Ma haveru sto se pravdas nekom strumpfu. Pa bolan, 10 godina im je Nijaz stelio i namjesto tekme. I oni jadovi imaju nekome nesto pricat...fffuuuujjjjjjjnostradamus je napisao/la:I sta je to neka taina ili neka nova vjest.Mi smo se bar snasli i uzeli pare od levata u inostranstvu te nesto zaradili tamo da mozemo prezivjeti.I zato feninga duzni nismo nikom.Travnik je jedna od rjetkih ekipa u ligi koja ima sve ispostovane obaveze i prema igracima i prema drzavi ,uplaceno i penziono i zdravstveno i sve obaveze.Ne znam jeste li to znali. Mozete to provjeriti .A da to nema u medijima .Oni su pretplaceni ovdje da pisu samo o vama,i to sve lijepo nedaj boze da se koji novinar zakaci za vas i vase malverzacije ne bi prezivio ni 24 sata osto bi bez posla iz razloga sto preko vas peru novac svi ,a najvise oni iz svjeta politike od kojih njihov posao i zavisi.Smije li neko da iznese kolika su dugovanja VELIKIH klubova u BiH.Bas nas sviju zanima taj podatak.Ja ljudi, koji su vas izvor Sapina i Cvrtak ,majko moja pa ti bi guzice dali i ne znam sta sve izjavili samo da se izvade.Pa jer ti stvarno mislis da bi se ovolika prasina digla da su oni stimali samo te pripreme a ne nesto vise i sad se bajagi vade na ovome zato sto znaju da ih odavde ni jedna buva ujesti ne moze.Sto ne spomenu ostala stimanja. Normalno da ne smiju .Ne bi prezivjeli ni 24 sata.Ja sam milion puta spominjo stimanja i ko god u Bosni tvrdi da njegov tim nije nesto nastimo taj je budala.Pa sjecas li se ti one tekme Zelje sa Zepcem kad je Borac ispadao.I sad mi ti nesto nasao pametovati ovdje.Kakva je situacija ovdje takve se stvari kakve je Travnik radio u Svici jednostavno moraju raditi inace ne bi bilo ni jednog kluba ovdje.Ako to ne svatas onda se s tobom nema sta komentarisati.Ne kazem ja da to valja ali tako ce ti biti sve dok kod nas privreda ne zazivi i dok klubovi ne budu imali dobre sponzore ili ih neko ne privatizuje sto je za sada samo utopija jer ko da baci toliki novac na nekog od koga nema nikakve koristi .I ja bi volio da nije tako ali to je jedina ISTINA NASEG NOGOMETA...themaniacs_87 je napisao/la:I šta kažete, da niste namještali?Kod: Označi sve
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/marijo-cvrtak-optuzio-vezire/56411
NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Travnik
- nostradamus
Namojte ovo raditi.Svi ama bas svi igraju 1 .Sto li mi to nesto smrdiiiii....A ne treba ni njima ni za kura.
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
@nostradamus: opet si mi blokir'o slanje poruka.
Nisam imao vremena da ti smisleno i trijezno odgovorim, pa eto, otključaj kad ovo pročitas, dat ću ti i svoj mail, pa se tamo čujemo, naravno ako želiš.
Budi pozdravljen drug.

Nisam imao vremena da ti smisleno i trijezno odgovorim, pa eto, otključaj kad ovo pročitas, dat ću ti i svoj mail, pa se tamo čujemo, naravno ako želiš.

