Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ja bih baš volio da dođe Elia i Ashley Young ali samo jedan od ove dvojce u provj postavi na krilu a drugi će biti naravno Kuyt. Za ovog Izzaiguiirea nisam čuo ali očigledno neki dobar igrač, a Kellyu treba davati šansu ali ipak bi Carru i dalje u prvoj
YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
Ako cemo vec igrati bez destruktivca a cisto sumnjam onda je bolje
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Pepe,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Glen,,,,,,,Carragher,,,,,Agger,,,,,,Enrique
,,,,,,,,,,,,Gerrard,,,,,,,,Meireles,,,,,,,,,,,,
Kuyt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Young
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Suarez,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,Carroll,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Previse ofanzivno ali et

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Pepe,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Glen,,,,,,,Carragher,,,,,Agger,,,,,,Enrique
,,,,,,,,,,,,Gerrard,,,,,,,,Meireles,,,,,,,,,,,,
Kuyt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Young
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Suarez,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,Carroll,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Previse ofanzivno ali et

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
Izaguire puno bolje rijesenje od Jose Enrique vjeruj mi,dosta prati škotsku ligu!Han!$;Lfc je napisao/la:Ja bih baš volio da dođe Elia i Ashley Young ali samo jedan od ove dvojce u provj postavi na krilu a drugi će biti naravno Kuyt. Za ovog Izzaiguiirea nisam čuo ali očigledno neki dobar igrač, a Kellyu treba davati šansu ali ipak bi Carru i dalje u prvoj

Pa jeste, ja bih njega volio u prvoj postavi, umjesto Carolla.Sasha L.F.C. je napisao/la:gde bi stavili Benta i da dodje? koliko ja znam on je napadac... jedino da se postavi formacija 4-3-3 ili mozda mislis da izbacis nekog od ove dvojice u napadu?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
E ovako, od kad je otvorena ova tema najvise se prica o trasnferima, o tome ko bi trebao doci ko ne, realnost je da su većina ovih imena samo nase zelje...nazalost....mislim, koliko je realno da dodje Ashley Young ukoliko ne izborimo evropu..svojevremeno se pricalo o dolascima taiwa, lassa. pa nista..misli mda smo previse nerealni sto se tice transfera
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
-
- Kontakt:
Izgubili smo dvije bitke, po pisanju nasih medija. ( Prvi put cujem da smo ih ikako vodili
) Navodno, Lass je na pragu potpisa za United, a bili smo zainteresovani za njega. Takodjer je City ponudio vise za Matu iz Valencie.

inace ovi sa ss.ba su strasno upuceni u to sta je trac sta istina... oni prevedu poneki tekst sa stranih portala koji im se cini interesantan i to je to.Jimmy from the hood je napisao/la:Izgubili smo dvije bitke, po pisanju nasih medija. ( Prvi put cujem da smo ih ikako vodili) Navodno, Lass je na pragu potpisa za United, a bili smo zainteresovani za njega. Takodjer je City ponudio vise za Matu iz Valencie.
You are someone else I am still right here
- majestic24
- Kontakt:
United ni neprati Lassa.fera je napisao/la:inace ovi sa ss.ba su strasno upuceni u to sta je trac sta istina... oni prevedu poneki tekst sa stranih portala koji im se cini interesantan i to je to.Jimmy from the hood je napisao/la:Izgubili smo dvije bitke, po pisanju nasih medija. ( Prvi put cujem da smo ih ikako vodili) Navodno, Lass je na pragu potpisa za United, a bili smo zainteresovani za njega. Takodjer je City ponudio vise za Matu iz Valencie.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Provokacija na Anfieldu.**** cemo ih za ovo sledece sezone:)aBd
http://gol.hr/clanak/rubrika/u_zaledu/p ... poola.html
http://gol.hr/clanak/rubrika/u_zaledu/p ... poola.html
"You'll Never Walk Alone"
ja bih prije uzeo Marina nego Eliu 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Ma napuhani talenti,a i ne bi se snašli u EPLanfield je napisao/la:ja bih prije uzeo Marina nego Eliu
Ne znam što toliko krilo želite Kuyt i Maxi bi mogli solidno odigrat,a trenutno i nema nekih baš dobrih,a dostupnih igrača na toj poziciji.Gervinho sa Lilleom prvak sljedeće sezone igra LP ne vidim zašto bi u Liverpool došao,Sanchez takođe Udinese odlično kotira u domaćem prvenstvu,za Matu bi trebalo minimum 30 miliona,a i on sa Valenciom u LP sljedeće sezone
Da sam ja Mourinho rado bi vam Di Mariu prodao

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- kumkalesic
- Kontakt:
Pozdrav drugovi pioniri, sta ima novo na Crvenoj temi
Nije me bilo nekoliko dana zbog kvara na glupom adsl-u i usput sam propustio tekmu protiv kokoski iz londona. po rezultatu izgleda da je i dobro, sacuvao sam koji sekund zivota, mozda

Nije me bilo nekoliko dana zbog kvara na glupom adsl-u i usput sam propustio tekmu protiv kokoski iz londona. po rezultatu izgleda da je i dobro, sacuvao sam koji sekund zivota, mozda

Joint_fc
čini se da smo opasno zagrizli za Aguera, hmmm
samo puno para
40+ mil
mada su ovo samo špekulacije ali bilo bi lijepo
samo puno para

mada su ovo samo špekulacije ali bilo bi lijepo

GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Aguero je igracina i bilo bi dobro kada bi dosao mada ja u to ne vjerujem
LIVERPOOL YNWA
kazu da je marin njemacki messi e sada da li je to istina ???VolimLiverpool je napisao/la:Marin je 2 puta bolji igrač od Elie.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Rumour : Liverpool will have more than 110 mil£ to spend in summer transfers. 

LIVERPOOL YNWA
Link???anfield je napisao/la:Rumour : Liverpool will have more than 110 mil£ to spend in summer transfers.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
- Kontakt:
Malo morgenanfield je napisao/la:Rumour : Liverpool will have more than 110 mil£ to spend in summer transfers.

Cuo sam i ja za ovo,mislim na SKY SPORTu(tokom utakmice s Fulhamom).Ova cifra nemora cudit jer imamo puno posla sto se tice dovodenja igraca,a ako hocemo nesto dobro to moramo i platit,cjene igraca su otisle u LJEPI K...,a posto se jos samo sljedeci ljetni i sljedeci zimski prjelazni rok moze trositi koliko hoce,necudi me tih 100 miliona.Ocekivati je vruce ljeto sto se transfera tice,ne samo nasih nego i drugih ekipa(onih s parama) koje sigurno nece stedit.To je sve zbog nekog pravila FIFA-e i UEFA-e koje stupa za manje od 2 sezone.Jimmy from the hood je napisao/la:Malo morgenanfield je napisao/la:Rumour : Liverpool will have more than 110 mil£ to spend in summer transfers.
Vezanu uz ovo na toj utakmici u kojoj sam prvi puta cuo ovu cifru bilo je prije utakmice gdje je Gerrard rekao da pare nisu problem.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.