Koentrao je vec u Bajernuanfield je napisao/la:ja mislim da bi Coentrao bio najbolji izbor za lijevog beka, a Young na krilo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Koentrao je vec u Bajernuanfield je napisao/la:ja mislim da bi Coentrao bio najbolji izbor za lijevog beka, a Young na krilo
I ja svo vrijeme priželjkujem Coentraa na lijevom beku, nije toliko loš u defanzivi koliko sam ja mislio tj. gledao sam ga par puta i impresionirao me je. Uz to, Young je tu da nabacuje lopte za Carrollaanfield je napisao/la:ja mislim da bi Coentrao bio najbolji izbor za lijevog beka, a Young na krilo
Monolog je napisao/la:Ko o čemu, @Romariooo o "utapanju" Affelaya engleskim klubovima.I, ne znam zašto bi Kuyt na klupu? Čovjek je najbolji igrač Liverpoola već duže vremena, i sad bi, kao, trebao grijati klupu, a da Young bude u prvoj postavi.
Što se tiče Leive, to je najosporavaniji igrač od strane navijača bilo kojeg kluba. No Lucas šuti i igra i u mnogo čemu je popravio svoju igru. Dakako, nije on Xabi Alonso, nije on Mascherano, al' činjenica je da Lucas igra dovoljno dobro da ostane prvotimac Liverpoola.
Što se tiče lijevog beka, mislim da će se tu naći Enrique, jer je previše informacija o ovom transferu. Dakle, nije samo neki žuti tisak prenio ovu vijest, već izvori bliski klubovima Newcastlea i Liverpoola. Jbg, ako igdje mora ići, onda neka to bude Liverpool, i to za nešto više novca (dakle 12+ miliona Eura).
U svakom slučaju, Liverpool će sigurno biti konkurentniji, no pojačanja su ipak potrebna. Nekako mi se čini da je ovo što igrači pružaju 150% mogućnosti, te da Kenny iz njih izvlači ono što niko ne bi. No, teško će to trajati i sljedeće sezone; dakle pojačanja su potrebna. Krila i jedan back-up napadač (da l' ćete se odlučiti za nekog iskusnijeg ili ćete mlađem dati šansu, ostaje nam da vidimo). Dakako, i jedan odličan štoper bi puno toga promijenio, posebno kada se vidi podatak da Agger više ne igra negoli igra, te da Carragher nije u najboljim godinama, a Grk ipak treba otići, jer ne bi ni u ludilu treb'o biti prvi izbor. Ostaje samo Škrtel, tako da...
Sta to kazes ???Sasha L.F.C. je napisao/la:Koliko sam ja cuo posle produzenog ugovora Hulkova cena je sada 100M![]()
sica,inace Young je idealno resenje ali kao sto sam vec rekao on hoce da igra CL tako da... mozda bi bilo bolje da se krene u lov na Lennona, posto vidim da Redknapp samo prica kako ce uciniti sve da zadrze Balea i Modrica a za Lennona ni reci
tako da mozda je to neka sansa, kostao bi sigurno kao i Young.
PS. Lucas je retard i treba da ide iz ekipa sta cete sad ? najgori je igrac !!! a vi ste svi glupi
On je meni nekako i najrealnija opcija i odlican je igrac bio bi pun pogodak za Lpool, samo nesto talijani mnogo traze za njega ali ja mislim da ce to biti sredjeno.dekyboy je napisao/la:sta mislite o lijevom beku fiorentine vargasu cini mi se da sam negdje citao da su nas povezivali sa njim imali sta od toga ????
Kazem da si veoma jadan sa ovim pokusajem provokacije svaka cast za dodatak zadnje recenice, toliko o tebi kakav si covek vidi se a verovatno imas par accounta ali sta da ti dalje pricam takav si covek, bez toga ne mozesHomer Simpson je napisao/la:Sta to kazes ???Sasha L.F.C. je napisao/la:Koliko sam ja cuo posle produzenog ugovora Hulkova cena je sada 100M![]()
sica,inace Young je idealno resenje ali kao sto sam vec rekao on hoce da igra CL tako da... mozda bi bilo bolje da se krene u lov na Lennona, posto vidim da Redknapp samo prica kako ce uciniti sve da zadrze Balea i Modrica a za Lennona ni reci
PS. Lucas je retard i treba da ide iz ekipa sta cete sad ? najgori je igrac !!! a vi ste svi glupi
Pa Dirku je odavno uspostavljena dijagnozaHomer Simpson je napisao/la:Sta to kazes ???Sasha L.F.C. je napisao/la:Koliko sam ja cuo posle produzenog ugovora Hulkova cena je sada 100M![]()
Ma daj covece ne nasedaj na provokacije jel vidis ti ovog bolesnika sto je udenuo zadnju recenicu meni u tekst stvarno bolesno, mislim ne volim lucasa ali covece ovo je bolesno nekom odradjivati tekst da bi napravio havariju na temi jako jako bolesno i vidim likovi se odma primaju a nisu pogledali sta sam ja uopste napisao ali kontam mozda su to ti koji su to i odradili, bruka i sramota...Dirk je napisao/la:Bas bi volio da vam admin otkloni sve sumnje da se jednom uvjerite da Dirk nema veze sa ovim likom sto pise ... kao da jedino Dirk na svijetu kaze da je Lucas Letva pa vam cudno
Usput drugi put cu ti odgovoriti sa uvredama jer me prozivas bezveze kuci pa im postavljaj dijagnoze
Ja ti jos jednom kazem nemoj da te ja pocnem poraditi skim treba i slicno, gledaj svoja posla za razliku od tebe Dirk ima poslovne obaveze i cesto nema vremena da se igra na ovom forumu a pogotovo da pise sa dva nicka ...Jimmy from the hood je napisao/la:hahahaha, fakat nisam ni procitao da je Sasha
samo sam tekst citao
pa isti ste yebote![]()
Ne izmisljaj ko je rekao da ne respektuje tim, nadji mi taj post, pusti se toga rekla kazala ... Ja Gerrarda volim vise od pola porodice i ti mi nadjes pricati o tome ... Pasa moj kad sam ja pratio LFC, ti nisi ni znao da postoje, sve do 2005 kada vas i vecina prati veliki klubJimmy from the hood je napisao/la:Ne volite naseg najbolje igrace = ne respektujete tim Liverpoola na celu sa Gerrardom, Reinom, Glenom, Carragherom, Aggerom, Skrtelom, Meirelesom, Kuytom ...![]()
Pa svaki tvoj post protiv Lucasa je dokaz da ne respektujes tim. Ako vam je Lucas dno dna ( a nas je najbolji igrac ) sta onda mislite o ostalim igracima??Dirk je napisao/la:Ne izmisljaj ko je rekao da ne respektuje tim, nadji mi taj post, pusti se toga rekla kazala ... Ja Gerrarda volim vise od pola porodice i ti mi nadjes pricati o tome ... Pasa moj kad sam ja pratio LFC, ti nisi ni znao da postoje, sve do 2005 kada vas i vecina prati veliki klubJimmy from the hood je napisao/la:Ne volite naseg najbolje igrace = ne respektujete tim Liverpoola na celu sa Gerrardom, Reinom, Glenom, Carragherom, Aggerom, Skrtelom, Meirelesom, Kuytom ...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.