samo janje da mi je.
Svake noci u mom snu,
Janjetina na raznju.
Prisjela im janjetina

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
TO NA PRVOM MJESTU!!!!kupus army je napisao/la:Zaista neko lud je donio odluku da se ovo kolo igra u cetvrtak,al hajd nema kukanja,vec treba minimalno da nas bude 2 milje na sjeveru,ako ja i jos 4 prijatelja iz Janje mozemo doci,mozete i vi iz Sarajeva.Sto se tice utakmice bice tesko,opet psiholski teska utakmica,al treba to uzeti kako tako i izboriti evropu.Istina za Vedrana,pravda za Horde Zla.
Željo 1921 je napisao/la:
njihov zvanicav stav kao grupe je da ne idu na gostovanjaaS_Roma je napisao/la:Eh bas me zanima da li ce popularni skripari doci na Koševo, jer kako me sjecanje sluzi rekli su sljedeca prva tekma da su tu. Pa da vidimo i to
dolazimo po Europu!!!BernardBarnjak je napisao/la:njihov zvanicav stav kao grupe je da ne idu na gostovanjaaS_Roma je napisao/la:Eh bas me zanima da li ce popularni skripari doci na Koševo, jer kako me sjecanje sluzi rekli su sljedeca prva tekma da su tu. Pa da vidimo i to
Kakvo očito puštanje golova...jao golmanaMegamon je napisao/la:Evo izvjestaj
[youtube][/youtube]
Kod drugog gola golman pravi cist penal za nas a sudija ne svira i zabijamo gol nakon toga-A- je napisao/la:Kakvo pustanje golova???'
Pogledaj fino sta se zapravo desilo kod prvog gola. Vracena lopta koja zbog grba na terenu odskace i ima cudnu putanju. Golman se uspanicio i fakticki stao na loptu,umjesto da je ustopa,i lopta odskace unazad a Avdic koji vrsi pritisak na golmana utrcava i zavrsava kako treba.
Drugi go i nogama i rukama i golman i 3-4 igraca Leotara se bacaju izbijaju loptu na kratko,uklizavaju ali se na srecu lopta ipak ubacuje u go.
Nista ovdje nije bilo od pustanja golova i slicno.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 29 gostiju.