NBA Playoff 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoff 2011
jedan je james, drugi je rose. e sad, koji je koji, sami skontajte 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Najbolji igrac lige = Rose The Chosen One
"Nabolji igrac lige" = James The Princess

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Melo15 je napisao/la:Najbolji igrac lige = Rose The Chosen One
Obratno prijatelju
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Čini ti se prijatelju 

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- alfarouqaminu
- Kontakt:
misim da si se zestoko zajebaoMelo15 je napisao/la:Najbolji igrac lige = Rose The Chosen One

Boli me neka stvar sta ti mislisalfarouqaminu je napisao/la:misim da si se zestoko zajebaoMelo15 je napisao/la:Najbolji igrac lige = Rose The Chosen One

Da mi je stalo do tvog misljenja pitao bi te da ti napises umjesto mene

A zapravo stvarno cinjenicno stanje jeste da je Wade bolji od obojiceKK_Bosna je napisao/la:jedan je james, drugi je rose. e sad, koji je koji, sami skontajte

Dobar ti je avatar ali s komentarom se ne slazem nikako jer.... nije ovo regularni dio sezone da se olako dozvoljava trcanje... to ce Dallas dobit 4-2 ili 4-1 ....MORAS IMAT NESTO I U GLAVI A NE SAMO U NOGAMA !alfarouqaminu je napisao/la:Veruj mi ako oclahoma dobije veceras, nece dallasu nimalo biti lakko sa oclahomom...Dallas je sporija ekipa a oclahoma brza i videcemo kako ce ih dallas zatvoriti... Kada protiv memphisa istrcavaju kontre sta ce onda biti protiv dallasaHzBvB je napisao/la:Kad je Dallas mogao da prodje Lakerse 4:0 moze i Chicago da prodje !!!...
Mada bi volio da Dallas osvoji i to protiv Miami-a da se revansira za po meni nezasluzeno izgubljeno finale, kada su imali 2 utakmice dobijene i prokockali su to sve preko slobodnih bacanja ako se dobro sjecam bio je to Josh Howard u dva navrata.
Samo da Oklahoma ili Memphis ne udju u finale.....ovamo sa istoka moze sto se mene tice ko hoce , mada vece sanse dajem Miami-u....
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma buraz ok,ali rekao sam da su dosta brzi igraci oclahome... nisam rekao da ce ih sada pobediti zbog toga sto igraju brzu kosarku... I meni bi bilo drago da osvoji dallas nisam njihov veliki ljubitelj ali jedini razlog su Nowizki i KiddHzBvB je napisao/la:Dobar ti je avatar ali s komentarom se ne slazem nikako jer.... nije ovo regularni dio sezone da se olako dozvoljava trcanje... to ce Dallas dobit 4-2 ili 4-1 ....MORAS IMAT NESTO I U GLAVI A NE SAMO U NOGAMA !alfarouqaminu je napisao/la:Veruj mi ako oclahoma dobije veceras, nece dallasu nimalo biti lakko sa oclahomom...Dallas je sporija ekipa a oclahoma brza i videcemo kako ce ih dallas zatvoriti... Kada protiv memphisa istrcavaju kontre sta ce onda biti protiv dallasaHzBvB je napisao/la:Kad je Dallas mogao da prodje Lakerse 4:0 moze i Chicago da prodje !!!...
Mada bi volio da Dallas osvoji i to protiv Miami-a da se revansira za po meni nezasluzeno izgubljeno finale, kada su imali 2 utakmice dobijene i prokockali su to sve preko slobodnih bacanja ako se dobro sjecam bio je to Josh Howard u dva navrata.
Samo da Oklahoma ili Memphis ne udju u finale.....ovamo sa istoka moze sto se mene tice ko hoce , mada vece sanse dajem Miami-u....
potpisMelo15 je napisao/la:Boli me neka stvar sta ti mislisalfarouqaminu je napisao/la:misim da si se zestoko zajebaoMelo15 je napisao/la:Najbolji igrac lige = Rose The Chosen One
Da mi je stalo do tvog misljenja pitao bi te da ti napises umjesto mene
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Oclahoma za sada odlicna... Vodi na poluvremenu deset poena viska,nadam se da ce ostvariti pobedu...Harden i Westbrook za sada dobri...Moram pohvaliti igru Hardena lik ubija inteligencijom, au mnogo me podseca igrom na ginoblija, dva puta sjajno se postavio za faul u napadu... Fali Ibaka,lose za njega prvo poluvreme... Mora da ga Randolph iznervrao ono kada su se pokoskali... Maynor imao jedan dobar period,ali Harden nas odlepio na razliku od deset poena sa dve vezane trojke,zaista je momak dobro odigrao,i na njega se mora opasno racunati u buducnosti
- alfarouqaminu
- Kontakt:
joj sta sve sviraju randolphu ovo je strasno 

