KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la KK_Bosna » 23 jun 2009, 17:39

neno#4 je napisao/la:nama samo jos jedan play treba,miralem bi bio odlicno rjesenje za naredni period i onda na poziciji krila bi imali dva mlada igraca,ali nece nama dita njega pustiti,ali kao sto zarko kaze tek trebaju s njim da potpisu profesionalan ugovor,po meni bozo nije nista losiji od miralema i mislim da ce ove godine dobiti pravu sansu,u nlb oko 15 minuta a u ligi 13 oko 30 minuta.....
e **** sad... miralem je jedno od najboljih krila u evropi '91 godista, a bozo je tek prosle sezone odigrao dvije-tri kvalitetne utakmice u bosni u ligi 8...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 jun 2009, 20:08

KK_Bosna je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:nama samo jos jedan play treba,miralem bi bio odlicno rjesenje za naredni period i onda na poziciji krila bi imali dva mlada igraca,ali nece nama dita njega pustiti,ali kao sto zarko kaze tek trebaju s njim da potpisu profesionalan ugovor,po meni bozo nije nista losiji od miralema i mislim da ce ove godine dobiti pravu sansu,u nlb oko 15 minuta a u ligi 13 oko 30 minuta.....
e **** sad... miralem je jedno od najboljih krila u evropi '91 godista, a bozo je tek prosle sezone odigrao dvije-tri kvalitetne utakmice u bosni u ligi 8...
a sta je miralem odigrao do sada,ja cu ti reci jedno veliko nista,ako ces tako.....dobili su u isto vrijeme sansu...bozo je imao par dobrih utakmica kao i miralem....na stranu to je sto je on veliki talenat....i sto je imao sukob sa zaretom.....nemojmo potcjenjivati nase....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 23 jun 2009, 20:35

Nesto o cemu sam spominju predhodni postova i govorio ovo je potvrdjeno da Miralem Halilović pregovara sa Bosnom izmedju ostalog tako da svi koji su mislili da zezam i pisali da potpucavam i sve postalo je zvanicno tako da svi koji su govorili da narod zezam molio bi da zasute... Hvala
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 23 jun 2009, 20:39

neno#4 je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
a sta je miralem odigrao do sada,ja cu ti reci jedno veliko nista,ako ces tako.....dobili su u isto vrijeme sansu...bozo je imao par dobrih utakmica kao i miralem....na stranu to je sto je on veliki talenat....i sto je imao sukob sa zaretom.....nemojmo potcjenjivati nase....
bio medju najboljim prije 20-tak dana na reebok eurocamp treviso? to je onaj kamp gdje bozo ne moze da ode...

ne potcjenjujem nase nego samo realno govorim

to je isto kao da kazem da je ivanovic kao smodis
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 23 jun 2009, 22:09

nikako da pocne ova sezona :)....
I feel devotion!!

lfc

Post Postao/la lfc » 23 jun 2009, 22:14

Precjenjujete tog Halilovića , a pogledajte realno taj momak nema ništa osim fizičkih predispozicija , i ako želi da uspje treba jako puno da radi , a inače mislim da kada bi došao u Bosnu da bi mu bilo gore nego u Diti , da bi još više sjedio na klupi.

A po meni trenutno bolji igrač je Božo Đurasović od Halilovića

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 23 jun 2009, 22:17

lfc je napisao/la:Precjenjujete tog Halilovića , a pogledajte realno taj momak nema ništa osim fizičkih predispozicija , i ako želi da uspje treba jako puno da radi , a inače mislim da kada bi došao u Bosnu da bi mu bilo gore nego u Diti , da bi još više sjedio na klupi.

A po meni trenutno bolji igrač je Božo Đurasović od Halilovića
a po cemu je bolji? i ko kaze da bi u bosni sjedio na klupi....valjda strucnjak kakav je VV zna sta bi i kako bi s njim ukoliko bi covjek dosao u bosnu....ne mozes me ubjedit nikako da bi mu bolje bilo kod jednog muminovica nego kod VV-a - provjerenog strucnjaka za mlade kosarkase...
Zadnja izmjena: ipsa, dana/u 23 jun 2009, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
I feel devotion!!

lfc

Post Postao/la lfc » 23 jun 2009, 22:21

Bolji je jer je ljevak , brži je , eksplozivniji i ima bolji šut

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 23 jun 2009, 22:38

TaRgEt_ je napisao/la:Nesto o cemu sam spominju predhodni postova i govorio ovo je potvrdjeno da Miralem Halilović pregovara sa Bosnom izmedju ostalog tako da svi koji su mislili da zezam i pisali da potpucavam i sve postalo je zvanicno tako da svi koji su govorili da narod zezam molio bi da zasute... Hvala

A zar nisi vik'o po topicu da nije u pitanju Miralem .... :|

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 23 jun 2009, 22:39

bandit je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Nesto o cemu sam spominju predhodni postova i govorio ovo je potvrdjeno da Miralem Halilović pregovara sa Bosnom izmedju ostalog tako da svi koji su mislili da zezam i pisali da potpucavam i sve postalo je zvanicno tako da svi koji su govorili da narod zezam molio bi da zasute... Hvala

vik'o je bogam' :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 23 jun 2009, 22:42

bandit je napisao/la:

a to sam morao razumi me nisam smio da otkrivam jbga .. a najbolje zna ipsa od kad sam govorio jer ovako javno nisam smio dok ne izadje u javnost ako me razumijes...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 23 jun 2009, 22:43

Jel' mu to propao transfer u Fenerbahce?

