Jesmo brziDabar je napisao/la:Haha nevjerojatno dobro ti kupujete utakmice,pa sami kažete da dole ni Mančester ne bi dobio,prvo travnik,pa sad leotar...ali džaba vam kad na vlastitom terenu neke ekipe ne možete dobiti već godinama.....

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jesmo brziDabar je napisao/la:Haha nevjerojatno dobro ti kupujete utakmice,pa sami kažete da dole ni Mančester ne bi dobio,prvo travnik,pa sad leotar...ali džaba vam kad na vlastitom terenu neke ekipe ne možete dobiti već godinama.....
maa spica je vec sad jbO merlina hahahahapastore je napisao/la:pobijedi drezden,pa saraj'vo jos merlin i spica ce da bude![]()
![]()
Vidjeli od vasDabar je napisao/la:Haha nevjerojatno dobro ti kupujete utakmice,pa sami kažete da dole ni Mančester ne bi dobio,prvo travnik,pa sad leotar...ali džaba vam kad na vlastitom terenu neke ekipe ne možete dobiti već godinama.....
znaš li šta je rekao miki maus?Dabar je napisao/la:Haha nevjerojatno dobro ti kupujete utakmice,pa sami kažete da dole ni Mančester ne bi dobio,prvo travnik,pa sad leotar...ali džaba vam kad na vlastitom terenu neke ekipe ne možete dobiti već godinama.....
I jedno i drugopacovi_tu_ima je napisao/la:znaš li šta je rekao miki maus?Dabar je napisao/la:Haha nevjerojatno dobro ti kupujete utakmice,pa sami kažete da dole ni Mančester ne bi dobio,prvo travnik,pa sad leotar...ali džaba vam kad na vlastitom terenu neke ekipe ne možete dobiti već godinama.....![]()
odlučite se dušmani sarajeva, jel kupujemo utakmice, ili nemamo hljeba da jedemo?
munir talovic zavrsio pos'o u trebinju...hvala ,prijatno,dovidzenjaadnanhz je napisao/la:I jedno i drugopacovi_tu_ima je napisao/la:znaš li šta je rekao miki maus?Dabar je napisao/la:Haha nevjerojatno dobro ti kupujete utakmice,pa sami kažete da dole ni Mančester ne bi dobio,prvo travnik,pa sad leotar...ali džaba vam kad na vlastitom terenu neke ekipe ne možete dobiti već godinama.....![]()
odlučite se dušmani sarajeva, jel kupujemo utakmice, ili nemamo hljeba da jedemo?![]()
![]()
Imaju kladionice!tarpi do bagro 2 je napisao/la:Mogu li mi objasniti pojedinci,od kojih para da mi kupujemo utakmice,nema nam ko dati,ali opet smo u vrhu......
jel' to charter let iz trebinja?tarpi do bagro 2 je napisao/la:Mogu li mi objasniti pojedinci,od kojih para da mi kupujemo utakmice,nema nam ko dati,ali opet smo u vrhu......
Ma na teku,pisi pa ti dodjemotarpi do bagro 2 je napisao/la:Mogu li mi objasniti pojedinci,od kojih para da mi kupujemo utakmice,nema nam ko dati,ali opet smo u vrhu......
Napisao sam gore da sam FURAODaRtAnJaN je napisao/la:jel' to charter let iz trebinja?tarpi do bagro 2 je napisao/la:Mogu li mi objasniti pojedinci,od kojih para da mi kupujemo utakmice,nema nam ko dati,ali opet smo u vrhu......
Ma bjezi ba,nije vise ferVanBasten je napisao/la:Miša mu, opet ćemo izgleda osvjetlat obraz bh klupskog nogobala u Evropi.
Pa dobro,taman cemo vidjeti ko dominira u evropi.Jos kad dodamo da nas Mirza nece voditi u evropi.VanBasten je napisao/la:Miša mu, opet ćemo izgleda osvjetlat obraz bh klupskog nogobala u Evropi.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 8 gostiju.