NK Široki Brijeg

ekii
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ekii » 14 maj 2011, 21:41

ljutinar je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:fino kad vas pitari otresu, spremite jedan poveci kofer para da nas dodatno motivisete da uzmemo kup :lol:
samo nam vi ne pomazite, vi ako njih pobjedite pobjedit cete za sebe, a mi cemo u europu i tako i tako, dzaba celku 5 kupova...mada moje je misljenje da trebamo jednu god. preskociti europu, odmoriti[/qu

Ove godine ce te odmoriti od Evrope sigurno!! :lol: :lol: :lol: ;)

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 14 maj 2011, 21:45

ekii je napisao/la:
ljutinar je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:fino kad vas pitari otresu, spremite jedan poveci kofer para da nas dodatno motivisete da uzmemo kup :lol:
samo nam vi ne pomazite, vi ako njih pobjedite pobjedit cete za sebe, a mi cemo u europu i tako i tako, dzaba celku 5 kupova...mada moje je misljenje da trebamo jednu god. preskociti europu, odmoriti[/qu

Ove godine ce te odmoriti od Evrope sigurno niste imali srece, ipak ste naletjeli na najveci klub u drzavi!! :lol: :lol: :lol: ;)

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 14 maj 2011, 22:10

Gledam danas igrači Mladosti idu kroz grad,poslije igrači Slavije idu oko stadiona,prate rezultate,sjede na picu,nitko nista ne dobacuje.Stvarno smo odlicni,negdje igrači ni na terenu nisu sigurni !!! ;) ;) :D

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 15 maj 2011, 10:57

ŠB.TRN je napisao/la:Gledam danas igrači Mladosti idu kroz grad,poslije igrači Slavije idu oko stadiona,prate rezultate,sjede na picu,nitko nista ne dobacuje.Stvarno smo odlicni,negdje igrači ni na terenu nisu sigurni !!! ;) ;) :D
cestitke na pobjedi i na ovome
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 15 maj 2011, 11:04

Uhapsen Andrej Vucimic :shock: :shock: :shock:
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 15 maj 2011, 11:17

LudLo 4 je napisao/la:Uhapsen Andrej Vucimic :shock: :shock: :shock:
:o :o :o da nisi fulao temu :?:

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 16 maj 2011, 10:37

Rosas7 je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Gledam danas igrači Mladosti idu kroz grad,poslije igrači Slavije idu oko stadiona,prate rezultate,sjede na picu,nitko nista ne dobacuje.Stvarno smo odlicni,negdje igrači ni na terenu nisu sigurni !!! ;) ;) :D
pa sta treba tu biti cudno, zar nisu vasi igraci bili u hotelu na ilidzi dan prije utakmice sa skretnicarima i normalno hodali okolo, blaz sliskovic sjedio sto do mene u kaficu, zar to ne bi trebalo biti normalno??

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 16 maj 2011, 13:23

Nadam se da dobijamo Hrenovčice.Utakmica je na televiziji a njima se noge odsjeku kad s nama igraju.Ocekujem 0-3!
Nadam se da se svi igrači vracaju i bude li sve posteno vracamo se i mi s bodovima!!! ;)

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 16 maj 2011, 13:26

theprodigy je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
pa sta treba tu biti cudno, zar nisu vasi igraci bili u hotelu na ilidzi dan prije utakmice sa skretnicarima i normalno hodali okolo, blaz sliskovic sjedio sto do mene u kaficu, zar to ne bi trebalo biti normalno??
Ne znam koliko se sjecas kad ste nase juniore maltretirali i skidali im trenerke po Sarajevu.To u vas je normalno,sta li??? ;) ;)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 16 maj 2011, 13:28

ŠB.TRN je napisao/la:Nadam se da dobijamo Hrenovčice.Utakmica je na televiziji a njima se noge odsjeku kad s nama igraju.Ocekujem 0-3!
Nadam se da se svi igrači vracaju i bude li sve posteno vracamo se i mi s bodovima!!! ;)
nece biti normalno i bice sudija kupljen ;)
tako da mi je fakat zao sto FK KLADIONICA nece ni ove god vidjeti europu ;)

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 16 maj 2011, 13:30

FCS-FCS je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Nadam se da dobijamo Hrenovčice.Utakmica je na televiziji a njima se noge odsjeku kad s nama igraju.Ocekujem 0-3!
Bolesnik napada opet, pa naravno da necete vidjeti Europu klosaru, kad ju Široki zadnji put nije vidio?

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 16 maj 2011, 13:38

ljutinar je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:
Bolesnik napada opet, pa naravno da necete vidjeti Europu klosaru, kad ju Široki zadnji put nije vidio?
Ovo ce vam biti prvi put onda. Jedino mozete boga moliti da Zeljeznicar pobjedi u kupu i da kao 4. Listica dobije pravo igranja u Evropi.

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 16 maj 2011, 13:43

Ovo ce vam biti prvi put onda. Jedino mozete boga moliti da Zeljeznicar pobjedi u kupu i da kao 4. Listica dobije pravo igranja u Evropi.
pa tome se vi nadate, znate da nas ne mozete pobjediti nikako, nismo vam mi Travnik i Leotar da vam pustamo, najljepše je pobjediti Sarajevo na Koševu, nervoza pere??

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 16 maj 2011, 13:46

Mamić završio posao oko Zakarića i ubrzo postaje Dinamov igrač. ;)
...što je više lome to je volim jače...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 16 maj 2011, 13:46

jacky09 je napisao/la:Mamić završio posao oko Zakarića i ubrzo postaje Dinamov igrač. ;)
Koliko para zna li se, kakav je ugovor imao sa Sirokim?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 16 maj 2011, 13:47

jacky09 je napisao/la:Mamić završio posao oko Zakarića i ubrzo postaje Dinamov igrač. ;)
Steta , jos jedan minus za bh fudbal

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 16 maj 2011, 13:49

Decki iz ŠB ne vrijedi se prepira s ovim iz glavnog grada ,to su kompleksi i tesko je preko toga prijeci meni je njih zao al boze moj
I kad udemo mi u europu opet ce biti price da je za okruglim stolom odluceno :D :D
Prije 5 godina je bila prica:Nece od vase seledndre nista ostat za 5 godina pa vidimo kako je stanje i u kosarci i nogometu
Pozdrav glavnom gradu :)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 16 maj 2011, 13:50

tanzla je napisao/la:
Neznam kolika je odšteta.

Evo osvanuo je i na sportskim članak, brzi su. http://sportske.jutarnji.hr/goran-zakar ... mo/946330/
...što je više lome to je volim jače...

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 16 maj 2011, 13:57

jacky09 je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
Neznam kolika je odšteta.

Evo osvanuo je i na sportskim članak, brzi su. http://sportske.jutarnji.hr/goran-zakar ... mo/946330/
Za BiH uvjete previše love, igrat ce u Širokom još godinu dana (na račun ovoga Široki će od Dinama dobiti kojeg igrača) i od idućeg transfera će opet Široki dobiti lovu.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.