FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Grande
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Grande » 17 maj 2011, 18:10

Ma SANCHEZ je vec gotova stvar,Moratti je to vec zavrsio :mrgreen: :mrgreen:

I TEVEZ je po mom misljenju gotova stvar,ali nisam siguran kao za Sancheza...Znaci dovodimo 2 KVALITETNA igraca u navali,i jos nam treba jedan u vezi i ponovo smo najjaci :twisted:

Ne mogu da zamislim Snajder_Sanchez_Eto_Tevez :mrgreen: :mrgreen:

Znaci,erotika ce da bude sljedece sezone :D

FORZA INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 17 maj 2011, 18:13

nista nije gotova stavar,sve dok postoje barca,real i seikovi milioni sve :? :cry:
je moguce,engleske kladionice su ponudile koeficijente za sancezov novi klub,pa tako kvota za manc.city iznosi svega 1,50,man utd 5,a inter 15 :?
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 17 maj 2011, 18:28

Grande je napisao/la: Prvo od Hulka i Aguera nema nista
Drugo, Maicon i Cezar ostaju u Interu 100%
Trece, Bale nece doci 100%

I sada ono glavno,pa gdje ces bolan napraviti postavu bez CAPITANA????Ne mogu da vjerujem :D

Sljedeca sezona: J.Cezar - Maicon, Lucio, Samuel(Ranokia), Nagatomo - Cambiassso, ZANETTI, Snajder, Sanchez - Eto, Tevez

STRASNOOOOOOOO :mrgreen: :mrgreen:
meni bi prije igrao Chivu nego Nagatomo na beku.. japanac veze nema, valja za klupe ništa drugo...
muha bez glave..

Zanetti bi bio tu... može desno sa Santonom, može u vezi... uvijek je tu...

J.Cesara i Maicona treba HITNO prodat jer oni su dali svoj maximum i treba ih unovčit sad jer je ovo zadnji voz za to... golmana imamo mladog i već sad je među najboljim u svijetu....

Branca je rekao da se Aguero može dovest pa s toga ostaje da vidimo... po meni da momak igra u malo jačeg kluba bi bio među 5 najboljih igrača svijeta....

Bale neće doći 100% !!! otkud ti to znaš.... ja ZNAM da on neće ostat 100% u Tottenhamu jer dogodine neigraju Ligu prvaka, a gdje će završit to ostaje da vidimo...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 17 maj 2011, 19:31

Doci ce jedan u napadu,jedan veznjak(mozda i 2 ovisno ko ode) i jos mozda jedan bek i to je to...I ja bih prodo Maicona i JC i mozda Milita.

U Portugalu spominju da smo poceli pregovore sa Portom oko Fernanda,valjda smo ponudili preko 20 miliona eura...Like na ovo :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 17 maj 2011, 20:57

Interista di cuore je napisao/la:
U Portugalu spominju da smo poceli pregovore sa Portom oko Fernanda,valjda smo ponudili preko 20 miliona eura...Like na ovo :mrgreen:
who tha fuck is this one now ???
nikad čuo za ovog lika... mislio sam da znam sve iz Porta, ali očigledno nije tako.... i nije mi jasno kako kraj Guarina dovodimo ovog lika :? :? :?
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 17 maj 2011, 21:00

Evo ovaj : http://www.transfermarkt.de/de/fernando ... 51174.html

Meni se pravo svidio sto sam gledo Porto pred kraj ove EL i stvarno bih volio da njega dovedemo u sredinu,ako vec ne mozemo dovest Modrica ili neku vecu zvijezdu...

