, ovaj mobitel je vrhunac fkt. Dodje uz njega kartica 8GB.
Boje, izgled, osjetljivost touch screena, podrska, igrice, sve imas.. Al' eto, ti znas sta ti se svidja najvise..

slika
Nokia N8 ima cameru od 12mpx, sad ne znam koja je bolja, al govore da je Nokia daleko ispred ostalih, sto se tice camere naravno

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 17 maj 2011, 23:05

...e sad ne znam koji da uzmem jer su svi odlicni,sudeci po istrazivanju na netu...mislim da cu se odlucti za jedan od SE-a...hvala na prijedlozima... ;)

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 17 maj 2011, 23:07

Baja_Zvjerka je napisao/la:Za 500 imas ovaj nov.. Mislim da ne postoji mobitel sa boljom kamerom trenutno na svijetu, mozda nesto sto je tek izaslo, a da ja ne znam.. Ako volis slikati, ovaj mobitel je vrhunac fkt. Dodje uz njega kartica 8GB.

slika
Kakva mu je kamera? Ja imam N8, kod njeg je 12 MPx, a znam da neki LG ima 12.1 MPx, dosad nisam vidio više od toga...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 maj 2011, 23:08

I kod ovog je 12MP, ali opste poznato je da se kamere Nokie ne mogu porediti sa Sony-em.. Stvarno slike ispadaju fantasticno..

P.S. Ne znam gdje si citao, ali jel' ti vidjas na trzistu foto aparate Nokie ili Sony-a.. Imam ja nekih slika koje sam uslikao u zadnjih pola godine, ako to uspije ova N8 dajem ga djaba odmah.. :D :D

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 17 maj 2011, 23:14

Baja_Zvjerka je napisao/la:I kod ovog je 12MP, ali opste poznato je da se kamere Nokie ne mogu porediti sa Sony-em.. Stvarno slike ispadaju fantasticno..

P.S. Ne znam gdje si citao, ali jel' ti vidjas na trzistu foto aparate Nokie ili Sony-a.. Imam ja nekih slika koje sam uslikao u zadnjih pola godine, ako to uspije ova N8 dajem ga djaba odmah.. :D :D
Pa ne bih se baš složio, upravo sam ja prije nego što sam uzeo N8 pregledao mnoga poređenja i vjeruj na svim se kamera na N8 pokazala boljom od kamera svih ostalih telefona, a kad sam konačno uzeo telefon uvjerio sam se i zašto, ovo je definitivno vrhunac... ;)
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 maj 2011, 23:21

Hawking je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:I kod ovog je 12MP, ali opste poznato je da se kamere Nokie ne mogu porediti sa Sony-em.. Stvarno slike ispadaju fantasticno..

Pa ne bih se baš složio, upravo sam ja prije nego što sam uzeo N8 pregledao mnoga poređenja i vjeruj na svim se kamera na N8 pokazala boljom od kamera svih ostalih telefona, a kad sam konačno uzeo telefon uvjerio sam se i zašto, ovo je definitivno vrhunac... ;)
http://zomgitscj.com/2010/10/20/nokia-n ... -showdown/

Eto potpun test, kamera Satia je bolja po danu, dok N8 nocu je puno bolja kad se ne koristi blic, tj. ima malo osvjetljenja..

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 17 maj 2011, 23:26

Nije bitan broj MP.x on određuje veličinu slike ne kvalitet
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.