FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Megamon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Megamon » 14 maj 2011, 20:54

miky_hz je napisao/la:Ma sad ocekujemo u medijima neke naslove mir mir mir niko nije kriv,uprava povukla ostavke,pao dogovor sa BP da se nece prozivati preko medija,nego ce sjesti ko ljudi ako bude sta i reci jedni drugim sve izmedju sebe...Evropu cemo izboriti,za Irfana se igraci sad lijepe i kod nas moze dovesti koga hoce,vjerujem da cemo pola ekipe promjeniti na kraju sezone,al s naglaskom tim da ce doci bolji igraci od tih koji odu...i ova da kazem nasa djeca sto su ove godine u velikom broju igrala da ce iduce vec biti top iako su sad na istom nivou kao vecina od vecina i bolji,jedina stvar koja je dobra u vodjenju Mirze je ovo forsiranje nase djece i slozio se neko ili ne,ove godine smo mi iz juniora u prvi tim prebacili 5 igraca koji igraju igraju standardno,Dupovca,Nuhica,Kenu...drugog Handzica ko nekoga ko ce uletiti sa klupe,Trebinjca koji se izgubio u drugom djelu u prvom je igrao kolko tolko,i samo tu ja mogu reci Mirzi svaka ti cast jel si isforsirao nasu djecu,a to je cinjenica koju nemozes osporiti,i mozda najveci dobitak sezone...al svakako njemu se zahvaliti jel se cjela situacija zakuhala zbog njega,i zbog njega su nastali problemi na relaciji uprava,navijaci,igraci-navijaci itd itd
Sve je dobro kad se dobro svrsi :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 14 maj 2011, 21:03

Megamon je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Miša mu, opet ćemo izgleda osvjetlat obraz bh klupskog nogobala u Evropi.
Pa dobro,taman cemo vidjeti ko dominira u evropi.Jos kad dodamo da nas Mirza nece voditi u evropi.
Hairlija ne bacaj suplju :P

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 14 maj 2011, 21:36

jedino rješenje je produžiti ugovor avdiću i mirzi

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 14 maj 2011, 22:22

Eh bas me zanima da li ce popularni skripari doci na Koševo, jer kako me sjecanje sluzi rekli su sljedeca prva tekma da su tu. Pa da vidimo i to :D

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 14 maj 2011, 22:37

aS_Roma je napisao/la:Eh bas me zanima da li ce popularni skripari doci na Koševo, jer kako me sjecanje sluzi rekli su sljedeca prva tekma da su tu. Pa da vidimo i to :D
Hoce ****,pa nisu ludi znaju da bi primili 5000 cuna u guzu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
---Skinhedi oko mene skankuju...

ZLi

Post Postao/la ZLi » 14 maj 2011, 22:58

Jedno izvinjenje u ime nasih novinara koji Kenu forsiraju a radi se o tome da je drugi gol za SARAJEVO postigao HARIS HANDZIC a asistitao mu je Kenan kojeg na sve naacine pokusavaju prodati.....
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 14 maj 2011, 23:17

Samo F.K.S !! je napisao/la:
Megamon je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Miša mu, opet ćemo izgleda osvjetlat obraz bh klupskog nogobala u Evropi.
Pa dobro,taman cemo vidjeti ko dominira u evropi.Jos kad dodamo da nas Mirza nece voditi u evropi.
Hairlija ne bacaj suplju :P
Ma vidjet ces,ova uprava se vraca.Mirza ide sigurno a Redjepagic dovodi trenera.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 14 maj 2011, 23:21

Mirza se pokazao kao odličan trener, uprkos teškoj situaciji ostvario je cilj. Vi se bunite a kad objektivno pogledate ovo je vaš maximum ove godine.
FEDERER= KLOC

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 14 maj 2011, 23:22

Iker C je napisao/la:Mirza se pokazao kao odličan trener, uprkos teškoj situaciji ostvario je cilj. Vi se bunite a kad objektivno pogledate ovo je vaš maximum ove godine.
pa treba vama ze trenera doci,jeli to ne znas :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 14 maj 2011, 23:23

Iker C je napisao/la:Mirza se pokazao kao odličan trener, uprkos teškoj situaciji ostvario je cilj. Vi se bunite a kad objektivno pogledate ovo je vaš maximum ove godine.
Dobar je , ali još nije dostigao nivo Nijaza :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 14 maj 2011, 23:25

DObro Mirza ne valja ali zato kad vam dođe Šener Bajramović to će biti krasno.
Hajd neka mi neko napiše razloge zašto Mirza ne valja i zašto treba da dobije otaz.
FEDERER= KLOC

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 14 maj 2011, 23:29

Iker C je napisao/la:DObro Mirza ne valja ali zato kad vam dođe Šener Bajramović to će biti krasno.
Hajd neka mi neko napiše razloge zašto Mirza ne valja i zašto treba da dobije otaz.
Bolje kad bih ti prilozio dokaze zasto ne bi trebao da dobije otkaz ? Hoces to ?

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 maj 2011, 23:33

Ne zezajte se sa Iker C on je jedan od onih 100 hiljada navijaca koji stoje iza Mirze :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 15 maj 2011, 00:53

Iker C je napisao/la:DObro Mirza ne valja ali zato kad vam dođe Šener Bajramović to će biti krasno.
Prvo bih te zamolio da se ne miješaš u ono što se ne tiće tvog kluba. Mi najbolje znamo zašto nam on ne odgovara a to ću ti i napisati u ovom postu. Prije toga da te napomenem da smo za vrijeme Šenera igrali najljepši fudbal, sad što se on nije znao sa rečenicom sastaviti, to je druga priča. Dakle, zašto MV treba dobiti otkaz ! ?

Zato što . . .
- nema adekvatnu licencu da bude trener bilo kojeg kluba
- nema iskustva u svom poslu, tačnije FK Sarajevo mu je jedini klub koji je trenirao i koji nažalost i dalje trenira
- prošle godine nije uspio izboriti evropu iako je imao idealan raspored.
- krajnje licemjerno sve dobro što se desi pripisuje sebi, a sve loše igračima, sudijama, vjetru koji nije dozvoljavao da se igra njihova "prepoznatljiva" pas igra . . .
- mu je taktička sposobnost ravna nuli. To je bar svima jasno
-smo ispali iz kupa prošle sezone
-je osvojio 10 bodova od mogučih 24 u proljetnom dijelu lige.
-pravi pogrešne procjene kod igrača i to se dešava iz utakmice u utakmicu. Avdić mu konstantno igra u špicu, znamo svi zašto, Muharemovića stavlja na stoper poziciju i tako primamo 4 gola od najlošije ekipe u ligi. Neko bi bar naučio na greškama, ali Mirza ne !
-nije pobijedio lišticu u 4 odigrane utakmice za vrijeme svog mandata
- zato što je čovjek bez obraza i trunke morala. Ukratko, majka ga ljubi u čelo, jer nema obraza !
- i ono što je najvažnije, nema povjerenje navijača i to je zauvijek izgubljeno. Nikada ga neće moći povratiti, makar osvojio ligu prvaka, kup i PL. S obzirom na njegovo trenersko znanje, uspjeh je i evropa koja je i dalje pod znakom pitanja.

Dovoljno razloga ? Treba li još ?
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 15 maj 2011, 01:01

Ja sam navijač Željezničara i kad objektivno pogledam mi imamo 4 boda prednosti u odnosu na vas. Naši igrači sve redovno primaju a vaši igrači kažu da su više gladni nego siti .Mi kada smo bili u krizi završavali smo od 7 do 10 mjesta. Stoga mislim da je Mirza najzaslušniji jer uspjeva da motiviše igrače,pola polusezone ste igrali bez najboljih igrača i opet ste treći.Ne znam jedina mrlja mu je pto nije pobjedio Široki ali eto imat će opet šansu.
Morate biti malo realniji , dizali ste Blekića a on je jedan od krivaca za loše stanje. Pozdrav i živio Prandeli. :mrgreen:
FEDERER= KLOC

