Ebe mi se za tog unistivaca, meni nije dobar i nece biti,a sjecam se tog tima prije Rafe kakvi su to borci bili dok ih kasnije nije rastjerao i na kraju nam ostavio one svoje takticke zamisli gdje bek centra nije smio preci i slicno, a ekipa nam je bila svaku utakmicu izmjesana pa se vise nije znalo ko pije a ko placa !!!lfc.tz je napisao/la:@Dirk
Molis da te necitiraju...al evo molim i ja tebe da nepises tako glupe komentare,potpise na racun nekih igraca i ljudi u klubu koji nekima puno znace.Sam si rekao da njihovo spominjanje sa tvoje strane kvari temu onda ja samo neznam koji si ih ku... morao spomenuti kada si znao da ce ti neko odgovorit.
Kazes i sam: "Mene ne zanima sta je King rekao jer on nije moj savjetnik nego trener Liverpoola, ja imam svoje vidjenje da je taj doticni unistivac mladih igraca i klubova i to ce uvijek tako biti."-iz ove recenice se vidi kakav si covjek,ti imas svoje videnje i nijedno drugo te neznaima kao sto si i sam rekao cak i kada su ti drugi upravu i kada sigurno znaju bolje od tebe.Mislim da King Kenny koji je bio prije i poslje Rafe u Liverpoolu zna kakav nam je bio rad sa mladima tako da nevjerujem da je King Kenny lud i glup,mozda je neko drugi glup i lud(prepoznace se).Mozda neznas al evo ja cu ti reci da su akademija i Liverpool F.C. bili potpuno odvojeni,samo im je zajednicko bilo ime,a Rafa je to spojio i sada sigurno znas kakav je rezultat,a to je da imamo jednu od najboljih mladih skola u Engleskoj.
"Vidi imas nas vise ovdje koji tvog celavog idola ne svrstavamo u legende, ima nas koji pratimo LFC i prije 2005 i ona titula te godine nam nije zamazala oci" -nemoras ga svrstavati u legende niko to od tebe netrazi,Rafa je legenda tako bar kaze vecina navijaca Liverpoola i ti to moras postovati kako Rafu tako i druge navijace.Nemoras ga volit al nemoras ni bezveze srat po njemu,ja sam navijac prije Istanbula i opet mi je Rafa drag bez obzira na tu titulu LP jer je poceo voditi klub u pravom smjeru al to je bilo nemoguce zbog Hicksa i Gilleta(njima je cilj bio samo zaduziti klub kako bi platili neke svoje racune) i ja u njima dvojci vidim glavne krivce za neke periode kluba,cak i za ovu sezonu ostavili su svoje korjenje u klubu koje treba sto prije pocupat.
Sjeti se tima prije Rafe i poslje Rafe i prebroj nedovoljno dobre igrace i vidices gdje ima vise klasa,a gdje manje.Mislim da zaboravljas da je Rafa doveo Alonsa,Mascha,Torresa,Reinu...(ima jos igraca koji su bili dobri koje je Rafa doveo mislim da ti je ovo dovoljno)...zadrzao Gerrarda itd.Sada ti igraci igraju za neke druge timove,a mislis da ih Rafa nije zelio zadrzati,zelio je al nije mogao zbog ona dva razloga koja sam gore naveo.
Zasto ne nabrojis i druge transfere tog idiota od Pelegrinija do skupo placeni Dossene, Aguilanija i slicno

Cao i tebi kao i doticnom poruka da ja nisam vi da mjenjam misljenje svaka dva dana po zavisnosti kako jedan igrac odigra utakmicu !!!
P.S. Drugi put ne posvecuj mi ovakve postove ne treba mi ovakva medijska popularnost, ja tebi ovo nikad ne bi napisao da me nisi izazvao, a koliko sam veliki dokazuje cinjenica da vise pisete o meni nego o LFC