FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Just do it.TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Just do it.TM » 17 maj 2011, 16:51

http://www.sportsport.ba/tabele.php?id=44&team=1&info

sto ti je apsolutna dominacija.............. :D
:)

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 17 maj 2011, 17:03

Buddy je napisao/la:10 KM karte finale kupa
A jug, ista tirbina kao i sjever - 3 KM :lol:
Zapad, pokrivena tribina - 8 KM ;)
Ali dobro, nema veze...idemo u Zenicu.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 17 maj 2011, 17:05

sami smo krivi, ali dobro karta i nije nesto skupa, sve ce ovisit o cijeni prevoza

mangupp2
Kontakt:

Post Postao/la mangupp2 » 17 maj 2011, 17:23

grof je napisao/la:
ama ne idemo u Zenicu, vidjecemo koliko ce vas sto podrzavate glavonju sa DBR biti u Zenici
caTi ptarSi

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 17 maj 2011, 17:30

mangupp2 je napisao/la:
grof je napisao/la:
ama ne idemo u Zenicu, vidjecemo koliko ce vas sto podrzavate glavonju sa DBR biti u Zenici
e nek je tebi bitniji tvoj ego, ponos i rivalitet sa tim istim likovima nego ljubav i podrska prema Zelji... neka hvala Bogu nemoj ti ici, nisi bio na jugu ni za derbi pa je bilo i vise nego dobro...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

mangupp2
Kontakt:

Post Postao/la mangupp2 » 17 maj 2011, 17:31

@nedaTM brate idem ja u Zenicu na finale ne brini se... samo necu stajati na istoj tribini gdje i ptarSi, vjerovatno zapad jos i karta jeftinija :)
caTi ptarSi

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 17 maj 2011, 17:35

mangupp2 je napisao/la:@nedaTM brate idem ja u Zenicu na finale ne brini se... samo necu stajati na istoj tribini gdje i ptarSi, vjerovatno zapad jos i karta jeftinija :)
pa nisi ni za derbi bio na jugu pa nas je bilo solidno i atmosfera je bila takodjer na viskom niovu, prema tome ne moras ni u Zenici biti na navijackoj tribini ( jer jbt bitniji su ti likovi s tribine nego podrska Zelji, barem tebi, jer podrsku Zelji nemozes dati sa zapada il istoka ) pa ce biti odlicna atmosfera u sto ne sumnjam...
odani! THE MANIACS 1987

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 17 maj 2011, 17:39

Buddy je napisao/la:sami smo krivi, ali dobro karta i nije nesto skupa, sve ce ovisit o cijeni prevoza
prijevoz ce biti navjerovatnije ako Bog da 12 KM kao uobicajno :)

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 17 maj 2011, 17:45

nedaTM je napisao/la:
mangupp2 je napisao/la:@nedaTM brate idem ja u Zenicu na finale ne brini se... samo necu stajati na istoj tribini gdje i ptarSi, vjerovatno zapad jos i karta jeftinija :)
pa nisi ni za derbi bio na jugu pa nas je bilo solidno i atmosfera je bila takodjer na viskom niovu, prema tome ne moras ni u Zenici biti na navijackoj tribini ( jer jbt bitniji su ti likovi s tribine nego podrska Zelji, barem tebi, jer podrsku Zelji nemozes dati sa zapada il istoka ) pa ce biti odlicna atmosfera u sto ne sumnjam...
On pruza sa zapada vecu podrsku nego ptaraSi sa navijacke tribine,jer je njmu zeljo u srcu a onom supku nije.
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 17 maj 2011, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 17 maj 2011, 17:49

Grbavica moj zivot je napisao/la:
nedaTM je napisao/la:
On pruza sa zapada vecu podrsku nego ptaraSi sa navijacke tribine,jer je nejmu zeljo u srcu a onom supku nije.
uredu kad smo domaci ili kada smo bili na Kosevu pa je mogao navijati sa zapada, ali u Zenici sigurno sa zapada nece moci ni pisnuti a kamo li se radovati u slucaju osvajanja kupa u sto se iskreno nadam. neka ne misle neki da ja nekog branim ili slicno, niti me zanimaju bilo kakvi likovi sa tribine, niti ko su niti sta su, ako su tu da daju podrsku Zelji onda imamo iste ciljeve..
odani! THE MANIACS 1987

