"Yaya moj dobar drugar" steta sto nije dobio makar koji minuti jer ipak je to Wembley...jbg da nisu dali gol do kraja vjerovatno bi usao. Uvjeran sam da ce Dzeko sljedece sezone pokazati sve sto zna i moze, uz evidentno stecenu fiz. snagu neophodnu za premiership
Da i ja to napisem jednom hehehe
svaka cast dzeksone na promovisanju bih na najbolji moguci nacin...
meni se cini da su samo dzeko i tevez nosili zastave svojih zemalja !!!
ovaj Yaya Toure,jos malo pa nece bit klupskog trofeja kojeg nije osvojio
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
cudo, miracle....prvi intervju, a da nije rekao "like i said before"
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
JuveSissoko je napisao/la:ovaj Yaya Toure,jos malo pa nece bit klupskog trofeja kojeg nije osvojio
Barca se dobro zayebala sto ga je prodala, najbolji je igrac City-a
Nije ispunjavao Barcine kriterijume za visinu Xavi,Igniesta,Messi su se osjecali lose u njegovom prisustvu
Strasan igrac licno meni ismedju prvih 10 trenutno u svijetu. Moze Edu staviti u zube i sprintati tako po terenu koliko je jak ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
JuveSissoko je napisao/la:ovaj Yaya Toure,jos malo pa nece bit klupskog trofeja kojeg nije osvojio
Barca se dobro zayebala sto ga je prodala, najbolji je igrac City-a
Ajd da Barca nije osvojila ligu i da nije u finalu LP (a bila i u kupu) pa da kazes da se zayebala
Toure jest predobar igrac, ali za duplo manje pare su doveli mascherana, so....
Necromacer je napisao/la:Gledam klip slavlja u slvalčioni i nigdje Dzeke..izgleda da se sjajno uklopio u ekipu.
ionako svi nisu tu, vidjeli smo dovoljno klipova dosad iz kojih je očito da se i više nego dobro uklopio i da je jako sretan bez obzira što nije igrao, to se ne može glumiti
Necromacer je napisao/la:Gledam klip slavlja u slvalčioni i nigdje Dzeke..izgleda da se sjajno uklopio u ekipu.
Sto nece,iako se nije previse naigrao niti previse golova zabio.
Ko god je pratio ovu njegovu polusezonu,zna da zabio par izuzetno vaznih golova.U kupu ih fakticki izvukao od ispadanja a u prvenstvu gol protiv Blackburna je bio izuzetno vazan za konacan put u LP.
A kad ni Baloteliju onakvom nije padalo tesko sto sijedi na klupi,zadnja dva meca.Nece ni Dzeki,bit ce tu rotacija koliko hoces..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu