FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Tritolone
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Tritolone » 15 maj 2011, 22:24

Evo Wally-a :D

Bome je falio.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 15 maj 2011, 22:24

THE WALL IS BACK !

[youtube][/youtube]
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 15 maj 2011, 22:25

Ulazi Samuel 8-)

miroljubiva utakmica, ni jednima ni drugima ne treba, igraju rastereceno
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 15 maj 2011, 22:28

WALTER ADRIAN SAMUEL u igri...Koliko si nam falio tokom sezone,ccc.Da je on bio a ne glupi Chivu i mladi Ranokia nebi izgubili scudetto,ali nema veze sljdece sezone LUCIO SAMUEL RANOKIA=EROTIKA :mrgreen:
INTER SIAMO NOI ! ! !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 15 maj 2011, 22:30

Kako je lijepo ponovno gledati Wallya.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 15 maj 2011, 23:34

Interista di cuore je napisao/la:Kharja ponovo igra,a Mariga i Coutinho na klupi ! Pa zasto LEOOOOOOOOOOOOOOOOO ? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
pa reko sam ti ja prije par dana
Huska je napisao/la: pokazalo se da imamo debila za trenera, i da je Mariga bog od igraca...

taman se cojk ponada evo prilike za Coutinha nema ni Sneijdera ni Stankovic i racku...dje ces pocet tekmu sa tri defanzivna, pa to je previse otvoreno...
:lol:

kod svih je trenera ono ako igrac odibra dobro tekmu igra i sljedecu, e kod ovog bisera je kontra...Pazzini uvali dva gola, skjedeca tekma na klupi, Mariga odigra odlicnu tekmu, a sljedecu na klupi...a Maicon, Khajra, i ostala kompanija sto odigra svaku 8 tekmu kako treba igraju konstantno

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 16 maj 2011, 12:36

Huska je napisao/la:Pazzini uvali dva gola, skjedeca tekma na klupi, Mariga odigra odlicnu tekmu, a sljedecu na klupi...a Maicon, Khajra, i ostala kompanija sto odigra svaku 8 tekmu kako treba igraju konstantno
Maicon se ne dira(ti bi da Biraghi igra?),za Pazzinija(Sneijder,Ranocchia idem) valjda kontas da ga cuva za finale(Leonardovo prvo finale koje ce da ima kao trener),,,sto bi on rizikovao nekog za tako nebitnu utakmicu kao ova sinoc?pa mislis da je bilo tolko bitno da bi usao Samuel,igrao od pocetka Materazzi?sta ti znas,mozda Inter hoce da proda Milita pa ga zato ubacio da se pokaze u ove zadnje 2 utakmice,,,sta je Interu znacilo sinoc:pobijedi li,bice drugi,izgubi li,bice drugi,odigra li nerijeseno,bice drugi,,zasto bi koga Leonardo rizikovao,,vidis da se bori sa Japanskim savezom da Nagatomo ne ide u na Juznoamericko prvenstvo,a moga bi ga komotno pustit da ide,,znaci nesto mu znaci da ima nepovrijedjene igrace i na ljeto,, :ugeek:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 16 maj 2011, 13:01

kakvo cuvanje igraca ba :lol: sto i nije cuvao pred Schalke, pred bbilan, vec sada za obicni kup, e jest mi vazan trofej da se moraju igraci cuvati za njega...a to ce Milito u ove dvije tekme popravit cijelu sezonu i dignut mu se cijena za 10 mil, aha hoce hoce mos mislit...

nego ako je bila nezavzna utakmica kako ti kazes, pa zasto da ne igra Biraghi, pa da i Maicona odmorimo za veliko fina...ako je bila nevazna utakmica zasto su igrali Cambiasso, Khajra, Motta, pa moglu su igrati Obi, Mariga i Coutinhi, jer nevazna je utakma, svedno nam je kakav god rezultat bio...

