Chicago Bulls

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 14 maj 2011, 20:19

Titova-Juga je napisao/la:Hejteri, presmijesni ste. Ne bih vam se bio u kozi ako Chicago uspio dovesti neku dobru dvojku sa free agencya na ljeto.
A mi smi samim ulaskom u finale konferencije vec premasili sva ocekivanja.
Licno obecajem da cu se svakom pojedincu ovdje narugati i smarati danima ukoliko iznenadimo Heat.

ja ću prvi čestitati bullsima šta god da urade,pobijede miami ili osvoje titulu,kao i drugim ekipama ako osvoje titulu,a ti si presmiješan sa tim što jedva čekaš da se nekom narugaš

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 maj 2011, 20:48

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Hejteri, presmijesni ste. Ne bih vam se bio u kozi ako Chicago uspio dovesti neku dobru dvojku sa free agencya na ljeto.
A mi smi samim ulaskom u finale konferencije vec premasili sva ocekivanja.
Licno obecajem da cu se svakom pojedincu ovdje narugati i smarati danima ukoliko iznenadimo Heat.

ja ću prvi čestitati bullsima šta god da urade,pobijede miami ili osvoje titulu,kao i drugim ekipama ako osvoje titulu,a ti si presmiješan sa tim što jedva čekaš da se nekom narugaš

Red je da i mi budemo jednom smijesni kada vi to radite cijelu sezonu!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 14 maj 2011, 20:51

E sad sutra pocinje,bitno je zatvorit Bosha tj istjerat ga iz reketa,i ne dat mu da ima tih 10-ak skokova po utakmici.Ako to Bullsi uspiju onda ce sve bit ok.Wade i James ce trpat ali ce i trosit lopte,a Bullsi s dobrim skokom,mogu imat vise posjeda i imat vecu sansu za pobjedu.Samo jedna stvar se stalno preskace,koliko god bude bitan napad Heata,toliko ce njima bit bitna i odbrana.Jer neko ce morat cuvat Rosea.Kze James cuvat ce ga njih 4-5 ok,znaci Bibby,Mario,Wade,James.Mislim da to nije rjesenje i da ce onda uzet dosta slobodnih bacanja,kad ga udvoje rijesi se lopte na vrijeme i vec je pukla odbrana itd.Denga ce morat neko cuvat,nije sad on Rose ali moze dat kos na dosta razlicitih nacina.Booz-Bosh presudan duel ako Booz ovo dobije blizu smo finala.I na kraju klupa velika prednost,zatim dubina pod kosem itd.U slucaju prve 2 pobjede u Chicagu,onda cew bit toliki pritisak na Heat da ce se tesko nosit s tim.Samo se nadam da nece plakat ako ispadnu ko prosli put kad su izgubili.

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 14 maj 2011, 23:26

dema je napisao/la:E sad sutra pocinje,bitno je zatvorit Bosha tj istjerat ga iz reketa,i ne dat mu da ima tih 10-ak skokova po utakmici.Ako to Bullsi uspiju onda ce sve bit ok.Wade i James ce trpat ali ce i trosit lopte,a Bullsi s dobrim skokom,mogu imat vise posjeda i imat vecu sansu za pobjedu.Samo jedna stvar se stalno preskace,koliko god bude bitan napad Heata,toliko ce njima bit bitna i odbrana.Jer neko ce morat cuvat Rosea.Kze James cuvat ce ga njih 4-5 ok,znaci Bibby,Mario,Wade,James.Mislim da to nije rjesenje i da ce onda uzet dosta slobodnih bacanja,kad ga udvoje rijesi se lopte na vrijeme i vec je pukla odbrana itd.Denga ce morat neko cuvat,nije sad on Rose ali moze dat kos na dosta razlicitih nacina.Booz-Bosh presudan duel ako Booz ovo dobije blizu smo finala.I na kraju klupa velika prednost,zatim dubina pod kosem itd.U slucaju prve 2 pobjede u Chicagu,onda cew bit toliki pritisak na Heat da ce se tesko nosit s tim.Samo se nadam da nece plakat ako ispadnu ko prosli put kad su izgubili.