Budi pozdravljen drug.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- neutralan__
- Kontakt:
@nostradamus Ti ces vjerovatno ici na utakmicu danas posto vidim ti si ovdje najvjerniji navijac Travnika,pa ako bi poslije mogao kakav kratak izvjestaj da nam napravis,ako je moguce i kakva slika,bio bi ti zahvalan.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- nostradamus
Već pet kola nogometaši Travnika nisu ostvarili pobjedu . Posljednja trica upisana je u golijadi protiv otpisane Drine . Ove subote na Pirotu stiže još jedan davno otpisani premijer ligaš – za Travnik uvijek neugodna Budućnost iz Banovića.
„ Te utakmice su uvijek i najopasnije , Budućnost nema rezultatskog imperativa dok mi imamo jer želimo poboljšati plasman na tabeli . Novom pobjedom želimo najaviti izlazak iz evidentne krize , „ kaže Nedžad Selimović trener Travnika .
Protiv Budućnosti Selimović ne može računati na povrijeđene Terzića i Zatagića te prehlađenog Lihovca i nedovoljno oporavljenog Jasmina Varupu.
Vjerovatni sastav:
Adilović , Grabus , Badrov , Helvida , E.Varupa , Pranjković , Šiljak , Mujakić ( Redžepi) , Fajić , Delić , Popović.
Utakmica se igra u subotu 14.maja na Piroti sa početkom u 17,30.
ENI news
„ Te utakmice su uvijek i najopasnije , Budućnost nema rezultatskog imperativa dok mi imamo jer želimo poboljšati plasman na tabeli . Novom pobjedom želimo najaviti izlazak iz evidentne krize , „ kaže Nedžad Selimović trener Travnika .
Protiv Budućnosti Selimović ne može računati na povrijeđene Terzića i Zatagića te prehlađenog Lihovca i nedovoljno oporavljenog Jasmina Varupu.
Vjerovatni sastav:
Adilović , Grabus , Badrov , Helvida , E.Varupa , Pranjković , Šiljak , Mujakić ( Redžepi) , Fajić , Delić , Popović.
Utakmica se igra u subotu 14.maja na Piroti sa početkom u 17,30.
ENI news
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- nostradamus
Sve cestitke ekipi Buducnosti na zasluzenoj pobjedi.Bolja je od bar pola ekipa koju sam ove sezone gledao ovdje.Moje misljenje je da ova ekipa ni u snu nije zasluzila ispadanje,jer ekipi koja se onako bori iako znaju da nemaju sanse za opstanak sigurno je mjesto u ligi.A ne ko ove nase jajare...
Sto se tekme tice u prvom poluvremenu vidjeli smo podjednako dobru igru obe ekipe u kojoj je Buducnost iz kontri cekala svoju sansu.U dva navrata bili su veoma opasni ,a najbolju proliku za goste imao je igrac sa br.5 koji je sutirao malo iskosa iznad gola.Ipak sansu poluvremena propustio je Fajic koji je odlicno prosao sa dasne strane i sutirao sa 7 metara u donji ugao ali je golman gostiju odlicno reagovao.Takodje je imao i dobar pokusaj glavom tik preko gola.U drugom poluvremenu treba posteno reci da je Travnik atakovao na gol Buducnosti i imao par stopostotnih sansi.Trener Selimovic je na pocetku poluvremena izvrsio dvije izmjene sto je prilicno urodilo plodom.Prvo je Siljak sutirao se penaltika i pogodio Fajica koji je tako spasao siguran gol.Onda Popovic izvanredno sve radi u gostujucem kaznenom prosturu a onda sa 10 ak metara za malo fula.Sansu utaknice za Travnik propusta Fajic koji izlazi sam pred golmana ali ga u zadnjem