-
- Kontakt:
Sad smo dosli na to ko je bolji Rose ili James
Sacekajte nekoliko utakmica pa ce se sve znati.Koji odvede ekipu u veliko finale bolji je.

Sacekajte nekoliko utakmica pa ce se sve znati.Koji odvede ekipu u veliko finale bolji je.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Memphis - Oklahoma 95:83 (poluvrijeme 44:54).
Dobra utakmica 6 izmedju Memphisa i Oklahome. Odlicno odigrano 2go poluvrijeme od strane Memphisa, gdje su zadrzali Thunder na 29 koseva. Randolph i Gasol, daleko bolji u ovoj, nego u 5 utakmici, i odmah se vidi na rezultatu. Thunder odigrao odlicno 2/4, i na poluvreme otisli sa 10p prednosti. Bilo je 13, ali Battier ubaci 3cu, sa istekom vremena. Mislim da je ta 3ca, dala veliko samopouzdanje Memphisu, koji su usli u 3/4 kao drugi tim, i razbili su Thunder sa 28-14 u toj cetvrtini. U 4/4 rutinski su uspjeli sacuvati prednost. Randolph sa 30 najefikasniji igrac utakmice.
Dobra utakmica 6 izmedju Memphisa i Oklahome. Odlicno odigrano 2go poluvrijeme od strane Memphisa, gdje su zadrzali Thunder na 29 koseva. Randolph i Gasol, daleko bolji u ovoj, nego u 5 utakmici, i odmah se vidi na rezultatu. Thunder odigrao odlicno 2/4, i na poluvreme otisli sa 10p prednosti. Bilo je 13, ali Battier ubaci 3cu, sa istekom vremena. Mislim da je ta 3ca, dala veliko samopouzdanje Memphisu, koji su usli u 3/4 kao drugi tim, i razbili su Thunder sa 28-14 u toj cetvrtini. U 4/4 rutinski su uspjeli sacuvati prednost. Randolph sa 30 najefikasniji igrac utakmice.
Postovanje treba zaraditi.
-
- Kontakt:
Ibisevic82 je napisao/la:Sad smo dosli na to ko je bolji Rose ili James![]()