Sta ti mislis ali iskreno,dali je lakse cuvati rose?ili lebrona ili wade?Rose moze utrpati 30 ali ona dvoji ce oko 55 -60..ovaj miami je jaci za 30% nego onaj iz seozne..Svi ste rekli da nemaju sanse protiv bostona,bilo je nas par ovdje koji ipak gledamo kosarku iz malo drugog ugla,pa smo dali heatu prednost..Bilo kako bude bullsi imaju sjajnu sezonu iza sebe!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 maj 2011, 23:36

doe78 je napisao/la:

Sta ti mislis ali iskreno,dali je lakse cuvati rose?ili lebrona ili wade?Rose moze utrpati 30 ali ona dvoji ce oko 55 -60..ovaj miami je jaci za 30% nego onaj iz seozne..Svi ste rekli da nemaju sanse protiv bostona,bilo je nas par ovdje koji ipak gledamo kosarku iz malo drugog ugla,pa smo dali heatu prednost..Bilo kako bude bullsi imaju sjajnu sezonu iza sebe!!

Sa odbranom kakvu smo igrali veci dio sezone i Boozerom iz zadnje utakmice protiv Hawksa mislim da cemo biti vise nego ravnopravan protivnik Heatu.
Naravno, imamo i 3-0 omjer s njima ove sezone sto ne mora da znaci nista jer je ovo ipak playoff i kosarka prelazi u pola terena. Biti ce presudno koliko ce Boozer dati u ovoj seriji, Deng i Rose su ionako konstantni.
Celticsi su se zaebali sto su Perkinsa dali, bilo bi ono sigurno serija od 7 utakmica sa Heatom.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 14 maj 2011, 23:38

doe78 je napisao/la:Sta ti mislis ali iskreno,dali je lakse cuvati rose?ili lebrona ili wade?Rose moze utrpati 30 ali ona dvoji ce oko 55 -60..ovaj miami je jaci za 30% nego onaj iz seozne..Svi ste rekli da nemaju sanse protiv bostona,bilo je nas par ovdje koji ipak gledamo kosarku iz malo drugog ugla,pa smo dali heatu prednost..Bilo kako bude bullsi imaju sjajnu sezonu iza sebe!!
Davali su ta dvojica toliko, a i vise poena i u regularnom dijelu sezone. A i treci je bio blizu. Ali davali su kome su davali. Bilo je i onih ekipa koji su ih ogranicili, kao npr. Bullsi. ;)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 14 maj 2011, 23:41

Svaka cast,vodstvu foruma sto pocisti ove postove i ucini ovu temu opet normalnom.Opet mi se pise ono sto nisam rekao.Ja navijam za Bullse koji su moja ocekivanja premasili,koliko se nisam ni nadao.Sad kad su ovdje zasto da ne mislim da mogu i proc Heat.Boston ok mislio sam da ce bar pruzit bolji otpor,ali sam isao logikom da ce ko prosle sezone dic formu.Medjutim nisu samo su nastavili lose partije iz sezone i gotovo.Perk fali,sve su onim trade-om unistili,ali morali su.

Wade i James ce ubacit svoje njih 2 spustit ispod 50 uz finu potrosnju lopti je vec velika sansa za pobjedu.Samo sto to nije presudno ako Bosh utrpa 20 i ima 10 skokova onda nemas sanse nikakve.Zato kazem jer Bullsi moraju iskoristit skok,a kod Heate jedina skakacka opasnost je upravo Bosh.Sad ako on bude neutraliziran,finale je na pomolu.

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 14 maj 2011, 23:44

Titova-Juga je napisao/la:
doe78 je napisao/la:

Sa odbranom kakvu smo igrali veci dio sezone i Boozerom iz zadnje utakmice protiv Hawksa mislim da cemo biti vise nego ravnopravan protivnik Heatu.
Naravno, imamo i 3-0 omjer s njima ove sezone sto ne mora da znaci nista jer je ovo ipak playoff i kosarka prelazi u pola terena. Biti ce presudno koliko ce Boozer dati u ovoj seriji, Deng i Rose su ionako konstantni.
Celticsi su se zaebali sto su Perkinsa dali, bilo bi ono sigurno serija od 7 utakmica sa Heatom.

ovdje ispade perkins zvijezda:)---celticsi imaju 3,4 centra to nije bio razlog,nego dobra igra miamia!ali dobro,hajde pametujte opet,pa cemo da vidimo kako ce biti..

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 14 maj 2011, 23:48

dema je napisao/la:Svaka cast,vodstvu foruma sto pocisti ove postove i ucini ovu temu opet normalnom.Opet mi se pise ono sto nisam rekao.Ja navijam za Bullse koji su moja ocekivanja premasili,koliko se nisam ni nadao.Sad kad su ovdje zasto da ne mislim da mogu i proc Heat.Boston ok mislio sam da ce bar pruzit bolji otpor,ali sam isao logikom da ce ko prosle sezone dic formu.Medjutim nisu samo su nastavili lose partije iz sezone i gotovo.Perk fali,sve su onim trade-om unistili,ali morali su.

Wade i James ce ubacit svoje njih 2 spustit ispod 50 uz finu potrosnju lopti je vec velika sansa za pobjedu.Samo sto to nije presudno ako Bosh utrpa 20 i ima 10 skokova onda nemas sanse nikakve.Zato kazem jer Bullsi moraju iskoristit skok,a kod Heate jedina skakacka opasnost je upravo Bosh.Sad ako on bude neutraliziran,finale je na pomolu.

Ti kao da ne pratis ovaj play off majkemi,jel tebi jasno da james i wade potrose manje lopti a zabiju isto kao rose?
Pogledaj malo statistiku,i ne spominjite tog perkinsa vise molim vas!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 maj 2011, 23:48

doe78 je napisao/la: ovdje ispade perkins zvijezda:)---celticsi imaju 3,4 centra to nije bio razlog,nego dobra igra miamia!ali dobro,hajde pametujte opet,pa cemo da vidimo kako ce biti..
Nije pametovanje nego cinjenice. Pogledaj im rekord sa i bez Perkinsa.

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 maj 2011, 23:51

ma Miami je favorit to bez daljnjeg, ali imamo mi srcanog i borbenog Noaha,MVP Rosa, kao i "rookie" trenera godine..mogu oni iznenaditi sve, ali opet kazem favoriti nismo i tesko je ocekivati da ove godine upotpunosti mozemo izluditi NBA fanove.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 14 maj 2011, 23:54

doe78 je napisao/la: ovdje ispade perkins zvijezda:)---celticsi imaju 3,4 centra to nije bio razlog,nego dobra igra miamia!ali dobro,hajde pametujte opet,pa cemo da vidimo kako ce biti..

lik nije odigrao 10 utakmica ove godine za boston,informisi se malo!!
kako crni perkins,majko mila!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 maj 2011, 23:56

doe78 je napisao/la:

lik nije odigrao 10 utakmica ove godine za boston,informisi se malo!!
kako crni perkins,majko mila!!

Covjece, to je isto kao da Noahu maknes iz Bullsa.
Bez obzira sto smo i bez njega odigrali i vise nego dobro dok je bio ozdljedjen, prvenstveno zbog maestralnog m.v.p-a, nije to isti tim.

Smrt nacionalizmu !!

