hulk nedavno produzio na 5 godina... znaci da bi bio đavolski skup... a iskreno on i suarez bi tesko mogli zajedno iz jednog jednostavnog razloga... oba prvo gledaju da zabiju gol pa onda da uposle saigraca. po meni je imati vise od jednog takvog igraca glupost.Dirk je napisao/la:Ma puno para traze za tog Hulka, a Suarez je dosta slican njemu ... on je odlican igrac ali bi ja najvise volio Younga, covjek konstantno dobro igra a usput nikada nije povrijedjen sto nama i treba
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
You are someone else I am still right here
- King Kenny
- Kontakt:
Ne da cura aa ...a priznajem onda pogresku,mada mogao bi i ti navratit cesce,,,peppo_owen je napisao/la:dilfa kralju moj grijesisKing Kenny je napisao/la:Dobrodosao na forum...nekako mi tvoja spika baca na peppu_owena al et...LuisSuarez7 je napisao/la:E vako...ja sam novi na forumu, veliki sam navijac Liverpoola.Smatram da je klub na dobrom putu, King Kenny je konacno dobio ugovor i uz par kvalitetnih pojacanja mogli bi da osvojimo i titulu dogodine![]()
U nedjelju Tottenham - utakmica sezone.Carroll se vraca, trebali bi ih razbit.
YNWA...i naravno,ocekujem dobru utakmicu u nedelju i nova 3 boda.
nemam kad ni sa ovog profila pisat,a jos da pravim drugi

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Koliko sam ja cuo posle produzenog ugovora Hulkova cena je sada 100M
sica,inace Young je idealno resenje ali kao sto sam vec rekao on hoce da igra CL tako da... mozda bi bilo bolje da se krene u lov na Lennona, posto vidim da Redknapp samo prica kako ce uciniti sve da zadrze Balea i Modrica a za Lennona ni reci
tako da mozda je to neka sansa, kostao bi sigurno kao i Young.

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
-
- Kontakt:
Jesi li ti svjestan da je Liverpoolu potrebno lijevo krilo??Sasha L.F.C. je napisao/la:Koliko sam ja cuo posle produzenog ugovora Hulkova cena je sada 100M![]()
sica,inace Young je idealno resenje ali kao sto sam vec rekao on hoce da igra CL tako da... mozda bi bilo bolje da se krene u lov na Lennona, posto vidim da Redknapp samo prica kako ce uciniti sve da zadrze Balea i Modrica a za Lennona ni reci
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
1) To za Hulka je samo nabijanje cijene.Ako se sjetiš izjava iz Lyona prije nego što su prodali Benzemu također su govorili da ga neće pustiti ispod 100 miliona €,pa ode u Real za 35 miliona €.Sasha L.F.C. je napisao/la:Koliko sam ja cuo posle produzenog ugovora Hulkova cena je sada 100M![]()

2) Ukoliko je Liverpool zainteresovan za Younga sigurno da ima šanse da ga dovede.Mislim da je očigledno da klub ide u pozitivnom smjeru te da će gotovo sigurno naredne sezone igrati LP.Problem bi mogao predstavljati interes nekog drugog velikog kluba,npr.Manchestera.
3) O Lennonu se već dosta pisalo.Momak jedino ima brzinu i to ga spašava.Statistika mu je očajna(Lennon),u defanzivi je loš,dosta osciluje u formi itd...Iskreno ne bih volio da ga vidim u Liverpoolu.