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 18 maj 2011, 00:04

Ova ekipa sa Tevezom,Sanchezom,Montolivom,Fernandom i novim Samuelom ce opet harati :D

FORZA INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 maj 2011, 10:48

Branca veceras na finalu EL gdje ce pratit Fernanda...Bravo,dovodi to Branca majstore 8-)

Uskoro sastanak sa Udineseom oko Sancheza. Moratti izjavio da su vece sanse da se dovede Pastore nego li Sanchez...Kako samo laze ebo sebe :lol: :mrgreen:

I da,Bologna zeli da proda Interu drugu polovicu ugovora Viviana i da ga ostavi jos jednu sezonu na posudbi...I nije losa solucija ako nasi vec nece da prodaju JC.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 18 maj 2011, 13:10

sta vama smeta tolko Kharja,pa lik je jedini sto pretrci 20 km na utakmici,,za klupe ubio se,,radije drzat njega na klupi nego dovodit Polia iz Sampdorie il drugog levata,,uz to i ne kosta puno,,ja bih ga sutra potpisao,,kad Inter povede 2-0 samo ubacitit njega i Marigu i odmah se igra ubija i nikome se vise ne igra ;) Tevez i Sanchez nema sanse da dodju obojica ako se ne proda niko u napadu(Milito-Pandev),,a na centar ja mislim da ce doc Montolivo,mada se meni svidja i Asamoah iz Udinesea(sto ne znaci da Fernando ne valja :D ) mozda Branca ide da pogleda i Falcaa,sta znate,,znate i sami kako u januaru se odjednom pojavise Pazzini,Nagatomo,Kharja,a sve govorili Pazzini ide u Juve,,,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 18 maj 2011, 19:29

Inter je zainteresovan za veznjaka Porta Fernanda, a prema pisanju La Gazzeta dello Sporta Nerrazzuri spremaju ponudu od 13 miliona eura.

Tim sa Giuseppe Meazze već duže vrijeme prati 23-godišnjeg Brazilca, koji se neko vrijeme povezivao i sa torinskim Juventusom.

Nerrazzuri su se uvjerili u kvalitete Fernanda i sada su spremni poslati ponudu od 13 miliona eura. Očekuje se da stupe u kontakt sa Portom poslije finala Evropske lige, koje se igra večeras.
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 maj 2011, 19:39

Sanchez vs Tevez

mislim da ce doci samo jedan od njih dvojice

koga bi forumasi vise voljeli, moj pik je Sanchez, iz vise razloga :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 18 maj 2011, 19:41

I Tevez i Sanchez su masine,a ja mislim da ce doci i jedan i drugi :D

A Fernando je STROJ,njega ako dovedemo to ce biti opako :twisted:

FORZA INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 maj 2011, 19:51

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 18 maj 2011, 19:51

e ja mislim da niti jedan nece doci,ma siguran sam u to,zadovoljit cete se sa par anonimnih pojacanja i to je to,moratti neda vise pare za inter :cry: :cry: :twisted: :|

Interov predsjednik Massimo Moratti upitan je tijekom televizijskog šoua Le lene da ocjenama od jedan do deset otkrije mogućnost dovođenja nogometaša u svoj klub tijekom ljetnog prijelaznog roka...

Nekoliko se imena vrti kroz talijanske medije kada je osnaživanje te momčadi u pitanju, a Moratti je, uz primjetnu dozu humora, otkrio na koga navijači mogu računati, a na koga ne za sljedeću sezonu.

- Udineseov Alexis Sanchez? Rekao bih četiri od deset. Mislim da ne možemo do njega, preskup je. Palermov Javier Pastore? Pet. Napolijev Edinson Cavani? Jedan. Barcelonin Lionel Messi? Osam... Bilo bi to lijepo, no moram reći nula. Zlatan Ibrahimović? Volio bih reći deset, ali je i on nula. Milan ga ne želi prodati.

Dodao je tijekom šoua Moratti da će Diego Milito ostati u klubu, a potom je zamoljen da ocijeni rad prijašnjih trenera kluba.

- Rafael Benitez me naljutio pri kraju. On je trener koji gradi, no kod nas se nema što za graditi. Nije bio idealna zamjena za Josea Mourinha, taktičara koji je, budući da je bio najbolji kojeg smo imali u posljednjih petnaest godina, zaslužio da se vrati u klub. Leonardo? Dobro mu ide. Svim trenerima potrebno je neko vrijeme da pobijede, on će iskoristiti prednosti.

