Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

jax
Kontakt:

Re: Serie A i migliori di tutti tempi

Post Postao/la jax » 12 maj 2011, 13:43

1. Maldini- zar treba nesto napisati?
2. Zabrotta- fantastican u Juventusu na lijevoj i desnoj strani
3. Candela- subjektivno, jel, ali tak i tak je svejedno jer Maldini ovo uzima bez problema :mrgreen:
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com

Padovan
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Padovan » 12 maj 2011, 16:39

Interista di cuore je napisao/la:
Puma je napisao/la:Zna li mi neko sa sigurnoscu reci je li Palermo samim plasmanom u finale obezbjedio Ligu Europe ili mora osvojiti da bi obezbjedio plasman ?
da,Palermo ide u Europa Ligu...7. mjesto u ligi ne vodi nigdje.
Mislim da nije tako, nego promjenjeno je pravilo nema više finalista da ide direktno, samo pobjednici, ukoliko je pobjednik kupa obezbjedio mjesto u Europi, onda ide jedno mjesto više iz lige. 98% sam siguran :D da je ovako!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 12 maj 2011, 17:23

morat cete navijat za nas da bi upjeli i vi uci u europu :lol: europa leugau ceka na vas... :lol:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 12 maj 2011, 17:33

meni se cini da sam cuo sinoc komentatora kako govori da je sa prolaskom Intera Palermo obezbjedio EL...

al ajde sace kraj pa cemo vidjet :lol:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 maj 2011, 17:37

Palermo mora osvojiti da bi isao u EL...jbg, promjenili pravila...

Znaci, ako Inter uzme i 7. mjesto vodi u EL...a Palermo mora osvojiti da bi isao.

Ja im zelim da osvoje :) :mrgreen:
Huska je napisao/la:morat cete navijat za nas da bi upjeli i vi uci u europu :lol: europa leugau ceka na vas... :lol:
Ma meni svejedno vala...mislim da cemo nekako izaci u Evropu, kroz prvenstvo ili kup..nezz..al eto..neki osjecaj...nepogrjesivi, znate vec. :mrgreen:

Cak, sta vise, mislim da bi u ovom kolu moglo biti rezultata koji bi Juventusu dodatno isli na ruku...ali, sta vrijedi kada smo mi losi... :cry: :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 12 maj 2011, 18:09

Interista di cuore je napisao/la:meni se cini da sam cuo sinoc komentatora kako govori da je sa prolaskom Intera Palermo obezbjedio EL...

al ajde sace kraj pa cemo vidjet :lol:
Ja mislio da imas bolji info :P, ma pusti ove naše komentatore (balkan), samo gluposti valjaju :?, čast izuzecima :D!

Ma neka Palermo osvoji, volio bi i radi kolege navija za Palermo :D! Šta će EL, kad će reći da to nije cilj i bezveze samo gubiti on neki nizerazredni ekipa, sramotiti se!

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Re: Serie A i migliori di tutti tempi

Post Postao/la Padovan » 13 maj 2011, 01:24

1. Maldini
2. Zambrotta
3. Facchetti

FC Ljuta Krajina

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 maj 2011, 15:20

Pirlo: Želim ostati u Milanu, s Juventusom nisam ništa dogovorio

Veznjak talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo odbacio je tvrdnju da je pristao karijeru nastaviti u redovima torinskog Juventusa. - U Milanu ću provesti i sljedećih deset godina - kaže...
Ugovor Pirlu vrijedi samo do isteka aktualne sezone i mnogo se pisalo da je spreman promijeniti sredinu i to u korist Juventusa.

- U tome nema istine. Uostalom, bih li pregovarao s Milanom da sam već potpisao za Juve? U nadolazećim danima razgovarat ću s klupskim potpredsjednikom Adrianom Gallianijem i nakon toga ćemo donijeti odluku. Obje se strane moraju dogovoriti i biti zadovoljne time. Želi li Milan da ostanem, ostat ću sljedećih deset godina, no vrijeme je da se sazna kakva je klupska namjera - veli Pirlo koji će 19. ovog mjeseca napuniti 32 godine.

- Svi moraju imati pravo na svoju odluku, a ne bude li u momčadi mjesta za momka starog kao što sam ja, neće biti nikakvih problema. Nema smisla ostati pod svaku cijenu. Još se uvijek osjećam mlado i mislim da još tri ili četiri godine mogu igrati nogomet na najvišoj razini. Uvjeren sam u to što pričam i zato mi ponuda o produljenju za jednu sezonu nema nikakvog smisla - zaključio je.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 14 maj 2011, 12:16

Najava: Milanova fešta
Dva kola prije kraja malo je otvorenih pitanja u Serie A. Milan se okitio naslovom prvaka, Inter, sigurno, i Napoli, najvjerojatnije, idu u Ligu prvaka, a Brescia i Bari igraju posljednje utakmice u eliti. ostaje otvoreno tko će biti četvrti - Udinese, Roma ili Lazio, pozicija Juventusa, te ispada li Sampdoria, koja je prošle sezona bila četvrta.