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 23 jun 2009, 22:44

Njegov kvalitet je neosporan ali i ovo nije liga 13.
Ipak u NLB ligi je mnogo vise kvalitetnih igracai mnogo kvalitetnija brza itvrdja igra ...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 23 jun 2009, 22:46

tanzla je napisao/la:Jel' mu to propao transfer u Fenerbahce?

Ako si citao bosna je jedna koja zeli da ga dovede izmedju ostalih a to za Fener ne znam ko zna znam da ga traze i neki euroligaski timovi ... a i danas je Bukva takodje to izjavio sto je potvrdjeno samo .. tako da ... to sto ti pricas neki cinizam ili sta ?
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 jun 2009, 22:59

TaRgEt_ je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Jel' mu to propao transfer u Fenerbahce?

Ako si citao bosna je jedna koja zeli da ga dovede izmedju ostalih a to za Fener ne znam ko zna znam da ga traze i neki euroligaski timovi ... a i danas je Bukva takodje to izjavio sto je potvrdjeno samo .. tako da ... to sto ti pricas neki cinizam ili sta ?
mali potpisuje za fener sto posto....mali nije nista pokazao u ligi 13,a kamoli u ligi 8,sve je to uredu on je veliki potencijal...ali mislim da sljedece godine gdje god igrao da ne moze biti nosilac...on je odlicno odigrao kamp u trevizu,ali nije to samo mjerilo...nihad je za njega ipak i dalje puno bolji....pa majstoric je bio puno bolji od njega prosle godine na ep... bosna nema nikakve sanse da ga potpise,jedino ako bosa pusti :D :D :D

@KK_Bosna ti isto kao da pricas o danilovicu,bodirogi,korbalanu,sarasu...cuj poredis ivanovica i smodisa i bozu i miralema...pa nije to ti stoti put ponavljam nista covjek jos napravio,kada napravi onda ce biti puno bolji...dao bog pa on bio novi bodiroga,ja bio bio presretan....

Ostalo je samo ime.....

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 23 jun 2009, 23:14

neno#4 je napisao/la:@KK_Bosna ti isto kao da pricas o danilovicu,bodirogi,korbalanu,sarasu...cuj poredis ivanovica i smodisa i bozu i miralema...pa nije to ti stoti put ponavljam nista covjek jos napravio,kada napravi onda ce biti puno bolji...dao bog pa on bio novi bodiroga,ja bio bio presretan....
pa inace bosa tanjevic nema pojma, zato ga i uzima a ne bozu...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 jun 2009, 23:22

KK_Bosna je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:@KK_Bosna ti isto kao da pricas o danilovicu,bodirogi,korbalanu,sarasu...cuj poredis ivanovica i smodisa i bozu i miralema...pa nije to ti stoti put ponavljam nista covjek jos napravio,kada napravi onda ce biti puno bolji...dao bog pa on bio novi bodiroga,ja bio bio presretan....
a kako si ti iskljuciv u svojim stavovima...jel mislis da je tako sve kao sto ti kazes...ako je tako uredu onda nema svrhe da ulazim s tobom u raspravu....covjece miralem halilovic NISTA JOS NIJE NAPRAVIO,shvati nista i ne mozes pricati o njemu kao o nekom superstaru,jer to nije jos...tako su prosle godine i o minji pricali pa je ove sezone dobio minute na kapaljku,a da je dosao u bosnu sada bi repka imala velike koristi od njega...ja gotivim miralema pravo iz razloga sto je tako mlad a pokazuje veliki potencijal...drugi put procitaj cijeli moj post....

Ostalo je samo ime.....

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 23 jun 2009, 23:59

neno#4 je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
a kako si ti iskljuciv u svojim stavovima...jel mislis da je tako sve kao sto ti kazes...ako je tako uredu onda nema svrhe da ulazim s tobom u raspravu....covjece miralem halilovic NISTA JOS NIJE NAPRAVIO,shvati nista i ne mozes pricati o njemu kao o nekom superstaru,jer to nije jos...tako su prosle godine i o minji pricali pa je ove sezone dobio minute na kapaljku,a da je dosao u bosnu sada bi repka imala velike koristi od njega...ja gotivim miralema pravo iz razloga sto je tako mlad a pokazuje veliki potencijal...drugi put procitaj cijeli moj post....
ti si taj koji je iskljuciv...

ocito nisi shvatio poentu poredjenja ivanovica i smodisa...

miralem je deset puta talentovaniji od boze, isto kao sto je smodis bolji deset puta od ivanovica

miralem jos nista nije napravio, a koliko vidim ti tvrdis da je bozo nesta napravvio za razliku od njega...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 24 jun 2009, 00:05

Target mislio sam da baratas informacijama, ovo za Fenerbahce je vec stara vijest!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 jun 2009, 00:06

nisam ja iskljuciv samo kazem da nije isto da poredis smodisa i ivana, a na drgoj strani bozu i miralema,jer je smodis sve uzeo samo jos sa repkom,a ova dvojica nisu jos nista napravila....svako ima pravo na svoje misljenje...vidjet cemo da se ne provali kao stanko,ali mislim da se bosa vjerovatno priprema na prodaju emira za par godina.....ali ipak vidjet cemo,fali mu jos mnogo snage i vanjski sut..ustvari fale mu dvije sezone sa vrhunskim trenerom....

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 5 gostiju.