Mislim da administracija treba odmah reagovati kada su ovakvi u pitanju. Post prijavljen.djuturum je napisao/la:Ma nisu tebi dragi uspjesi Nadala nego to sto je trenutno Srbin![]()
![]()
Novak Djokovic bez konkurencije najbolji na svjetu.E sta bi neki dali da im je osvojiti i najmanji turnir u bilo cemu u bilo kojem sportu.E taj Novak uradio je vise nego cjelokupan sport nekih zemalja za 20 godina.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sharapova expresno, sada ceremonija i eto finale za 30-ak minuta.
Ne bi bilo loše kada bi administracija na ovom dijelu foruma stavila još jednog moderatora koji bi malo aktivnije obraćao pažnju na ono što se piše. Onakvima kao @ djuturum ovdje nije mjesto. Virtual bi bio dobar za tako nešto, a mislim da je to i zaslužio s obzirom na kvalitet postova i dužini boravka na forumu !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Rafa će ga preslušati samo tako. Zanima me kako će se večerašnji poraz odraziti na Novakovu psihu jer svi se sjećaju kakav je bio nakon poraza u finalu Madrida pred RG.
Nema sta utecati, kad ga je dobio tri puta zredom i igra sezonu bez poraza, tako da i iako izgubi, ne vjerujem da ce ikakav utjecaj imati taj poraz.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Istina! A ovog Moderatora rijetko kad ima, a Virtual je uvijek tu, nadam se da ce admin pametno reagovati...formance je napisao/la:Ne bi bilo loše kada bi administracija na ovom dijelu foruma stavila još jednog moderatora koji bi malo aktivnije obraćao pažnju na ono što se piše. Onakvima kao @ djuturum ovdje nije mjesto. Virtual bi bio dobar za tako nešto, a mislim da je to i zaslužio s obzirom na kvalitet postova i dužini boravka na forumu !
Sto se tice finala, necu gledati, svejedno mi je ko ce uzet, samo da ne odmaknu previse Rogeru...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dva puta je Nole breakov'o Nadala i dobio je 1. set sa 6:4 (Nadal je jednom uzeo servis Novaku). Na Noletu se uopće ne vidi umor od jučerašnjeg meča protiv Murraya (moram priznati da sam zbog toga dao prednost Nadalu). Nadam se da će i 2. set biti jednako kvalitetan i uzbudljiv.
Nole 7 winnera, Nadal 3.
Nole 14 neiznuđenih grešaka, Nadal 13.
Ono što je zanimljivo je da je Nole više griješio iz backhanda, a Nadal iz forehanda.
Nole 7 winnera, Nadal 3.
Nole 14 neiznuđenih grešaka, Nadal 13.
Ono što je zanimljivo je da je Nole više griješio iz backhanda, a Nadal iz forehanda.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- eliminator
- Kontakt:
Begonja je napisao/la:Rafa će ga preslušati samo tako. Zanima me kako će se večerašnji poraz odraziti na Novakovu psihu jer svi se sjećaju kakav je bio nakon poraza u finalu Madrida pred RG.
Svaka čast Đokoviću. Trenutno ga jedino Murray može dobiti.
ovo pocinje biti smjesno 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Interista di cuore
- Kontakt:
ovo je fkt nevjerovatno...
kapa dole majstore !
kapa dole majstore !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Đole je kralj!
Kakav crni Nadalčić.
Kakav crni Nadalčić.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nadal je im'o svega 25% poena na 2. servis. Nole ga je danas uništio; nisam Nadala vidio da odustaje od trke za lopticama, no danas je to radio u više navrata.
Stvarno je nevjerovatno ovo što Nole radi. Odoh da stavim kapu pa da ju poslije maksuz skinem, jer je to Nole zaslužio.
Stvarno je nevjerovatno ovo što Nole radi. Odoh da stavim kapu pa da ju poslije maksuz skinem, jer je to Nole zaslužio.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Begonja je napisao/la:Rafa će ga preslušati samo tako. Zanima me kako će se večerašnji poraz odraziti na Novakovu psihu jer svi se sjećaju kakav je bio nakon poraza u finalu Madrida pred RG.
Bolje mudro ćutati ,neg uludo pričati.
Što se tiče Novaka,rječi su suvišne.SVAKA ČAST MAJSTORE!
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.