trenutku stize zadnji igrac Buducnosti i taman malo skrece loptu da prodje tik pored stative.A onda kad fulis sve sto si fulio slijedi kazna.Buducnost koja u drugom poluvremenu nije presla centar u dva poteza izbacuje Haskica samog pred golmana Adilovica ispod kojeg ovaj plasira loptu u mrezu .Igrao se 89 min.Ovaj pogodak Banovicana objektivna publika u Travniku ispratila je aplauzom ,sto se takodje desilo i na kraju utaknice kada su gostujuci igraci aplauzom ispraceni u svlacionicu.Inace utaknica je bila veoma fer i korektna.Banovicanima iskreno zelimo brz povratak u ligu.
Sto se nas tice bolje nismo ni zasluzili i vjerujem da gubimo sve do kraja a sljedece sezone predlazem upravi da izgubi prvih 6 kola pa da bar na kraju prvenstva bude zanimljivo.Jer za ovo postoji samo jedna rjec SRAMOTA...
Sto se tekme tice u prvom poluvremenu vidjeli smo podjednako dobru igru obe ekipe u kojoj je Buducnost iz kontri cekala svoju sansu.U dva navrata bili su veoma opasni ,a najbolju proliku za goste imao je igrac sa br.5 koji je sutirao malo iskosa iznad gola.Ipak sansu poluvremena propustio je Fajic koji je odlicno prosao sa dasne strane i sutirao sa 7 metara u donji ugao ali je golman gostiju odlicno reagovao.Takodje je imao i dobar pokusaj glavom tik preko gola.U drugom poluvremenu treba posteno reci da je Travnik atakovao na gol Buducnosti i imao par stopostotnih sansi.Trener Selimovic je na pocetku poluvremena izvrsio dvije izmjene sto je prilicno urodilo plodom.Prvo je Siljak sutirao se penaltika i pogodio Fajica koji je tako spasao siguran gol.Onda Popovic izvanredno sve radi u gostujucem kaznenom prosturu a onda sa 10 ak metara za malo fula.Sansu utaknice za Travnik propusta Fajic koji izlazi sam pred golmana ali ga u zadnjem trenutku stize zadnji igrac Buducnosti i taman malo skrece loptu da prodje tik pored stative.A onda kad fulis sve sto si fulio slijedi kazna.Buducnost koja u drugom poluvremenu nije presla centar u dva poteza izbacuje Haskica samog pred golmana Adilovica ispod kojeg ovaj plasira loptu u mrezu .Igrao se 89 min.Ovaj pogodak Banovicana objektivna publika u Travniku ispratila je aplauzom ,sto se takodje desilo i na kraju utaknice kada su gostujuci igraci aplauzom ispraceni u svlacionicu.Inace utaknica je bila veoma fer i korektna.Banovicanima iskreno zelimo brz povratak u ligu.
Sto se nas tice bolje nismo ni zasluzili i vjerujem da gubimo sve do kraja a sljedece sezone predlazem upravi da izgubi prvih 6 kola pa da bar na kraju prvenstva bude zanimljivo.Jer za ovo postoji samo jedna rjec SRAMOTA...
Zadnja izmjena: nostradamus, dana/u 14 maj 2011, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
- neutralan__
- Kontakt:
Hvala na izvjestaju i cestitkama.Drago mi je da su se momci borili.I hvala vam na fer i korektnoj igri.nostradamus je napisao/la:Sve cestitke ekipi Buducnosti na zasluzenoj pobjedi.Bolja je od bar pola ekipa koju sam ove sezone gledao ovdje.Moje misljenje je da ova ekipa ni u snu nije zasluzila ispadanje,jer ekipi koja se onako bori iako znaju da nemaju sanse za postanak sigurno je mjesto u ligi.A ne ko ove nase jajare...

