Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Man3
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Man3 » 17 maj 2011, 12:33

VolimLiverpool je napisao/la:@Admire
Zamislio sam da se bacim u Spreču,to sam bio i napisao.Što se tiče pisma,pokazano je starcima nakon čega sam dobio tako jak šamar od oca (108kg),mislio sam da me boksom udario.To ti je samo 1/20 svega onog što se izdešavalo u zadnjih 4-5 dana.
Inače,@hodža se javi samo kada treba nekog podje*avati,a čovjek ne postavlja više ovdje svoje parove.Puno se pehira ovdje,sigurno je to razlog. :?
Bez starca nema udarca. :mrgreen:
City, Igokea, Melo/Soares, Stakhovsky, Dallas, Boston (NHL) kp1. Kvota 10 na 5 KM.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 17 maj 2011, 12:40

treba mi ukupna kvota 3..mozel ko pomoc? :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 maj 2011, 12:44

harry_90 je napisao/la:Zadnjih 6 meceva Atalanta slavila protiv Albinolefea.Osigurala je prvu ligu,dok ovima treba za opstanak,jos igraju kao gosti,mada vrijedi rizikovat i stavit sta na Atalantu,kvota 4.50 ..

2:3 :D

harry_90 je napisao/la:Laussane - Lugano 1

Luganom ista priča već 3 sezone. Među najboljima su u drugoj ligi,ali ne mogu dobiti licencu za prvu ligu,pa pred kraj sezone puštaju utakmice, jer im ništa ne znače. Vodeći su na tabeli,ali zadnje 4 tekme su izgubili,tj.pustili, u zadnje...m kolu su doma od Servettea popušili 0-6. Lausanne se bori za naslov i ulazak u 1.ligu,oni licencu imaju, a Lugano neće komplicirati i pustit će im tekmu. Na nekim online kladionicama kvota je već na 1.35,ali naše klade drže visoku kvotu. Najbolje odigrati danas, jer sutra bi kvota mogla pasti na tu razinu.

3:1
harry_90 je napisao/la:
Elche - Villareal B 1 1.45

Elche zadnjih 6 meceva kuci svih 6 pobjeda,dok gosti u zadnjih 6 meceva na strani imaju samo 2 pobjede..Jednom su odigrali mec dosad i slavio je Villareal B kao gost 2:3.Elche bi danasnjom pobjedom mogao skociti na 3 mjesto,dok gosti se nalaze na 17 mjestu..Da se gleda zadnjih 6 meceva,Elche bi bio treci na tabeli sa jednakim brojem bodova kao 1 i 2 na tabeli koji samo imaju bolju gol razliku,dok bi se gosti nalazili na predzadnjem mjestu..

First Viena - Gratkorn 3+

DOmacin zadnja tri meca kuci bez pobjede,dva nerijesena ishoda i jeda poraz,dok gosti dolaze zadnjih 6 meceva kao gost nije nijednom slavio.Dosad su se 3 puta sastali,bilo je dva puta nerijeseno i jednom je slavio domacin sa 4:2.U svaka od njihova tri meca je bilo da oba tima daju gol.Ove sezone preko 2.5 gola Viena je isla cak 19 puta,dok su gosti isli cak 23 puta preko 2.5 golova.Ekipe se ne nalaze bas u dobroj formi,da se gleda zadnjih 6 meceva domacin bi se nasao na predzadnjem mjestu,dok bi gost za bod vise bio jedno mjesto ispred njih.Ocekujem da ovaj mec ode preko 3+,a sto se tice pobjede malu sansu dajem domacinima zbog domaceg terena.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 maj 2011, 13:04

FK Skopje - Pelister 3+ ili 4+

Teteks - Vardar 2 3.20

teorija je da Vardar neće ispasti iz lige i da je ovo namješteno,sad pošto u Makedoniji je čak i to moguće da meštanka bude polu javna ..u svakom slučaju Vardaru X ne igra previše ići će na 3 boda,Teteksu je ipak kup prioritet igra ga za 7 dana sa Metalurgom..

skevo2
Kontakt:

Post Postao/la skevo2 » 17 maj 2011, 14:06

gdje ima odigrati makedonsku ligu.. nema ni u derbyu ni u betliveu

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 17 maj 2011, 15:18

jasko_juve je napisao/la:treba mi ukupna kvota 3..mozel ko pomoc? :D
CITY 1
Admira 1
Reading dg 1
kvota negdje oko 2.42
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 maj 2011, 15:25

slika

Sta mislite ??

