sto ti je apsolutna dominacija..............

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A jug, ista tirbina kao i sjever - 3 KMBuddy je napisao/la:10 KM karte finale kupa
ama ne idemo u Zenicu, vidjecemo koliko ce vas sto podrzavate glavonju sa DBR biti u Zenicigrof je napisao/la:A jug, ista tirbina kao i sjever - 3 KMBuddy je napisao/la:10 KM karte finale kupa![]()
Zapad, pokrivena tribina - 8 KM![]()
Ali dobro, nema veze...idemo u Zenicu.
e nek je tebi bitniji tvoj ego, ponos i rivalitet sa tim istim likovima nego ljubav i podrska prema Zelji... neka hvala Bogu nemoj ti ici, nisi bio na jugu ni za derbi pa je bilo i vise nego dobro...mangupp2 je napisao/la:ama ne idemo u Zenicu, vidjecemo koliko ce vas sto podrzavate glavonju sa DBR biti u Zenicigrof je napisao/la:A jug, ista tirbina kao i sjever - 3 KMBuddy je napisao/la:10 KM karte finale kupa![]()
Zapad, pokrivena tribina - 8 KM![]()
Ali dobro, nema veze...idemo u Zenicu.
pa nisi ni za derbi bio na jugu pa nas je bilo solidno i atmosfera je bila takodjer na viskom niovu, prema tome ne moras ni u Zenici biti na navijackoj tribini ( jer jbt bitniji su ti likovi s tribine nego podrska Zelji, barem tebi, jer podrsku Zelji nemozes dati sa zapada il istoka ) pa ce biti odlicna atmosfera u sto ne sumnjam...mangupp2 je napisao/la:@nedaTM brate idem ja u Zenicu na finale ne brini se... samo necu stajati na istoj tribini gdje i ptarSi, vjerovatno zapad jos i karta jeftinija
prijevoz ce biti navjerovatnije ako Bog da 12 KM kao uobicajnoBuddy je napisao/la:sami smo krivi, ali dobro karta i nije nesto skupa, sve ce ovisit o cijeni prevoza
On pruza sa zapada vecu podrsku nego ptaraSi sa navijacke tribine,jer je njmu zeljo u srcu a onom supku nije.nedaTM je napisao/la:pa nisi ni za derbi bio na jugu pa nas je bilo solidno i atmosfera je bila takodjer na viskom niovu, prema tome ne moras ni u Zenici biti na navijackoj tribini ( jer jbt bitniji su ti likovi s tribine nego podrska Zelji, barem tebi, jer podrsku Zelji nemozes dati sa zapada il istoka ) pa ce biti odlicna atmosfera u sto ne sumnjam...mangupp2 je napisao/la:@nedaTM brate idem ja u Zenicu na finale ne brini se... samo necu stajati na istoj tribini gdje i ptarSi, vjerovatno zapad jos i karta jeftinija
uredu kad smo domaci ili kada smo bili na Kosevu pa je mogao navijati sa zapada, ali u Zenici sigurno sa zapada nece moci ni pisnuti a kamo li se radovati u slucaju osvajanja kupa u sto se iskreno nadam. neka ne misle neki da ja nekog branim ili slicno, niti me zanimaju bilo kakvi likovi sa tribine, niti ko su niti sta su, ako su tu da daju podrsku Zelji onda imamo iste ciljeve..Grbavica moj zivot je napisao/la:On pruza sa zapada vecu podrsku nego ptaraSi sa navijacke tribine,jer je nejmu zeljo u srcu a onom supku nije.nedaTM je napisao/la:pa nisi ni za derbi bio na jugu pa nas je bilo solidno i atmosfera je bila takodjer na viskom niovu, prema tome ne moras ni u Zenici biti na navijackoj tribini ( jer jbt bitniji su ti likovi s tribine nego podrska Zelji, barem tebi, jer podrsku Zelji nemozes dati sa zapada il istoka ) pa ce biti odlicna atmosfera u sto ne sumnjam...mangupp2 je napisao/la:@nedaTM brate idem ja u Zenicu na finale ne brini se... samo necu stajati na istoj tribini gdje i ptarSi, vjerovatno zapad jos i karta jeftinija
