FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
a, jel' mislite da su na sjeveru (grbavica) samo pljuvaci i psovaci?
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- zlaya_tm87
- Kontakt:
na koji nacin se to rijesilo, mora da su ih fino zamolili 

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Naravno da ne, pljuvaci i psovaci su u manjini, al' se iz nekog razloga cuju vise.. upravo to se i zamjera.starigrad je napisao/la:a, jel' mislite da su na sjeveru (grbavica) samo pljuvaci i psovaci?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- CyberGhost
- Kontakt:
sjever JE ČEMER

Ja volim Želju ,za Njega sveeeee ,OOOooooo naprijed Željo do pobjedeeeee, u boj kad krenemoooo, sve pred sobom rušimoooo, Željo mi Te volimooooo, kako god završioooooo..... .....ooooo....
kada sam na tekmi, tamo sjedim (sjecam se grbavice kada nisu postojali ni temelji za sjever). stvarno ima par likova zbog kojih mi se i ne dolazi, jer ono sto izgovaraju granici sa debilizmom. imam osjecaj da se takmice ko ce smisliti goru psovku i onda sami sebi odobravaju i povladjuju svojoj "pameti i znanju".
zadnje, cemu sam se gorko nasmijao, je bilo protiv veleza (nista previse vulgarno i strasno ali ipak dio razmisljanja pojedinih "znalaca"). kod 0-2, nakon suta, lopta doleti na sjever i jedan od "mangupa" je uzme. trazi dijete loptu a on (zajedno sa par istomisljenika) govori da amar dodje po loptu, kako bi mu objasnili par stvari. ii tako nekih par minuta, dok tarik "zuti" (s kojim sam, jos davno, bodrio zelju sirom juge) ne dodje i sve se rijesi u dvije rijeci. dovoljno za uvid u snagu, dosljednost i "mangupluk" pljuvaca i psovaca.
zadnje, cemu sam se gorko nasmijao, je bilo protiv veleza (nista previse vulgarno i strasno ali ipak dio razmisljanja pojedinih "znalaca"). kod 0-2, nakon suta, lopta doleti na sjever i jedan od "mangupa" je uzme. trazi dijete loptu a on (zajedno sa par istomisljenika) govori da amar dodje po loptu, kako bi mu objasnili par stvari. ii tako nekih par minuta, dok tarik "zuti" (s kojim sam, jos davno, bodrio zelju sirom juge) ne dodje i sve se rijesi u dvije rijeci. dovoljno za uvid u snagu, dosljednost i "mangupluk" pljuvaca i psovaca.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Odlično su odigrali prvo poluvrijeme, a drugo su rutinski sveli do kraja.
Sudija loš do bola...
Sudija loš do bola...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
starigrad je napisao/la:kada sam na tekmi, tamo sjedim (sjecam se grbavice kada nisu postojali ni temelji za sjever). stvarno ima par likova zbog kojih mi se i ne dolazi, jer ono sto izgovaraju granici sa debilizmom. imam osjecaj da se takmice ko ce smisliti goru psovku i onda sami sebi odobravaju i povladjuju svojoj "pameti i znanju".
Hahaha to sam gledao svoim ocima.Debilizam.Pa ti isti ulaze na sjever sa psovkama.Pocnu psovke i prije utakmice.Narocito onaj mrsavi sa cvikama.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Amarova je zadnja!Mohikanac je napisao/la:Pozdravljam akciju na sjeveru,vala vrijeme je bilo.
Osim - drugo ime za Želju !
- CyberGhost
- Kontakt:
rossoner je napisao/la:Amarova je zadnja!Mohikanac je napisao/la:Pozdravljam akciju na sjeveru,vala vrijeme je bilo.
[/b]http://www.youtube.com/watch?v=lqDU0XWqeN0KRAJ PRIĆE !!!
Zadnja izmjena: CyberGhost, dana/u 14 maj 2011, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim Želju ,za Njega sveeeee ,OOOooooo naprijed Željo do pobjedeeeee, u boj kad krenemoooo, sve pred sobom rušimoooo, Željo mi Te volimooooo, kako god završioooooo..... .....ooooo....
Nisam bio na tekmi sta se desilo na sjeveru??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Detalj utakmice je aplauz Nerminu Jamaku sa sjeverne tribine 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Sudija los do bola po nas. Prvo, ponisten gol Zebe,a mogao i trebao da pusti prednost.Penal za Zrinjski, nidje veze. Indirekt, isto tako.Onaj pomocni sudija (celo), ubio nas sa dizanjem offsajda, i sto jest i sto nije. Uglavnom, igrali smo i protiv sudija i zasluzeno pobjedili.
Drago mi zbog Sehe i odbranjenog penala, kao i jos teskih udaraca. Izrastao je u pravog golmana (centarsutevi su jos problem), posao odradio za 9+.
G.P.Niema, srcan,borben,rastrcan...ako ostane,zasigurno ljubimac navijaca i veliko pojacanje. Besa u zadnjih par utakmica(Slavija,Celik,Zrinjski) dobar, poentira i asistira. Dok ima snage najbolji. Zeba,slicno kao i Besa. Obojica su podigli formu. 6ostali mogu i moraju bolje,posebno se to odnosi na Savica i Viscu, koji mogu biti igraci odluke.
Sve u svemu rutinski,bez previse umora...a najvaznija utakmica sezone tek dolazi
Drago mi zbog Sehe i odbranjenog penala, kao i jos teskih udaraca. Izrastao je u pravog golmana (centarsutevi su jos problem), posao odradio za 9+.
G.P.Niema, srcan,borben,rastrcan...ako ostane,zasigurno ljubimac navijaca i veliko pojacanje. Besa u zadnjih par utakmica(Slavija,Celik,Zrinjski) dobar, poentira i asistira. Dok ima snage najbolji. Zeba,slicno kao i Besa. Obojica su podigli formu. 6ostali mogu i moraju bolje,posebno se to odnosi na Savica i Viscu, koji mogu biti igraci odluke.
Sve u svemu rutinski,bez previse umora...a najvaznija utakmica sezone tek dolazi
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
-
- Kontakt:
Ima malu minutazu zato sto je najlosiji igrac Zelje zadnjih 4-5 utakmica, a i kad udje ne uradio ono sto treba i sto se trazi od njegadeset je napisao/la:Šeha uz Bešliju najbolji,ali nije mi jasno zašto Višća ima onaku malu minutažu,ako znamo da vas je u nekoliko utakmica izvukao.Sinoć da li od želje ili ljutnje je napravio par bespotrebnih ispada.Neznam možda m,omak odlazi pa ga neforsiraju ili je posrijedi nešto drugo.Isto brate ne dopada mi se odnos Amara prema igračima koji izlaze.Ipak oni su zaslužili da im stisne ruku,a on onako prepotentan i neobazire se na njih.Bogami mu je ne malo prtepotentan i neznam koliko je to dobro za vaš klub.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ako Višća nastavi igrati kao posljednjih par utakmica treba ga prodati dok vrijedi još uvijek...
Ž '21!
Nije sjever sav isti i ne treba ga poistovjećivati sa nekolicinom "pljuvača" koji su zagriženi navijači Želje. Ja utakmice gledam sa sjevera, bolje reći sa sjeverozapada (slovo F) i od mene se nikada nije čula psovka prema bilo kome, a isto važi i za cijeli sjever (izuzev pomenute nekolicine). Teško je i tim ljudima na sjeveru koji su parkirani tačno na sredini iza gola. U ovoj prvenstvenoj szoni je bilo bar 15 šansi koje se jednostavno ne mogu promašiti, ali je Lazo ipak to uspio i to je ono što iziritira te vremešne navijače, koji su cijeli svoj život poklonili Želji. Ja ih donekle razumijem, ali nikako ne opravdavam. Sa juga se te šanse ne vide dobro. Razlika je kada to gledaš sa 5-6 metara i vidiš prazan gol, a to promaši Lazo ili "neki dan" Feđa Dudić. To navijači oproste par puta, ali im dozlogrdi i "film" jednostavno puca. Većinu šansi koje je promašio Lazo ove godine bi ti "pljuvači" iskoristili i to sigurno. Ostatak sjevera je odlična tribina.
