NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Tracy McGrady #1
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la Tracy McGrady #1 » 17 maj 2011, 01:14

Titova-Juga je napisao/la:Kako vam se da raspravljati sa covjekom koji pojma nema o ovom sportu, ali doslovno... :roll:
cuj nema pojma, a vi imate,pa pricajte malo u objektivi

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 maj 2011, 01:17

Tracy McGrady #1 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Kako vam se da raspravljati sa covjekom koji pojma nema o ovom sportu, ali doslovno... :roll:

A sta to nije objektivno sto pricamo o Bullsima i mvp-u ove sezone ?!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 maj 2011, 01:18

evo alfe pojavio se ponovo :)... jako objektivan lik kome ne valja noah samo zato sto ima ruzan sut :) hahaha oplakah... eto mi imamo, a ti ocigledno nemas zajedno sa begonjom :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Tracy McGrady #1
Kontakt:

Post Postao/la Tracy McGrady #1 » 17 maj 2011, 01:20

Titova-Juga je napisao/la:

ne mozes za nikoga reci da nema pojma... Ako vam nesto ne odgovara ne mozete odma reci on nema pojma i tako to... O mvp-u je neobjektivno to da ga ti poredis da ima sut kao michael jordan,to je po meni debilna objektivnost

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 17 maj 2011, 01:21

Tracy McGrady #1 je napisao/la: cuj nema pojma, a vi imate,pa pricajte malo u objektivi

Je li Chicago jača ekipa od Majamija?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 maj 2011, 01:22

ne mozes za nikoga reci da nema pojma... Ako vam nesto ne odgovara ne mozete odma reci on nema pojma i tako to... O mvp-u je neobjektivno to da ga ti poredis da ima sut kao michael jordan,to je po meni debilna objektivnost

A lik koji kaze da Noah ne vrijedi k.... da Bullsi nisu bolji od Hawksa, da su mnogo losiji od Celticsa je objektivnost ?
Gledamo li mi isti sport sine moj ...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 maj 2011, 01:24

evo opet provokatora,ma daj ba samo ih ignore jest Boston je bolji ok vozdra obojica,pustite ih da pisu sta hoce,kao da ih je moguce ubijedit u bilo sta ,alfa s rezervnim nikom,da nije ban fasovo

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 maj 2011, 01:26

Begonja je napisao/la:
Tracy McGrady #1 je napisao/la: cuj nema pojma, a vi imate,pa pricajte malo u objektivi

Kosarka, ali i sport opcenitno timski je mnogo vise od tri zvijezde u jednom timu.
Naravno ti to ne znas, ti mislis da James sam moze rijesiti utakmicu, a i nisi uopste neki navijac,
vec ljubitelj jednog individualca.
Miamiu fali jaca klupa, bolji trener i nekoliko visociji igraca koji mogu skakati da bi bili jaci od ovakvih Bullsa.

Smrt nacionalizmu !!

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 17 maj 2011, 01:26

Begonja je napisao/la:

1-0 za Chicago.Vidjet cemo ko ce proci.Drzi palceve "plači".
Chelsea F.C.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 maj 2011, 01:29

Begonja je napisao/la:

Za sada jesu, a to mogu podkrijepiti sa 4:0 u pobjedama ove godine nad njima.

I jos nesto, Miami nije "ekipa", sam si rekao u nekoj drugoj temi: "3 igraca - Bulls: 4:0".
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 maj 2011, 02:10

Begonja je napisao/la:

sinoc smo vam pokazalo, odnosno 4 puta ove sezone...nasoj ekipi treba jedan ili eventualno dva igraca, dok vama treba jendo 5 da bi kompletirali ekipu, a ovako cete samo igrati na silu i uzdati se u Jamesa i Wada ebiga....ne kazem ja da nas niste jaci, to mozda i jeste, ali sa nama cete se patiti i necete nas poniziti, kao mi vas sinoc...sto je najgore u svemu tome, mi smo ispali srelija ekipa odvas, jer ste gubili 3 utakmice u zavrsnici i niste mogli postici koseve za pobjedu,a valjda najboljim ipak to je najace oruzije u zavrsnicama utakmice...meni koliko je pobjea vazna zbog ekipe, toliko mi je vazno da su su dobili Miamia samo zbog tebe, jer puno pricas...vidis da si nam se sinoc poceo uvlacit, a sto je najgore uvlacis se i svojim navijacima Miamia, koji te takodjer pljuju...steta sto navijas za Miami, jer sinoc je bilo toliko fine raje na forumu pratilo utakmicu bez i polemisalo se sasvim normalno, dok si ti svima nama bio predmet za zajebanciju, pa cak i svojim navijacima, evo lijepo ti je i moj rodjak navijac Miamia rekao, cime si se sinoc bavio i kako si se ponasao i uvlacio nam se nakon one blamaze, ustvari vise je to bila tvoja blamaza nego ekipe Miamia.
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 17 maj 2011, 02:23, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 maj 2011, 02:13

Ljudi oprostite mi zbog spama ali moram pred spavanje, samo za ovu doticnu gospodu
[youtube][/youtube]
Vama normalnima zelim laku noc do "ponovne razmjene misljenja" :D
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Hrvatska
Kontakt:

Post Postao/la Hrvatska » 17 maj 2011, 19:32

Sljedeću utakmicu Miami će ući opreznije u utakmicu sasvim drukčije nego prije neki dan te očekujem napetu utakmicu u kojoj će odlučivati sitnice :D
Philadelphia Eagles
Chicago Bulls
Philadelphia 76ers
Philadelphia Flyers
New York Yankees

The Best American Clubs!!!!

