Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Biabiany dao pomalo sumnjiv gol ( kompenzacija ) za Sampdoriju, 1:1.Čini mi se da je malo gurao golmana, no...
Lecce vodi.
Lecce vodi.
mislim da je skoro pa sigurno da Udinese ide u kvalifikacije za LP, na moju veliku zalost
takodjer, Sampdoria ispala iz lige
takodjer, Sampdoria ispala iz lige
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sampdoria za nepunu godinu od LP-a do Serie B, Garrone što učini , pa ti tjeraj Cassana i Pazzinia ( hvala mu na tome )...
- skyisthelimit
ne mogu da vjerujem da ce Doria ispasti,
ipak je to klub sa evropskom tradicijom

15.10 - 15.06 ...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sampa ispade na kraju utakmice Tuzna slika,Palombo place i pozdravlja se s navijacima

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- sarajlija89
- Kontakt:
Nek su ispali...
Jbg i Juventus ima istu sudbinu...jednostavno, kad imas kretene koji vode klub, ne mozes bolje
OD LP do serie B

Jbg i Juventus ima istu sudbinu...jednostavno, kad imas kretene koji vode klub, ne mozes bolje

OD LP do serie B

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Šteta što su ispali, ali krivi su sami pa prodati Pazzinia i Casana, ali još nakon polusezone je glupost, koja zaslužuje Seriju B!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
ima li igdje video na internetuPonos Torina je napisao/la:Sampa ispade na kraju utakmice Tuzna slika,Palombo place i pozdravlja se s navijacima![]()
![]()
![]()
krivi su sami za to, tacnije ne igraci, vec Garrone...nema nista na silu, haj sad ispocetka kad se pravis mangup
steta samo za veliki derbi, jedan od najvecih u Italiji
steta samo za veliki derbi, jedan od najvecih u Italiji
Call the coroner!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ni u najludjim snovima nisam ocekivao da Sampa napusti drustvo najboljih. Tim koji je prosle sezone igrao pretkolo LP-a, kasnije su igrali u EL-i, a evo od danas su drugoligasi.
Steta za njih, jer ce sad rasprodati sve svoje zvijezde...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
Kako je sudbina okrutnaOmerbavarac je napisao/la:Ni u najludjim snovima nisam ocekivao da Sampa napusti drustvo najboljih. Tim koji je prosle sezone igrao pretkolo LP-a, kasnije su igrali u EL-i, a evo od danas su drugoligasi.

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Neka je ispala ova Sampa, draže mi je to, nego što Juve neće Evrope vidjeti...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Neka je ispala ova Sampa, draže mi je to, nego što Juve neće Evrope vidjeti...
Sto brate, Sampdoria je veliki klub koji nije zasluzio da se seta ovako po drugoj i prvoj ligi naprijed i nazad konstantno.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne znam, ali jednostavno sam ih nešto zamrzio tokom ove sezone, a uostalom Lecce je više zaslužio da ostane nego oni...Titova-Juga je napisao/la:
Sto brate, Sampdoria je veliki klub koji nije zasluzio da se seta ovako po drugoj i prvoj ligi naprijed i nazad konstantno.
Ž '21!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ne znam, ali jednostavno sam ih nešto zamrzio tokom ove sezone, a uostalom Lecce je više zaslužio da ostane nego oni...Titova-Juga je napisao/la:
Meni je prava steta da ispadaju klubovi koji su nekada za ligu nesto znacili i predstavljali. A ne znam, i taj Lecce je igrao vruce hladno kroz cijelu sezonu. Siguran sam da ce se Sampdoria vratiti opet. Zao mi ove serie a pravo, nekada bila najjaca, danas spala na dva prosjecna tima, Milan i Inter.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
italija je puna kretena i neznalica koji vode klubove pa cak i oni najveci su taoci kojekakvih familaija i tatinih sinova 

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
znao sam da je Seba igracina
ustvari najveci flop uprave Juventusa nije ni Martinez, ni Motta, ni neko deseti, vec upravo Seba, olako su ga se rijesili, @sarajlija jel ono bijase 2 miliona na rate
dzaba, sramota
preci ce on u neki bolji klub, vec je bilo prica oko interesovanja Villareala, to bi mu bio pun pogodak, ubio se za spanske lige
ustvari najveci flop uprave Juventusa nije ni Martinez, ni Motta, ni neko deseti, vec upravo Seba, olako su ga se rijesili, @sarajlija jel ono bijase 2 miliona na rate

preci ce on u neki bolji klub, vec je bilo prica oko interesovanja Villareala, to bi mu bio pun pogodak, ubio se za spanske lige

Call the coroner!
- sarajlija89
- Kontakt:
Giovinco - posudba- milion eura i to u tri rate, sa mogucnoscu direktnog otkupa za dodatna 3 miliona, takodjer u 3 rate(godine)
Jbg, mogo ga je Juventus jos i isplatit sto je otiso
Joj tuge, pa kakvi su to idioti...da ne vjerujes...

Jbg, mogo ga je Juventus jos i isplatit sto je otiso

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI