FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta ce oni neandertalci ce pet primiti.Megamon je napisao/la:Ma da im das milion jednostavno ne znaju.tm84 je napisao/la:svakom igracu travnika po 1000 maraka ako odigraju nerjeseno u banja luci![]()
ko bayern nekad unterachingu 2000. protiv bayera
AMAR OSIM!
- alan ford 26
- Kontakt:
Krasna prica na ftv-u, vec sam gledao, ovaj intervju mislim da je bio 99-te, jos nekoliko plavih trakica visi sa krova sjeverne tribine, ako se ko sjeca dekoracije za derbi 97-e, ako se ne varam 

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Kakva emisija maloprije na FTV o Ivici Osimu, velikanu i legendi.
Ako je mogao Šturm dati ime stadiona po jos uvijek zivom covjeku u svakom covjeku koji bas voli Zelju, ne zbog furke ili cega li vec, vjerujem da gori zelja da se nasa dolina nazove sto prije po ovom velikom gospodinu.
Covjek me doveo do suza, najezio me, ucinio ponosnim i ko zna sta sve ne u ovih sat vremena.
Ja sam za referendum sa pitanjem: Da li ste za to da se stadion Grbavica preimenuje u stadion Ivica Osim.
Covjek me doveo do suza, najezio me, ucinio ponosnim i ko zna sta sve ne u ovih sat vremena.
Ja sam za referendum sa pitanjem: Da li ste za to da se stadion Grbavica preimenuje u stadion Ivica Osim.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Jedini bog koji se ukazao na TVu.
Da li ima ikakva mogućnost da se postavi ta emisija na youtube, il' negdje na net, da se može pogledat'??
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- neutralan__
- Kontakt:
Vidim vi sebi vec upisali 3 boda protiv Buducnosti,nece vam biti lahko,ali ako zasluzite pobjedu 3 boda su vasa,a ja mislim da cete pobijediti.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- bistrikboy
- Kontakt:
Bice kasnije!hamo_pipa je napisao/la:Da li ima ikakva mogućnost da se postavi ta emisija na youtube, il' negdje na net, da se može pogledat'??
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ma daj Zeljovac nemoj takoneutralan__ je napisao/la:Vidim vi sebi vec upisali 3 boda protiv Buducnosti,nece vam biti lahko,ali ako zasluzite pobjedu 3 boda su vasa,a ja mislim da cete pobijediti.

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Hvala puno.bistrikboy je napisao/la:Bice kasnije!hamo_pipa je napisao/la:Da li ima ikakva mogućnost da se postavi ta emisija na youtube, il' negdje na net, da se može pogledat'??
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
ostao wolsburg u ligi eto para od đžeke
- neutralan__
- Kontakt:
Ad0 je napisao/la:Ma daj Zeljovac nemoj takoneutralan__ je napisao/la:Vidim vi sebi vec upisali 3 boda protiv Buducnosti,nece vam biti lahko,ali ako zasluzite pobjedu 3 boda su vasa,a ja mislim da cete pobijediti.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Izvinjavam se ako je bilo.. Pele je bio strijelac za Santos u prijateljskoj utakmici protiv Zeljeznicara (1:1)..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
dogodinezlatandr je napisao/la:raja sta mislite mozemo li do titule?

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sacekaj jos koju min sad ce zavrsiti glasanje.. Dino ima velike sanse!!!zlatandr je napisao/la:raja sta mislite mozemo li do titule?

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Ja mislim da možemo, jest da smo se doveli u situaciju da čekamo rezultate Borca, ali ne treba odustajati sve dok matematika ne kaže drugačije!zlatandr je napisao/la:raja sta mislite mozemo li do titule?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ne treba se predavati, ali ja mislim da nema šanse. Leotar i Travnik ne mogu pobijediti Borca, a Borac sebi ne bi dopustio podjelu bodova u obje tekme... A opet bi trebali Borca kući dobiti, sa pobjedom od 2:1 titula bi bila njihova. Davno smo prokockali titulu, ali treba pokušati. Trebamo se zacementirati na drugoj poziciji i u utakmicama protiv Budućnosti i Rudara dati veću minutažu igračima koji su manje igrali ove sezone. Trebamo se polako skoncentrisati na kup utakmicu, biće veoma zanimljivo. Drugo mjesto + osvojen kup = uspješna sezonazlatandr je napisao/la:raja sta mislite mozemo li do titule?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.