stadion je fenomenalan, jos samo da se Juve vrati u vrh Evropskog fudbala.. bice lijepo gledati utakmice Juventusa u sljedecoj sezoni.. pozzSoloJuve26 je napisao/la:
eto malo s stadiona, snimak star 2 danabarem nesto da se radujemo u ovom stanju...
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- sarajlija89
- Kontakt:
Del Piero: Nakon Torina bi mogao ići u Ameriku
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3270.html
Koji si ti kralj

Na kraju sam ja dobro Contea prozvao i dozvao
jer sam od pocetka za njega...Izvjesno je da ce on biti novi trener, samo se ceka zvanicna potvrda.

Tako i treba !!! Dok se navijaci ne dignu, nema nista od promjena...
Na danasnji dan, svoju posljednju utakmicu u dresu Juventusa je odigrao Le Roi

"Igrao sam za najveci klub regije Loran - Nancy, zatim za najveci francuski klub - St.Étienne i za najveci na svijetu - JUVENTUS" - Michel Platini
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3270.html
Koji si ti kralj

Na kraju sam ja dobro Contea prozvao i dozvao

Tako i treba !!! Dok se navijaci ne dignu, nema nista od promjena...
Na danasnji dan, svoju posljednju utakmicu u dresu Juventusa je odigrao Le Roi

"Igrao sam za najveci klub regije Loran - Nancy, zatim za najveci francuski klub - St.Étienne i za najveci na svijetu - JUVENTUS" - Michel Platini
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Posljednja tekma Kralja!
Ukoliko Conte bude izabran za trenera evo moguće njegove formacije: (4-2-4): Buffon; Zapata (Beck), Bonucci, Barzagli, Chiellini; Montolivo (Melo), Diarra (Marchisio); Krasic (Walcott), Ribery, Matri, Tevez (Benzema).
Posljednja tekma Kralja!

Ukoliko Conte bude izabran za trenera evo moguće njegove formacije: (4-2-4): Buffon; Zapata (Beck), Bonucci, Barzagli, Chiellini; Montolivo (Melo), Diarra (Marchisio); Krasic (Walcott), Ribery, Matri, Tevez (Benzema).
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- JuveSissoko
- Kontakt:
sastanak Nedveda i Agnellia sa predstavnicima Aguera zavrsen, vjerovatno su ponudili 35 miliona na rate kroz 70 godina
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:

Do 2016., 2,5 mil po sezoni...

Ceka se konacna presuda..kladionice su vec stavile ponudu

1.95 da ce nam "vratit" scudetto, 1.75. da ce "ostat" u rukama FC Tavollini

Sto se Aguera tice, imam neki dobar osjecaj...sta ja znam...a i valjo bi nam samo tako.

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- sarajlija89
- Kontakt:

Alex je izabran za igraca sezone, prema glasovima navijaca...

Od danas je u prodaji i E-book "GAETANO SCIREA - L'INDIMENTICABILE" - autora Stefano Bedeschia...

Savka cast na tome. Znam da to kod nas ne igra neku ulogu i nije toliko vazna vijest, jer kakvi mi i Italijanski jezik,

zato, svaka cast...
P.s.
Jbt, Sissoko i ja, pa i ostali, komotno bi mogli raditi na nekome od Juve portala, prenosimo skoro sve vijeti brze

- SoloJuve26
- Kontakt:
Zar nemaju Sissoko i Aguerro isti agent??
Sarajljija... svaka cast sto nam dobacujes te vijesti
Sarajljija... svaka cast sto nam dobacujes te vijesti