nego dosta o debilu od trenera

Presidente, buon compleanno!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 16 maj 2011, 13:10

ako si pratio cijelu sedmicu,Leonardo je stalno govorio da ce napravit turnover protiv Napolija al da ce svejedno bit kompetitivan,,stoga,Maicon,Cambiasso,Nagatomo,Eto'o mogu da igraju i 15 utakmica a da igraju isto,,dok za Milita,Pazzinija i ostale,ne moze se reci isto,,ako Sneijder ostane Coutinho ce na posudbu(kamo li srece da ode u Udinese za Sancheza pa da ne dodje Tevez),,ako Inter dovede koga na centar,Marigu mozes komotno zaboravit,ode ko hljeb,,,Milito ce da leti,i on ko hljeb,Pandev ko lepina,a Chivua,ako ne ode,ja cu ga licno zgazit ko pljeskavicu :lol:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 16 maj 2011, 16:19

Nakon remija Intera u Napoliju kojim je zacementirano drugo mjesto govorili su Andrea Ranocchia, Marco Materazzi, Walter Samuel i Leonardo…
Ranocchia: Cijelo prvo poluvrijeme smo probali zatvoriti utakmicu drugim golom, a na kraju smo naivno primili izjednačujući gol. U drugom poluvremenu su obje momčadi uvidjele da im odgovrana remi. Samuel? Strašan kao igrač i kao čovjek. Gledali smo ga kako se muči mjesecima i zato smo jako sretni što se vratio na teren. Zaslužio je to. Kup? Lijep kraj sezone i nadam se prvo finale u nizu. Sada se moramo skoncentrirati na ovo da u Rim dođemo u pravoj formi.
Materazzi: Nema ljepšeg nego biti na usluzi kada si potreban. Ja uvijek igram kao da mi je zadnja, Inter mi je previše važan. Malo smo im dopustili večeras, odigrali dosta dobro. Ranocchia? Mislim da je ocjena za sada vrlo pozitivna. Kup? U svim utakmicama i finalima naši su navijači pokazali da su uz nas. Isto očekujem u Rimu 29. svibnja.
Samuel: Dobro sam i sretan što sam mogao odigrati par minuta. Zahvaljujem se medicinskom osoblju Intera koje je sjajno radilo od trenutka ozljede, te mojoj obitelji i navijačima. “Vratiti ću se do kraja godine”? Da bio sam uvjeren u to. Nakon operacije sam razgovarao s profesorom Combijem i dr. Benazzom koji uvijek paze da se ne vratimo prerano, ali oni su također vjerovali da se mogu vratiti prije kraja sezone. Sada sam presretan.
Leonardo: Cilj je ostvaren, osigurano je drugo mjesto što je jako bitno iako se uvijek teži prvom mjestu. Materazzi je odigrao 90 minuta, Milito također, vratio se Samuel, Maicon je bio odličan, Nagatomo isto, Eto’o je imao odlično poluvrijeme. Cijela momčad je bila odlična. Koga zadržati? Ne trebamo ništa dirati. Ova je momčad imala kompliciranu sezonu, ali jedinstveni su i moćni. Ne treba mijenjati sve. Tko me iznenadio? Poznavao sam momčad, ali senatori su se potvrdili kao pravi ljudi, a sva četvorica koja su došla u siječnju dala su veliki doprinos. Kajanje? Datum derbyja koji je bio nakon pauze s reprezentacijama. Očekujem li poklone od predsjednika Morattija? Imamo važan zajednički projekt, veliku želju za pobjedama i napredovanjem, a ja se osjećam spremnim. Lani sam bio treći, ove godine drugi, sljedeće godine znači… (smijeh) Ja iz svega izvlačim pozitivno, osjećam se privilegiranim zbog ovoga što proživljavam iz sportskog i ljudskog aspekta. Izazovi su sok života i ja sam spreman. Nastojim biti što bolji trener. Bio je ovo veliki maraton od 6. siječnja, tek posljednjih par tjedana smo mogli normalno raditi. Bilanca je pozitivna, naravno promijenio bih samo ona četiri dana od derbyja do Schalkea. Samuel? Bilo je posebno nakon tako teške ozljede. Svi smo bili sretni od suigrača nadalje: prekrasno ga je bilo vidjeti na terenu, a i sam je bio pod snažnim emocijama. Nagatomo na Copa Americi? To je južnoameričko natjecanje, a Japan je pozvan kao posebni gost. Stoga ćemo nastojati da Nagatomo ne igra tamo, jer odavno nije imao odmor.
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 17 maj 2011, 00:39

