Nadam se da ce Dede zaigrati od prve sutra...to je najmanje sto se moze uraditi...na kraju i Kagavi dati nekoliko minuta,zasluzio je momak

Samo da nam oni klosari iz Frankfurta ne pokvare slavlje,vidim da zadnjih mjesec dana malo nisu normalni.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Da daSaurman je napisao/la:Uz melodije Šakire i drmoguz završavate sezonu..alal vera
ŠtoDamir_BvB je napisao/la:Da daSaurman je napisao/la:Uz melodije Šakire i drmoguz završavate sezonu..alal veraal kad ugleda Groskreutza ima da pobjegne ...
Baš tako uvjek daje 100% ovakvi igrači su omiljeni kod svakog trenera.Damir_BvB je napisao/la:
Dovoljno je ovu sliku pogledatSala na stranu da je vise ovakvih igraca u danasnjem fudbalu i po karakteru i po zalaganju na terenu .... Kevin kralj !
Nemojte ga previse hvalit , slijedece sezone ce ulazit od 80 min. kad budemo "zatvarali" utakmiceSaurman je napisao/la:Baš tako uvjek daje 100% ovakvi igrači su omiljeni kod svakog trenera.Damir_BvB je napisao/la:
Dovoljno je ovu sliku pogledatSala na stranu da je vise ovakvih igraca u danasnjem fudbalu i po karakteru i po zalaganju na terenu .... Kevin kralj !
to je uradio džeko pa vidi kako se njegova saga završiStefan Effenberg je napisao/la:Eto što sam želio da kažem za Sahina.
Da je pravi čovjek bi napravio sledeće: u zimi bi produžio ugovor do 2014-2015. i tako ovo ljeto (ili najvjerojatnije drugo jer onda ovo ipak ne bi imalo smisla) donio 25+ milijuna Dortmundu!
To sam želio da kažem. Nije mi namjera bila vređati vas navijače.
thulkazal je napisao/la:to je uradio džeko pa vidi kako se njegova saga završiStefan Effenberg je napisao/la:Eto što sam želio da kažem za Sahina.
Da je pravi čovjek bi napravio sledeće: u zimi bi produžio ugovor do 2014-2015. i tako ovo ljeto (ili najvjerojatnije drugo jer onda ovo ipak ne bi imalo smisla) donio 25+ milijuna Dortmundu!
To sam želio da kažem. Nije mi namjera bila vređati vas navijače.
ebo ih vise penal...k'o da sa 30 metara sutiraju...evo sad Frankfurt vodi...HzBvB je napisao/la:Ja mislim da smo jedini tim koji ima vise promasenih penala nego datih a da je najmanje 5 penala svirano....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.