Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 15 maj 2011, 00:20

OTNYS_YNWA je napisao/la:@Sasha, nisam samo ja rekao da je Lucas nas najbolji igrac, vec i preko 20 000 ljudi koji su glasali. Toliko i necu vise na tu temu.
Pa sve je to OK neka je reklo i 50 000 ljudi nije to problem, problem je sto ljudi ovde ne mogu da prihvate necije misljenje nema veze sto je njih milion reklo da on je dobar(a i kako ti to mozes znati jedino ako si brojao listice od glasova) ako neko kaze da mu se ne svidja neki igrac sta ces ti reci?? oces pokusati da uguras tvoje misljenje(za koje ti smatras da je ispravno) ili ces prihvatiti njegovo misljenje i reci u sebi nema veze ja mislim ovako on misli onako preskacem to i idem dalje, sta ce biti??
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 maj 2011, 00:22

Sasha L.F.C. je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:@Sasha, nisam samo ja rekao da je Lucas nas najbolji igrac, vec i preko 20 000 ljudi koji su glasali. Toliko i necu vise na tu temu.
Pa sve je to OK neka je reklo i 50 000 ljudi nije to problem, problem je sto ljudi ovde ne mogu da prihvate necije misljenje nema veze sto je njih milion reklo da on je dobar(a i kako ti to mozes znati jedino ako si brojao listice od glasova) ako neko kaze da mu se ne svidja neki igrac sta ces ti reci?? oces pokusati da uguras tvoje misljenje(za koje ti smatras da je ispravno) ili ces prihvatiti njegovo misljenje i reci u sebi nema veze ja mislim ovako on misli onako preskacem to i idem dalje, sta ce biti??
Jaraniko, imam osjecaj da ti mene zaje*ajes. Kada ti jednom kazem da ti je smijesno misljenje i da ga prihvatam takvog kakvo jeste ne moras svaki put svojom utabanom prtinom. :?

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 15 maj 2011, 00:28

@OTNYS_YNWA

Ma sve je ok ja idem svojim putem kojim mislim da je ispravan ti ides svojim za koji takodje mislis da je ispravan i to je to necemo se svadjati razumes evo razmenili smo par postova medjusobno i nismo jedan drugom uputili neku uvredljivu rec, ovo je zdrava rasprava ovakva rasprava treba da bude svaka bez vredjanja ali necemo sad pisati tri dana evo ja kazem, tebi se svidja lucas to je ok super za tebe meni se ne svidja i to bi bilo to idemo dalje, sta ima novo vezano za Lpool :D
Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 15 maj 2011, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 maj 2011, 00:35

Rizah je napisao/la:Ha ha, kako sam otišao u istom sam vas ambijentu zatekao :lol:
Sjećam se riječi Ivice Osima da Liverpool nikad neće osvojiti ligu sve dok ne ode Gerard, sve do sada se pokazuje da su njegove riječi istina. Ne mogu da vjerujem koliko igramo efikasno i lijepo bez njega.
Vidim da je Reina odlučio ostati, tako da se za golmana i napad ne trebamo sikirati ali odbrana i krila su nam prijeko potrebna.
Lucas, ne volim ga ni ja, ali je zaslužio nagradu igrača sezone jer nije postigao nijedan pogodak i nije imao nijednu asistenciju :lol: Svojim šutevima obara navijače u zadnjim redovima Anfielda :lol:
Mislim da bi se nagrada najboljem igraču trebala dodijeliti onome ko je donio najviše poena ekipi a to je Dirk Kuyt.
Fakat me pocinjete nervirati sa tom pricom.I onda kad se zalite sto se za Lucasa prica... :evil: :evil:

Taj covjek je toliko uradio za nas da je vise nemoguce nabrojati sretne trenutke koje nam je donio. Nije problem Gerrard, on je sve ono sto bi trebao biti, vec je problem u igracima oko njega koji sav teret prebacuju na njegova ledja :!: Znaci, mi bi sad trebali izbaciti iz tima covjeka koji nas je 1000 puta podigao iz pepela samo zato sto placenici oko njega nisu u stanju da saradjuju sa kapitenom kojem nisu dostojni ni da kopacke ciste. E, pa, nek se fio gospoda nauci na timski rad i nek se prihvate odgovornosti koje njihove pozicije nose, isto kao sto to cine kada on nije tu :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 15 maj 2011, 00:46

Dirk haj na sake 8-) 8-)
Sasha L.F.C. je napisao/la:Eto vidite zbog ovakvih likova svadja i nastaje.... :roll:
slika
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 maj 2011, 00:47

Jimmy from the hood je napisao/la:
slika
Dobar mu sat :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 15 maj 2011, 00:48

Aha, imam slican samo crni :D 80 eura platio u PX-u u Butmiru :mrgreen:
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 maj 2011, 00:49

ja sam uvijek znao da rizo ne voli gerrarda. on vjeruje u te razno razne gluposti i teorije zavjera i to je njegov problem.
mada super je i ova prica o gerrardu... bolje nego da po stoti put citam iste stvari o lucasu.
ja sam misljenja da je lucas dosta popravio svoju igru ali da je najbolji igrac liverpoola... mislim da je ovaj ogromni broj glasova upravo zbog nas koji su ga pljuvali pa se sad ljudi natakarili glasati za njega jer igra bolje nego prije.
meni je igrac sezone apsolutno dirk kuyt a i njega su neki pljuvali i svaku priliku koristili da ga otjeraju iz kluba al dirk je jos tu.