@Pintol_TM 87

Pratim te ovo ;)

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 17 maj 2011, 15:45

harry_90 je napisao/la:slika

Sta mislite ??

@Pintol_TM 87

Pratim te ovo ;)
ok druze sretno..sta ti je ovo fakel??? a ovo bi trebao da prodjes..ne znam jesil uplatio listic ako nisi sacekaj jos malo da vidimo sastave za city...ako bude igrao dzeko zabija ga veceras...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 maj 2011, 15:54

Fakel - Baltika rusija 2 liga,pada kvota na gosta,pa da vidimo hoce li proci ? Nisam ga jos uplatio,jos nesto razradjujem za danas.Jesi li gdje nasao makedonce ?

skevo2
Kontakt:

Post Postao/la skevo2 » 17 maj 2011, 15:55

nema nigdje makedonaca..

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 17 maj 2011, 15:56

PAZI OVO!! TETEKS-VARDAR 1
Neocekivano visoki koeficijenti na pobedu domacina su me malo pokolebali, ali kada sam bolje proanalizirao mec dosao sam opet do istog zakljucka - Teteks bi trebao slaviti. Glavni razlog pored prednosti domaceg terena jeste trenutna situacija u taboru Vardara. A ona je veoma losa. U Subotu Vardar nije uspeo da savlada direktnog konkurenta u borbi za opstanak, tima FK Skopje. Konacan rezultat je bio 0:0 i FK Skopje i dalje ima pet bodova prednosti u odnosu na Vardar. Do kraja sampionata ima jos tri kola, a FK Skopje ima i pozitivan megjusobni skor sa Vardarom. I na kraju svega, FK Skopje danas docekuje ekipu Pelistera koji je ubedljivo zadnji, koji je vec ispao i koji igra sa omladincima. Niko u Makedoniji ne sumnja da ce FK Skopje pobediti na tom susretu. To u prevodu znaci da Vardar treba da pobedi na sva tri susreta, a da FK Skopje izgubi na preostala dva, sto je veoma tesko. U taboru Vardara vlada veliko razocarenje, a isto i megju navijacima. Najtrofejniji klub u Makedoniji ce morati sledece sezone da igra u drugoj ligi.

Da rezimiram, Vardarovi igraci su razocarani i isfrustrirani. Teteks igra pred svojim navijacima i mora da pobedi kako bi izbegao baraz. Trenutno ima isti broj bodova (37) kao i Napredok koji drzi devetto mesto. (devetti i desetti igraju play-out susrete sa ekipama iz druge lige).

Na kraju na naglasim da su obe ekipe skoro kompletne. Kod Teteksa je povregjen Kleckarovski, a kod Vardara Nikancevski.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 maj 2011, 15:59

Svako daje razlicite informacije.. Na bwin na goste sa 3.80 na 2.30..evo na Nordicbet sa 4.00 na 2.30 ..Sumnjivo skroz :roll: vidjecemo sta ce biti.

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 17 maj 2011, 16:01

slika
Ja cu ovo kasnije otic uplatit... :) :)
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 17 maj 2011, 16:03

NE znam drug...nisam toliko pametan..kad bi igrao to igrao bi ga u sistem...ako ce biti 3+ city onda ce da bude i ps1
Treba probati ovaj Granolers kosarka hendikep -5.5 1

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 17 maj 2011, 16:05

adis.p je napisao/la:slika
imas Premier ponudu na city...a samo bi ti rekao cuvaj se para reading z1..sinoc je slicna tekma bila i 5 golova je palo...

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 17 maj 2011, 16:10

pintol_TM87 je napisao/la:
adis.p je napisao/la:slika
imas Premier ponudu na city...a samo bi ti rekao cuvaj se para reading z1..sinoc je slicna tekma bila i 5 golova je palo...
Onda ne mogu kombinovat s ovim kornerima...
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 maj 2011, 16:11

pintol_TM87 je napisao/la:NE znam drug...nisam toliko pametan..kad bi igrao to igrao bi ga u sistem...ako ce biti 3+ city onda ce da bude i ps1
Ionako ga nema nigdje uplatit,tako da manje se brinem hoce li proci ;) skim igra Granolers..

Slovan - Trnava 1

Za današnji prvi susret očekujem pobjedu domaćina bez poteškoća. Gost susreta dolazi bez par standardnih igrača, domaćin nema problema sa ozljedama, nalazi se na prvome mjestu. Kao što su igrači i trener sami svjesni da ovise samo o sebi, uvjereni su u današnju pobjedu.