Za ovo boldirano posebno hvala,malo je toga bilo ove sezone.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Moze li Travnik uzeti bod Borcu. . .
- nostradamus
JBG. druze ako smo vam mi zadnja nada .Ono kazu NADA UMIRE ZADNJA,ali bojim se da je ova vec odavno mrtva od prije jedno 6 kola.Ali od njih te nista ne moze iznenaditi....Uff sta bi onda bilo na Grbavici ne mogu ni da zamislim...juveboy je napisao/la:Moze li Travnik uzeti bod Borcu. . .
Bilo bi 15 000 ljudi, eto sta . . .
Onako pitam, kako stojite na gostovanjima, kakva vam je odbrana, golman i imatel kontranapad ?

Pri put ču navijati sad za drvosjeće u banja luci , Travnik sretno. 

- nostradamus
Momak nemoj da vrijedjas klub iz jednog od najstarijih gradova u BiH,bivse prestolnice Bosne,grada u koji su dosli prvi konzuli u ovu zemlju.Procitaj malo istoriju prije nego sto pises takve gluposti.Mislim da niko od ljudi koji su dosli na bilo koju tekmu ikad u Travnik nisu imali nikakvih problema .Mogli su mirno proseteti najstarijom carsijom u BiH,pojesti najbolje cevape ,otici na Plavu Vodu jedno od najljepsih mjesta u nasoj zemlji,da ih niko ruzno ne pogleda .Zato pripazi sta pises ja nikako nisam za vrijedjanja pogotovo ako ih neko apsolutno ne zasluzuje.Ne znam jesi li ikad bio ovdje ,ako nisi dodji slobodno i ti i ostali koji tako pisete,pa ce te veoma brzo promjeniti misljenje.I mogu ti reci da i ja prizeljkujem kao i ti da odigramo dobro i otkinemo taj bod ,cisto da nesto uradimo u ovom prvenstvu po cemu ce nas se NEKO sjecati,te de prvenstvo ucinimo do kraja zanimljivim. Ne zaboravite da se Borac znao prilicno namuciti sa Travnikom u B.Luci.Pozdrav...kemal90 je napisao/la:Pri put ču navijati sad za drvosjeće u banja luci , Travnik sretno.
Sve za grad rečeno poštujem ali ekipu predvođenu selimovićem ne. 

- nostradamus
Ma i ja bi volio da smo Mancesterkemal90 je napisao/la:Sve za grad rečeno poštujem ali ekipu predvođenu selimovićem ne.

- nostradamus
Pa dobro KAKO VAS VISE NIJE SRAMOTA.Opet pola carsije prica ,a i vidjeli su ljudi kako pola ekipe dize pare u nedjelju u kladionici.U onoj gdje se svi vecinom skupljate.Pa kad nesto tako radite onda se bar sakrijte.I onda se cudite sto vam svi J... mater gdje god stignu.E ovo nema ni u Top listi nadrealista....Koji kreteni mati mila.Pa hocete li vise skontati da je ovo mali grad i da se sve odmah sazna.Ali neka doce djavo po svoje ako bog da....picke obicne...
Plave vode, Travnicki cevapi, ima li idje ista bolje . . . Koliko samo cevapa dodje u velikoj porciji, dovoljno za cijeli dan . . .
Sta sam puta krenuvsi na fax u Zen sa hanumom samo produzim do Travnika . . . Ljeti je najljepse ne bih se mrdao od one rijeke, kako fino hladi "prirodna klima" . . . Stvarno prelijep grad, domacini gostoljubivi, sestara pokrivenih puna carsija, osjecam se ko u drugom svijetu, k'o u dzennetu

- nostradamus
EEEEE jos kad bi uzeli bod sutra .....juveboy je napisao/la:Plave vode, Travnicki cevapi, ima li idje ista bolje . . . Koliko samo cevapa dodje u velikoj porciji, dovoljno za cijeli dan . . .Sta sam puta krenuvsi na fax u Zen sa hanumom samo produzim do Travnika . . . Ljeti je najljepse ne bih se mrdao od one rijeke, kako fino hladi "prirodna klima" . . . Stvarno prelijep grad, domacini gostoljubivi, sestara pokrivenih puna carsija, osjecam se ko u drugom svijetu, k'o u dzennetu
![]()
![]()

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Trener Travnika u današnjoj utakmici neće moći računati na niz prvotimaca. Van stroja su povrijeđeni Midhet Sarajčić, Simbad Terzić, Adin Lihovac i Nermin Varupa. Nebojša Popović je na pripremama juniorske reprezentacije Hrvatske a najbolji strijelac ekipe je juce otisao na probu u Njemačku (bez znanja Selimovića).
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
U Travniku najbolji ćevapi a 2 KMjuveboy je napisao/la:Plave vode, Travnicki cevapi, ima li idje ista bolje . . . Koliko samo cevapa dodje u velikoj porciji, dovoljno za cijeli dan . . .Sta sam puta krenuvsi na fax u Zen sa hanumom samo produzim do Travnika . . . Ljeti je najljepse ne bih se mrdao od one rijeke, kako fino hladi "prirodna klima" . . . Stvarno prelijep grad, domacini gostoljubivi, sestara pokrivenih puna carsija, osjecam se ko u drugom svijetu, k'o u dzennetu
![]()
![]()

Čelik Zenica 1945
-
- Kontakt:
hajmo travnik igrajte danas ko barssa

Trenutno korisnika/ca: LloriS, samoposteno i 9 gostiju.