Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la YNWA » 24 jun 2009, 13:57

ackeey je napisao/la:Slazem se za Mascha. Drago mi je sto ostaje, bez njega bi sve drugacije i teze bilo...
A sto se tice kupovine ovih klinaca, ma mislim da ni samom Rafi nije jasno zasto ih kupuje, mozda zato da ih "uzme" Realu i Barci ispred nosa... ;)
rafa zeli napraviti jaku akademiju, i nedavno su otpusteni mnogi treneri i ostalo osoblje koje radi sa mladim igracima a dovode se novi
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 24 jun 2009, 14:22

BrneeH je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:
bice da si se zajeebo :mrgreen:

sve sto je boldirano je pogresno :mrgreen:
Spani vs USA :S

A sto sam se zaebo za Xabia i Arbelou ? Sad sam na E.S gledao sastave :P
ma to ja onako - realovski - provociram :D

mogli bi u real pa te malo.. :mrgreen:

Iskreno druze, da se mene pita daobih vam Arbelou dzabe, tako cemo vam iduci put utrpati 5,6 komada umjesto ovih proslih 4:0 :D :D :D :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 jun 2009, 15:31

Eto ti arbeloa , povedite i Dossenu i Lucasa :mrgreen:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 24 jun 2009, 16:14

OTNYS_YNWA je napisao/la:Eto ti arbeloa , povedite i Dossenu i Lucasa :mrgreen:
hahah, dobra, dobra i ova.... :D :D :D :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 jun 2009, 17:40

Koliko se perez razbacuje ja mislim da bi dao 40 miliona funti za lucasa leivu :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Liverpoolk1D
Kontakt:

Post Postao/la Liverpoolk1D » 24 jun 2009, 18:10

reds_forever je napisao/la:Koliko se perez razbacuje ja mislim da bi dao 40 miliona funti za lucasa leivu :lol:
You got that right!
Walk On,Walk on,With hope in your heart,and you´ll never walk allone!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 jun 2009, 18:20

jao gledao sam onog dossenu u italiji protiv brazila i bio je jedan od najlosijih igraca na terenu stvarno ne znam sta ljudi vide u njemu. hajd sto igra kod nas al sto ga zovu u repku ccc
cak je i autogol zabio ako se ne varam
You are someone else I am still right here

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 jun 2009, 18:22

ja bih dodao i el zahra eto vam ih dzaba :D :D :D za liverpool bi bilo ovo pojacanje kad bi ovi otisli iz kluba :mrgreen:
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 jun 2009, 18:26

fera je napisao/la:jao gledao sam onog dossenu u italiji protiv brazila i bio je jedan od najlosijih igraca na terenu stvarno ne znam sta ljudi vide u njemu. hajd sto igra kod nas al sto ga zovu u repku ccc
Mislim da je jos onaj komentator tokom utakmice rekao da je dossena imao sjajnu sezonu u liverpoolu.... ne znam jel 2 utakmice od pocetka igrao a on rece da je imao sjajnu sezonu...e pa sezona mu je toliko sjajna bila da se lik nametnuo i sada je na izlaznim vratima :lol: :lol:
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 24 jun 2009, 18:30, ukupno mijenjano 2 puta.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 24 jun 2009, 18:29

reds_forever je napisao/la:
fera je napisao/la:jao gledao sam onog dossenu u italiji protiv brazila i bio je jedan od najlosijih igraca na terenu stvarno ne znam sta ljudi vide u njemu. hajd sto igra kod nas al sto ga zovu u repku ccc
Mislim da je jos onaj komentator tokom utakmice rekao da je dossena imao sjajnu sezonu u liverpoolu.... ne znam jel 2 utakmice od pocetka igrao a on rece da je imao sjajnu sezonu...e pa sezona mu je toliko sjajna bila da se lik nametnuo i sada je na izlaznim vratima :lol: :lol:

:lol: :lol:

