FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo momci igrat,i dokazati svima kako Slobodu treba cijeniti i gdje joj je mjesto ,a ovim što opstruiraju rad kluba ili ništa ne čine da ide nabolje želim što brži odlazak ,a ako to ne učine trebaju se stalno njihova imena spominjati pa neka se njihova djeca stide.
- slani grad
- Kontakt:
odlicno sto se Gavara i mali Beka vracaju u ekipu...cim uprava najavljuje 3 boda od toga gotovo po pravilu nema nista...mi smo vazda bodove na strani uzimali kad niko ni nerjesen rezultat nije spominjo a kamo li pobjedu...ipak,vidjet cemo...ja bi i sa bodom bio zadovoljanharry_90 je napisao/la:U Mostar bez 4 igraca : Raca,Malkic,Drakul i Cehajic,pomjesao sam Halilovica i Cehajica.Ekipa se od jucer priprema u Makarskoj za ovaj mec,i kazu da ce ici na 3 boda u ovom mecu.Vracaju se Gavaric i Amer Bekic,s tim da ce Zoletic igrati odbranu u ovom susretu.
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Samir Efendic i Amer Bekic pozvani za kontrolni mec U-21 reprezentacije BiH,ovaj mec ce se odigrati 17 maja u Hrasnici sa pocetkom u 17h,ujedno i provjera za mec protiv San Marina koji se igra prvog juna.
Da li ce naci nekog protivnika ili ce se izmedju sebe podjeliti ?
Svi igraci koji su pozvani igraju u PL BiH,osima Matea Susica koji igra u Istri.
Da li ce naci nekog protivnika ili ce se izmedju sebe podjeliti ?
Svi igraci koji su pozvani igraju u PL BiH,osima Matea Susica koji igra u Istri.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Opa, sad imamo i reprezentativce.
Lijepa vijest za sve Tuzlake, koji su vrlo rijetko bili uveseljavani na ovaj nacin. Treba pozdraviti ovaj potez, jer momci koji su pozvani apsolutno to zasluzuju.

Lijepa vijest za sve Tuzlake, koji su vrlo rijetko bili uveseljavani na ovaj nacin. Treba pozdraviti ovaj potez, jer momci koji su pozvani apsolutno to zasluzuju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kako su se stvari promjenile pred gostovanja, prije su nam svi upisivali poraze prije istih a sada smo glavni favoriti.
Igrači, od prvog do posljednjeg, igraju sjajno i plod svega bi trebala biti EL. Naravno, ukoliko dobijemo licencu. Nećemo valjda opet ispaštati zbog administracije i vlasti.

Igrači, od prvog do posljednjeg, igraju sjajno i plod svega bi trebala biti EL. Naravno, ukoliko dobijemo licencu. Nećemo valjda opet ispaštati zbog administracije i vlasti.
Still learning...
Ocekujem sutra bod iz Mostara.
Sretno momci sa željom da nas obradujete .
Ovaj poziv naših momaka u repku je dokaz da se marljivim radom i bez manadžera može do repke,a ako se uzme u obzir da više ne prolazi ono menadžer da lovu i njegov igrač se poziva.Koliko je samo naše djece super igrača propalo zbog toga,a samo što nema love.Mogu samo reći da je i ovo dobro za naš klub jer nije mala stvar biti pozvan.Uvijek sam govorio da je jedini način izlaska iz krize forsirati našu djecu jer u njima je LOVA:Želio bi samo i malom Mešanoviću i ostalim juniorima poručiti da evo dolaze bolji dani.Njima je najbolje da se prvo kale u našoj ligi ,a inostranstvo dolazi samo po sebi ,a ne menadžerska prazna obećanja i bespotrebna putovanja.
Ovaj poziv naših momaka u repku je dokaz da se marljivim radom i bez manadžera može do repke,a ako se uzme u obzir da više ne prolazi ono menadžer da lovu i njegov igrač se poziva.Koliko je samo naše djece super igrača propalo zbog toga,a samo što nema love.Mogu samo reći da je i ovo dobro za naš klub jer nije mala stvar biti pozvan.Uvijek sam govorio da je jedini način izlaska iz krize forsirati našu djecu jer u njima je LOVA:Želio bi samo i malom Mešanoviću i ostalim juniorima poručiti da evo dolaze bolji dani.Njima je najbolje da se prvo kale u našoj ligi ,a inostranstvo dolazi samo po sebi ,a ne menadžerska prazna obećanja i bespotrebna putovanja.
- Probisvjet
- Kontakt:
Neka je sretno danas!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nije vam loš sudija. Inače ako pobijedite kakve su vam šanse za Evropu, jesu li baš realne ? Poslije Želje mi je najdraži Velež pa Sloboda zbog starog. Ajd sad uzdravlje i sretno danas!harry_90 je napisao/la:Velez - Sloboda 14.05.2011 u 17:30
Glavni sudija : Emir Aleckovic (Sarajevo)![]()
Pomocne sudije: Edin Imamovic (Sarajevo) i Sinisa Janjic (Bijeljina)
Cetvrti sudija: Vladimir Bjelica (I.Sarajevo)
Delegat : Ljubisa Tripunovic (Doboj)
Kont.sudjenja : Lazo Aleksic (Brcko)
Osim - drugo ime za Želju !
Evo sad sam procitao da ce stranica fk veleza radit direktan prijenos meca .
Super, sad možemo pratiti live prenos meča.harry_90 je napisao/la:Evo sad sam procitao da ce stranica fk veleza radit direktan prijenos meca .
Still learning...
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma Sloboda nema nikakve sanse za Evropu...realno.
Prvo, nemaju licence i tu svaka prica zavrsava.
Drugo, ne zavise sami od sebe...realno, treba se ogromno cudo desiti, pa da prestignu i Siroki i Sarajevo i zavrse na 3. mjestu...
Jedina, mala sansa je 4. mjesto, koje bi vodilo u Evropu, u slucaju da Zeljo osvoji kup...sto opet znaci da Slobodi treba i neka pobjeda na strani da bi prestigla Siroki ili Sarajevo...( Sarajevo ide Drini, Siroki Buducnosti do kraja- sigurne pobjede)...znaci Slobodi trebaju 2 pobjede na strani...
tesko bas...u svakom slucaju, danas cemo dobiti dosta odgovora...
Drugo, ne zavise sami od sebe...realno, treba se ogromno cudo desiti, pa da prestignu i Siroki i Sarajevo i zavrse na 3. mjestu...
Jedina, mala sansa je 4. mjesto, koje bi vodilo u Evropu, u slucaju da Zeljo osvoji kup...sto opet znaci da Slobodi treba i neka pobjeda na strani da bi prestigla Siroki ili Sarajevo...( Sarajevo ide Drini, Siroki Buducnosti do kraja- sigurne pobjede)...znaci Slobodi trebaju 2 pobjede na strani...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma treba ici sad svaku utakmicu na pobijedu pa i ako izgubimo europu za zelenim stolom nek izgubimo ko ih hebe i savez i fifu i uefu i komisiju za licenciranje 