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovaj Marchisio teški jebbač

Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
Zigler, Prilo, Pazienza su novi igraci Juventusa, u to sam licno uvjeren a i informacije su takve, ovo je daleko od Juventusovog standarda, al pred nama su neki "novi" dani, nismo mi vise onaj Juve i moramo se poceti s tim mirit, ja jesam,te se vise "ne uzbudjujem" kad neko kaze da smo prosjek niti se "uzbudjujem" oko nekih ambicioznih pojacanja i slicnih "projekata" nase uprave, sad sam samo jos jedan juventino koji gleda utakmice uz cips i ne nervira se vise
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A eto ukoliko je tačna ta informacija za Aguera, to bi bilo onda već nešto. Mislim da su ove godine odlučili da dovedu 2-3 top igrača za velike pare, nego kao proše godine 7-8 polovnjaka.JuveSissoko je napisao/la:Zigler, Prilo, Pazienza su novi igraci Juventusa, u to sam licno uvjeren a i informacije su takve, ovo je daleko od Juventusovog standarda, al pred nama su neki "novi" dani, nismo mi vise onaj Juve i moramo se poceti s tim mirit, ja jesam,te se vise "ne uzbudjujem" kad neko kaze da smo prosjek niti se "uzbudjujem" oko nekih ambicioznih pojacanja i slicnih "projekata" nase uprave, sad sam samo jos jedan juventino koji gleda utakmice uz cips i ne nervira se vise
Ziegler, Pirlo i Pazienza možda i nisu igrači za naše ukuse, ali ne treba zaboraviti da oni dolaze besplatno što je svakako olakšavajuća okolnost.
Ž '21!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Cigler dolazi za dzaba i sigurno je bolji od svih nasih lijevih bekova, ali opet to je dzaba ako tu ne dodje jos i Bastos ili Vargas na lijevu stranu. Pacienca dolazi vjerovatno da bude cetvrta solucija u vezom redu iza Mela, Markizija i eto Pirla. Tesko cemo naci za dzaba bolju 4.soluciju , Pirlo vjerujem da nije zaboravio igrati fudbala ali ako to znaci da onda definitivno nema nista od Montoliva ili nekog drugog kreativnog veznjaka onda to nije dobro nikako, onda je to korak u nazad.
jbg sad je do Marote da pokaze da li ima kvalitet za Juventus , Fiorentina mu je zainteresirana za Martineza i Amaurija, znaci MORA tu da napravi neki deal za Montoliva, Vargasa ili u najgoroj soluciji De Silvestrija. "Njegova" Doria je u drugoj ligi, MORA uraditi nesto sa Polijem ili Palombom. Jbg ima uslove da se pokaze, ako je dobar i ako je za Juventusa moze nesto izmajmunisati ovdje.
btw kad smo vec kod tih stalnih njihovih prica sa Portom , prvo Rolando, pa Fernando, pa trener, i onaj Fucile se cini mi se spominjao, imam neki osjecaj da su to patke i da će Falkao odsjest u Torinu
jos cuvaju onog 1 nonEU ko oci u glavi....sve su indicije
uh kako bi nam to leglo ko samar budali hehe
jbg sad je do Marote da pokaze da li ima kvalitet za Juventus , Fiorentina mu je zainteresirana za Martineza i Amaurija, znaci MORA tu da napravi neki deal za Montoliva, Vargasa ili u najgoroj soluciji De Silvestrija. "Njegova" Doria je u drugoj ligi, MORA uraditi nesto sa Polijem ili Palombom. Jbg ima uslove da se pokaze, ako je dobar i ako je za Juventusa moze nesto izmajmunisati ovdje.
btw kad smo vec kod tih stalnih njihovih prica sa Portom , prvo Rolando, pa Fernando, pa trener, i onaj Fucile se cini mi se spominjao, imam neki osjecaj da su to patke i da će Falkao odsjest u Torinu