Jos je biser dod'o kako je dao nekih 5-10 golova , a covjek samo realu i manchesteru uvali po gol :mrgreen:
reds je napisao/la:
ja bih dodao i el zahra eto vam ih dzaba :D :D :D za liverpool bi bilo ovo pojacanje kad bi ovi otisli iz kluba :mrgreen:
I ko bi ti igr'o kad bi se neko od startne 11-orke povrijedio...Benitez ? :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jun 2009, 18:29

Za komentatora je sjajna sezona to sto je dao dva gola u dvije vazne utakmice zaredom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 jun 2009, 18:32

fanatic je napisao/la:
reds je napisao/la:
I ko bi ti igr'o kad bi se neko od startne 11-orke povrijedio...Benitez ? :roll:

:lol: :lol: Ja mislim da ima na youtubeu kada benitez u nekoj utakmici krene da doda loptu i polomi se na sve 4 ...tako je nesto bilo.... :lol:

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 24 jun 2009, 19:19

reds_forever je napisao/la: :lol: :lol: Ja mislim da ima na youtubeu kada benitez u nekoj utakmici krene da doda loptu i polomi se na sve 4 ...tako je nesto bilo.... :lol:
Gdje si to gledala, hocu i ja da vidim??? :D :D :D Kad moze Cristina sebi zapetljat' noge pa se slomit', moRe i nas Rafa hahahaha :lol: :lol:

EDIT*

Prije je ust'o neg' sto je leg'o :D
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 24 jun 2009, 19:22

fanatic je napisao/la:
reds je napisao/la:

:lol: :lol: Ja mislim da ima na youtubeu kada benitez u nekoj utakmici krene da doda loptu i polomi se na sve 4 ...tako je nesto bilo.... :lol:
A jos bolje je Rafino stopanje lopte..ni Torres je ne bi bolje ustop'o :o :)

Al' najbolje mi je bilo kad je u pre-seasonu Reina igrao veznog igraca :lol: :lol:
Sve izmjene bile napravljene negdje do 60min i povrijedi se xabi ja mislim i Reina kao jedini igrac s klupe udje i odigra maestralno :mrgreen:

torke_9
Kontakt:

Post Postao/la torke_9 » 24 jun 2009, 22:41

pozdrav svima,ja sam Alem onaj stari alem95 sto sam prije bio na forumu
stalno imam probleme sa ovom sifrom i svim tim al nema veze...
redovno sve pratim i to za glena smatram transferom 2009/2010
veceras, a i na ovom kupu se altidore dobro pokazao i moglo bi se razmislit o njemu
ja stvarno neznam sta onaj benitez misli vise,pavlichenko ide iz totenhama ,i mislim da bi bio idealan par torresu
adaptirao se prvu sezonu i sad je konacno pravi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 jun 2009, 22:46

A bilo je ludo kada je alonso u utakmici sa arsenalom pretprosle sezone udario loptu mislim glavom suca u nezgodno mjesto :lol: :lol: :lol: :lol:

Iskreno ne bi ja tog rusa....mislim da ima 1000 boljih rjesenja....dobro,ne bas hiljadu..al et... :D

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 24 jun 2009, 23:55

Rjesenje je Owen brate.......
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 25 jun 2009, 00:01

the scouser je napisao/la:Rjesenje je Owen brate.......
Slazem se da bi Owen trebao biti pravo rjesenje..A cujem da se Hull interesuje za Owena

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 25 jun 2009, 00:06

Silma_liverpool je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Rjesenje je Owen brate.......
Slazem se da bi Owen trebao biti pravo rjesenje..A cujem da se Hull interesuje za Owena
Sta ce Hull,ako Liverpool da ponudu,zna se gdje ce Owen zavrsit...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 25 jun 2009, 00:29

Mislim da Owen nece u Liverpool. Razlog je taj sto je owen klasicni napadac,a benitezove formacija je nesto kao
4-3-3 ili 4-5-1. Torres je prvi izbor,a Owen zeli igrati zbog SP,a u Liverpoolu se nebi bas naigrao. Al et, vidjeti cemo sta ce biti. Jos je Owen mlad,mislim da ima 28 godina,jesam li upravu???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Fudo, Fuerza, jasmin10, JayCatwright, SoloControTutti, TheTruth34, Venom i 43 gosta.