NK GOŠK Gabela

Moderator/ica: GracanicaAA

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Re: NK GOŠK Gabela

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 13 maj 2011, 12:00

Rosas7 je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Jbg nemaju gdje drugo.Ali prvo treba da udju u PL,pa tek onda da razmisljaju o stadionu. ;)
A sta ce GOSK za juniore?Posto sam vidio da imaju kadete,ali juniore ne? :?

to ti je sredjeno,juniori stoca prelaze u gosk,zovnuli ih i momci pristali,
a nisu losi uopce,nosili su se sa juniorimka zrinnjskog koji su 3 na tablici
ja ne vjerujem u tu informaciju da ce juniori stoca igrat za gosk, ma koliko god to bilo povjerljivo .. ako ljudi imaju kadete onda ce iduce sezone ti isti kadeti postat juniori, ne bas svi, sve ovisi od godiste, a pioniri ce prec u kadete, predpioniri u pionire i tako dalje .. mozda i jest dogovoreno to s juniorima stoca, al to je malo glupo pogotovo jer pola tih juniora stoca od ove sezone nece bit juniori vec ce probit dobnu granicu i iduce sezone ce bit seniori, tako da bi igrali ovogodisnji kadeti stoca, a za to ne vidim potrebu jer taj gosk ima svoje kadete .. jedino da gosk upotpuni svoje redove momcima iz stoca, da predje par momaka, ovisno koliko njima treba igraca

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 13 maj 2011, 14:18

gospodin Seljakovic je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Jbg nemaju gdje drugo.Ali prvo treba da udju u PL,pa tek onda da razmisljaju o stadionu. ;)
A sta ce GOSK za juniore?Posto sam vidio da imaju kadete,ali juniore ne? :?

to ti je sredjeno,juniori stoca prelaze u gosk,zovnuli ih i momci pristali,
a nisu losi uopce,nosili su se sa juniorimka zrinnjskog koji su 3 na tablici
ja ne vjerujem u tu informaciju da ce juniori stoca igrat za gosk, ma koliko god to bilo povjerljivo .. ako ljudi imaju kadete onda ce iduce sezone ti isti kadeti postat juniori, ne bas svi, sve ovisi od godiste, a pioniri ce prec u kadete, predpioniri u pionire i tako dalje .. mozda i jest dogovoreno to s juniorima stoca, al to je malo glupo pogotovo jer pola tih juniora stoca od ove sezone nece bit juniori vec ce probit dobnu granicu i iduce sezone ce bit seniori, tako da bi igrali ovogodisnji kadeti stoca, a za to ne vidim potrebu jer taj gosk ima svoje kadete .. jedino da gosk upotpuni svoje redove momcima iz stoca, da predje par momaka, ovisno koliko njima treba igraca

moguce ;) ;) :)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

TM-87
Kontakt:

Post Postao/la TM-87 » 13 maj 2011, 15:24

kako se kod nas u celu kluba prica,GOSK nece uci ove godine...presjednik nam prico sa sefom GOSK-a i kaze da im je PL trosak veliki,da nemaju para od opcine i da ce ostati u ovoj ligi...slicna situacija je bila u sezoni 07/08 kad su rasprodali pola utakmica i na kraju Zvijezda usla

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 13 maj 2011, 15:37

TM-87 je napisao/la:kako se kod nas u celu kluba prica,GOSK nece uci ove godine...presjednik nam prico sa sefom GOSK-a i kaze da im je PL trosak veliki,da nemaju para od opcine i da ce ostati u ovoj ligi...slicna situacija je bila u sezoni 07/08 kad su rasprodali pola utakmica i na kraju Zvijezda usla
da da gabela je zvijezdi bjezala nekih 12 bodova na kraju 1 polusezone a kada je se sezona zavrsila zvijezda je bila 1 a imala je veliku prednost od 20 bodova viska odnosno na gabelu sezoba 07/08 RD 07
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 13 maj 2011, 22:18

