ja ne vjerujem u tu informaciju da ce juniori stoca igrat za gosk, ma koliko god to bilo povjerljivo .. ako ljudi imaju kadete onda ce iduce sezone ti isti kadeti postat juniori, ne bas svi, sve ovisi od godiste, a pioniri ce prec u kadete, predpioniri u pionire i tako dalje .. mozda i jest dogovoreno to s juniorima stoca, al to je malo glupo pogotovo jer pola tih juniora stoca od ove sezone nece bit juniori vec ce probit dobnu granicu i iduce sezone ce bit seniori, tako da bi igrali ovogodisnji kadeti stoca, a za to ne vidim potrebu jer taj gosk ima svoje kadete .. jedino da gosk upotpuni svoje redove momcima iz stoca, da predje par momaka, ovisno koliko njima treba igracaRosas7 je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:Jbg nemaju gdje drugo.Ali prvo treba da udju u PL,pa tek onda da razmisljaju o stadionu.![]()
A sta ce GOSK za juniore?Posto sam vidio da imaju kadete,ali juniore ne?
to ti je sredjeno,juniori stoca prelaze u gosk,zovnuli ih i momci pristali,
a nisu losi uopce,nosili su se sa juniorimka zrinnjskog koji su 3 na tablici
NK GOŠK Gabela
Moderator/ica: GracanicaAA
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
Re: NK GOŠK Gabela
gospodin Seljakovic je napisao/la:ja ne vjerujem u tu informaciju da ce juniori stoca igrat za gosk, ma koliko god to bilo povjerljivo .. ako ljudi imaju kadete onda ce iduce sezone ti isti kadeti postat juniori, ne bas svi, sve ovisi od godiste, a pioniri ce prec u kadete, predpioniri u pionire i tako dalje .. mozda i jest dogovoreno to s juniorima stoca, al to je malo glupo pogotovo jer pola tih juniora stoca od ove sezone nece bit juniori vec ce probit dobnu granicu i iduce sezone ce bit seniori, tako da bi igrali ovogodisnji kadeti stoca, a za to ne vidim potrebu jer taj gosk ima svoje kadete .. jedino da gosk upotpuni svoje redove momcima iz stoca, da predje par momaka, ovisno koliko njima treba igracaRosas7 je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:Jbg nemaju gdje drugo.Ali prvo treba da udju u PL,pa tek onda da razmisljaju o stadionu.![]()
A sta ce GOSK za juniore?Posto sam vidio da imaju kadete,ali juniore ne?
to ti je sredjeno,juniori stoca prelaze u gosk,zovnuli ih i momci pristali,
a nisu losi uopce,nosili su se sa juniorimka zrinnjskog koji su 3 na tablici
moguce

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
kako se kod nas u celu kluba prica,GOSK nece uci ove godine...presjednik nam prico sa sefom GOSK-a i kaze da im je PL trosak veliki,da nemaju para od opcine i da ce ostati u ovoj ligi...slicna situacija je bila u sezoni 07/08 kad su rasprodali pola utakmica i na kraju Zvijezda usla
da da gabela je zvijezdi bjezala nekih 12 bodova na kraju 1 polusezone a kada je se sezona zavrsila zvijezda je bila 1 a imala je veliku prednost od 20 bodova viska odnosno na gabelu sezoba 07/08 RD 07TM-87 je napisao/la:kako se kod nas u celu kluba prica,GOSK nece uci ove godine...presjednik nam prico sa sefom GOSK-a i kaze da im je PL trosak veliki,da nemaju para od opcine i da ce ostati u ovoj ligi...slicna situacija je bila u sezoni 07/08 kad su rasprodali pola utakmica i na kraju Zvijezda usla
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Nisi u pravu.Tada su vam pustili da vi uđete.Ne radi se to samo o jednoj utakmici,ne budi smjesan!!!nedžad je napisao/la:da da gabela je zvijezdi bjezala nekih 12 bodova na kraju 1 polusezone a kada je se sezona zavrsila zvijezda je bila 1 a imala je veliku prednost od 20 bodova viska odnosno na gabelu sezoba 07/08 RD 07TM-87 je napisao/la:kako se kod nas u celu kluba prica,GOSK nece uci ove godine...presjednik nam prico sa sefom GOSK-a i kaze da im je PL trosak veliki,da nemaju para od opcine i da ce ostati u ovoj ligi...slicna situacija je bila u sezoni 07/08 kad su rasprodali pola utakmica i na kraju Zvijezda usla
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
i nama su pustili prosle sezone, kada smo pobijedili 1:2, a dotad niko nije u sezoni odnio bod iz Gabele, ili smo bili jaki za tu ligu ili smo kupili, jedno jestŠB.TRN je napisao/la:Nisi u pravu.Tada su vam pustili da vi uđete.Ne radi se to samo o jednoj utakmici,ne budi smjesan!!!nedžad je napisao/la:da da gabela je zvijezdi bjezala nekih 12 bodova na kraju 1 polusezone a kada je se sezona zavrsila zvijezda je bila 1 a imala je veliku prednost od 20 bodova viska odnosno na gabelu sezoba 07/08 RD 07TM-87 je napisao/la:kako se kod nas u celu kluba prica,GOSK nece uci ove godine...presjednik nam prico sa sefom GOSK-a i kaze da im je PL trosak veliki,da nemaju para od opcine i da ce ostati u ovoj ligi...slicna situacija je bila u sezoni 07/08 kad su rasprodali pola utakmica i na kraju Zvijezda usla