PS: ja sam prije bio redovan ucesnik ovakvih svađa ali nakon sto je rafa otisao a roy bio jos gori ja sam odlucio da se vise ne svađam i da pustim ljude da pricaju sta hoce. ako vam smeta kada neko napise lucas letva prijavite ga moderatorima i oni ce reagovati ako ima potrebe jer glupo je da sada neki od nas ovdje izigravaju moderatore. bilo bi mnogo ljepse da se na ovu temu moze doci i procitati neka novost u vezi liverpoola ili neka pametna diskusija al ovdje se sve svodi na svađe i uvrede zato sam ja nasao druge teme i forume gdje se normalno prica o liverpoolu a na ss.ba sam ostao samo iz navike...

vidi u lucasa sat isti ko kod mene.
You are someone else I am still right here

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 15 maj 2011, 00:49

Ma nema vezi sto ti stavljas slike od lucasa nije on meni trn u oku samo smatram da svojim igrama nije zasluzio da bude u startnoj postavi za sledecu sezonu za ovu ok posto boljeg nismo imali, inace kao coveka ga ne mrzim ali njegova igra je za mrznju.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 15 maj 2011, 00:54

meni je igrac sezone apsolutno dirk kuyt a i njega su neki pljuvali i svaku priliku koristili da ga otjeraju iz kluba al dirk je jos tu.
Mene je Dirk Kuyt iznenadio ove sezone on je poput nekog jokera kao inzaghi samo nesto ne volim da ga gledam na krilu sto i nije njegova prirodna pozicija tu ga je benitez smestio ali dobro bitni su golovi :D
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 maj 2011, 01:30

sutra na utakmici ce nas i Linda pocastiti svojim prisustvom
You are someone else I am still right here

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 15 maj 2011, 01:32

fera je napisao/la:sutra na utakmici ce nas i Linda pocastiti svojim prisustvom
Bio bi red. :D

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 15 maj 2011, 11:45

Liverpool manager Kenny Dalglish is set for a summer transfer budget of £50m - but he has warned he will not be held to ransom by greedy players. 8-)

Winger Ashley Young will turn down an £80,000 a week contract with Aston Villa to seal a dream move to Manchester United. (News of the World)

:cry: Nadam se da ovo nije istina
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 15 maj 2011, 12:44

Winger Ashley Young will turn down an £80,000 a week contract with Aston Villa to seal a dream move to Manchester United. (News of the World)

Nadam se da ovo nije istina
Ma znao sam ja da ce ovako biti i sam Young je rekao da hoce da igra CL... al ajd ne mora biti ovo tacno videcemo sta ce se desiti.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 maj 2011, 13:10

Sasha L.F.C. je napisao/la:

Nadam se da ovo nije istina
Ma znao sam ja da ce ovako biti i sam Young je rekao da hoce da igra CL... al ajd ne mora biti ovo tacno videcemo sta ce se desiti.
Ma to su sve špekulacije, treba sačekati prelazni rok i vidjeti šta će se desiti. Ako neće Young, onda treba baciti oko na Hazarda :P
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 15 maj 2011, 13:12

100 puta sam rekao da mi je najvec zelja da vidim Hazarda na Anfieldu. 8-)
Mlad, brz, izvodi odlicno slobodnjake..ma sve. :)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 15 maj 2011, 13:14

Danas protiv Tottenhama bitka za 5 mjesto,ukoliko pobjedimo sigurno smo 5ti i izborili smo se za EL.Mislim da je ovo najvaznija utakmica ove sezone,u nju ulazimo u odlicnoj formi i odlicno igramo u posljednje vrjeme za razliku od danasnjih protivnika koji su u ocajnoj formi tako da me nebi iznenadilo da ih nakantamo.Na domacem terenu smo jedni od bolji,King Kenny ce sigurno namotivasat ekipu tako da neocekujem nista drugo osim pobjede.Sto se tice ekipe koja bi mogla istrcati na terenu mozemo ocekivati Carrolla koji se je vratio nakon povrede.Da li ce biti u prvih 11 to ni King Kenny nije jos odlucio sudeci po pressici za utakmicu.Meireles koji je iznesen proslu utakmicu sa terena je trenirao sa ekipom i za njega Kenny nije rekao da li ce nastupati 100% tako da ukoliko dode do promjene u sastavu u odnosu na proslu utakmicu mislim da ce to biti Carroll-Meireles.Sto se tice Tottenhama pored lose forme problem su im i povrede,fali ce im:Bale,Hutton,Woodgate,Palacios-ovo su sigurni,najvjerovatnije nece nastupiti jos:Jenas,Khumalo,Huddlestone,Ekotto,Gallas je pod upitnikom kao i King koji se je tek oporavio od povrede.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 15 maj 2011, 13:27

Na tog Hazarda je bacio oko i Arsenal i ima tu jos par klubova, bitka za njegov potpis ce biti velika kao i za onog Gervinha.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 maj 2011, 13:29

Volio bih kada bi Carroll danas zabio ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 maj 2011, 13:32

Sasha L.F.C. je napisao/la:Na tog Hazarda je bacio oko i Arsenal i ima tu jos par klubova, bitka za njegov potpis ce biti velika kao i za onog Gervinha.
Arsenal želi Gotzea, a ako njega dovedu ne vjerujem da će i Hazarda i obrnuto, još uz to Wenger je izjavio da Arshavin ostaje...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.