FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Giallorossi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Giallorossi » 14 maj 2011, 19:37

Dabar je napisao/la:Haha nevjerojatno dobro ti kupujete utakmice,pa sami kažete da dole ni Mančester ne bi dobio,prvo travnik,pa sad leotar...ali džaba vam kad na vlastitom terenu neke ekipe ne možete dobiti već godinama.....
Jesmo brzi :mrgreen:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Colorado

Post Postao/la Colorado » 14 maj 2011, 19:38

pastore je napisao/la:pobijedi drezden,pa saraj'vo jos merlin i spica ce da bude :lol: :lol: :lol:
maa spica je vec sad jbO merlina hahahaha :lol: :D

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 14 maj 2011, 19:39

Dabar je napisao/la:Haha nevjerojatno dobro ti kupujete utakmice,pa sami kažete da dole ni Mančester ne bi dobio,prvo travnik,pa sad leotar...ali džaba vam kad na vlastitom terenu neke ekipe ne možete dobiti već godinama.....
Vidjeli od vas :lol: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 14 maj 2011, 19:39

znaš li šta je rekao miki maus? 8-)

odlučite se dušmani sarajeva, jel kupujemo utakmice, ili nemamo hljeba da jedemo?

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 14 maj 2011, 19:41

Mogu li mi objasniti pojedinci,od kojih para da mi kupujemo utakmice,nema nam ko dati,ali opet smo u vrhu...... ;)
---Skinhedi oko mene skankuju...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 14 maj 2011, 19:42

pacovi_tu_ima je napisao/la:

odlučite se dušmani sarajeva, jel kupujemo utakmice, ili nemamo hljeba da jedemo?
I jedno i drugo :lol: :lol: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 14 maj 2011, 19:44

adnanhz je napisao/la:
pacovi_tu_ima je napisao/la:

I jedno i drugo :lol: :lol: :lol:
munir talovic zavrsio pos'o u trebinju...hvala ,prijatno,dovidzenja

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 14 maj 2011, 19:44

Sigurno su i ovo kupili :x

MIRZA ODLAZI !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 maj 2011, 19:44

tarpi do bagro 2 je napisao/la:Mogu li mi objasniti pojedinci,od kojih para da mi kupujemo utakmice,nema nam ko dati,ali opet smo u vrhu...... ;)
Imaju kladionice! :D Sve je to dogovor, a vi možete i dalje vjerovati kako svaku utakmicu pošteno dobijete, a Željo svaku namjesti.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 14 maj 2011, 19:54

jao,zlobnici krepajte.........
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 14 maj 2011, 19:57

može li mi netko reći zašto je tekma sa širokim u četvrtak a ne za vikend zbilja nema logike da se takva jedna utakmica igra radnim danom :? :?
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 14 maj 2011, 20:01

tarpi do bagro 2 je napisao/la:Mogu li mi objasniti pojedinci,od kojih para da mi kupujemo utakmice,nema nam ko dati,ali opet smo u vrhu...... ;)
jel' to charter let iz trebinja? :D
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 maj 2011, 20:26

Ma na teku,pisi pa ti dodjemo :lol:

Ma bjez ba nas i kad drmaju najvece krize i kerefeke mi se ganjamo za Evropu,zato je mnogim cudno sto mi kao kukamo a ekipa nam u vrhu,u fazonu pa sta hocete treci ste sta se vise bunite :mrgreen: ..al stvarno smo giganti,da mu hebes mater,da nas nema stvarno bi nas trebalo izmisliti :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 14 maj 2011, 20:30

A jesmo bezobrazni,prvo dignemo Travnik pa sad Leotar.A jos smo i bod uzeli na Tusnju.Nek crknu dusmani :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 14 maj 2011, 20:35

DaRtAnJaN je napisao/la:
jel' to charter let iz trebinja? :D
Napisao sam gore da sam FURAO :mrgreen:
@miky_hz

Ma ja na teku hahahahah,sljedece sezone cemo mi njima na Kosevu dati bodove hahahah

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 maj 2011, 20:46

Miša mu, opet ćemo izgleda osvjetlat obraz bh klupskog nogobala u Evropi.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 14 maj 2011, 20:47

VanBasten je napisao/la:Miša mu, opet ćemo izgleda osvjetlat obraz bh klupskog nogobala u Evropi.
Ma bjezi ba,nije vise fer :mrgreen:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 14 maj 2011, 20:48

VanBasten je napisao/la:Miša mu, opet ćemo izgleda osvjetlat obraz bh klupskog nogobala u Evropi.
Pa dobro,taman cemo vidjeti ko dominira u evropi.Jos kad dodamo da nas Mirza nece voditi u evropi.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 maj 2011, 20:51

Čestitke na osvojena tri boda protiv ove sezone "katasrofalnog " leotara, ne umanjujem uopšte pobjedu, i sami znate da su nigdje veze ekipa, a tako loši su nas dobili u mostaru ...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 maj 2011, 20:52

Ma sad ocekujemo u medijima neke naslove mir mir mir niko nije kriv,uprava povukla ostavke,pao dogovor sa BP da se nece prozivati preko medija,nego ce sjesti ko ljudi ako bude sta i reci jedni drugim sve izmedju sebe...Evropu cemo izboriti,za Irfana se igraci sad lijepe i kod nas moze dovesti koga hoce,vjerujem da cemo pola ekipe promjeniti na kraju sezone,al s naglaskom tim da ce doci bolji igraci od tih koji odu...i ova da kazem nasa djeca sto su ove godine u velikom broju igrala da ce iduce vec biti top iako su sad na istom nivou kao vecina od vecina i bolji,jedina stvar koja je dobra u vodjenju Mirze je ovo forsiranje nase djece i slozio se neko ili ne,ove godine smo mi iz juniora u prvi tim prebacili 5 igraca koji igraju igraju standardno,Dupovca,Nuhica,Kenu...drugog Handzica ko nekoga ko ce uletiti sa klupe,Trebinjca koji se izgubio u drugom djelu u prvom je igrao kolko tolko,i samo tu ja mogu reci Mirzi svaka ti cast jel si isforsirao nasu djecu,a to je cinjenica koju nemozes osporiti,i mozda najveci dobitak sezone...al svakako njemu se zahvaliti jel se cjela situacija zakuhala zbog njega,i zbog njega su nastali problemi na relaciji uprava,navijaci,igraci-navijaci itd itd
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], nedimmmm1337 i 8 gostiju.