O utakmici. Bešlija i Šeha najbolji. Ostali dosta dobri. Po meni sredina i nije baš odigrala najbolje, a potvrda tome je i previše lopte u nogama protivnika. jamak mi je dobro odigrao. Imao je odličnih zamisli u pokušajima prebacivanja lopte u prazan prostor i u jednoj takvoj akciji Bešlija je dao i gol.
Nijema je dao gol, ali je po meni ovo njegova najlošija partija otkako igra. Skrivio je penal, a 3-4 puta su ga prošli sa lakoćom, naročito onaj mali što je ušao u igru pred kraj utakmice. Ne znam kako se zove. Mislim da Nijema može i mora mnogo bolje.
Međutim kada je rezultat povoljan onda je sve lakše, pa se ni greške igrača toliko ne primjete.
Znam da su šanse veoma male, ali još uvijek naručujem, Duplu majstore.
O utakmici. Bešlija i Šeha najbolji. Ostali dosta dobri. Po meni sredina i nije baš odigrala najbolje, a potvrda tome je i previše lopte u nogama protivnika. jamak mi je dobro odigrao. Imao je odličnih zamisli u pokušajima prebacivanja lopte u prazan prostor i u jednoj takvoj akciji Bešlija je dao i gol.
Nijema je dao gol, ali je po meni ovo njegova najlošija partija otkako igra. Skrivio je penal, a 3-4 puta su ga prošli sa lakoćom, naročito onaj mali što je ušao u igru pred kraj utakmice. Ne znam kako se zove. Mislim da Nijema može i mora mnogo bolje.
Međutim kada je rezultat povoljan onda je sve lakše, pa se ni greške igrača toliko ne primjete.
Znam da su šanse veoma male, ali još uvijek naručujem, Duplu majstore.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Šeha dobar ali Bešliji naklon i puni respekt.U tim godinama pored ofanzivnih odrađivati i defanzivu mogu samo pravi profesionalci.Valjda će Višća uvidjeti napokon zašto nije siguran starter.Ima brzinu,driblig šut a opet slabo.Definitivno sam protiv ovolikog broja tv prijenosa,jer su bii svi uslovi za bolju posjetu,vrijeme idealno,dobar protivnik.
- Capt_Billy
- Kontakt:
reks je napisao/la:Šeha dobar ali Bešliji naklon i puni respekt.U tim godinama pored ofanzivnih odrađivati i defanzivu mogu samo pravi profesionalci.Valjda će Višća uvidjeti napokon zašto nije siguran starter.Ima brzinu,driblig šut a opet slabo.Definitivno sam protiv ovolikog broja tv prijenosa,jer su bii svi uslovi za bolju posjetu,vrijeme idealno,dobar protivnik.
Zeljo je prijatelju najgledaniji i najvise sponzora bude kada Zeljo igra. Tako da ona jos jedna hiljada sto bi dosla na tekmu, ne bi nista promijenila. Sto se mene tice, treba raju naviknuti na TV prenose. Pa i Man.utd je bio stalno u eng na tv kada nije bilo raja, pa kada su poceli praviti velike rezultate povecavala se posjeta iz godine u godinu. Ja nikako nisam da se treba umanjiti broj Zeljini tekmi na TV, vec suprotno od toga. Samo misljenja sam jos, ako se emisija zove Derbi - kola onda bi se stvarno trebali prenositi samo derbiji. Jer sami znamo sa Celik vs Zeljo jer treci derbi po redu u Bih, pa nema ga na TV. Onda nema Rudar vs Borac, i slicno!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
a šta se desilo na sjeveru, ko je kome dohakao?
ozbiljno pitam, svi pricaju o tome necemu, a niko da kaze sta se desilo za nas koji nismo vidjeli (ja bio na sjeverozapadu)

ozbiljno pitam, svi pricaju o tome necemu, a niko da kaze sta se desilo za nas koji nismo vidjeli (ja bio na sjeverozapadu)
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Zvijezda vodi protiv lidera!
Zvijezda vodi protiv lidera!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.