Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Han!$;Lfc
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Han!$;Lfc » 16 maj 2011, 22:43

Ja bih baš volio da dođe Elia i Ashley Young ali samo jedan od ove dvojce u provj postavi na krilu a drugi će biti naravno Kuyt. Za ovog Izzaiguiirea nisam čuo ali očigledno neki dobar igrač, a Kellyu treba davati šansu ali ipak bi Carru i dalje u prvoj
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 16 maj 2011, 23:04

Ako cemo vec igrati bez destruktivca a cisto sumnjam onda je bolje

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Pepe,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Glen,,,,,,,Carragher,,,,,Agger,,,,,,Enrique
,,,,,,,,,,,,Gerrard,,,,,,,,Meireles,,,,,,,,,,,,
Kuyt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Young
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Suarez,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,Carroll,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Previse ofanzivno ali et :D :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 16 maj 2011, 23:06

Han!$;Lfc je napisao/la:Ja bih baš volio da dođe Elia i Ashley Young ali samo jedan od ove dvojce u provj postavi na krilu a drugi će biti naravno Kuyt. Za ovog Izzaiguiirea nisam čuo ali očigledno neki dobar igrač, a Kellyu treba davati šansu ali ipak bi Carru i dalje u prvoj
Izaguire puno bolje rijesenje od Jose Enrique vjeruj mi,dosta prati škotsku ligu! ;)

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 16 maj 2011, 23:13

Sasha L.F.C. je napisao/la:gde bi stavili Benta i da dodje? koliko ja znam on je napadac... jedino da se postavi formacija 4-3-3 ili mozda mislis da izbacis nekog od ove dvojice u napadu?
Pa jeste, ja bih njega volio u prvoj postavi, umjesto Carolla.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 17 maj 2011, 10:48

E ovako, od kad je otvorena ova tema najvise se prica o trasnferima, o tome ko bi trebao doci ko ne, realnost je da su većina ovih imena samo nase zelje...nazalost....mislim, koliko je realno da dodje Ashley Young ukoliko ne izborimo evropu..svojevremeno se pricalo o dolascima taiwa, lassa. pa nista..misli mda smo previse nerealni sto se tice transfera
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 17 maj 2011, 11:38

Izgubili smo dvije bitke, po pisanju nasih medija. ( Prvi put cujem da smo ih ikako vodili :lol: ) Navodno, Lass je na pragu potpisa za United, a bili smo zainteresovani za njega. Takodjer je City ponudio vise za Matu iz Valencie.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 maj 2011, 13:29

Jimmy from the hood je napisao/la:Izgubili smo dvije bitke, po pisanju nasih medija. ( Prvi put cujem da smo ih ikako vodili :lol: ) Navodno, Lass je na pragu potpisa za United, a bili smo zainteresovani za njega. Takodjer je City ponudio vise za Matu iz Valencie.
inace ovi sa ss.ba su strasno upuceni u to sta je trac sta istina... oni prevedu poneki tekst sa stranih portala koji im se cini interesantan i to je to.
You are someone else I am still right here

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 maj 2011, 13:35

fera je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Izgubili smo dvije bitke, po pisanju nasih medija. ( Prvi put cujem da smo ih ikako vodili :lol: ) Navodno, Lass je na pragu potpisa za United, a bili smo zainteresovani za njega. Takodjer je City ponudio vise za Matu iz Valencie.
inace ovi sa ss.ba su strasno upuceni u to sta je trac sta istina... oni prevedu poneki tekst sa stranih portala koji im se cini interesantan i to je to.
United ni neprati Lassa.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 17 maj 2011, 14:19

Provokacija na Anfieldu.**** cemo ih za ovo sledece sezone:)aBd
http://gol.hr/clanak/rubrika/u_zaledu/p ... poola.html
"You'll Never Walk Alone"

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 17 maj 2011, 14:37

ja bih prije uzeo Marina nego Eliu :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 maj 2011, 14:43

anfield je napisao/la:ja bih prije uzeo Marina nego Eliu :D
Ma napuhani talenti,a i ne bi se snašli u EPL
Ne znam što toliko krilo želite Kuyt i Maxi bi mogli solidno odigrat,a trenutno i nema nekih baš dobrih,a dostupnih igrača na toj poziciji.Gervinho sa Lilleom prvak sljedeće sezone igra LP ne vidim zašto bi u Liverpool došao,Sanchez takođe Udinese odlično kotira u domaćem prvenstvu,za Matu bi trebalo minimum 30 miliona,a i on sa Valenciom u LP sljedeće sezone
Da sam ja Mourinho rado bi vam Di Mariu prodao :mrgreen: Ali Ashley Young ili neko iz Citya se nameću kao logična rješenja.Villa otkako izgubila stručnjaka više nije ista ekipa,a jbg ne vjerujem da Ashley želi da se bori za opstanak u narednimk sezonama,a u Liverpoolu bi ako ništa to sigurno izbjegao a i samo ambicije Liverpoola su velike tako da bi Ashley Younga bilo najlakše uzet,a da predstavlja neki kvalitet 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 17 maj 2011, 15:36

Pozdrav drugovi pioniri, sta ima novo na Crvenoj temi :)
Nije me bilo nekoliko dana zbog kvara na glupom adsl-u i usput sam propustio tekmu protiv kokoski iz londona. po rezultatu izgleda da je i dobro, sacuvao sam koji sekund zivota, mozda :D
Joint_fc

hary_ynwa
Kontakt:

Post Postao/la hary_ynwa » 17 maj 2011, 16:10

čini se da smo opasno zagrizli za Aguera, hmmm
samo puno para :!: 40+ mil
mada su ovo samo špekulacije ali bilo bi lijepo 8-)
GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 17 maj 2011, 16:14

Marin je 2 puta bolji igrač od Elie.
You'll never walk alone.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 17 maj 2011, 16:23

Aguero je igracina i bilo bi dobro kada bi dosao mada ja u to ne vjerujem
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 17 maj 2011, 16:26

VolimLiverpool je napisao/la:Marin je 2 puta bolji igrač od Elie.
kazu da je marin njemacki messi e sada da li je to istina ???
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 17 maj 2011, 16:35

Rumour : Liverpool will have more than 110 mil£ to spend in summer transfers. :D
LIVERPOOL YNWA

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 17 maj 2011, 17:34

anfield je napisao/la:Rumour : Liverpool will have more than 110 mil£ to spend in summer transfers. :D
Link???
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 17 maj 2011, 17:36

anfield je napisao/la:Rumour : Liverpool will have more than 110 mil£ to spend in summer transfers. :D
Malo morgen :D

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 17 maj 2011, 17:43

Jimmy from the hood je napisao/la:
Malo morgen :D
Cuo sam i ja za ovo,mislim na SKY SPORTu(tokom utakmice s Fulhamom).Ova cifra nemora cudit jer imamo puno posla sto se tice dovodenja igraca,a ako hocemo nesto dobro to moramo i platit,cjene igraca su otisle u LJEPI K...,a posto se jos samo sljedeci ljetni i sljedeci zimski prjelazni rok moze trositi koliko hoce,necudi me tih 100 miliona.Ocekivati je vruce ljeto sto se transfera tice,ne samo nasih nego i drugih ekipa(onih s parama) koje sigurno nece stedit.To je sve zbog nekog pravila FIFA-e i UEFA-e koje stupa za manje od 2 sezone.

Vezanu uz ovo na toj utakmici u kojoj sam prvi puta cuo ovu cifru bilo je prije utakmice gdje je Gerrard rekao da pare nisu problem.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.