mislim da ce doci cisti X i to 1:1 veceras ovaj Gijon ce da zjani isto ko i samdoria...aleksandarhz je napisao/la:Odigrano vec ranije na 10 Km... X2 ko kucapintol_TM87 je napisao/la:drug volio bi zbog tebe alii iskreno tesko...samo da si upratio da je partizan igrao X...al ajde mozda ga i Rad zabije...harry_90 je napisao/la:Bem ti Rad ne mogu izjednacit,a Celtu X/X zasad prolazimhajde Rad daj goll..
NEGO KO IMA PARA NA RACUNU NEK PROBA SINGL Barsa-Depoortivo x ili 2 ili x2 na 3-4 markice...sad sam vidjeo sastav barse i deportiva..
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- kladionicar
- Kontakt:
sta je ovo,dva dana ne mogu na Livekladjenje na Wwinu,jel jos neko ima slicnih problema?
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
Samo da se sjetim familije Navaru
Probaj preko Opere da udjes, ako je vec ne koristis.kladionicar je napisao/la:sta je ovo,dva dana ne mogu na Livekladjenje na Wwinu,jel jos neko ima slicnih problema?
- pintol_TM87
- Kontakt:
E DRUZE Ja sam kriv...trebao sam napisat da je fudbal...al mislim da bi svakako trehnuli i da je fudbal..cim budem imao kakvu dojavu ili nesto iz analiza javim ti..moram da se iskupim nekako...jos jednom izvini...haris10 je napisao/la:Samo da se sjetim familije Navaru
- kladionicar
- Kontakt:
De malo pojasni,nisam ti ja za to strucan...po'marke je napisao/la:Probaj preko Opere da udjes, ako je vec ne koristis.kladionicar je napisao/la:sta je ovo,dva dana ne mogu na Livekladjenje na Wwinu,jel jos neko ima slicnih problema?

Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
cuj izvinjavas se,druze pa nije do tebe,nisi ti ništa kriv no sikiriki,a za tu analizu može slobodno javi akd god sta imaspintol_TM87 je napisao/la:E DRUZE Ja sam kriv...trebao sam napisat da je fudbal...al mislim da bi svakako trehnuli i da je fudbal..cim budem imao kakvu dojavu ili nesto iz analiza javim ti..moram da se iskupim nekako...jos jednom izvini...haris10 je napisao/la:Samo da se sjetim familije Navaru
Pa preko kojeg "browsera" ulazis? Skini sebi operu i probaj preko nje da ulazis na wwin.kladionicar je napisao/la:De malo pojasni,nisam ti ja za to strucan...po'marke je napisao/la:Probaj preko Opere da udjes, ako je vec ne koristis.kladionicar je napisao/la:sta je ovo,dva dana ne mogu na Livekladjenje na Wwinu,jel jos neko ima slicnih problema?![]()
http://www.opera.com/browser/download/
ILoveLFC je napisao/la:
Evo jedan od juce (na 10KM), jos mi je LFC ostao (nadam se da me nece moj klub razocarati)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- aleksandarhz
- Kontakt:
Jeebo mu marsej sve... Kakvu sansu promasise u nadoknadi.. Pa ja mislim da bii ono djete od 5 godina pogodilo... 

- pintol_TM87
- Kontakt:
pridruzujem se pozdravimaaleksandarhz je napisao/la:Jeebo mu marsej sve... Kakvu sansu promasise u nadoknadi.. Pa ja mislim da bii ono djete od 5 godina pogodilo...

BARSA LAGANO DODJE X
Svaka ti cast,poslusao sam te ovopintol_TM87 je napisao/la: BARSA LAGANO DODJE X

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
pa jbt vi tek skontali da treba igrati kontra Barce ,oni će uzeti loptu i držati je do kraja i to je sigurica X2 na Deporharry_90 je napisao/la:Svaka ti cast,poslusao sam te ovopintol_TM87 je napisao/la: BARSA LAGANO DODJE Xdaj baci sta za veceras,da uplatim..
kao i u srijedu 1X što je bio

Mene Liverpol svuče majku mu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Laussane - Lugano 1
Luganom ista priča već 3 sezone. Među najboljima su u drugoj ligi,ali ne mogu dobiti licencu za prvu ligu,pa pred kraj sezone puštaju utakmice, jer im ništa ne znače. Vodeći su na tabeli,ali zadnje 4 tekme su izgubili,tj.pustili, u zadnje...m kolu su doma od Servettea popušili 0-6. Lausanne se bori za naslov i ulazak u 1.ligu,oni licencu imaju, a Lugano neće komplicirati i pustit će im tekmu. Na nekim online kladionicama kvota je već na 1.35,ali naše klade drže visoku kvotu. Najbolje odigrati danas, jer sutra bi kvota mogla pasti na tu razinu.
Luganom ista priča već 3 sezone. Među najboljima su u drugoj ligi,ali ne mogu dobiti licencu za prvu ligu,pa pred kraj sezone puštaju utakmice, jer im ništa ne znače. Vodeći su na tabeli,ali zadnje 4 tekme su izgubili,tj.pustili, u zadnje...m kolu su doma od Servettea popušili 0-6. Lausanne se bori za naslov i ulazak u 1.ligu,oni licencu imaju, a Lugano neće komplicirati i pustit će im tekmu. Na nekim online kladionicama kvota je već na 1.35,ali naše klade drže visoku kvotu. Najbolje odigrati danas, jer sutra bi kvota mogla pasti na tu razinu.
ima li negdje da nema ovo min.5 komb tj mogu li negdje dernut singl???harry_90 je napisao/la:Laussane - Lugano 1
Vjeruj da ne znam.Ni ja ga nisam uplatio jos uvjek,na stranicama wiliamsa i premiera nema ovog meca :Sskevo2 je napisao/la:ima li negdje da nema ovo min.5 komb tj mogu li negdje dernut singl???harry_90 je napisao/la:Laussane - Lugano 1
imas u premieru švicarska 2. liga kvota 1.8 min.3 komb, u derbyu isto 1.8 min. 3komb, u bet shop 1.95 kvota ali min 5 komb.. **** ti nase kladionice. 

Ok,odigracu ga u bet live,nabacit jos 4 sigurice i to je to ..Jos samo da prodje mec bilo bi dobro.skevo2 je napisao/la:imas u premieru švicarska 2. liga kvota 1.8 min.3 komb, u derbyu isto 1.8 min. 3komb, u bet shop 1.95 kvota ali min 5 komb.. **** ti nase kladionice.
ma gdje ces nac 5 sigurica,ponuda sjebana nema zicera,tenis da je 1.01 riskantno je nedaj boze.,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.