lendric je masina,bravo zrinnjski samo takoRosas7 je napisao/la:bravo lendricu oce 3:0,drugi gol lendre majstora
SAMO JAKO¨!!!
lendric je masina,bravo zrinnjski samo takoRosas7 je napisao/la:bravo lendricu oce 3:0,drugi gol lendre majstora
samo hrabro po nove bodove.....felix123 je napisao/la:komsije samo derite
odlicno bravo samo tako nastaviti,sacuvati ekipu i pojacat se malo i dogodine napast titulu prvakaRosas7 je napisao/la:pobjeda 3:1,bravo plemici toooooo
lendric dere sve
izvrsna vijestsilenT. je napisao/la:izgleda da je izvjesno da Kortrijk neće potpisivati Tonu te da se vraća kod nas
atmosfera je odlicna u timu,nadamo se povoljnom ishoduŠB.TRN je napisao/la:Sad sam vam vidio igrače pred polaak u Sarajevo.Rekao bih da su dobro raspolozeni,posebno Slaven!!!
sigurno je da jovic ima vece nogometno znanje,to ej i dokazaoMuhamedTM je napisao/la:Jovic mi je bio drazi i nekako fudbalski skolovaniji od Muse,ovaj mi izgleda kao robot.Drago mi je da Zrinjski ima igrace i druge vjere (ne kao neki drugi timovi) i to je za veliki respect barem ja tako mislim. Imate par dobrih igraca ,posebno Lendric .Sretno vama danas ali Zelji 3 boda.pozz
Jeb... ti nase klubove kad nitko te juniore nece naciniti profesionalcima vec ce svi od reda propast polagano,a kljuc uspjeha je zadrzat juniorske ekipe barem 5,6 godina u klubu nakon napunjenih 18 ljeta ali za to nasi klubovi nisu sposobni!kemal90 je napisao/la:Gledao sam utakmicu i moram priznat da zrinjski ima dobre juniore. Kadeti također nisu zaslužili poraz primili su 2 gola iz ničega . Juniori su u prvom poluvremenu igrali viktorije na gol željezničara i postigli gol dok su drugom mudro se branili i postigli sjajan pogodak iz slobodnjaka. Igrači koji su ostavili dojam na mene su željin zoletić i kapiten zrinjskog inače štoper koji več sad može igrati u startnoj postavi svakog premijeligaša.![]()
Daj Boze!kemal90 je napisao/la:Mislim da se tu stvari polahko popravljaju i da se omladinskim pogonima posvećuje sve veća pažnja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.