oj pa jel moguce da vec porede Rosea u opste sa KINGom, cuj Rose bolji ako prodju u finale.
U FINALU Istočne konferencije NBA lige će igrati najbolje dvije momčadi tog dijela lige u osnovnom dijelu sezone. Chicago je u polufinalu izbacio Atlantu, dok je Miami bio bolji od Bostona.
U Chicagu se 1982. rodio Dwyane Wade, ali je od 2003. godine, kada je zakoračio u NBA ligu, član Miamija. Sastav s Floride ga je kao peti izbor uzeo na draftu te godine, a samo tri sezone kasnije je vodio Miami do NBA krune, jedine koju imaju u svojoj povijesti.
Tada je Dallas u velikom finalu vodio protiv Miamija 2-0, no gotovo isključivo zaslugama Wadea Miami je dobio četiri utakmice u nizu i proslavio naslov prvaka. Vrlo je realno da se ove sezone ponovi takav finale, no Miami prvo mora preskočiti Chicago u finalu Istoka.
"Dolazim doma, to je činjenica. No, ovo je isključivo posao. Ovom prilikom u Chicago dolazim obaviti posao i nadam se da ću zajedno sa svojim suigračima samo jednom morati doći u moj grad. To bi trebalo značiti da ćemo dobiti 4-0, ali bih potpisao bilo kakvu pobjedu", rekao je Wade i dodao:
"Ne, neću spavati doma. Moje je mjesto sa suigračima u hotelu."
U Chicagu se 1982. rodio Dwyane Wade, ali je od 2003. godine, kada je zakoračio u NBA ligu, član Miamija. Sastav s Floride ga je kao peti izbor uzeo na draftu te godine, a samo tri sezone kasnije je vodio Miami do NBA krune, jedine koju imaju u svojoj povijesti.
Tada je Dallas u velikom finalu vodio protiv Miamija 2-0, no gotovo isključivo zaslugama Wadea Miami je dobio četiri utakmice u nizu i proslavio naslov prvaka. Vrlo je realno da se ove sezone ponovi takav finale, no Miami prvo mora preskočiti Chicago u finalu Istoka.
"Dolazim doma, to je činjenica. No, ovo je isključivo posao. Ovom prilikom u Chicago dolazim obaviti posao i nadam se da ću zajedno sa svojim suigračima samo jednom morati doći u moj grad. To bi trebalo značiti da ćemo dobiti 4-0, ali bih potpisao bilo kakvu pobjedu", rekao je Wade i dodao:
"Ne, neću spavati doma. Moje je mjesto sa suigračima u hotelu."
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Trebali napominjati da Grizlisi igraju po sezone bez Gay-a, znaci prakticno bez pravog sutera 

- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa cuj ovako sinovac,nisu oni igrali bez pravog sutera....Pa Mayo je 5 puta bolji suter od Gaya,realno gledanoarmin dju je napisao/la:Trebali napominjati da Grizlisi igraju po sezone bez Gay-a, znaci prakticno bez pravog sutera
Gay bi raširio reket i Z-Bo bi mogao puno više i lakše zabijat
Predomislio sam se u vezi Grizzliesa nije im OG najslabija karika Conley je odličan za mnoge PG-ove je izmislio košarku.Slabost ove ekipe je što su oni sa Gayom perfektno popunjeni na svakoj poziciji,a ne izgledaju kao šampionski kalibar i za razliku od Thundera(dvije najmlađe ekipe u NBA)oni ne izgledaju kao da mogu puno napredovat dok Durant,Westbrook,Ibaka,Harden...još trebaju odrast košarkaški.
Jedva čekam 7. tekmu iz do sada sam pogledao 5 tekmi iz ove serije sve su bile odlične još kad se sjetim da onu legendarnu nisam pogledao moram je skinut nekad i proučavat košarku
P.S.Najvjerovatnije prsten uzima ekipa koja bude prvak istoka

Predomislio sam se u vezi Grizzliesa nije im OG najslabija karika Conley je odličan za mnoge PG-ove je izmislio košarku.Slabost ove ekipe je što su oni sa Gayom perfektno popunjeni na svakoj poziciji,a ne izgledaju kao šampionski kalibar i za razliku od Thundera(dvije najmlađe ekipe u NBA)oni ne izgledaju kao da mogu puno napredovat dok Durant,Westbrook,Ibaka,Harden...još trebaju odrast košarkaški.
Jedva čekam 7. tekmu iz do sada sam pogledao 5 tekmi iz ove serije sve su bile odlične još kad se sjetim da onu legendarnu nisam pogledao moram je skinut nekad i proučavat košarku

P.S.Najvjerovatnije prsten uzima ekipa koja bude prvak istoka

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
sta je tu cudno? istok je ove godine mnogo jaci od zapadaLBJ MVP je napisao/la:P.S.Najvjerovatnije prsten uzima ekipa koja bude prvak istoka
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.