nedžad je napisao/la:
TM-87 je napisao/la:kako se kod nas u celu kluba prica,GOSK nece uci ove godine...presjednik nam prico sa sefom GOSK-a i kaze da im je PL trosak veliki,da nemaju para od opcine i da ce ostati u ovoj ligi...slicna situacija je bila u sezoni 07/08 kad su rasprodali pola utakmica i na kraju Zvijezda usla
da da gabela je zvijezdi bjezala nekih 12 bodova na kraju 1 polusezone a kada je se sezona zavrsila zvijezda je bila 1 a imala je veliku prednost od 20 bodova viska odnosno na gabelu sezoba 07/08 RD 07
Nisi u pravu.Tada su vam pustili da vi uđete.Ne radi se to samo o jednoj utakmici,ne budi smjesan!!!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 14 maj 2011, 07:06

ŠB.TRN je napisao/la:
nedžad je napisao/la:
Nisi u pravu.Tada su vam pustili da vi uđete.Ne radi se to samo o jednoj utakmici,ne budi smjesan!!!
i nama su pustili prosle sezone, kada smo pobijedili 1:2, a dotad niko nije u sezoni odnio bod iz Gabele, ili smo bili jaki za tu ligu ili smo kupili, jedno jest ;)
1947!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 maj 2011, 20:06

Čestitke GOŠK - u za ulazak u savezni rang takmičenja od veležovca...nije provokacija već iskreno...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 14 maj 2011, 21:41

Ceatitke novom premijerligasu.Da se tamo zadrzite.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 14 maj 2011, 22:15

Kad sam ja govorio jednom djetetu iz Bihaca da Gosk ako zeli biti prvi da ce tako i biti,on me napao kao da sam mu uradio ne znam sta.Nije ovo jos sigurno za Premijer ligu ali nadam se da ulaze!!!Čestitke Gosku!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 maj 2011, 22:25

ŠB.TRN je napisao/la:Kad sam ja govorio jednom djetetu iz Bihaca da Gosk ako zeli biti prvi da ce tako i biti,on me napao kao da sam mu uradio ne znam sta.Nije ovo jos sigurno za Premijer ligu ali nadam se da ulaze!!!Čestitke Gosku!!!
Ma sigurica, vjeruj, a znaš zašto, GOŠK drugom bježi 6 bodova 4 kola prije kraja prvenstva, znači dovoljno je dvije dobiti kući i to je to, a sljedeće sedmice protiv jedinstva ako dobiju, onda je sve gotovo, realno jedinstvo nije ni zaslužilo viši rang, najviše zbog loše forme tokom cijelog prvenstva...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 15 maj 2011, 00:51

Ja koliko vidim,Jedinstvo kupi u gostima a popusi kuci!!! Ma nek ima jos koji klub iz Hercegovine,e to mi je bas drago.Volio bih da koje kolo budu igrali na Pecari,da vidimo sta mogu !!!?

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 15 maj 2011, 11:03

Igman-GOŠK-1-3

GOŠK je u hercegovačkom derbiju u Konjicu slavio sa 3:1 protiv Igmana koji se našao u teškoj situaciji i predstoji mu velika borba za opstanak u ligi. Čapljina je očekivano slavila na svom terenu protiv Slavena sa 2:0 i tako zadržala teoretske šanse da se domogne plasmana u Premijer ligu.

Jedinstvo je do ovog kola imalo teoretske šanse da se uključi u borbu za ulazak u viši rang, ali je današnjim remijem na svome terenu protiv Napretka izgubilo šanse. Današnjim domaćim porazom u Hadžićima od Iskre 1:4 Radnik se preselio u niži rang takmičenja.