Predsjednik Intera Massimo Moratti danas slavi rođendan. Ispred ulaza u ured Sarasa tradicionalno, dan nakon utakmice zaustavio se s novinarima…
Predsjedniče sretan rođendan! Jeli dovoljan poklon finale Kupa ili ga želite dovesti u vitrine?
Nadam se da će momčad igrati da ga donesu, nadam se da će uspjeti iako će biti teško, jer Palermu je ovo povijesna prilika. Vidio sam igrače Intera u uzlaznoj formi i mislim da je pravi trenutak. Milito je bio odličan, isto kao što je Eto’o i nadam se da će se znati istaknuti.
Hoćete li si pokloniti Hazarda koji je izjavio kako ga Italija fascinira?
I ja sam to pročitao u novinama, ali ja sam samo izbacio šalu iz obitelji. Slijedimo ga, da, ali što više o njemu budemo pričali to će mu cijena sve više rasti.
Jeste li čestitali Manciniju na osvojenom FA Kupu?
Naravno, a on mi je odgovorio. Nadam se da će to biti početak ciklusa, isto kao što ga je s kupom započeo u Interu.
Jeste li zadovoljni kako se završio slučaj Gattuso?
Jesam, mislim da su sve strane razumno postupile.
Želite li na svoj rođendan nešto pokloniti momčadi?
Obično kada je nekome rođendan taj dobija poklone. Ako će mi netko pokloniti jednog igrača odlično. (smijeh)
Raskol u Ligi oko TV prava zaista će rezultirati ne kupnjom velikih klubova od malih?
Možda, jer imamo sve manje i manje novaca i prve žrtve će sigurno biti oni.
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 17 maj 2011, 11:35

kojeg se god strucnjaka za transfere pita za Sanceza svaki tvrdi da je on vec Interov igrac i da je to sve dogovoreno samo se ceka pravi tenutak da se potvrdi, a pored nas jedini Interes za njega je pokazao City, a posto je Alexis rekao da ne zeli nigdje sa "cizme", onda je jasno ko dan gdje ce :D 8-) ...

ne smijem ni zamislit kada bi stigli on i Tevez ovo ljeto koji bi to napad bio...jos Montolivo u sredinu, a i Hazard je sve vise u igri...bit ce ovo izgleda onaj jedan "Moratti mercato" kada je svu konkurenciu bacao pod noge :lol:

Deki kraljina izjavio da 101% zavrsava karijeru kod nas...
Najljepši gol sezone, kojem je pripala nagrada San Siro Gentleman 2011, je onaj Dejana Stankovića protiv Rome, u prvoj utakmici polufinala Kupa Italije, jer, kažu "onaj protiv Schalkea je van konkurencije jer je bio previše lijep", uz smješak komentira Deki za SkySport, te odmah zatim koristi priliku da još jednom čestita rođendan svom predsjedniku:
"Pres je jedini na svijetu, mogu mu samo reći hvala za sve mogućnosti koje nam je pružio u posljednjih sedam godina i nadati se da će biti s nama i narednih dvadeset..."