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 maj 2011, 01:08

Iker C je napisao/la:Ja sam navijač Željezničara i kad objektivno pogledam mi imamo 4 boda prednosti u odnosu na vas. Naši igrači sve redovno primaju a vaši igrači kažu da su više gladni nego siti .Mi kada smo bili u krizi završavali smo od 7 do 10 mjesta. Stoga mislim da je Mirza najzaslušniji jer uspjeva da motiviše igrače,pola polusezone ste igrali bez najboljih igrača i opet ste treći.Ne znam jedina mrlja mu je pto nije pobjedio Široki ali eto imat će opet šansu.
Morate biti malo realniji , dizali ste Blekića a on je jedan od krivaca za loše stanje. Pozdrav i živio Prandeli. :mrgreen:
:lol:

Kad ga toliko volite, dabogda vam Amara naslijedio...
Ova ekipa je i na dvopeku mogl aprepišat ovu ligu, kamoli na viršlama
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Mohikanac
Kontakt:

Post Postao/la Mohikanac » 15 maj 2011, 01:11

Iker C je napisao/la:Ja sam navijač Željezničara i kad objektivno pogledam mi imamo 4 boda prednosti u odnosu na vas. Naši igrači sve redovno primaju a vaši igrači kažu da su više gladni nego siti .Mi kada smo bili u krizi završavali smo od 7 do 10 mjesta. Stoga mislim da je Mirza najzaslušniji jer uspjeva da motiviše igrače,pola polusezone ste igrali bez najboljih igrača i opet ste treći.Ne znam jedina mrlja mu je pto nije pobjedio Široki ali eto imat će opet šansu.
Iskreno ti pojma nemas,i nisi upucen u srz problema.
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 15 maj 2011, 01:12

Pa mi smo na 3 poziciji zahvaljujući slabim rezultatima drugih klubova. Ti na Koševu ne gledaš onu patnju od igre pa nisi dovoljno kompetentan da pričaš o Mirzi i igračima. Kažu da jesu, sad koliko je to istina možemo da diskutujemo. Puno su toga preuveličali ! Naša igra nema ni glavu ni rep, za to je najzaslužniji trener. Ja ti garantujem da je na mjestu zalizanog Musemić ili Jović da bi se mi lagano prošetali ovom ligom sa ovim igračima.
Zijada Blekića jesmo uzdizali što je i sasvim normalno s obzirom na tadašnju situaciju i euforiju. ****, tako je to !
Jeste jedan od krivaca, ali nikako nije glavni. Problema je bilo i prije njega, a ima ih Bogami i sada. Glavni problem je trener kojem se pod hitno treba dati otkaz.
Mi se ne zadovoljavamo 7 ili 10-tim mjestom. Mi smo Sarajevo i hoćemo titule i igru dostojnu našem klubu.
Ja ti navedoh onolike razloge zašto Mirza treba da ide i ti se napravi pametan i reče da je on kriv samo što nije pobijedio Široki ! Udahni, pročitaj opet post iznad i ispusti zrak, pa napiši komentar. Živio ti meni !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 15 maj 2011, 01:40

Kad počnu da pričaju o (ne)redovnim platama u Sarajevu, a totalno neinformisani .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 maj 2011, 11:10

Dugo nista ne napisah hehehe , jedino mogu da pohvalim navijace koji su u ovakvoj situaciji otisli u zavidnom broju i bodrili igrace...
a tekma ma neznam ,mozda ce te me napasti al sumnjiva mi je isto kao i u travniku....
al ako nista izgleda da je irfan jak ko zemlja...otkad on dodze uzesmo 2 tekme gdje bi se i barsa namucila.. :D :D
i sto je najludje pobjedili smo u obje ove tekme ,a nikoga nisu povrijedili...a znamo kada travnicani i trebinjci grizu kosti pucaju!! ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mire971 i 11 gostiju.