HzBvB je napisao/la: " za OBE strane " desi BRE.....Beogradjane![]()
Hahaha...hajd nemoj me zaj...

P.S.Ovo mi je najjaci dio:
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
HzBvB je napisao/la: " za OBE strane " desi BRE.....Beogradjane![]()
Zayeba se Klopp pa i njeg' radi mamurluka nije poštedio k'o Subotića.geronimo je napisao/la:Ne ispuštaj to Weidi, neeeeJbte, salatara bila u opasnosti.
![]()
Ubrigens, gol više u njegovoj mreži od onog Olijevog rekorda (21).
Hare_BvB je napisao/la:
Gotze je jučer odlično odigrao na Nurijevoj poziciji (mada je bio ''desna šestica'') i možda bi mogao biti idealno riješenje za narednu sezonu. Šta sve neće pasti Klopponji na pamet.![]()
Naravno. Ja očekujem dosta rotacije na toj poziciji dok Klopp ne ubode pravo riješenje.adnan24 je napisao/la:Nije to losa stvar ali u utakmicama u kojim smo favoriti i u kojima mi drzimo posjed...posebno jer se vraca Kagawa tako da Gotze ne mora igrati preofanzivno ali u nekim jacim utakmicama Bundeslige kao i u LP mislim da to i nije tako dobra ideja jer previse je on neiskusan i "zaigran" da bi bio pouzdan na toj poziciji.
hmmm.... dobro je on odigrao utakmicu na toj poziciji ali kad igra na toj pozicij njegova brzina i dribling ( i vec navedeno u isto vrijemeadnan24 je napisao/la:Hare_BvB je napisao/la:
Gotze je jučer odlično odigrao na Nurijevoj poziciji (mada je bio ''desna šestica'') i možda bi mogao biti idealno riješenje za narednu sezonu. Šta sve neće pasti Klopponji na pamet.![]()
Nije to losa stvar ali u utakmicama u kojim smo favoriti i u kojima mi drzimo posjed...posebno jer se vraca Kagawa tako da Gotze ne mora igrati preofanzivno ali u nekim jacim utakmicama Bundeslige kao i u LP mislim da to i nije tako dobra ideja jer previse je on neiskusan i "zaigran" da bi bio pouzdan na toj poziciji.
Damir_BvB je napisao/la:
Lewa - 8 golova i kamara promašaja.adnan24 je napisao/la:Bez obzira na sve meni je Sahin bio najbolji nas igrac ove sezone...iza njega Hummels pa onda svi ostali iako su svi odigrali perfektno(cak i Lewa)
Paulo Sousa-nikako mi nije on tip za trenera(ali hajd ipak je to Videoton)
Inace...promijenio sam misljenje za Perisica,sad bih volio da dodje ako bude prihvatljiva cijena
I drago mi je sto ne dolazi Klose...
Hare_BvB je napisao/la:Lewa - 8 golova i kamara promašaja.Ako naredne sezone smanji fule barem za pola, cvancika golova mu ne gine.
Kad smo već kod njeg, šta misliš da se organizujemo i poklonimo @HZBVB-u Lewin dres.
Hare_BvB je napisao/la:Pero dolazi za 5-6 milki, samo se još trebaju dogovoriti koliko Bruggeu ide od narednog transfera.
Hare_BvB je napisao/la:Alte Miro je moja velika želja, bez obzira na epski promašaj protiv Stuttgarta.Ne napadajte me sad.
Poljski mišur je munja.
Pa i jesu, a i Pero može igrati špica, tako da je to još jedno njet za Mirin dolazak.adnan24 je napisao/la:Ma bjezi bolan kakav crni Miro...on bi sa svojim promasajima pomenutom kolegi iznad postao drazi od Lewata![]()
A i Klopp rece kako su u ovom sistemu dovoljna 2 napadaca
Ne prizivaj đavla.adnan24 je napisao/la:Samo jos treba da mu dodaju i klauzulu od 25 km i 50 pfeninga![]()
Nije valjda da ga ni ti ne mirišeš.amerosm je napisao/la:Lewa je igracima samo takva. Hebote kod njega jedan gol kosta 625.000 Eura.![]()
- podataka s Vaseg foruma.
Šmidonja je nakav kepecast, klasičan igrač za njemačku verziju Barce.amerosm je napisao/la:Mislim da bi dovodjenjem Perisica i Schmiedenbacha odradili odlican posao sto se tice transfera za narednu sezonu samo bi Vam nedostajao jedan back-up igrac za Schmelzera.
Ja sam ga davno prežalio, ali teško da će mu ijedan BVB-ovac ikad oprostiti njegovu patetičnost.amerosm je napisao/la:Sto se Sahina tice kao sto sam rekao prosle sedmice ispao je supak, ali ne znam zasto mu se tolika paznja pridodaje. Borussia Dortmund je postojala prije Sahina i postojat ce nakon Sahina i treba samo gledati na buducnost, a ovo ce siguran sam upravi biti ujedno i opomena kod potpisivanja novih ugovora.
Hehe deff nebi znao sta da radim sa dresom mozda da ga zakucam na vrata al tako da se samo vidi onaj prednji dioHare_BvB je napisao/la:Lewa - 8 golova i kamara promašaja.adnan24 je napisao/la:Bez obzira na sve meni je Sahin bio najbolji nas igrac ove sezone...iza njega Hummels pa onda svi ostali iako su svi odigrali perfektno(cak i Lewa)
Paulo Sousa-nikako mi nije on tip za trenera(ali hajd ipak je to Videoton)
Inace...promijenio sam misljenje za Perisica,sad bih volio da dodje ako bude prihvatljiva cijena
I drago mi je sto ne dolazi Klose...Ako naredne sezone smanji fule barem za pola, cvancika golova mu ne gine.
Kad smo već kod njeg, šta misliš da se organizujemo i poklonimo @HZBVB-u Lewin dres.
Promašio je penal protiv Offenbacha u kupu.HzBvB je napisao/la:PS: Treba Lewatu dat sansu sa bijle tacke , nece moci gore !!!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.