Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
...e ima li ko link za igricu Floorball league 2011...hvala unaprijed... 

Al sam ga nasao...kako ofirna navukose raju na domacine..al kriticno je u remi kladi kvota 8,u premieru 4.50legenda reala je napisao/la:Hary evo nam para![]()
ATALANTA 0:2 TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO![]()

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko mi moze naci link za download programa Coral-player, ali da se ne mora platiti.
Postoji li uopste piratska verzija?
Inace skinuo sam neke filmove, ali mi bas zahtijeva taj program.

Postoji li uopste piratska verzija?

Inace skinuo sam neke filmove, ali mi bas zahtijeva taj program.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
LudLo 4 je napisao/la:Eeeeeee ljudovi,jel moze neko da postavi onaj DIAL-UP zvuk ,msm link valjda je bio ovdje
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- legenda reala
- Kontakt:
U Goraždu se nije nikad ni igro ,nema terena a nije nešta ni popularanPuma je napisao/la:prije nego u Gorazdulegenda reala je napisao/la:Dino naučiće te Edin![]()
![]()
Oj teme ATP Tour ,talijani razglabaju o tenisu Magica i Šaban ,haj dobro ,al i onaj Puma im se pridružio ojjj![]()
![]()
pa kad se u Italiji igro tenis![]()
![]()
sta se ti papcino bunis, jel znas ko je Schiavonne, hoces da ti je nabacim ?

Nemoj da me vrijeđaš mogo bi ja opet put Hrasnice ,znam Flaviu Penetu

Papak što ne ideš na ovaj termin da pokažeš ovoj djeci ,čarolije Pitera Croucha 2 metra i šezdeset kila

Hary a šta ako je ovo namještaljka 2/1

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Može li mi reći neko koji je najjeftiniji mobitel sa wi-fi, ili da je jeftin?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
-
- Kontakt:
14ĆeMa je napisao/la:13ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:14 il 15 ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Kad ciko stane na gol![]()

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
fenomenalno, dovest cu onda komsiju od 15 godina da igra s tobomSamo F.K.S !! je napisao/la:14ĆeMa je napisao/la:13ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: 14 il 15 ?![]()
![]()

Za zivot cijeli!
Ne treba, imamo Jimmya, 2 i 20 50 kilalegenda reala je napisao/la:U Goraždu se nije nikad ni igro ,nema terena a nije nešta ni popularanPuma je napisao/la:prije nego u Gorazdulegenda reala je napisao/la:Dino naučiće te Edin![]()
![]()
Oj teme ATP Tour ,talijani razglabaju o tenisu Magica i Šaban ,haj dobro ,al i onaj Puma im se pridružio ojjj![]()
![]()
pa kad se u Italiji igro tenis![]()
![]()
sta se ti papcino bunis, jel znas ko je Schiavonne, hoces da ti je nabacim ?![]()
![]()
Nemoj da me vrijeđaš mogo bi ja opet put Hrasnice ,znam Flaviu Penetu![]()
Papak što ne ideš na ovaj termin da pokažeš ovoj djeci ,čarolije Pitera Croucha 2 metra i šezdeset kila![]()
![]()
motka
![]()

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
Je l te yebo Jimmy?
2.02 visok, 87 kila
Pojest cu te u subotu!!!
2.02 visok, 87 kila

Pojest cu te u subotu!!!

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- spielführer_21
- Kontakt:
Radi li vama chat na sa-x? I ima li ka'ki drugi dobar chat, da ima puno kurabi i da se vole jeaaah??
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Megamon
- Kontakt:
spielführer_21 je napisao/la:Radi li vama chat na sa-x? I ima li ka'ki drugi dobar chat, da ima puno kurabi i da se vole jeaaah??
Ima, www-rajlovac_ispodmosta.com
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- spielführer_21
- Kontakt:
@megamoj, bio sam na tom chatu ali slabe kurabe, ima li ka'ki bolji chat?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Raja kad vam je raspust, adis.p-u za 4 sedmice meni za 3 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pukne me neki val odusevljena samo kad pomislim 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
kod mene štrajk traje vec 2 sedmice,treba ic u Julu u školu sad 

Jbt, ucrvat cu se za ove 4 sedmice....Frutek je napisao/la:Raja kad vam je raspust, adis.p-u za 4 sedmice meni za 3 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pukne me neki val odusevljena samo kad pomislim

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Meni od danasFrutek je napisao/la:Raja kad vam je raspust, adis.p-u za 4 sedmice meni za 3 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pukne me neki val odusevljena samo kad pomislim

Milina, sve gotovo, sad ganola u kurvaluke i tako to

Covjece, ne znas u kojem si rahatluku....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
-
- Kontakt:
Meni raspust ima godina dana, otkako sam zavrsio srednju skolu 

Jimmy from the hood je lud.
Ja cu ti na chatu svaku vece 7 dana prepričavat kako mi je lijepo na raspustu i Hairlija će se solidarisatadis.p je napisao/la:Jbt, ucrvat cu se za ove 4 sedmice....Frutek je napisao/la:Raja kad vam je raspust, adis.p-u za 4 sedmice meni za 3 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pukne me neki val odusevljena samo kad pomislim![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.