Za kraj, Deki izjavljuje vjećnu ljubav prema Interu:
"Da odem? A gdje? Ko će me uzeti? Šalu na stranu, ja se u Interu osjećam odlično i ovdje ću završiti karijeru, 101%!"
Il Dragoooo:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

:ugeek:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 17 maj 2011, 11:51

Tottenham bi Hazarda,al on izjavio da bi rado u Italiju :mrgreen: 8-)

http://www.calciomercato.com/mercato/to ... lia-441479

Mancini zeli Sancheza,a Sanchez bi kod Leonarda :mrgreen: 8-)

http://www.calciomercato.com/rassegna-s ... rdo-200665

Huska oci moje lijepe sto ce ti Tevez ako ce vec doc Alexis ? Imamo mi odlicnog napadaca,krilo je prioritet a i Hazard i Alexis to mogu igrat :

-------------Pazzini
Eto'o-Sneijder-Sanchez/Hazard

Ovo bi bilo fenomenalno i jos jedan veznjak poput Portovog Fernanda i opet juris na LP 8-)

Uffff bice veselo tokom ovog mercata :mrgreen:

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 17 maj 2011, 12:07

neam pojma ali bacio bih ga svaki put( :lol: ) kada bi u napadu vidio trojac Tevez--Eto'o--Sanchez, a iza Sneijder...ubjedljivo najjaci napad na svijetu sigurno...

Pazzini, Pandev i Castaignos klupa i to je to

znam ja da je to tesko izvodivo, ali nije i nemoguce...samo sto bi nam onda treba Mascherano uz Cambiassa, jer od ovih naprijed nema hljeba u odbrani :lol: ali posto mi imamo Zanettia onda nam nitko ne treba, jer kada se njih dvojica upare tu nema prolaza...

ne znam ako nece dovoditi nikoga u vezni red, onda moramo dovesti barem dvojicu u napada, Sanceha i nekog od dvojca Tevez/Hazard...

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 17 maj 2011, 12:29

Ma moraju dovest nekog veznjaka.Veznjak(Fernando je meni sad idealan) i Sanchez su prve mete.A Pazzinia bi na klupu,jel klocu( :mrgreen: ) ? Iduce sezone uz Eto'oa i Sneijdera od pocetka sezone Pazzo ce zabit minimum 25 golova...

vazda smo imali predobar napad,a taj od iduce sezone(aBd) sa Sanchezom,Eto'om i Pazzo ce bit atomski,jos iza Snajke :shock: 8-)

Joj sad bi nam Mascherano lego ko budali samar (al nema sanse da ce ga Barca sad pustit),a kad se sjetim da nas je vecina bilo protiv njega prije ove sezone :lol: :lol: :lol:

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 17 maj 2011, 12:53

Interista di cuore je napisao/la:Ma moraju dovest nekog veznjaka.Veznjak(Fernando je meni sad idealan) i Sanchez su prve mete.A Pazzinia bi na klupu,jel klocu( :mrgreen: ) ? Iduce sezone uz Eto'oa i Sneijdera od pocetka sezone Pazzo ce zabit minimum 25 golova...

vazda smo imali predobar napad,a taj od iduce sezone(aBd) sa Sanchezom,Eto'om i Pazzo ce bit atomski,jos iza Snajke :shock: 8-)

Joj sad bi nam Mascherano lego ko budali samar (al nema sanse da ce ga Barca sad pustit),a kad se sjetim da nas je vecina bilo protiv njega prije ove sezone :lol: :lol: :lol:
a Pazzu obozavam, ali nekako mi nije za prih 11 :? pojma nemam zasto :D

a sto se Masherana tice :lol: suti ba ne sramoti nas :lol: mada je meni Mariga vrh i bit ce novi Vieira, ali kako to kod ovog konjine na klupi :D

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 17 maj 2011, 14:31

Kako stvari stoje SANCHEZ nam dolazi,a isto tako TEVEZ.Za ostale transfere se jos nista ne zna,ali doci ce jos neko...