U ostalim utakmicama su postignuti uglavnom očekivani rezultati. Goražde je slavilo domaću pobjedu protiv Gradine 2:1, Krajišnik protiv Omladinca 3:0, Rudar u Kaknju protiv Krajine 2:0, a Bosna u Visokom protiv Orašja 2:1.

cestite gosku na pobjedi i vjerojatnom ulasku u pl bih bravo lavovi
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 16 maj 2011, 20:41

ŠB.TRN je napisao/la:Ja koliko vidim,Jedinstvo kupi u gostima a popusi kuci!!! Ma nek ima jos koji klub iz Hercegovine,e to mi je bas drago.Volio bih da koje kolo budu igrali na Pecari,da vidimo sta mogu !!!?
Vi Hercegovci bi htjeli cjelu ligu :mrgreen: Tamam brate Velez,Zrinjski,Siroki,GOSK. :mrgreen:
Ima BIH jos klubova. Nego zasto grad ne stane iza kluba,mislim finansijski,ako vec imaju probleme da uduju u PLBIH?
Bas mi je nekako drago,kad se liga osvjezi nekim novim klubom,kao kad je i Zvijezda usla.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 16 maj 2011, 22:37

Pasodzigera je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Ja koliko vidim,Jedinstvo kupi u gostima a popusi kuci!!! Ma nek ima jos koji klub iz Hercegovine,e to mi je bas drago.Volio bih da koje kolo budu igrali na Pecari,da vidimo sta mogu !!!?
Vi Hercegovci bi htjeli cjelu ligu :mrgreen: Tamam brate Velez,Zrinjski,Siroki,GOSK. :mrgreen:
Ima BIH jos klubova. Nego zasto grad ne stane iza kluba,mislim finansijski,ako vec imaju probleme da uduju u PLBIH?
Bas mi je nekako drago,kad se liga osvjezi nekim novim klubom,kao kad je i Zvijezda usla.
A znas kako je .I puno veci gradovi od Čapljine ne mogu izdvojiti novce ni za jedan a kamo li dva kluba u opcini.Čapljina ih ima nekoliko.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 17 maj 2011, 10:54

Zar nebi bilo idealno ujediniti Gosk i Capljinu u jedan klub?

Prednosti:
1. Jaci igracki kadar
2. Vise pomoci od Opcine
3. Vise navijaca
4. Vise sponzora
5. Laksi pronalazak novih sponzora
6. Veci kvalitet ekipe
7. Veca mogucnost za bolji rezulatat

itd

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 17 maj 2011, 13:12

Edo_77 je napisao/la:Zar nebi bilo idealno ujediniti Gosk i Capljinu u jedan klub?

Prednosti:
1. Jaci igracki kadar
2. Vise pomoci od Opcine
3. Vise navijaca
4. Vise sponzora
6. Veci kvalitet ekipe

itd
tu si upravu,ali je to nemoguce zbog ljudi dole

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 17 maj 2011, 13:13

Edo_77 je napisao/la:Zar nebi bilo idealno ujediniti Gosk i Capljinu u jedan klub?

Prednosti:
1. Jaci igracki kadar
2. Vise pomoci od Opcine
3. Vise navijaca
4. Vise sponzora
6. Veci kvalitet ekipe

itd
To isto kad bi reko da se ujedine Željezničar i Sarajevo. :? Svako voli svoj klub.
Čelik Zenica 1945

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 17 maj 2011, 13:16

Rosas7 je napisao/la:

Prednosti:
1. Jaci igracki kadar
2. Vise pomoci od Opcine
3. Vise navijaca
4. Vise sponzora
6. Veci kvalitet ekipe

itd
tu si upravu,ali je to nemoguce zbog ljudi dole
Ovo bi im bilo dobro,mogli bi imati stabilnog premijerligasa,ali tu je vjerovatno veliki rivalitet,tako da ne bi pristali na to ni jedni ni drugi.I kako bi se zvao klub?Tu bi bilo mnogo problema.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 17 maj 2011, 13:26

upravu si veliki rivalitet selo protiv grada je to :D :D

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 17 maj 2011, 13:29

Rosas7 je napisao/la:upravu si veliki rivalitet selo protiv grada je to :D :D

:lol: :lol: Jbg to i jest fazon.I Zeljo i Sarajevo kad bi se uejdinili harali bi ovom drzavom,ali to je nemoguce.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.