Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mi se tako ponasamo zadnjih mjesec danaadis.p je napisao/la:Mozee, ionako je ona zadnja sedmica bezveze, samo se onako ide u skolu da se popuni fond casova....![]()
Hahahaha....Frutek je napisao/la:Mi se tako ponasamo zadnjih mjesec danaadis.p je napisao/la:Mozee, ionako je ona zadnja sedmica bezveze, samo se onako ide u skolu da se popuni fond casova....![]()
adis.p je napisao/la:Hahahaha....Frutek je napisao/la:Mi se tako ponasamo zadnjih mjesec danaadis.p je napisao/la:Mozee, ionako je ona zadnja sedmica bezveze, samo se onako ide u skolu da se popuni fond casova....![]()
![]()
Mi od početka drugog polugodištaFrutek je napisao/la:Mi se tako ponasamo zadnjih mjesec danaadis.p je napisao/la:Mozee, ionako je ona zadnja sedmica bezveze, samo se onako ide u skolu da se popuni fond casova....![]()
LBJ MVP je napisao/la:Mi od početka drugog polugodištaFrutek je napisao/la:Mi se tako ponasamo zadnjih mjesec danaadis.p je napisao/la:Mozee, ionako je ona zadnja sedmica bezveze, samo se onako ide u skolu da se popuni fond casova....![]()
Ponekad nam upišu kakvu ocjenu,ali i to dosadi nastavnicima na času
EDIT:Kako moćan broj postova,a sjećam se da sa prije sat vremena imaoiste ove cifre samo drugim redoslijedom
Alfa ti nekad išao u školuTracy McGrady #1 je napisao/la:
a i od pocetka godine![]()
mislim skolske
LBJ MVP je napisao/la:Alfa ti nekad išao u školuTracy McGrady #1 je napisao/la:
a i od pocetka godine![]()
mislim skolske
legenda reala je napisao/la:Zar se oni časovi u u junu ikako održavaju ,jbt ,zadnji 15 dana nema časova dođeš i odma se vratiš ,do 20 maja se sve završi
Jel mi to alfaromeo dobio bananu
Ma možda i jest,ali vjerovatno odlučio da malo i ovaj koristi da ne propadne bezveze može se i tu makar 1000 napisatlegenda reala je napisao/la:Zar se oni časovi u u junu ikako održavaju ,jbt ,zadnji 15 dana nema časova dođeš i odma se vratiš ,do 20 maja se sve završi
ma najvervatnije,ma lik ne kapira nista, pa jel si video,ja napisao da westbrook imao lose sutersko vece,on napisao kako sam ja rekao da je odigrao lose... nego ovi iz administracije uopste ne kaznjavaju ove provokatore,kao sinoc salta,koji je provocirao...nego napisao sam im ja nestoLBJ MVP je napisao/la:Ma možda i jest,ali vjerovatno odlučio da malo i ovaj koristi da ne propadne bezveze može se i tu makar 1000 napisatlegenda reala je napisao/la:Zar se oni časovi u u junu ikako održavaju ,jbt ,zadnji 15 dana nema časova dođeš i odma se vratiš ,do 20 maja se sve završi
A vidi dobio bananu jel zbog nba i onog juče sa saltom
Atalantalegenda reala je napisao/la:Ma ja ti kažem nedužni stradaju![]()
![]()
jesi vrijeđo ili si puno spamo ,ma Dema te prijavio 100%ja sam vidio da je opominjo admin Tita i KDN ,ali eto ti dobio ban
I molim lijepo posjetite temu kladionica i divi te se![]()
legenda reala je napisao/la:Ma ja ti kažem nedužni stradaju![]()
![]()
jesi vrijeđo ili si puno spamo ,ma Dema te prijavio 100%ja sam vidio da je opominjo admin Tita i KDN ,ali eto ti dobio ban
I molim lijepo posjetite temu kladionica i divi te se![]()
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 5 gostiju.