Chicago Bulls

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la kad_kako » 13 maj 2011, 20:42

BIHfan je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Pa rookie kao glavni trener u NBA. Nesvatam sta je tu nejasno.
Dosad su bili Noah, Deng i Rose, sad malo po Thibsu. Ko li je slijedeci? Forman mozda.
Ne, iduci je Scalabrini na redu. :D
Postovanje treba zaraditi.

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 13 maj 2011, 21:08

Svakaki likova na ovom forumu, nisu mi nikako jasno, zar vas toliko boli prolaz chicaga u finale istocne konferencije.
Bili ste pljuvali po igracima kako nemaju pojma i sad kad su vas demantovali poceli ste i po treneru stvarno ste zaista ovdje covjek ne moze vise nista normalno da kaze odmah se nadju neki kvazistrucnjaci da nesta komentarisu svasta!!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 maj 2011, 23:08

Ja razmisljam da odem sa ovog foruma, jer nije to vise onaj stari forum gdje su bile zdrave diskusije. Ne zelim vise da se umaram ovdje nekim klincima koji su unsitili ovaj podforum. Javit cu se ponekad, a dotad nek uzivaju oni koji me ne podnose. Pozdrav svima i nadam se da cu imati razloga da se 1 juna javim na ovaj podforum sa smjeskom. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 13 maj 2011, 23:11

Pozdrav kako vidite navijam za Liverpool ali kada je u pitanju košarka onda sam tu veliki obožavaoc Bullsa, Rosea i ostalih igrača. Teško će biti protiv Heata ali sve je moguće ...
YOU'LL NEVER WALK ALONE

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 13 maj 2011, 23:36

BIHfan je napisao/la:Ja razmisljam da odem sa ovog foruma, jer nije to vise onaj stari forum gdje su bile zdrave diskusije. Ne zelim vise da se umaram ovdje nekim klincima koji su unsitili ovaj podforum. Javit cu se ponekad, a dotad nek uzivaju oni koji me ne podnose. Pozdrav svima i nadam se da cu imati razloga da se 1 juna javim na ovaj podforum sa smjeskom. :)
han,dobro dosao a bihfan pa to im je i cilj otjerat normalne forumase i da ostanu ovi nabijaci postova,upropastili su cijeli forum.samo stavis 3-4 provokatora da im ne mozes citat postove i zdravo,vidis da valjalju gluposti,a utakmice nisu pogledali

da ih nije strah Bullsa,pa su ovoliko pojacali provokacije,pise izvjesni navijac Sunsa da su se digli navijaci Bullsa.Svasta cu ovdje procitat,kad ja prije sezone napisah da ocekujem 3 mjesto na istoku i da prodjemo prvi krug,javise mi se ovi isti i kazu budi objektivan.Tad su bili objektivni samoo oni koji su predvidjali finale LAL-Boston.Opet se dizu u nebesa neki igraci,opet se MVP svodi na nivo obicnog igraca.Ali super nek i njihovi igraci ovako shvate Bullse i eto nas u finalu.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 14 maj 2011, 01:11

BIHfan je napisao/la:Ja razmisljam da odem sa ovog foruma, jer nije to vise onaj stari forum gdje su bile zdrave diskusije. Ne zelim vise da se umaram ovdje nekim klincima koji su unsitili ovaj podforum. Javit cu se ponekad, a dotad nek uzivaju oni koji me ne podnose. Pozdrav svima i nadam se da cu imati razloga da se 1 juna javim na ovaj podforum sa smjeskom. :)
samo se nadam da neces otvoriti drugi profil sa drugim nickom :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 maj 2011, 02:05

Golemo sad se i o Thibsu razmahali, sta je sljedece, uprava Chicaga ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 maj 2011, 06:46

Titova-Juga je napisao/la:Golemo sad se i o Thibsu razmahali, sta je sljedece, uprava Chicaga ?
Ma jock ba, iduci je na meti Scalabrini. Bit ce da ne sjedi na klupi dobro, jer vize tezine stavlja na ljevi guz, umjesto da to bude podjednako. :D :lol:

Jednostavno ljudi ne obracajte paznju na te postove. Samo ih preletite pogledom i idite na postove ljudi koje cijenite. Beze dozvoljavamo da nam diktiraju diskusiju na nasem dijelu foruma. Ne obracatpaznju, i ne ulazit u rasprave nepotrebne sa djecurlijom.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 maj 2011, 14:42

Rose: 'Us against the world'

nas rookie trener godine, kaze da vjeruje u ovu ekipu,a i ja im vjerujem ...BiHFan neka te brate gotovo je nema vise njih umrli brate
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 14 maj 2011, 14:48

SaltCityAttack je napisao/la:Rose: 'Us against the world'
da, da, svi mrze veliki chicago i zele da ih skinu sa trona...

sve je to lijepo da je ovo 1997. godina... :roll:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 14 maj 2011, 14:55

nas rookie trener godine, kaze da vjeruje u ovu ekipu,a i ja im vjerujem ...BiHFan neka te brate gotovo je nema vise njih umrli brate
Valjda Rose misli da su KING i drustvo ostatak svijeta. A ameri su inace poznati po tome da im poznavanje ni onog sto se zove "opce" nije bas poznato pa ne bi cudilo da se i Rose preso...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 maj 2011, 15:21

wtf :lol:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 maj 2011, 16:46

KK_Bosna je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
ja ne bih volio gledati. to bi bio teror ko kobe vs lebron kad su se cuvali.