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 maj 2011, 17:59

nedaTM je napisao/la:
On pruza sa zapada vecu podrsku nego ptaraSi sa navijacke tribine,jer je njmu zeljo u srcu a onom supku nije.
stani ako prodas trans vise volis zelju od onih sto nisu prodali... ne idem na jug, ne interesuju me te vase furke samo onako iz znatizelje pitam...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 17 maj 2011, 18:00

bilinopolje je napisao/la:
Luca.Toni je napisao/la:Ma bit ce prenos nego nije to bitno.

Ono sto je bitno je da nas STO VISE ode u Zenicu i da damo MAXIMALNU podrsku nasim momcima, kojim nece biti ni malo lahko u onom grotlu !!

Znaci bez izmotavanja i bez trazenja razloga !!
Nego ..

SVI U ZENICU !!!
invazija na zenicu doslo vas je proslu tekmu 56 ....svi u zenicu :o :o :o :o :o :o
Ja ti garantujem da ce nas vise doci dole nego sto je vas doslo na Grbavicu !

Ili mislis da nisam u pravu ...
Razumijes ti mene burazere moj :)

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 17 maj 2011, 18:04

nick je napisao/la:
stani ako prodas trans vise volis zelju od onih sto nisu prodali... ne idem na jug, ne interesuju me te vase furke samo onako iz znatizelje pitam...

Dva razlicita lika :?

Skontaj se malo i nemoj pricati gluposti..
Razumijes ti mene burazere moj :)

LIvada2
Kontakt:

Post Postao/la LIvada2 » 17 maj 2011, 18:05

bilinopolje je napisao/la:invazija na zenicu doslo vas je proslu tekmu 56 ....svi u zenicu

i opet nas bilo duplo vise vec vas u ligi na grbavici :lol:

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 17 maj 2011, 18:07

Luca.Toni je napisao/la:
bilinopolje je napisao/la:
Luca.Toni je napisao/la:Ma bit ce prenos nego nije to bitno.

Ono sto je bitno je da nas STO VISE ode u Zenicu i da damo MAXIMALNU podrsku nasim momcima, kojim nece biti ni malo lahko u onom grotlu !!

Znaci bez izmotavanja i bez trazenja razloga !!
Nego ..

SVI U ZENICU !!!
invazija na zenicu doslo vas je proslu tekmu 56 ....svi u zenicu :o :o :o :o :o :o
Ja ti garantujem da ce nas vise doci dole nego sto je vas doslo na Grbavicu !

Ili mislis da nisam u pravu ...
nece vas doc vise od 600 zato sto vas vise nece moc ni stat u onom cosku koji ste dobili

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 17 maj 2011, 18:12

Neznam cemu sva ta medzusobna prepucavanja,ko hoce da ide ici ce ko nece i ne mora.A manijak na zapadu,pa i neznam bas koliko ce ti biti dobro.
VOLIM TE ZELJO

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 17 maj 2011, 18:18

hahahah,cuj ovog 600 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jarane samo sa TK dolazi preko 200 MANIJAKA,a za Sarajevo ne smijem ni pomisliti,znaci bice nas puna tribina,a necemo dobiti cosak nego citavu tribinu(vec provjerenoa informacija)...

FORZA ZELJO ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 17 maj 2011, 18:21

Grande je napisao/la:hahahah,cuj ovog 600 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jarane samo sa TK dolazi preko 200 MANIJAKA,a za Sarajevo ne smijem ni pomisliti,znaci bice nas puna tribina,a necemo dobiti cosak nego citavu tribinu(vec provjerenoa informacija)...

FORZA ZELJO ! ! !
nadaj se :lol: :lol:

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 17 maj 2011, 18:24

neno je napisao/la:Neznam cemu sva ta medzusobna prepucavanja,ko hoce da ide ici ce ko nece i ne mora.A manijak na zapadu,pa i neznam bas koliko ce ti biti dobro.
Ja na gostovanja uvijek idem na zapad i pravim se mutav :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 maj 2011, 18:25

tema je FK Željezničar. da brišem redom ili da banujem?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cwirek i 33 gosta.