Nakon što je poražen u Udinama Lazio više ne odlučuje o svojoj sudbini. No da bi ostali u utrci za četvrtim mjestom, Laziali na otvaranju 37. kola moraju svladati Genou. Razlika u kvaliteti u Lazijevu korist postoji, ali nije tako silno izražena kao razlika u motivaciji. Jer Genoa više nema igrati nizašto drugo osim prestiža, a Lazio je, pak, što bi Ćiro rekao, “galvaniziran” borbom za plasman u Ligu prvaka (ne izravno, ali barem kroz pretkolo). Igra se na Olimpicu, dvojbe ne bi smjelo biti.

Fešta potvrde Milanova naslova, sna dosanjanog nakon šest godina, nakon duže od pola desetljeća stenjanja pod Interovom dominacijom. Meazza će biti puna do vrha, slavit će crveno-crni dio Milana. Cagliari je u toj priči tek dio kulisa, statist u velikom slavlju Allegrijevog društva koje je ove sezone doista zaslužilo scudetto. Na to slavlje neće utjecati ni ispadanje u polufinalu Kupa i propuštena prigoda za prvu dvostruku krunu u povijesti.

Bologna se u proteklih pet-šest kola iz komotne dovela u donekle zabrinjavajuću situaciju. Forma im je očajna, a idu u goste posve solidnoj Fiorentini. Teško da Bologna može išta konkretnoga učiniti na Tardiniju kontra povratnika Jovetića, Montoliva i ostatka kvalitativno superiorne ljubičaste momčadi. Ali oprez, Bologni su nužni bod(ovi), Fiorentini, pak, ne, a ovo je Italija i ovu su posljednja kola u kojim nema previše 'zamjeranja'.

Društvo iz Cesene ovaj će dvoboj riješiti osvajanjem sva tri boda. Igraju kod kuće, grčevito se bore za ostanak, a imaju i ponešto kvalitetniji kadar od Brescie. Pa, kad se sve zbroji i oduzme, iznenađenja ne bi smjelo biti. Cesena je domaćin te bolja i motiviranija momčad. Pobjeda donosi sve i bit će pobjeda.

Kao i Lazio, i drugi rimski predstavnik nada se Ligi prvaka, ali nema sve u svojim nogama. Roma također čeka posrtaj Udinesea, a ne smije sama prosuti bodove. A već su jedan udarac doživjeli ovaj tjedan, Inter ih je nadmudrio u borbi za finale Kupa, pa tavi stižu u Cataniju. Sudaraju se južnjaci i bit će jako vatrena utakmica. Catania je domaćin, Roma je znatno kvalitetnija. Vrlo je tanka linija između Lige prvaka i pozicije koja uopće ne vodi u Europu, a Roma si sezonu bez igranja u Europi ne smije dozvoliti.

Juventus je sve prokockao što se prokockati dade. Scenarij cijele sezone vidjeli smo u ponedjeljak u srazu s Chievom koji je odnio bod iz torina ni kriv ni dužan, i tako najtrofejniji talijanski klub ostavio na pet bodova zaostatka za četvrtim mjestom. Ne slave li crno-bijeli u Parmi europi mogu reći zbogom već sada, premda je Europska liga u Italiji tretirana drugorazrednim natjecanjem, Juventusu bi dobro došla.

Još u kolovozu su igrali kvalifikacije za ulazak u Ligu prvaka, a sada nogometaši Sampdorije igraju kvalifikacije za ostanak u Serie A. Uz već ispale Bari i Bresciau Sampdoria je najveći kandidat za silazak u niži rang. prošla nedjelja je moda bila presudna, Lecce je dvije minute prije kraja osigurao pobjedu nad Napolijem, a Sampa je izgubila gradski derbi u sedmoj minuti nadoknade. Gorko da ne može biti gorkije. Izgleda da na naplatu dolaze suluda kadrovska rješenja i prodaja Cassana i Pazzinija bez pravih zamjena. Stiže im relaksirani Palermo, Sicilijanci su izborili finale Kupa, time i Europu, pa bi domaćin mogao do pobjede, ali u posljednjem kolu idu k Romi, a njoj bodovi trebaju.

Bari se odavno oprostio od elitnog društva talijanskog nogometa u kojem je pro forma još jedno kolo. Lecce je, pak, u problemima do grla i svaki bi mu bod mogao biti ostanka vrijedan. Pa u tom smislu Barijevo domaćinstvo, činjenica da se igra na San Nicoli, ne igra nikakvu ulogu. No, ovdje igra nešto drugo. Lokalni rivalitet i nesnosnost, pa bi Bari mogao napraviti nered u već ustaljeni ritam talijanskih završnica, vodeći se onom neka i susjedu crkne krava, pa povući Lecce sa sobom u niži rang.