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 18 maj 2011, 20:00

robovi88 je napisao/la:Mancini : " Tevez ostaje " ;)
http://translate.google.com/translate?j ... it&act=url
Ne pita se Mancini tu nista,jer Tevez ako je odlucio da ide ovaj moze svaki dan govoriti da ostaje sve dok ga ne vidi u Interovom dresu...Ja mislim da je stvar oko Teveza vec zavrsena i da je on potpisao pred-ugovor i da se ceka samo 1.6 da se objavi...

Osim Teveza dolazi Sanchez ili Pastore,to znaju malo stariji navijaci Intera,jer kada MORATTI negira stvari oko dovođenja igraca onda je najludji i sigurno ce ovo ljeto imati najjace transfere...Prole godine one silne novce nije htio trositi jer je mislio da ova postojeca ekipa moze osvojiti scudetto,ali zezno se malo,ali zato ce ove godine pomesti sve sto s etice transfera...Danas je Branca izjavio da je Moratti dao 120 mil za transfere plus pare od prodaje pojedinih igraca...

FORZA INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 18 maj 2011, 20:16

Amelle sine...Zbog tebe je puno raje napustilo ovu temu,zato sto si paglu i sto po citave dane kopiras vijesti i postavljas na ovu temu...A sto se tice mene,sine dragi ja sam zivio 7 godina u Italiji i odgledao sam Intreovih utakmica kosto ti nisi na tv-u,zato ti i kazem da napises svoj licni stav a ne da kopiras citav dan neke vijeti....
INTER SIAMO NOI ! ! !

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 18 maj 2011, 20:19

Grande je napisao/la:Amelle sine...Zbog tebe je puno raje napustilo ovu temu,zato sto si paglu i sto po citave dane kopiras vijesti i postavljas na ovu temu...A sto se tice mene,sine dragi ja sam zivio 7 godina u Italiji i odgledao sam Intreovih utakmica kosto ti nisi na tv-u,zato ti i kazem da napises svoj licni stav a ne da kopiras citav dan neke vijeti....
ja sam zivio u milanu 12god pa sta :roll: :roll: :!:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 maj 2011, 20:32

Jao, gluplji način da mi saznamo da je on živio u Milanu nisam čuo :|

btw @amell-e promijeni potpis :mrgreen:

8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 18 maj 2011, 20:38

robovi88 je napisao/la:Jao, gluplji način da mi saznamo da je on živio u Milanu nisam čuo :|

btw @amell-e promijeni potpis :mrgreen:

8-)
jbg covjek ovdje treba da bude povlasten i da ima posebno postovaje jer je zivio u milanu

robowi@ kada budete oficijelno prvaci italije tako cu i ja mjenjati sadrzaj potpisa :D :? :D

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 maj 2011, 20:40

Puma je napisao/la:Sanchez vs Tevez

mislim da ce doci samo jedan od njih dvojice

koga bi forumasi vise voljeli, moj pik je Sanchez, iz vise razloga :D
Mah Alexis,naravno...I sigurno je da ce doci jedan,jer nam drugi i ne treba.

On je vec nas novi igrac,al ceka se samo kraj sezone (ovo je moje misljenje)...

Od ostalih pojacanja volio bih ovog Fernanda i da se vrati Santon.I prodo bih Maicona,JC,a stavio Viviana na gol.

Btw,odrzan prvi sastanak sa Bolognom oko Viviana i sve je izglednije da cemo uskoro posjedovati citav njegov ugovor,ali i da ce on jos jednu sezonu na posudbu (Bologna ili Genoa).

Bologna bi takodje Beleca koji je branio extra u Serie B za Crotone...

Andreolli ce uskoro takodjer nazad u Inter jer je dogovoreno sa Chievom.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.