Ma kakav Zigic budite malo ozbiljni.......Ima on svoj put a to je pravac Championship pa ako bude imao srece nek bude prvi strijelac u tom takmicenju...gloryhunter je napisao/la:zigic u citypa on ne igra ni u birminghamu koji je na pragu druge lige
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- BluesForever
- Kontakt:
Mislim ako na kraju budete na tom 3 mjestu mislim da mozete biti prezadovoljni a i ovako ste naravno,sezona je uglavnom spasena osvojili ste FA-cup i izborili kv.za LP a ako zavrsite na 3 mjestu to moze naravno biti kao bonus mada necete igrati kv.ako budete 3.tevezito je napisao/la:Evo prilike za trece mjesto dobijemo Stoke i Bolton i sigurna je liga prvaka.Te kvalifikacije mi se ne svidjaju kad vidim ko ce sve bit u njima.Bayern je tu Villareal pa ne bi valjalo sa njima igrati.Aston Villa nam je dala sansu i zasto je ne iskoristit.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Balo je legenda ovog tima.Joe Banana
Nakon one izjave da mu je cjela sezona bila sranje u ''bojama''.
Ovi ga pozvali da se javno izvine zbog takvih komentara,jer je islo u zivo.
A Balo ce na to..''da se izvinem,zbog cega''??
Ono se jednom radja u 1000 godina.

Nakon one izjave da mu je cjela sezona bila sranje u ''bojama''.
Ovi ga pozvali da se javno izvine zbog takvih komentara,jer je islo u zivo.
A Balo ce na to..''da se izvinem,zbog cega''??

Ono se jednom radja u 1000 godina.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jordan : " Was that your best game you've ever played for Manchester City ? "
Mario : " I said that i played all my season was SHIT, gonna' say that
"
Koji kralj
[youtube][/youtube]
Mario : " I said that i played all my season was SHIT, gonna' say that

Koji kralj

[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Veceras veoma vazna utakmica u borbi za trece mjesto.Sastav za veceras je sledeci:Hart-Richards-Kompany-Lescott-Zabaleta-De Jong-Yaya Toure-Milner-Johnson-Silva-Tevez.Protivnik je dobro poznat od subote
.Sa tri boda prestizemo Arsenal i imamo veliku sansu za direktan plasman u CL.Come on cityyyyyyyyyyyy.......

Sa kim igrate ?tevezito je napisao/la:Veceras veoma vazna utakmica u borbi za trece mjesto.Sastav za veceras je sledeci:Hart-Richards-Kompany-Lescott-Zabaleta-De Jong-Yaya Toure-Milner-Johnson-Silva-Tevez.Protivnik je dobro poznat od subote.Sa tri boda prestizemo Arsenal i imamo veliku sansu za direktan plasman u CL.Come on cityyyyyyyyyyyy.......
Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Sa protivnikom iz FA cupa.StokeAlcatraz je napisao/la:Sa kim igrate ?tevezito je napisao/la:Veceras veoma vazna utakmica u borbi za trece mjesto.Sastav za veceras je sledeci:Hart-Richards-Kompany-Lescott-Zabaleta-De Jong-Yaya Toure-Milner-Johnson-Silva-Tevez.Protivnik je dobro poznat od subote.Sa tri boda prestizemo Arsenal i imamo veliku sansu za direktan plasman u CL.Come on cityyyyyyyyyyyy.......
Dobijatetevezito je napisao/la:Sa protivnikom iz FA cupa.StokeAlcatraz je napisao/la:Sa kim igrate ?tevezito je napisao/la:Veceras veoma vazna utakmica u borbi za trece mjesto.Sastav za veceras je sledeci:Hart-Richards-Kompany-Lescott-Zabaleta-De Jong-Yaya Toure-Milner-Johnson-Silva-Tevez.Protivnik je dobro poznat od subote.Sa tri boda prestizemo Arsenal i imamo veliku sansu za direktan plasman u CL.Come on cityyyyyyyyyyyy.......

Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Tevezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.............Kakav gol sigurno treba uci u top 10 najboljih golova ove sezone u PL......
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Lescott za 2:0. Ide City na III 

- BluesForever
- Kontakt:
Joj Džeke sta promasi..
Sta reci zasluzena pobjeda.Tevez jednostavno briljirao 2 gola ne zna se koji je ljepsi.Nadam se da ostaje u klubu jer jednostavno on donosi ekipi neku visu dimenziju.Osim toga ne mora igrati kao centralni napadac nego moze dosta pomoci i u sredini terena.Treci smo sada i jos da pobijedimo Bolton da ovjerimo to mjesto a mozda bude dovoljan i bod ako Arsenal ne pobjedi Fulham na njegovom terenu.
- BluesForever
- Kontakt:
Sezona i više nego uspješna.tevezito je napisao/la:Sta reci zasluzena pobjeda.Tevez jednostavno briljirao 2 gola ne zna se koji je ljepsi.Nadam se da ostaje u klubu jer jednostavno on donosi ekipi neku visu dimenziju.Osim toga ne mora igrati kao centralni napadac nego moze dosta pomoci i u sredini terena.Treci smo sada i jos da pobijedimo Bolton da ovjerimo to mjesto a mozda bude dovoljan i bod ako Arsenal ne pobjedi Fulham na njegovom terenu.
-
- Kontakt:
imal ko link da bar vidim nesto od utakmice hvala unaprijed
- Megamon
- Kontakt:
Na pocetku sezone sam bio skeptik al' kako vrijeme protice pocinjem da vjerujem da bi City mogoa postati velika ekipa.Evo vec su i samom vrhu EPL.Osvojili si FA cup a i vjerovatno idu direktno u ligu sampiona.Vidi se cak i napredak u igri.koliko god mi pljuvali po Manciniju rezultati stoje iza njega.Mi kroz City gledamo samo Dzeku sto je apsolutno pogresno.
Za navijace Citya je najbitnije da klub ostvaruje rezultate.Sto je jaci City to je samim tim i bolje za Dzeku.
Sto se tice vecerasnje utakmice da budem iskren iznenadila me leprsava igra gradjana.Onaj trofej je jako pozitivno uticao na njih.Sigurno da sa ovim igrackim kadrom uz par pojacanje mogu sljedece jurisati an vise frontova.
Sretno Cityu i da akobogda Dzeko bude njihov najbolji igrac sljedece sezone,kako u Engleskoj tako i u ligi sampiona
Za navijace Citya je najbitnije da klub ostvaruje rezultate.Sto je jaci City to je samim tim i bolje za Dzeku.
Sto se tice vecerasnje utakmice da budem iskren iznenadila me leprsava igra gradjana.Onaj trofej je jako pozitivno uticao na njih.Sigurno da sa ovim igrackim kadrom uz par pojacanje mogu sljedece jurisati an vise frontova.
Sretno Cityu i da akobogda Dzeko bude njihov najbolji igrac sljedece sezone,kako u Engleskoj tako i u ligi sampiona

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
[youtube][/youtube]
kakva golcina jbt, ovakvi golovi su zadaci iz fizike u skoli
kakva golcina jbt, ovakvi golovi su zadaci iz fizike u skoli

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Arsenal ide Fulhamu, a City Boltonu... Možda malo lakše gostovanje od Arsenalovog i to se mora dobit...
Čelik Zenica 1945
-
- Kontakt:
Oba gola Teveza ce uci u top 10 golova ove sezone 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.