Bome je falio.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
pa reko sam ti ja prije par danaInterista di cuore je napisao/la:Kharja ponovo igra,a Mariga i Coutinho na klupi ! Pa zasto LEOOOOOOOOOOOOOOOOO ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Huska je napisao/la: pokazalo se da imamo debila za trenera, i da je Mariga bog od igraca...
taman se cojk ponada evo prilike za Coutinha nema ni Sneijdera ni Stankovic i racku...dje ces pocet tekmu sa tri defanzivna, pa to je previse otvoreno...
Maicon se ne dira(ti bi da Biraghi igra?),za Pazzinija(Sneijder,Ranocchia idem) valjda kontas da ga cuva za finale(Leonardovo prvo finale koje ce da ima kao trener),,,sto bi on rizikovao nekog za tako nebitnu utakmicu kao ova sinoc?pa mislis da je bilo tolko bitno da bi usao Samuel,igrao od pocetka Materazzi?sta ti znas,mozda Inter hoce da proda Milita pa ga zato ubacio da se pokaze u ove zadnje 2 utakmice,,,sta je Interu znacilo sinoc:pobijedi li,bice drugi,izgubi li,bice drugi,odigra li nerijeseno,bice drugi,,zasto bi koga Leonardo rizikovao,,vidis da se bori sa Japanskim savezom da Nagatomo ne ide u na Juznoamericko prvenstvo,a moga bi ga komotno pustit da ide,,znaci nesto mu znaci da ima nepovrijedjene igrace i na ljeto,, :ugeek:Huska je napisao/la:Pazzini uvali dva gola, skjedeca tekma na klupi, Mariga odigra odlicnu tekmu, a sljedecu na klupi...a Maicon, Khajra, i ostala kompanija sto odigra svaku 8 tekmu kako treba igraju konstantno
Il Dragoooo:Najljepši gol sezone, kojem je pripala nagrada San Siro Gentleman 2011, je onaj Dejana Stankovića protiv Rome, u prvoj utakmici polufinala Kupa Italije, jer, kažu "onaj protiv Schalkea je van konkurencije jer je bio previše lijep", uz smješak komentira Deki za SkySport, te odmah zatim koristi priliku da još jednom čestita rođendan svom predsjedniku:
"Pres je jedini na svijetu, mogu mu samo reći hvala za sve mogućnosti koje nam je pružio u posljednjih sedam godina i nadati se da će biti s nama i narednih dvadeset..."
Za kraj, Deki izjavljuje vjećnu ljubav prema Interu:
"Da odem? A gdje? Ko će me uzeti? Šalu na stranu, ja se u Interu osjećam odlično i ovdje ću završiti karijeru, 101%!"
a Pazzu obozavam, ali nekako mi nije za prih 11Interista di cuore je napisao/la:Ma moraju dovest nekog veznjaka.Veznjak(Fernando je meni sad idealan) i Sanchez su prve mete.A Pazzinia bi na klupu,jel klocu() ? Iduce sezone uz Eto'oa i Sneijdera od pocetka sezone Pazzo ce zabit minimum 25 golova...
vazda smo imali predobar napad,a taj od iduce sezone(aBd) sa Sanchezom,Eto'om i Pazzo ce bit atomski,jos iza Snajke![]()
![]()
Joj sad bi nam Mascherano lego ko budali samar (al nema sanse da ce ga Barca sad pustit),a kad se sjetim da nas je vecina bilo protiv njega prije ove sezone![]()
![]()
Prvo od Hulka i Aguera nema nistasilenT. je napisao/la:fino se to sve zahuktava... ja odmah da kažem nebi volio Sancheza ako ćemo već trošit mnogo novca u ovom roku... prije onda Hulka ili Aguera.... prodao bih J.Cesara i Maicona te eventualno još Mottu ako se moralo to financijski uravnotežit.... Chivu, Muntari i Pandev definitvno transfer lista, Kharju vratiti odakle je došao....
znači po meni idealna postava za iduću sezonu je:
Viviano - Santon, Lucio, Samuel, Bale - Cambiasso, Montolivo - Tevez/Hulk, Sneijder, Aguero - Eto'o
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.