Zlatan Bajramović
Re: Zlatan Bajramović
Fakat ga cijenim,odlican fudbaler...
Da li ce biti spreman do pocetka kvalifikacija!? Sta je sa njim...?
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Vi pametnjakovici koji pljujete po zlatanu, kad sljedeče godine bude harao po južnoafričkim stadionima. Ostanite vjerni sebii da vas onda necujemo ono "joj jes ovaj Zlatan dobar" i te folove. Čovjek je odgovorno tvrdim najjači igrac nase repke i danije ovakav baksuz kakav jeste pa da moze igrati, sad bi mi vec kupovali karte za Afriku...
NEDAJ SE ZLATANE ZLATNI SINE BOSANSKI,,,,,,uz tebe smo mi pravi navijači
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
- rob do bagro
- Kontakt:
Zlatane nas Zlatni Ljiljane 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ko god da pljuje po njemu neka po svome ocu pljuje,covjerk je rizikovao zdravlje samo za uspjeh Bosanskog tima.Ne obaziri se na njih ,imaju oni babu svoga pa neka njega pljuju.mahalas je napisao/la:Vi pametnjakovici koji pljujete po zlatanu, kad sljedeče godine bude harao po južnoafričkim stadionima. Ostanite vjerni sebii da vas onda necujemo ono "joj jes ovaj Zlatan dobar" i te folove. Čovjek je odgovorno tvrdim najjači igrac nase repke i danije ovakav baksuz kakav jeste pa da moze igrati, sad bi mi vec kupovali karte za Afriku...
BosnaE
O kakvom pljuvanju prica, ja ne vidim da iko nesto lose rekao za Zlatana, svi mu zele da se sto prije vrati u staru formu....newton_heath_lyr je napisao/la:Ko god da pljuje po njemu neka po svome ocu pljuje,covjerk je rizikovao zdravlje samo za uspjeh Bosanskog tima.Ne obaziri se na njih ,imaju oni babu svoga pa neka njega pljuju.mahalas je napisao/la:Vi pametnjakovici koji pljujete po zlatanu, kad sljedeče godine bude harao po južnoafričkim stadionima. Ostanite vjerni sebii da vas onda necujemo ono "joj jes ovaj Zlatan dobar" i te folove. Čovjek je odgovorno tvrdim najjači igrac nase repke i danije ovakav baksuz kakav jeste pa da moze igrati, sad bi mi vec kupovali karte za Afriku...

100% sportski i krajnje opušten potpis
- rob do bagro
- Kontakt:
zlatan je pravi patriota,bosanac i hercegovac pa kako je se momak samo zrtvovao za nas u belgiji jos kad je postigao pogodak kako mi je drago bilo... zato mu zeli brz oporavak i da konacno zaigra za nasu repku bez povreda
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- el-fighter
- Kontakt:
JJa bih se ponovo rodio kad bi on odigrao 5-6 utakmica za BiH zaredom.rob do bagro je napisao/la:zlatan je pravi patriota,bosanac i hercegovac pa kako je se momak samo zrtvovao za nas u belgiji jos kad je postigao pogodak kako mi je drago bilo... zato mu zeli brz oporavak i da konacno zaigra za nasu repku bez povreda
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- rob do bagro
- Kontakt:
ja bih se 100X rodio samo da igra za nasu repku bez povreda da pokaze da je igracina svaka cast vedi i dzeki,ali zlatan mi je najdrazi igrac u repkiel-fighter je napisao/la:JJa bih se ponovo rodio kad bi on odigrao 5-6 utakmica za BiH zaredom.rob do bagro je napisao/la:zlatan je pravi patriota,bosanac i hercegovac pa kako je se momak samo zrtvovao za nas u belgiji jos kad je postigao pogodak kako mi je drago bilo... zato mu zeli brz oporavak i da konacno zaigra za nasu repku bez povreda
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Nemojte nam Zlatana ....
U Genku jedne godine u konacnom razguzivanju Belgije na kucnom pragu krenulo je ziku imena
Zlatan pa onda Zvijezdan
Zlatan pa onda Zvijezdan

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo opet problemi Zlatanu. **** ti vise taj peh.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Evo opet problemi Zlatanu. **** ti vise taj peh.
a fakat mu se ne da... jbg kralju glavu gore

Novi peh za Bajramovića
Zlatan Bajramović, naš A reprezentativac koji se u proljetnom dijelu Bundeslige vratio na teren nakon jednoipogodišnje pauze, u ponedjeljak je trebao početi trenirati, ali naš internacionalac nije izašao na teren.
Krajem prošle sezone Bajramović je u Švajcarskoj izvadio metalnu pločicu iz palca, a najavljeno je da će biti spreman za start nove sezone. Međutim, izgleda da od toga neće biti ništa.
Prema pisanju njemačkog Bilda, Bajramović zbog bolova u palcu kojeg je operisao četiri puta nije započeo sa treninzima i ne samo da je neizvjesno da li će se uključiti u rad sa saigračima, nego se nagađa da bi bi mogla uslijediti nova duža pauza za našeg reprezentativca...
Nadamo se samo da situacija sa Bajramovićevom povredom nije ozbiljnije prirode, jer je naš internacionalac nedavno najavio da više neće u operacionu salu, po cijenu prekida karijere...
Pa dokle vise u PM !!!

Zlatan Bajramović, naš A reprezentativac koji se u proljetnom dijelu Bundeslige vratio na teren nakon jednoipogodišnje pauze, u ponedjeljak je trebao početi trenirati, ali naš internacionalac nije izašao na teren.
Krajem prošle sezone Bajramović je u Švajcarskoj izvadio metalnu pločicu iz palca, a najavljeno je da će biti spreman za start nove sezone. Međutim, izgleda da od toga neće biti ništa.
Prema pisanju njemačkog Bilda, Bajramović zbog bolova u palcu kojeg je operisao četiri puta nije započeo sa treninzima i ne samo da je neizvjesno da li će se uključiti u rad sa saigračima, nego se nagađa da bi bi mogla uslijediti nova duža pauza za našeg reprezentativca...
Nadamo se samo da situacija sa Bajramovićevom povredom nije ozbiljnije prirode, jer je naš internacionalac nedavno najavio da više neće u operacionu salu, po cijenu prekida karijere...
Pa dokle vise u PM !!!

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- rob do bagro
- Kontakt:
jest momak baksuz stvarno nema srece sa ovim palcem 

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ma koliko god to smjesno izgledalo(zvucalo) to je jedna od nezgodnijih povreda
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Zlatane, glavu gore
Zao mi ga je pravo
´bem ti palac, trebao ga je odsjec, do sad bi proslo

Zao mi ga je pravo

´bem ti palac, trebao ga je odsjec, do sad bi proslo

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- rob do bagro
- Kontakt:
valjda ce mu bog podarit zdravlje i da vise prevazidje ovu povredu,ne bi me iznenadilo i da karijeru prekine nakon ovoga mogu mislit da mu je prekipilo vise
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Odlican igrac ali zaista nije imao srece u svojoj karijeri. Nadam se da ce se Zlatan brzo oporaviti a ako ne onda ga prijeti kraj karijere. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.