Udinese je nakon sjajnog uvoda u godinu, kada su rušili sve pred sobom, uostalom kada su Palermu na njegovu stadionu zabili sedam komada, a mogli su i više da nisu stali pola sata prije kraja, pao u formi. No, naznaka vraćanje je pobjeda nad Laziom i zauzimanje četvrtog mjesta s dva boda prednost pred rimskom pratnjom. Ovo kolo donosi im gostovanje kod sigurnog Chieva, Di Natale je ponovo raspucan, a Handanovič je cijele sezone temelj obrane gostiju. Slovenac je protiv Lazija obranio već šesti jedanaesterac ove sezone. Pobjedom u Veroni Udinese bi lakše dočekalo Milan u posljednjoj utakmici sezone.

Za kraj nam ostaje borba za drugo mjesto. Doduše, ne toliko značajna, jer biti drugi ili treći svejedno je u smislu plasmana u Ligu prvaka, obje pozicije jamče izravni ulazak u Champions League. Po imenima klubova, ovo je nedvojbeni derbi kola pa stoga i u pravom terminu - klasični nedjeljni 'posticipo’. Inter je jači, ali i umorniji, imali su utakmicu polufinala Kupa tijekom tjedna, a u Napulju vrije. Lavezzi je najavio, 'ako osiguramo Ligu prvaka (treba im bod iz ove utakmice, a možda ni on, obzirom da se ostali dvoboji igraju poslijepodne), obojat ćemo kosu u plavu i svi obući mini suknje'. Živi bili, pa vidjeli.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

tica
Kontakt:

Post Postao/la tica » 15 maj 2011, 12:28

Ovom di nataleu stvarno trebaju spomenik podici,pa svake godine prvi strijelac.
Jel moze neko nac zbroj golova u zadnjih 5 godina u seriji A
JA NISAM ODAVLE!!!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 15 maj 2011, 14:14

:P
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 15 maj 2011, 14:24, ukupno mijenjano 2 puta.

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 maj 2011, 14:22

Ne valja ti ta statistika :P :P

To su mu nastupi, a golovi su ovo...

slika

Sto se tice Udinesea i serie A...

Samo je Totti u klubu 200 od aktivnih fudbalera, u serie A...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 15 maj 2011, 14:24

sarajlija89 je napisao/la:Ne valja ti ta statistika :P :P

To su mu nastupi, a golovi su ovo...

slika

Sto se tice Udinesea i serie A...

Samo je Totti u klubu 200 od aktivnih fudbalera, u serie A...
hahahhahaha, nisam ni gledao samo onako opalio prve brojke, ali fakat sam nešto kontao kako ovako previše, ali nije mi ni na kraj pameti palo da pogledam gore :D!

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 maj 2011, 14:27

Jbg, nije Messi ili CR :mrgreen:

Mada, i Toto je dobar...Di Natale na talijanskom znaci Bozic, za one koji ne znaju :D

na nasem je to Antonio Bozic :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 maj 2011, 14:31

Da mu onda sredimo Selmu Bajrami. :lol:

Šteta što je Di Natale na zalasku karijere; ili bolje rečeno, šteta što se kasno probudio. :( Mada, od ovih starkelja, meni je Dario Hubner broj 1.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 maj 2011, 14:37

hahaa :mrgreen:

Ma izdominirala bi ga selma :mrgreen: :lol:
Šteta što je Di Natale na zalasku karijere; ili bolje rečeno, šteta što se kasno probudio.
E, da...stvarno je dobar igrac.

U italiji je vrlo cesto da fudbaleri sa 30 ili vise godina pocinju igrati dobro..tek. :lol:

Di Natale, Hubner, Toni, Corini itd..ne mogu se sviju ni sjetit.

Ma Hubner je zvijer bio :lol: sa 35. je bio prvi strijelac, zajedno sa Trezeguetom...2002. godine..

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 maj 2011, 15:48

Fabrizio Miccoli! 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 15 maj 2011, 15:56

Bianconeri1988 je napisao/la:Fabrizio Miccoli! 8-)
salje Sampdoriju u drugu ligu :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 15 maj 2011, 16:02

Sampdoriji poništili čist gol.
Ne mogu da skontam kako je pomoćni vidio nedozvoljenu poziciju Pozzija, ono je samo namjerno mogao signalizirati, tjeraju Garronea u drugu ligu...

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 15 maj 2011, 16:05

i stave kvotu 8,80 na Palermo cccc ocekujem preokret Sampa :D

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.