Ne, iduci je Scalabrini na redu.BIHfan je napisao/la:Dosad su bili Noah, Deng i Rose, sad malo po Thibsu. Ko li je slijedeci? Forman mozda.kad_kako je napisao/la:Pa rookie kao glavni trener u NBA. Nesvatam sta je tu nejasno.

Ne, iduci je Scalabrini na redu.BIHfan je napisao/la:Dosad su bili Noah, Deng i Rose, sad malo po Thibsu. Ko li je slijedeci? Forman mozda.kad_kako je napisao/la:Pa rookie kao glavni trener u NBA. Nesvatam sta je tu nejasno.
han,dobro dosao a bihfan pa to im je i cilj otjerat normalne forumase i da ostanu ovi nabijaci postova,upropastili su cijeli forum.samo stavis 3-4 provokatora da im ne mozes citat postove i zdravo,vidis da valjalju gluposti,a utakmice nisu pogledaliBIHfan je napisao/la:Ja razmisljam da odem sa ovog foruma, jer nije to vise onaj stari forum gdje su bile zdrave diskusije. Ne zelim vise da se umaram ovdje nekim klincima koji su unsitili ovaj podforum. Javit cu se ponekad, a dotad nek uzivaju oni koji me ne podnose. Pozdrav svima i nadam se da cu imati razloga da se 1 juna javim na ovaj podforum sa smjeskom.
samo se nadam da neces otvoriti drugi profil sa drugim nickomBIHfan je napisao/la:Ja razmisljam da odem sa ovog foruma, jer nije to vise onaj stari forum gdje su bile zdrave diskusije. Ne zelim vise da se umaram ovdje nekim klincima koji su unsitili ovaj podforum. Javit cu se ponekad, a dotad nek uzivaju oni koji me ne podnose. Pozdrav svima i nadam se da cu imati razloga da se 1 juna javim na ovaj podforum sa smjeskom.
Ma jock ba, iduci je na meti Scalabrini. Bit ce da ne sjedi na klupi dobro, jer vize tezine stavlja na ljevi guz, umjesto da to bude podjednako.Titova-Juga je napisao/la:Golemo sad se i o Thibsu razmahali, sta je sljedece, uprava Chicaga ?
da, da, svi mrze veliki chicago i zele da ih skinu sa trona...SaltCityAttack je napisao/la:Rose: 'Us against the world'
Valjda Rose misli da su KING i drustvo ostatak svijeta. A ameri su inace poznati po tome da im poznavanje ni onog sto se zove "opce" nije bas poznato pa ne bi cudilo da se i Rose preso...SaltCityAttack je napisao/la:Rose: 'Us against the world'
nas rookie trener godine, kaze da vjeruje u ovu ekipu,a i ja im vjerujem ...BiHFan neka te brate gotovo je nema vise njih umrli brate
wtfSaltCityAttack je napisao/la:Rose: 'Us against the world'
mislis poen za poenom jednog igraca?KK_Bosna je napisao/la:adnan24 je napisao/la:ja ne bih volio gledati. to bi bio teror ko kobe vs lebron kad su se cuvali.KK_Bosna je napisao/la:
Mislis da bi bilo poen za poen...sto da ne...ja sam za
KK_Bosna je napisao/la:da, da, svi mrze veliki chicago i zele da ih skinu sa trona...SaltCityAttack je napisao/la:Rose: 'Us against the world'
sve je to lijepo da je ovo 1997. godina...
Hajde ne budite vise dosadni makar na nasoj temi. Mi necemo pisat po drugim temama a nasu nam temu ostavite. Mi cemo ovdje pisat sta hocemo.KK_Bosna je napisao/la:da, da, svi mrze veliki chicago i zele da ih skinu sa trona...SaltCityAttack je napisao/la:Rose: 'Us against the world'
Balon je napisao/la:sta se koji djavo bunite pa nebi bilo lose onda postaviti citav intervju a ne samo jednu recenicu i to jos velikim slovima, meni se cini da je cak namjerno samo naslov postavljen ovdje da bi se kao eto pokazao neki inat ostalima,
ja sam intervju procitao i znam da je Rose vise mislio na to da je Miami ekipa koju svak hoce da pobjedi i zato je rekao "us against the world" a ostali koji nisu citali intervju bi pomislili otkud mu ovaka prica kad se zna da Bullsi imaju veliki broj navijaca u svijetu
SaltCityAttack je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:da, da, svi mrze veliki chicago i zele da ih skinu sa trona...SaltCityAttack je napisao/la:Rose: 'Us against the world'
pa sta je to reklo djete lose???...pa igraju protiv svijeta zar ne, jer ipak James,Wade,Bosh i na to je momak mislio... ja stvarno ne znam sta ti mislis covjece...mozda si mislio ipak da su ovo moje rijeci?... ne vec ovo je ipak Rose izjavio sinoc bilo na comcastu poslije treninga, pa je ovako nesto izjavio...ebiga vidim i vama smeta ponekad kad se nesto napise,a pitate se zasto negativne reakcije dolaze od strane Bullsa za sve ono sto vi pisete druze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.