Cardiff - Reading 0-2 gola

Cardiff danas ima priliku da prođe u finale play offa, odnosno ima priliku zaigrati na Wembleyu. Ali isto tako tu priliku imaju i igrači Readinga. Sve u svemu jedna jako teška utakmica, kao što smo vidjeli i prije par dana. Mala prednost domaćinu, iako gost sa nerješenim rezultatom može proći dalje. Treba probati na zbroj golova manje od 2.5 gola.

City - Stoke 1

Man. City danas ima priliku preskočiti Arsenala, tj. zasjesti na treće mjesto engleske nogometne lige. Igra kod kuće jako dobro što nam govori i statistika, a današnji protivnik dolazi bez tri prvotimca. Kod Citiya nema većih nedostataka (Boateng) te smatramo da će bez problema slaviti pred svojim navijačima protiv ekipe koju su svladali prije tri dana.

Anderlecht - Lokeren 1

Anderlecht je puno kvalitetnija momčad od današnjeg protivnika Lokerena, te smatramo da će bez većih poteškoća, baš kao i naš prvi odnosno treći par analize lagano proći. Anderlecht želi pred svojim navijačima za kraj sezone upisati pobjedu protiv slabašnog Lokerena te se na dostojanstven način oprostiti od svojih navijača ove sezone.

Genk - Standard oba daju gol

Genk i Standard nalaze se na prva dva mjesta belgijskog nogometa. Obje ekipe igraju jako dobro, u dobroj su formi. Standardu je u ovoj utakmici dovoljan i jedan bod dok Genk mora ići na pobjedu i ići po pogodak, a tu dolaze u priliku igrači Standarda iz kontre u kojoj su vrlo jaki. Zbog ovoga smo mišljenja da će danas obje ekipe postići pogoda.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 17 maj 2011, 16:16

harry_90 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:NE znam drug...nisam toliko pametan..kad bi igrao to igrao bi ga u sistem...ako ce biti 3+ city onda ce da bude i ps1
Ionako ga nema nigdje uplatit,tako da manje se brinem hoce li proci ;) skim igra Granolers..

Slovan - Trnava 1

Za današnji prvi susret očekujem pobjedu domaćina bez poteškoća. Gost susreta dolazi bez par standardnih igrača, domaćin nema problema sa ozljedama, nalazi se na prvome mjestu. Kao što su igrači i trener sami svjesni da ovise samo o sebi, uvjereni su u današnju pobjedu.

Cardiff - Reading 0-2 gola

Cardiff danas ima priliku da prođe u finale play offa, odnosno ima priliku zaigrati na Wembleyu. Ali isto tako tu priliku imaju i igrači Readinga. Sve u svemu jedna jako teška utakmica, kao što smo vidjeli i prije par dana. Mala prednost domaćinu, iako gost sa nerješenim rezultatom može proći dalje. Treba probati na zbroj golova manje od 2.5 gola.

City - Stoke 1

Man. City danas ima priliku preskočiti Arsenala, tj. zasjesti na treće mjesto engleske nogometne lige. Igra kod kuće jako dobro što nam govori i statistika, a današnji protivnik dolazi bez tri prvotimca. Kod Citiya nema većih nedostataka (Boateng) te smatramo da će bez problema slaviti pred svojim navijačima protiv ekipe koju su svladali prije tri dana.

Anderlecht - Lokeren 1

Anderlecht je puno kvalitetnija momčad od današnjeg protivnika Lokerena, te smatramo da će bez većih poteškoća, baš kao i naš prvi odnosno treći par analize lagano proći. Anderlecht želi pred svojim navijačima za kraj sezone upisati pobjedu protiv slabašnog Lokerena te se na dostojanstven način oprostiti od svojih navijača ove sezone.

Genk - Standard oba daju gol

Genk i Standard nalaze se na prva dva mjesta belgijskog nogometa. Obje ekipe igraju jako dobro, u dobroj su formi. Standardu je u ovoj utakmici dovoljan i jedan bod dok Genk mora ići na pobjedu i ići po pogodak, a tu dolaze u priliku igrači Standarda iz kontre u kojoj su vrlo jaki. Zbog ovoga smo mišljenja da će danas obje ekipe postići pogoda.
Igraju protiv Roane...i tebi cu reci Reading mi mirise na 3+

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 17 maj 2011, 16:18

Druze sta mislis mozel granolers dobit ove

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 17 maj 2011, 16:20

haris10 je napisao/la:
Druze sta mislis mozel granolers dobit ove
trebalo bi da ih dobije...play off je pitanju...

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.