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
samo vi se nadajte...svake godine se oslabimo, ovo pazienza, ziegler, pirlo to je isto kao da imamo zemlja jak tim i onda da ga samo malo dopunjavamo
bolje da su doveli aguera i bastosa i da vise nikog nisu ni dovodili, da su vratili mlade igrace i prodali otpad...a ne ovako dovode jos otpada a nisu se rijesili ni starog
da vas podsjetim 7. smo...najgore u historiji
bolje da su doveli aguera i bastosa i da vise nikog nisu ni dovodili, da su vratili mlade igrace i prodali otpad...a ne ovako dovode jos otpada a nisu se rijesili ni starog
- Bianconeri1988
- Kontakt:
O tome sam maloprije pisao, ove igrače su doveli besplatno, a dok će pokušati da dovedu 2-3 zvijezde za tih predviđenih 80-100 miliona...Juve-TZ je napisao/la:samo vi se nadajte...svake godine se oslabimo, ovo pazienza, ziegler, pirlo to je isto kao da imamo zemlja jak tim i onda da ga samo malo dopunjavamo
Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
ne vjerujem ja u tih 100 miliona dok Agneli ne izadje u javnost i to potvrdi, sve su to bajke tuttosporta i onih interovskih ostalih novina sto im padne tiraz pa izmisljaju bajke oko Juventusa da bi veliki broj navijaca Juventusa kupovao iste, mi da te pare imamo kupili bi Clichiya za 15 miliona ili tako nesto, kupili bi nekog dobrog beka, recimo Islu iz Udinesea, ne bi dovodili Ziglera i nadali se da ce nam onog polovnjaka Becka Hoffenheim dati dzabe,da se ima 100 miliona, krpile bi se pozicije koje su najbitnije a to su bekovi, tu bi se pare "bacale",eh dok Agneli ne kupi zvanicno igrace ,cekam do kraja Juna, do tada su sve to bajke i bajkice, Agnelli para ima,porodica mu pliva u novcu ali za Juve Zigler i Pazienza su pojacanja, toliko o tih 100 miliona, vidjecemo u Augustu gdje smoBianconeri1988 je napisao/la:O tome sam maloprije pisao, ove igrače su doveli besplatno, a dok će pokušati da dovedu 2-3 zvijezde za tih predviđenih 80-100 miliona...Juve-TZ je napisao/la:samo vi se nadajte...svake godine se oslabimo, ovo pazienza, ziegler, pirlo to je isto kao da imamo zemlja jak tim i onda da ga samo malo dopunjavamo
- JuveSissoko
- Kontakt:
evo malo i u vezi Farsopolia, Borelli jedan od sudija ili istrazitelja u tom slucaju, ne znam sta je tacno, al lik je priznao da je odluke donosio samo u vezi odredjenih prisluskivanja i da mu je bilo cudno sto mora da donese odluke na osnovu dijela a ne na osnovu svih mogucih i dopstupnih(mada tada i ne bas dostpunih) razgovora, sve vise je jasno da su nas jbali pravo, al koga je sad to briga,jelde? Forza Juvedoria
Da ja kazem nesto ovde:
Pazienza je smesan igrac. Nije ni za Napoli, a tek nije za Juventus. On je decko pogubljen u vremenu. Pre 30ak godina bi bio koristan i verovatno vrhunski igrac, ali danas - cist prosek.
Ziegler je dobar igrac. Dobar back-up igrac. Nikako ne startni bek top ekipe.
Pirlo je istrosen i skup igrac, od koga je ostalo samo ime.
Iskreno, ovo vam nisu nikakva pojacanja i ne vidim taj iskorak u kvalitetu.
@JuveTZ
Zar nije 11. ili 12. mesto, iz 60 i neke, najlosiji plasman Juventusa ikada?
Pazienza je smesan igrac. Nije ni za Napoli, a tek nije za Juventus. On je decko pogubljen u vremenu. Pre 30ak godina bi bio koristan i verovatno vrhunski igrac, ali danas - cist prosek.
@JuveTZ
- sarajlija89
- Kontakt:
ma 100%...nastavlja se politika kvantitet, a ne kvalitet...samo gledaju kako da popune mjestaIskreno, ovo vam nisu nikakva pojacanja i ne vidim taj iskorak u kvalitetu.

Da...2 puta 1956. i 1962. smo bili 12. i 4-5 puta sedmi, racunajuci ove dvije posljednje sezone...Zar nije 11. ili 12. mesto, iz 60 i neke, najlosiji plasman Juventusa ikada?
jeste sredinom pedesetih prvi put i pocetkom sezdesetih...to naravno nikom nije islo na zivce jer smo odmah poslije prve sezone lose osvojili par skudeta, kada je dosla opet losa sezona opet smo poslije ja mislim godinu dana osvojili skudeto, usput tih godina uzeli i kup...MaGiCa je napisao/la:Da ja kazem nesto ovde:
@JuveTZ

ja sad mislim da imamo losiji tim nego kada smo igrali seriu b, imali smo 5 igraca svjetske klase u to vrijeme...sad nemamo nista

haj dobro Pirlo i Ziegler , ali ovaj Pazienza ne bi mogo u Crotoneu igrati
joj sami sebe kopate, vasa uprava vas totalno unisti, umjesto da vam sve polovnjake rastjera, oni jos vise gomilaju
gdje tu mozak ???

joj sami sebe kopate, vasa uprava vas totalno unisti, umjesto da vam sve polovnjake rastjera, oni jos vise gomilaju
gdje tu mozak ???
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
nema vise ko oko kluba...legende kluba u misijim rupama, stvarno ja se pitam u juvetu igralo toliko ljudi velike klase a sad niko osim nedveda da se nesto angazuje...Puma je napisao/la:haj dobro Pirlo i Ziegler , ali ovaj Pazienza ne bi mogo u Crotoneu igrati![]()
gdje tu mozak ???
drugo niko se ne ljuti 12 mil navijaca u italiji ali se to ne osjeti...
idealna prilika za nesposobne da vladaju, takozvani okupatori..samo me boli sto inter i milan skupljaju trofeje, sad sam u zabludi ko je najveci u italiji, nas sjaj negdje tamo u 20 stoljecu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.