FK Pjetlovi
Po meni Hulk nam i ne treba, dzabe bi potrosili puno para za njegovo dovodjenje, a svakako imamo Suareza i Carrolla.
Ukoliko Young dodje dobili smo odlicno krilo, ali treba nam tu jos jedan dobar lijevi bek i stoper.
Za lijevog beka ne znam koga bi mogli dovesti, dosta se igraca spominje, uglavnom sto se stopera tice Sakhoa iz PSG-a bi najvise volio vidjeti u crvenom dresu.
Ukoliko Young dodje dobili smo odlicno krilo, ali treba nam tu jos jedan dobar lijevi bek i stoper.
Za lijevog beka ne znam koga bi mogli dovesti, dosta se igraca spominje, uglavnom sto se stopera tice Sakhoa iz PSG-a bi najvise volio vidjeti u crvenom dresu.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Ma znam to sto se tice nabijanja cene dao si i dobar primer ali sigurno Hulk ne bi otisao ispod 30M tako bar ja mislim ako pogledas transfere od Porta sve su astronomske ljudi znaju da posluju, a ovo sto se tice za Younga naravno da postoji mogucnost i to velika da ga dovedemo ali mislim da nas samo malo koci to sto ne igramo u CL a on vec hoce da od sledece sezone igra u istoj ali videcemo, a za Lennona ja mislim da gresis po meni je veoma dobar igrac ima brzinu koja nam je potrebna za krilo ostaviti ga 1 na 1 je smrtreds je napisao/la:1) To za Hulka je samo nabijanje cijene.Ako se sjetiš izjava iz Lyona prije nego što su prodali Benzemu također su govorili da ga neće pustiti ispod 100 miliona €,pa ode u Real za 35 miliona €.Sasha L.F.C. je napisao/la:Koliko sam ja cuo posle produzenog ugovora Hulkova cena je sada 100M![]()
![]()
2) Ukoliko je Liverpool zainteresovan za Younga sigurno da ima šanse da ga dovede.Mislim da je očigledno da klub ide u pozitivnom smjeru te da će gotovo sigurno naredne sezone igrati LP.Problem bi mogao predstavljati interes nekog drugog velikog kluba,npr.Manchestera.
3) O Lennonu se već dosta pisalo.Momak jedino ima brzinu i to ga spašava.Statistika mu je očajna(Lennon),u defanzivi je loš,dosta osciluje u formi itd...Iskreno ne bih volio da ga vidim u Liverpoolu.

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Evo na primer za levog beka Emilio Izaguirre ja mislim da bi to bilo odlicno pojacanje proglasen je za najboljeg igraca Skotske lige za ovu sezonu a vec smo i bili povezivani sa njim, tako da sve je moguce.ILoveLFC je napisao/la:Po meni Hulk nam i ne treba, dzabe bi potrosili puno para za njegovo dovodjenje, a svakako imamo Suareza i Carrolla.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
-
- Kontakt:
Lennon desno krilo, Young lijevo
a ti kazes :

a ti kazes :
Sasha L.F.C. je napisao/la: ... bilo ko da dodje od ove dvojice ja bih bio prezadovoljan.

- LuisSuarez7
- Kontakt:
Po meni je Ashley Young daleko bolji od dezorijentisanog Lennona, a sto se tice Hulka mislim da on nije bas tip napadaca kojeg mi trazimo.Vise bi volio npr. Maria Gomesa ili Hulkovog kolegu Falcaoa.Na lijevo krilo smo vec doveli nekakvog Francuza cini mi se...
18 League Titles, 5 European Cups, 7 FA Cups, 7 League Cups, 3 UEFA Cups, 3 European Super Cups, 15 Charity Shields YNWA!!!
-
- Kontakt:
Mislis na Marvoa? Ma on je doveden umjesto Kola

Ma ništa od toga,obično ovi igrači koji dolaze iz Škotske se ne uklope u ekipe Premiershipa.Sasha L.F.C. je napisao/la:Evo na primer za levog beka Emilio Izaguirre ja mislim da bi to bilo odlicno pojacanje proglasen je za najboljeg igraca Skotske lige za ovu sezonu a vec smo i bili povezivani sa njim, tako da sve je moguce.ILoveLFC je napisao/la:Po meni Hulk nam i ne treba, dzabe bi potrosili puno para za njegovo dovodjenje, a svakako imamo Suareza i Carrolla.