1947!
Čestitke GOŠK - u za ulazak u savezni rang takmičenja od veležovca...nije provokacija već iskreno...
- neutralan__
- Kontakt:
Ceatitke novom premijerligasu.Da se tamo zadrzite.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Kad sam ja govorio jednom djetetu iz Bihaca da Gosk ako zeli biti prvi da ce tako i biti,on me napao kao da sam mu uradio ne znam sta.Nije ovo jos sigurno za Premijer ligu ali nadam se da ulaze!!!Čestitke Gosku!!!
Ma sigurica, vjeruj, a znaš zašto, GOŠK drugom bježi 6 bodova 4 kola prije kraja prvenstva, znači dovoljno je dvije dobiti kući i to je to, a sljedeće sedmice protiv jedinstva ako dobiju, onda je sve gotovo, realno jedinstvo nije ni zaslužilo viši rang, najviše zbog loše forme tokom cijelog prvenstva...ŠB.TRN je napisao/la:Kad sam ja govorio jednom djetetu iz Bihaca da Gosk ako zeli biti prvi da ce tako i biti,on me napao kao da sam mu uradio ne znam sta.Nije ovo jos sigurno za Premijer ligu ali nadam se da ulaze!!!Čestitke Gosku!!!
Ja koliko vidim,Jedinstvo kupi u gostima a popusi kuci!!! Ma nek ima jos koji klub iz Hercegovine,e to mi je bas drago.Volio bih da koje kolo budu igrali na Pecari,da vidimo sta mogu !!!?
Igman-GOŠK-1-3
GOŠK je u hercegovačkom derbiju u Konjicu slavio sa 3:1 protiv Igmana koji se našao u teškoj situaciji i predstoji mu velika borba za opstanak u ligi. Čapljina je očekivano slavila na svom terenu protiv Slavena sa 2:0 i tako zadržala teoretske šanse da se domogne plasmana u Premijer ligu.
Jedinstvo je do ovog kola imalo teoretske šanse da se uključi u borbu za ulazak u viši rang, ali je današnjim remijem na svome terenu protiv Napretka izgubilo šanse. Današnjim domaćim porazom u Hadžićima od Iskre 1:4 Radnik se preselio u niži rang takmičenja.
U ostalim utakmicama su postignuti uglavnom očekivani rezultati. Goražde je slavilo domaću pobjedu protiv Gradine 2:1, Krajišnik protiv Omladinca 3:0, Rudar u Kaknju protiv Krajine 2:0, a Bosna u Visokom protiv Orašja 2:1.
cestite gosku na pobjedi i vjerojatnom ulasku u pl bih bravo lavovi
GOŠK je u hercegovačkom derbiju u Konjicu slavio sa 3:1 protiv Igmana koji se našao u teškoj situaciji i predstoji mu velika borba za opstanak u ligi. Čapljina je očekivano slavila na svom terenu protiv Slavena sa 2:0 i tako zadržala teoretske šanse da se domogne plasmana u Premijer ligu.
Jedinstvo je do ovog kola imalo teoretske šanse da se uključi u borbu za ulazak u viši rang, ali je današnjim remijem na svome terenu protiv Napretka izgubilo šanse. Današnjim domaćim porazom u Hadžićima od Iskre 1:4 Radnik se preselio u niži rang takmičenja.
U ostalim utakmicama su postignuti uglavnom očekivani rezultati. Goražde je slavilo domaću pobjedu protiv Gradine 2:1, Krajišnik protiv Omladinca 3:0, Rudar u Kaknju protiv Krajine 2:0, a Bosna u Visokom protiv Orašja 2:1.
cestite gosku na pobjedi i vjerojatnom ulasku u pl bih bravo lavovi
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
-
- Kontakt:
Vi Hercegovci bi htjeli cjelu liguŠB.TRN je napisao/la:Ja koliko vidim,Jedinstvo kupi u gostima a popusi kuci!!! Ma nek ima jos koji klub iz Hercegovine,e to mi je bas drago.Volio bih da koje kolo budu igrali na Pecari,da vidimo sta mogu !!!?