Forever!!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 maj 2011, 19:53

Hrvatska je napisao/la:Sljedeću utakmicu Miami će ući opreznije u utakmicu sasvim drukčije nego prije neki dan te očekujem napetu utakmicu u kojoj će odlučivati sitnice :D
ovo je finale istoka i u takvim utakmicama ulazis uvjek najbolje sto mozes, samo nekad nemas svoju noc, a nekad je imas, bas kao sto je bilo to u prosloj utakmici... ebiga mi smo ih zaustavili, a oni ili nisu mogli ili nisu imali svoju noc nesto jeste.
Pa nije ovo prvi krug playoffa, kada je Miami se opustao protiv Phillse i Chicago protiv Indiane... mi protiv Indiane igrali toliko lose, jer nismo u pojedinim utkamicam usli ozbiljno i odigrali, jer olako smo svatili tu seriju...ako pobledam unazad, mogu samo reci da nas je do sad Indiana najvise patila...ali opet u zadnje dvije utkamice smo se uozbiljili i odigrali odlicno onako kako umijemo...dobro treba dodat da su oni igrali prljavo u toj seriji
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 maj 2011, 20:16

Ma Pacersi su nas najvise napatili prvenstveno iz razloga sto su igrali prljavo, prije svega tu mislim na onog Fostera, pa Hasaborugha ili kako vec i Mcrobertsa, drugi razlog je taj sto su sve moguce ljudi pogadjali, a mi igrali jako lose i opusteno, i opet 4-1.

Smrt nacionalizmu !!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 maj 2011, 20:30

Dobro rece Salt, nema sanse da je Miami usao opusteno u utakmicu, jednostavno James Wade i Bosh nisu igraci koji bi olako shvatili zahuktale i razjarene Bullse.
Mozda se vecina nece sloziti sa mojom konstatacijom, ali ja u ovom trenutku ne vidim nacin kako da Miami pobijedi Bullse, tacnije mora se mnogo stvari poklopiti da ih dobiju, odnosno kada bi Wade James i Bosh imali ekstra noc i ubacili po 30+ na utakmici ili da imaju po 20+ ali da njihova klupa takodjer ubaci 20+, a znamo da Bullsi igraju uvijek na mali broj poena tako da je ovo skoro nemoguce. Jednostavno Miami je u takvoj poziciji u odnosu na Bullse. Bullsi igraju nenormalno dobru odbranu, tako da individualno ih niko nece razbiti, tako da Miami mora imati u ekipi jos 2 superstara da bi moglo nesto na individualnom planu da urade. 1 igrac sigurno nece razbiti Bullse, bar ne sada kada su u ovakvoj formi i sa ovakvom hemijom. Velika mana Miami Heata je to sto kao prvo trener im je katastrofa, a ruku na srce njihova klupa kao da i ne igra, jednostavno imaju klupu samo reda radi. Grijeh je da jedan Mike Miller igra po 3 minute, jer to je covjek koji kad ga krene ubacuje preko 20 koseva kao od sale, istina povrijedjen je ali to je klasan suter. Kada se pogleda klupa Miamia i nije toliko losa, ali jednostavno kao da klupe i nema, a u ovoj fazi, klupe su mozda i odlucujuce, naravno uz silne zvijezde koje se nalaze na NBA parketima.
Bullsi imaju mnogo izbalansiraniju ekipu i ja ih iskreno vidim kao favorite u ovoj seriji, iako ne volim ni jedne ni druge, ali Bullsi su trenutno korak ispred Miamia.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 18 maj 2011, 03:22

Oklahoma lagano do finala ;)
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 18 maj 2011, 03:29, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 18 maj 2011, 03:27

kimbo je napisao/la:Oclahoma lagano do finala ;)

Volio bih da bude tako,ali tesko.Dallas je cudna ekipa :roll:
Chelsea F.C.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 18 maj 2011, 04:20

Dirk bas poludio veceras, imao je 1 promasaj iz igre u prvom cini mi se. Zabio je 21, jos je poslije poceo skakati i banane lijepiti :D
Durant ne znam jel' ijednu loptu osutao u drugom periodu, ne moze da dodje do lopte pored Westbrooka :lol: :lol: :lol:
Uglavnom, cini mi se da ce ovo biti zanimljivo do samog kraja, ali ako Dallas ponovi ovakvu sutersku drugu cetvrtinu, gdje su promasili mozda 2 ili 3 suta :D crno se pise Oklahomi.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 18 maj 2011, 04:23

Blue_He4rt je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Oclahoma lagano do finala ;)

Volio bih da bude tako,ali tesko.Dallas je cudna ekipa :roll:
slika
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.