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 14 maj 2011, 23:56

SaltCityAttack je napisao/la:ma Miami je favorit to bez daljnjeg, ali imamo mi srcanog i borbenog Noaha,MVP Rosa, kao i "rookie" trenera godine..mogu oni iznenaditi sve, ali opet kazem favoriti nismo i tesko je ocekivati da ove godine upotpunosti mozemo izluditi NBA fanove.

slazem se u potpunosti,bullsi su borbeni i nece ova biti metla niti lagana serija!!

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 15 maj 2011, 00:02

dragi tito!!

bez noaha ste igrali odlicno,od kad je se vratio nije odigrao 3 dobre tekme..
a perkinsa ne spominji pored garneta,oneila,pierca,ronda,allena,on je mali ne bitni mis i zato su ga i zamjenili!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 maj 2011, 00:06

doe78 je napisao/la:dragi tito!!

a perkinsa ne spominji pored garneta,oneila,pierca,ronda,allena,on je mali ne bitni mis i zato su ga i zamjenili!!

Ne bitni mis poslje kojeg su imali 9-8 rekord u sezoni. Bas je nebitan.
A to za Noahu, nemoj se prosipati zivota ti, ocito nisi gledao utakmice Bullsa koliko pokusavas da ostavis dojam da jesi.

Smrt nacionalizmu !!

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 15 maj 2011, 00:08

doe78 je napisao/la:dragi tito!!

Ne bitni mis poslje kojeg su imali 9-8 rekord u sezoni. Bas je nebitan.
A to za Noahu, nemoj se prosipati zivota ti, ocito nisi gledao utakmice Bullsa koliko pokusavas da ostavis dojam da jesi.

koji su score imali prije perkinsa?hallo covjek nije igrao cjelu sezonu sta pricas bolan?noah je levat to sam rekao 100 puta i ostat ce,a to ces da vidis u ovoj seriji opet!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 maj 2011, 00:11

doe78 je napisao/la:
koji su score imali prije perkinsa?hallo covjek nije igrao cjelu sezonu sta pricas bolan?noah je levat to sam rekao 100 puta i ostat ce,a to ces da vidis u ovoj seriji opet!!

Noah levat :lol: :lol: :lol: .
Noah radi mali milion stvari na terenu sto statistika ne pokaze a koje obicno odvedu klub do pobjede zbog njegove silne energicnosti. Kladim se da si i za Rodmana mislio da je levat ?
P.S Ni u kom slucaju ih ne upsoredujem, to nije tema, nego eto... onako cisto info radi...?

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 maj 2011, 00:16

Nama da nema Noaha ne znam kako bi u playoffu..moze pricat ko god sta hoce, ali i sam James je rekao sve sta misli o Noahu, sami treneri, pa Thibs covjek kada je tek dolazio u Bullse, uz Rosa samo je hvalio Noaha , jer je patio centarsku poziciju Bostona u onoj seriji, a i tokom sezone....mi od Noaha trazimo samo 12-13 skokova 7-8p 2-3 blokade, 1 ukradena to je ono sto on redovno ima ... naravno pored toga i energiju i pozrtvovanost koju pruza ne moze se mjeriti sa drugim igracima
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 15 maj 2011, 00:20

SaltCityAttack je napisao/la:Nama da nema Noaha ne znam kako bi u playoffu..moze pricat ko god sta hoce, ali i sam James je rekao sve sta misli o Noahu, sami treneri, pa Thibs covjek kada je tek dolazio u Bullse, uz Rosa samo je hvalio Noaha , jer je patio centarsku poziciju Bostona u onoj seriji, a i tokom sezone....mi od Noaha trazimo samo 12-13 skokova 7-8p 2-3 blokade, 1 ukradena to je ono sto on redovno ima ... naravno pored toga i energiju i pozrtvovanost koju pruza ne moze se mjeriti sa drugim igracima

da,i to je bio uzrok da vi kazete da je jedan od boljih centara u ligi?daj molim te nece james reci ni za samira lerica da je levat,da igra u nba..cuj ,pa sta drugo thibs da kaze?..uz rose vam je glavni boozer,pa deng....

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.