Falcao a pogotovo Gomez nam ne trebaju ! Imamo već Carrolla kao klasičnog špica,kada on ne igra onda je tu Suarez.LuisSuarez7 je napisao/la:Po meni je Ashley Young daleko bolji od dezorijentisanog Lennona, a sto se tice Hulka mislim da on nije bas tip napadaca kojeg mi trazimo.Vise bi volio npr. Maria Gomesa ili Hulkovog kolegu Falcaoa.Na lijevo krilo smo vec doveli nekakvog Francuza cini mi se...
Dakle apsolutno je nepotrebno dovoditi napadača.
Čak mislim da možda neće ni dovoditi krilo pod svaku cijenu jer otprilike ovako će to izgledati naredne sezone:
.............Reina.............
..Glen.Carra..Agger..???...
............Lucas.............
....Gerrard.....Meireles...
..Kuyt..Carroll...Suarez..
uz sve to već smo doveli Marveauxa.

FK Pjetlovi
- LuisSuarez7
- Kontakt:
Treba jos jedan napadac.Carroll je dosta sklon povredama, a kako cemo najvjerovatnije prodat N'goga, mogli bi u jednom trenutku imati samo 2 napadaca na raspolaganju (Suarez i Kuyt, s tim sto Kuyt cesce igra krilo).
Lijevi bek - Jose Enrique iz Newcastlea.Sta mislite o tome?
18 League Titles, 5 European Cups, 7 FA Cups, 7 League Cups, 3 UEFA Cups, 3 European Super Cups, 15 Charity Shields YNWA!!!
-
- Kontakt:
Prvo pojacanje na ljeto ce biti Enrike, sigurnoLuisSuarez7 je napisao/la:Treba jos jedan napadac.Carroll je dosta sklon povredama, a kako cemo najvjerovatnije prodat N'goga, mogli bi u jednom trenutku imati samo 2 napadaca na raspolaganju (Suarez i Kuyt, s tim sto Kuyt cesce igra krilo).