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Ma igrači i klub nemaju pretjeranih ambicija i želje za Euro ligom. Svjesni su svi da će nam licenca i bodovni zaostatak za Širokim odnosno Sarajevom uveliko otežati put u pretkola EL. Međutim, nada zadnja umire, nemojte se ni vi unaprijed radovati.sarajlija89 je napisao/la:Ma Sloboda nema nikakve sanse za Evropu...realno.

Still learning...
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma ne, ja bih volio vise vas..nego njih...
Ali, morate sve do kraja pobjediti za 4. mjesto...i opet sve to pod uslovom da Zeljo uzme kup, jer 3. mjesto je mislim nedostizno, kad se sve pogleda i sabere...
Kasno ste se probudili...a i kuci ste imali par kikseva i to vas je udaljilo od borbe za Evropu. U svakom slucaju, fin rezultat je i ovo...s obzirom na pocetak sezone.

Ali, morate sve do kraja pobjediti za 4. mjesto...i opet sve to pod uslovom da Zeljo uzme kup, jer 3. mjesto je mislim nedostizno, kad se sve pogleda i sabere...
Kasno ste se probudili...a i kuci ste imali par kikseva i to vas je udaljilo od borbe za Evropu. U svakom slucaju, fin rezultat je i ovo...s obzirom na pocetak sezone.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Dijelimo mišljenja. A što se tiče kikseva kući idemo redom; protiv Sarajeva nismo imali sreće da postignemo taj pobjedonosni gol (Mešanovićeve šanse pogotovo su bile kolosalne), dok smo protiv Zrinjskog na Tušnju debelo oštećeni suđenjem Olivera Kožula, koji je otvoreno stao na stranu Mostaraca i donio im pobjedu i penal, dok je nama dao 2 crvena a njima niti jedan (a trebao je).sarajlija89 je napisao/la:Ma ne, ja bih volio vise vas..nego njih...![]()
Still learning...
Direktan prijenos izmedju Fk Velez - FK Sloboda Tuzla mozete pratit na fkvelezlive 

Zadnja izmjena: Martex, dana/u 14 maj 2011, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Pregotivna stranicaMartex je napisao/la:Direktan prijenos izmedju Fk Velez - FK Sloboda Tuzla mozete pratit na http:// www. **** com

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
)Martex je napisao/la:Direktan prijenos izmedju Fk Velez - FK Sloboda Tuzla mozete pratit na fkvelezlive
8 Eura za gledanje jedne utakmice

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Momci koji rade prenose su profesionalci i treba znati da takav jedan projekat košta.Od kupovine opreme do troškova prenosa i td...Djeluje puno 8 eura za jednu tekmu ali kad se podjeli na 3-4 ljudi onda nije puno.Npr sastaviš par jarana i izrefate se za prenos.Što se tiče dijaspore, toliko košta jedna piva u Stokholmu ili Oslu, tako da je njima to sitnica.fukara87 je napisao/la:)Martex je napisao/la:Direktan prijenos izmedju Fk Velez - FK Sloboda Tuzla mozete pratit na fkvelezlive
8 Eura za gledanje jedne utakmice![]()
nigdje veze
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.