stani ako prodas trans vise volis zelju od onih sto nisu prodali... ne idem na jug, ne interesuju me te vase furke samo onako iz znatizelje pitam...Grbavica moj zivot je napisao/la:On pruza sa zapada vecu podrsku nego ptaraSi sa navijacke tribine,jer je njmu zeljo u srcu a onom supku nije.nedaTM je napisao/la:pa nisi ni za derbi bio na jugu pa nas je bilo solidno i atmosfera je bila takodjer na viskom niovu, prema tome ne moras ni u Zenici biti na navijackoj tribini ( jer jbt bitniji su ti likovi s tribine nego podrska Zelji, barem tebi, jer podrsku Zelji nemozes dati sa zapada il istoka ) pa ce biti odlicna atmosfera u sto ne sumnjam...mangupp2 je napisao/la:@nedaTM brate idem ja u Zenicu na finale ne brini se... samo necu stajati na istoj tribini gdje i ptarSi, vjerovatno zapad jos i karta jeftinija
Ja ti garantujem da ce nas vise doci dole nego sto je vas doslo na Grbavicu !bilinopolje je napisao/la:invazija na zenicu doslo vas je proslu tekmu 56 ....svi u zenicuLuca.Toni je napisao/la:Ma bit ce prenos nego nije to bitno.
Ono sto je bitno je da nas STO VISE ode u Zenicu i da damo MAXIMALNU podrsku nasim momcima, kojim nece biti ni malo lahko u onom grotlu !!
Znaci bez izmotavanja i bez trazenja razloga !!
Nego ..
SVI U ZENICU !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nick je napisao/la:Grbavica moj zivot je napisao/la:stani ako prodas trans vise volis zelju od onih sto nisu prodali... ne idem na jug, ne interesuju me te vase furke samo onako iz znatizelje pitam...mangupp2 je napisao/la:@nedaTM brate idem ja u Zenicu na finale ne brini se... samo necu stajati na istoj tribini gdje i ptarSi, vjerovatno zapad jos i karta jeftinija
pa nisi ni za derbi bio na jugu pa nas je bilo solidno i atmosfera je bila takodjer na viskom niovu, prema tome ne moras ni u Zenici biti na navijackoj tribini ( jer jbt bitniji su ti likovi s tribine nego podrska Zelji, barem tebi, jer podrsku Zelji nemozes dati sa zapada il istoka ) pa ce biti odlicna atmosfera u sto ne sumnjam...
On pruza sa zapada vecu podrsku nego ptaraSi sa navijacke tribine,jer je njmu zeljo u srcu a onom supku nije.
bilinopolje je napisao/la:invazija na zenicu doslo vas je proslu tekmu 56 ....svi u zenicu
nece vas doc vise od 600 zato sto vas vise nece moc ni stat u onom cosku koji ste dobiliLuca.Toni je napisao/la:Ja ti garantujem da ce nas vise doci dole nego sto je vas doslo na Grbavicu !bilinopolje je napisao/la:invazija na zenicu doslo vas je proslu tekmu 56 ....svi u zenicuLuca.Toni je napisao/la:Ma bit ce prenos nego nije to bitno.
Ono sto je bitno je da nas STO VISE ode u Zenicu i da damo MAXIMALNU podrsku nasim momcima, kojim nece biti ni malo lahko u onom grotlu !!
Znaci bez izmotavanja i bez trazenja razloga !!
Nego ..
SVI U ZENICU !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ili mislis da nisam u pravu ...
nadaj seGrande je napisao/la:hahahah,cuj ovog 600![]()
![]()
![]()
Jarane samo sa TK dolazi preko 200 MANIJAKA,a za Sarajevo ne smijem ni pomisliti,znaci bice nas puna tribina,a necemo dobiti cosak nego citavu tribinu(vec provjerenoa informacija)...
FORZA ZELJO ! ! !
Ja na gostovanja uvijek idem na zapad i pravim se mutavneno je napisao/la:Neznam cemu sva ta medzusobna prepucavanja,ko hoce da ide ici ce ko nece i ne mora.A manijak na zapadu,pa i neznam bas koliko ce ti biti dobro.