Mislis da bi bilo poen za poen...sto da ne...ja sam za :D
mislis poen za poenom jednog igraca? ;)[/quote]

Kol'ko ja znam ni Kobe ni James nisu bas imali uspjeha cuvajuci jedan drugog... :? ...a tesko da bi Wade uspio cuvati Rosea a obratno da i ne govorim...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 maj 2011, 17:01

KK_Bosna je napisao/la:

pa sta je to reklo djete lose???...pa igraju protiv svijeta zar ne, jer ipak James,Wade,Bosh i na to je momak mislio... ja stvarno ne znam sta ti mislis covjece...mozda si mislio ipak da su ovo moje rijeci?... ne vec ovo je ipak Rose izjavio sinoc bilo na comcastu poslije treninga, pa je ovako nesto izjavio...ebiga vidim i vama smeta ponekad kad se nesto napise,a pitate se zasto negativne reakcije dolaze od strane Bullsa za sve ono sto vi pisete druze
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 maj 2011, 17:06

KK_Bosna je napisao/la:

Hajde ne budite vise dosadni makar na nasoj temi. Mi necemo pisat po drugim temama a nasu nam temu ostavite. Mi cemo ovdje pisat sta hocemo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 maj 2011, 17:13

ma zato sam ovo i postavio da vidim reakciju i vidim da se ne razlikuju ni sekunde od nas , a i sam znas kakve nas nazivaju :)... jos sto je najgore oni to su sebi preveli drugacije,pa jos i ovaj wolvi je nepravilno preveo ocigledno :)

dobro ovako napisano izgleda mozda onako kako vi to sebi prevodite, ali da si slusao interviju onda bi i znao o cemu je Rose pricao.... mali je rekao kako igraju protiv dvojice najboljih igraca na svijetu i ekipe koja se skupila da bi osvojila titulu i titule kako hoces
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 14 maj 2011, 18:21

sta se koji djavo bunite pa nebi bilo lose onda postaviti citav intervju a ne samo jednu recenicu i to jos velikim slovima, meni se cini da je cak namjerno samo naslov postavljen ovdje da bi se kao eto pokazao neki inat ostalima,

ja sam intervju procitao i znam da je Rose vise mislio na to da je Miami ekipa koju svak hoce da pobjedi i zato je rekao "us against the world" a ostali koji nisu citali intervju bi pomislili otkud mu ovaka prica kad se zna da Bullsi imaju veliki broj navijaca u svijetu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 maj 2011, 19:30

Balon je napisao/la:sta se koji djavo bunite pa nebi bilo lose onda postaviti citav intervju a ne samo jednu recenicu i to jos velikim slovima, meni se cini da je cak namjerno samo naslov postavljen ovdje da bi se kao eto pokazao neki inat ostalima,

ja sam intervju procitao i znam da je Rose vise mislio na to da je Miami ekipa koju svak hoce da pobjedi i zato je rekao "us against the world" a ostali koji nisu citali intervju bi pomislili otkud mu ovaka prica kad se zna da Bullsi imaju veliki broj navijaca u svijetu

da namjerno , jer meni su reakcije bitne :)...pa i nama se plasiraju ovdje neobjektiivnosti i onda kad se ne slazes, jer se citav svijeti nebi sa tim slozio, jer zakljucke mozes izvuci iz svih pisanih medija u USA,onda se tebi nadivaju imena , jer si ko navijac Bullsa,Rosa,Noaha i td...naravno to se ne odnosi na tebe, jer ti si navijac druge ekipe i uglavnom si objektivan,naravno i nisi sam.
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 14 maj 2011, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 maj 2011, 19:38

Hejteri, presmijesni ste. Ne bih vam se bio u kozi ako Chicago uspio dovesti neku dobru dvojku sa free agencya na ljeto.
A mi smi samim ulaskom u finale konferencije vec premasili sva ocekivanja.
Licno obecajem da cu se svakom pojedincu ovdje narugati i smarati danima ukoliko iznenadimo Heat.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 14 maj 2011, 20:15

SaltCityAttack je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:

pa sta je to reklo djete lose???...pa igraju protiv svijeta zar ne, jer ipak James,Wade,Bosh i na to je momak mislio... ja stvarno ne znam sta ti mislis covjece...mozda si mislio ipak da su ovo moje rijeci?... ne vec ovo je ipak Rose izjavio sinoc bilo na comcastu poslije treninga, pa je ovako nesto izjavio...ebiga vidim i vama smeta ponekad kad se nesto napise,a pitate se zasto negativne reakcije dolaze od strane Bullsa za sve ono sto vi pisete druze

nije rekao ništa loše nego je to smiješno i tragično u jednom,čuj oni protiv svijeta,halooooooooooooooooo.

od strane bullsa?

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.