- LuisSuarez7
- Kontakt:
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... inter-star
Ovo su od juce vijesti, al cini mi se da niko nije stavio.
Ovo su od juce vijesti, al cini mi se da niko nije stavio.
Napadac mozda i treba, ali napadaci tipa Falcao/Gomez, koje ti zamisljas, sigurno nemaju u svojim planovima da sjede na klupi, a kada bi se i doveli, onda Carroll sigurno nema u planu da zapocinje utakmice sa klupe.LuisSuarez7 je napisao/la:Treba jos jedan napadac.Carroll je dosta sklon povredama, a kako cemo najvjerovatnije prodat N'goga, mogli bi u jednom trenutku imati samo 2 napadaca na raspolaganju (Suarez i Kuyt, s tim sto Kuyt cesce igra krilo).
Vise sam za to da se dovede neki solidan napadac, koji ce rado prihvatiti sjediti na klupi Liverpoola, pa i cesto ulaziti u igru, ili da se mozda gurne neki omladinski napadac, iako je to dosta rano.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
ako dovedete Younga kao sto se pise, onda vam napadac ne treba, jer ta krila bi igrali recimo young i suarez, u spicu carrol, a na klupi solidni kuyt i maxi, to je taman za napada
vam treba mozda jedan dobar zadnji vezni ili centralni vezni, da igra u sredini sa gerardom i meirelesom. a leiva je dobar kao zamjena, da bude standardni prvotimac nije to to
potreban vam je i ponajvise lijevi bek, valjda cete imati para za tri dobra igraca na tim pozicijama, ako se to bude dovelo, onda ce liverpool biti beton i po mom misljenju od naredne sezone slijedi borba za titulu. nesto cete prodati, onda jos nekih mozda 30 miliona investicije i eto tri nova sjajna igraca
ima dosta dobrih igraca koji ce se moci dovesti, recimo u barci ce mozda visak biti afelay ako dodje fabregas, pa kupite njega, vjerovatno nece biti skup a sjajan je igrac zeljan dokazivanja, moze igrati i u sredini i na krilu, ima i dobrih lijevih bekova vrhunskih koji se mogu dovesti za 15-20 miliona.
bilo bi lijepo da se liverpool vrati u engleski i evropski vrh i navijaci ostalih evropskih velikana sigurno vam drze fige da se vratite gdje pripadate
vam treba mozda jedan dobar zadnji vezni ili centralni vezni, da igra u sredini sa gerardom i meirelesom. a leiva je dobar kao zamjena, da bude standardni prvotimac nije to to
potreban vam je i ponajvise lijevi bek, valjda cete imati para za tri dobra igraca na tim pozicijama, ako se to bude dovelo, onda ce liverpool biti beton i po mom misljenju od naredne sezone slijedi borba za titulu. nesto cete prodati, onda jos nekih mozda 30 miliona investicije i eto tri nova sjajna igraca
ima dosta dobrih igraca koji ce se moci dovesti, recimo u barci ce mozda visak biti afelay ako dodje fabregas, pa kupite njega, vjerovatno nece biti skup a sjajan je igrac zeljan dokazivanja, moze igrati i u sredini i na krilu, ima i dobrih lijevih bekova vrhunskih koji se mogu dovesti za 15-20 miliona.
bilo bi lijepo da se liverpool vrati u engleski i evropski vrh i navijaci ostalih evropskih velikana sigurno vam drze fige da se vratite gdje pripadate
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ko o čemu, @Romariooo o "utapanju" Affelaya engleskim klubovima.
I, ne znam zašto bi Kuyt na klupu? Čovjek je najbolji igrač Liverpoola već duže vremena, i sad bi, kao, trebao grijati klupu, a da Young bude u prvoj postavi.
Što se tiče Leive, to je najosporavaniji igrač od strane navijača bilo kojeg kluba. No Lucas šuti i igra i u mnogo čemu je popravio svoju igru. Dakako, nije on Xabi Alonso, nije on Mascherano, al' činjenica je da Lucas igra dovoljno dobro da ostane prvotimac Liverpoola.
Što se tiče lijevog beka, mislim da će se tu naći Enrique
, jer je previše informacija o ovom transferu. Dakle, nije samo neki žuti tisak prenio ovu vijest, već izvori bliski klubovima Newcastlea i Liverpoola. Jbg, ako igdje mora ići, onda neka to bude Liverpool, i to za nešto više novca (dakle 12+ miliona Eura).
U svakom slučaju, Liverpool će sigurno biti konkurentniji, no pojačanja su ipak potrebna. Nekako mi se čini da je ovo što igrači pružaju 150% mogućnosti, te da Kenny iz njih izvlači ono što niko ne bi. No, teško će to trajati i sljedeće sezone; dakle pojačanja su potrebna. Krila i jedan back-up napadač (da l' ćete se odlučiti za nekog iskusnijeg ili ćete mlađem dati šansu, ostaje nam da vidimo). Dakako, i jedan odličan štoper bi puno toga promijenio, posebno kada se vidi podatak da Agger više ne igra negoli igra, te da Carragher nije u najboljim godinama, a Grk ipak treba otići, jer ne bi ni u ludilu treb'o biti prvi izbor. Ostaje samo Škrtel, tako da...

Što se tiče lijevog beka, mislim da će se tu naći Enrique

U svakom slučaju, Liverpool će sigurno biti konkurentniji, no pojačanja su ipak potrebna. Nekako mi se čini da je ovo što igrači pružaju 150% mogućnosti, te da Kenny iz njih izvlači ono što niko ne bi. No, teško će to trajati i sljedeće sezone; dakle pojačanja su potrebna. Krila i jedan back-up napadač (da l' ćete se odlučiti za nekog iskusnijeg ili ćete mlađem dati šansu, ostaje nam da vidimo). Dakako, i jedan odličan štoper bi puno toga promijenio, posebno kada se vidi podatak da Agger više ne igra negoli igra, te da Carragher nije u najboljim godinama, a Grk ipak treba otići, jer ne bi ni u ludilu treb'o biti prvi izbor. Ostaje samo Škrtel, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Kuyt ne moze na klupu, Dalglish nece igrati bez destruktivcaRomariooo je napisao/la:ako dovedete Younga kao sto se pise, onda vam napadac ne treba, jer ta krila bi igrali recimo young i suarez, u spicu carrol, a na klupi solidni kuyt i maxi, to je taman za napada

ja mislim da bi Coentrao bio najbolji izbor za lijevog beka, a Young na krilo
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.