Ima BIH jos klubova. Nego zasto grad ne stane iza kluba,mislim finansijski,ako vec imaju probleme da uduju u PLBIH?
Bas mi je nekako drago,kad se liga osvjezi nekim novim klubom,kao kad je i Zvijezda usla.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
A znas kako je .I puno veci gradovi od Čapljine ne mogu izdvojiti novce ni za jedan a kamo li dva kluba u opcini.Čapljina ih ima nekoliko.Pasodzigera je napisao/la:Vi Hercegovci bi htjeli cjelu liguŠB.TRN je napisao/la:Ja koliko vidim,Jedinstvo kupi u gostima a popusi kuci!!! Ma nek ima jos koji klub iz Hercegovine,e to mi je bas drago.Volio bih da koje kolo budu igrali na Pecari,da vidimo sta mogu !!!?Tamam brate Velez,Zrinjski,Siroki,GOSK.
![]()
Ima BIH jos klubova. Nego zasto grad ne stane iza kluba,mislim finansijski,ako vec imaju probleme da uduju u PLBIH?
Bas mi je nekako drago,kad se liga osvjezi nekim novim klubom,kao kad je i Zvijezda usla.
Zar nebi bilo idealno ujediniti Gosk i Capljinu u jedan klub?
Prednosti:
1. Jaci igracki kadar
2. Vise pomoci od Opcine
3. Vise navijaca
4. Vise sponzora
5. Laksi pronalazak novih sponzora
6. Veci kvalitet ekipe
7. Veca mogucnost za bolji rezulatat
itd
Prednosti:
1. Jaci igracki kadar
2. Vise pomoci od Opcine
3. Vise navijaca
4. Vise sponzora
6. Veci kvalitet ekipe
itd
tu si upravu,ali je to nemoguce zbog ljudi doleEdo_77 je napisao/la:Zar nebi bilo idealno ujediniti Gosk i Capljinu u jedan klub?
Prednosti:
1. Jaci igracki kadar
2. Vise pomoci od Opcine
3. Vise navijaca
4. Vise sponzora
6. Veci kvalitet ekipe
itd
To isto kad bi reko da se ujedine Željezničar i Sarajevo.Edo_77 je napisao/la:Zar nebi bilo idealno ujediniti Gosk i Capljinu u jedan klub?
Prednosti:
1. Jaci igracki kadar
2. Vise pomoci od Opcine
3. Vise navijaca
4. Vise sponzora
6. Veci kvalitet ekipe
itd

Čelik Zenica 1945
- neutralan__
- Kontakt:
Ovo bi im bilo dobro,mogli bi imati stabilnog premijerligasa,ali tu je vjerovatno veliki rivalitet,tako da ne bi pristali na to ni jedni ni drugi.I kako bi se zvao klub?Tu bi bilo mnogo problema.Rosas7 je napisao/la:tu si upravu,ali je to nemoguce zbog ljudi doleEdo_77 je napisao/la:Zar nebi bilo idealno ujediniti Gosk i Capljinu u jedan klub?
Prednosti:
1. Jaci igracki kadar
2. Vise pomoci od Opcine
3. Vise navijaca
4. Vise sponzora
6. Veci kvalitet ekipe
itd
upravu si veliki rivalitet selo protiv grada je to

- neutralan__
- Kontakt:
Rosas7 je napisao/la:upravu si veliki rivalitet selo protiv grada je to![]()

Trenutno korisnika/ca: prisonbreak, Skojevska i 19 gostiju.