Znaci sljedece sezone Snajder_Sanchez a ispred njih Eto_Tevez...Mislim da je ovo uz Barseloninu navalu najjaca navala na svijetu.Moratti je odlucio odvezati kesu i napraviti najbolje transfere ovog ljeta :D

FORZA INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 17 maj 2011, 16:43

fino se to sve zahuktava... ja odmah da kažem nebi volio Sancheza ako ćemo već trošit mnogo novca u ovom roku... prije onda Hulka ili Aguera.... prodao bih J.Cesara i Maicona te eventualno još Mottu ako se moralo to financijski uravnotežit.... Chivu, Muntari i Pandev definitvno transfer lista, Kharju vratiti odakle je došao....

znači po meni idealna postava za iduću sezonu je:
Viviano - Santon, Lucio, Samuel, Bale - Cambiasso, Montolivo - Tevez/Hulk, Sneijder, Aguero - Eto'o
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 17 maj 2011, 17:43

silenT. je napisao/la:fino se to sve zahuktava... ja odmah da kažem nebi volio Sancheza ako ćemo već trošit mnogo novca u ovom roku... prije onda Hulka ili Aguera.... prodao bih J.Cesara i Maicona te eventualno još Mottu ako se moralo to financijski uravnotežit.... Chivu, Muntari i Pandev definitvno transfer lista, Kharju vratiti odakle je došao....

znači po meni idealna postava za iduću sezonu je:
Viviano - Santon, Lucio, Samuel, Bale - Cambiasso, Montolivo - Tevez/Hulk, Sneijder, Aguero - Eto'o
Prvo od Hulka i Aguera nema nista
Drugo, Maicon i Cezar ostaju u Interu 100%
Trece, Bale nece doci 100%

I sada ono glavno,pa gdje ces bolan napraviti postavu bez CAPITANA????Ne mogu da vjerujem :D

Sljedeca sezona: J.Cezar - Maicon, Lucio, Samuel(Ranokia), Nagatomo - Cambiassso, ZANETTI, Snajder, Sanchez - Eto, Tevez

STRASNOOOOOOOO :mrgreen: :mrgreen:
INTER SIAMO NOI ! ! !

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 17 maj 2011, 17:47

mogao bi moratti vrattiti VRATISLAVA GRESKA sa njim bi odbrana bila beton 8-) :?

Već nekoliko tjedana medijima kruže razne vijesti o mogućim pojačanjima Intera iz Milana. Kapetan Javier Zanetti otkrio je svoju listu igrača koji bi trebali osvježiti talijansku momčad. Neumorni Argentinac najviše se divi čileanskom reprezentativcu Alexisu Sanchezu koji igra za momčad Udinesea.
Legendarni kapetan Nerazzurra Javier Zanetti izrazio je svoje mišljenje o mogućim pojačanjima Intera na kraju sezone. Prošlogodišnji osvajač talijanskog prvenstva ove sezone pokazao je da mu treba nekoliko novih igrača kako bi osvježio svoju momčad.
“Tevez, Hazard i Sanchez su odlični igrači. Carlito je uvijek dobar i postiže puno golova gdje god da igra. Hazard možda nije poznat kao ova dvojica, ali njegova statistika je sjajna. No, mislim da je Sanchez već pokazao da je pravi igrač za Serie A”, pohvalio je Zanetti Čileanca.
Javier Zanetti upoznat je s kvalitetama čileanskog reprezentativca koji igra sjajno za momčad Udinesea. “On je jako napredovao. Znam ga jako dobro jer sam nekoliko puta igrao protiv njega. Uvjeren sam da je spreman za novi korak i mislim da može napraviti razliku kada bude igrao za veći klub.”
Alexis Sanchez 22-godišnji je čileanski reprezentativac koji već tri godine igra za talijanski Udinese. Ove sezone igra sjajno i jedan je od najzaslužnijih što se njegova momčad bori za mjesto u Ligi prvaka. Čileanski krilni napadač u 30 nastupa ove sezone postigao je 12 pogodaka i upisao deset asistencija.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Hardzavi i 2 gosta.