Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Najvjerovatniji sastavi za sutrasnji mec (prema goal.com):
Manchester City (4-2-3-1): Hart; Richards, Kompany, Lescott, Zabaleta; De Jong, Barry; A Johnson, Y Toure, Silva; Tevez.
Stoke City (4-4-2): Begovic; Wilkinson, Huth, Shawcross, Wilson; Pennant, Whelan, Delap, Etherington; Walters, Jones.
Mada, sumnjam u ovo! Mislim da Begovic nece branit, a u citiju, po meni nece igrat Johnson..Ovo ostalo, moguce je.
Manchester City (4-2-3-1): Hart; Richards, Kompany, Lescott, Zabaleta; De Jong, Barry; A Johnson, Y Toure, Silva; Tevez.
Stoke City (4-4-2): Begovic; Wilkinson, Huth, Shawcross, Wilson; Pennant, Whelan, Delap, Etherington; Walters, Jones.
Mada, sumnjam u ovo! Mislim da Begovic nece branit, a u citiju, po meni nece igrat Johnson..Ovo ostalo, moguce je.
Izdržati, to je temelj vrline!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mancini Dzeku zagrijavao za utakmicu sa Stoke-om tako da ce Tevez i Dzeko poceti utakmicu

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
[youtube][/youtube]
Edin zvani 'like i said before' 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
hahahahhhaah jesil i ti to primjetio... nema intervjua a da ne kaze jedno 5 6 puta " Like I said before" ... hahaahahhahahaVirtu4l je napisao/la:Edin zvani 'like i said before'
>>No body likes us but we dont care<<
-
- Kontakt:
Sutra u 16h pocinje finale FA kupa.Direktan prenos mozete pratiti na njemackoj sportskoj televiziji **** (bivsa DSF). Manchester City(Dzeko)-Stoke City (Begovic)
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
nazalost, nijedan od njih nece osjetit cari finala, bar na terenu...sorensen brani u svim kup tekmama, a dzeko radi one zadnje partije, nek bude sretan da zaigra na treningu jedni protiv drugihPasodzigera je napisao/la:Sutra u 16h pocinje finale FA kupa.Direktan prenos mozete pratiti na njemackoj sportskoj televiziji **** (bivsa DSF). Manchester City(Dzeko)-Stoke City (Begovic)

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
- Kontakt:
Bem ti tu sa avataraĆeMa je napisao/la:nazalost, nijedan od njih nece osjetit cari finala, bar na terenu...sorensen brani u svim kup tekmama, a dzeko radi one zadnje partije, nek bude sretan da zaigra na treningu jedni protiv drugihPasodzigera je napisao/la:Sutra u 16h pocinje finale FA kupa.Direktan prenos mozete pratiti na njemackoj sportskoj televiziji **** (bivsa DSF). Manchester City(Dzeko)-Stoke City (Begovic)![]()

Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
- Megamon
- Kontakt:
Danas jako vazna utakmica kako za Dzeku tako i za City.U ovom trenutk tesko je pretpostaviti da li ce Dzeko biti u prvoj postavi jer svi znamo kako je Mancini zelen u glavi.Ono sto ja ne mogu da razumim je to da neki zele poraz City-u
.Prije svega ,mislim da je danas najbitnije da City osvoji trofej nakon 32 godine jer samim time se vraca samopouzdanje ekipi,seik ce sigurno biti presretan i spreman utrpati kakav poklon.
Ono sto je najbitnije za naseg Dzeku je to da se nalazi u ekipi koje polako izrasta u veliku a ovaj trofej bi bio slag na tortu.Nije mala stvar osvojiti najsariji kup na svijetu.Jos kad uzmemo u obzir da sljedece sezone City vjerovatno igra u Ligi sampiona(valjda ne ispadnu u kvalifikacijama
) sigurno veliki plus za Dzeku.Pobjeg'o je iz fenjerasa Wolfsburga i u novom klubu ce vjerovatno u prvoj polusezoni osvojiti tako cijenjen trofej.
Za golove se ne brinem,bit ce prilike protiv Rumuna

Ono sto je najbitnije za naseg Dzeku je to da se nalazi u ekipi koje polako izrasta u veliku a ovaj trofej bi bio slag na tortu.Nije mala stvar osvojiti najsariji kup na svijetu.Jos kad uzmemo u obzir da sljedece sezone City vjerovatno igra u Ligi sampiona(valjda ne ispadnu u kvalifikacijama

Za golove se ne brinem,bit ce prilike protiv Rumuna

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- majestic24
- Kontakt:
Znas kad ce Manchester City postati veliki klub???? -NIKADA!!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Goalgetter
- Kontakt:

Dzeko stigao u London. Vidi kacketa

majestic24 je napisao/la:Znas kad ce Manchester City postati veliki klub???? -NIKADA!!!!

Komšinica bona, šta mi pričaš

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Megamon
- Kontakt:
Uskoro hoce.majestic24 je napisao/la:Znas kad ce Manchester City postati veliki klub???? -NIKADA!!!!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
pasa moj, talenat se ne gubi, ako ga imas on je tu i tvoje je da ga pokazes. dzeko ga sigurno ima, sto je dokazao u bundesici, i o njegovom talentu je apsurd pricati. sad je samo pitanje koliko ce imati sanse da pokaze sve sto zna i igrama za mc.Chelsea_CBH je napisao/la:Gledao sam ga zadnju utakmicu. Stvarno Djeka pojma nema. Skroz je izgubio talenat. Bojim se da će se prije vremena vratiti u Želju.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Malo prije sam nasao neki talenat...da nije neko izgubio 

Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- Goalgetter
- Kontakt:
Possible starting XIs
Man City: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Kolarov, De Jong, Yaya Toure, Milner, Johnson, Silva, Dzeko.
Stoke: Sorensen, Wilkinson, Huth, Shawcross, Wilson, Delap, Whelan, Whitehead, Pennant, Walters, Jones.
SkySports najavio Dzeku u prvoj postavi
Man City: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Kolarov, De Jong, Yaya Toure, Milner, Johnson, Silva, Dzeko.
Stoke: Sorensen, Wilkinson, Huth, Shawcross, Wilson, Delap, Whelan, Whitehead, Pennant, Walters, Jones.
SkySports najavio Dzeku u prvoj postavi

Gol Džeke u današnjem finalu FA Cup-a bio bi kruna boravka u City-u i uveliko bi dobio prednost ispred Teveza/Balotelli-a u predstojećim susretima. Za Manćinija i Siti je jako važno da uzmu taj trofej i tako proglase sezonu uspješnom, dok se Stoke nada podvigu. Uglavnom, najvažnije je da Edin bude starter i da mu se da sloboda u napadu, te da igra nebeskoplavih bude koliko, toliko povezana. Ali, poznavajući Italijana, takvo nešto je ravno čudu. 

Still learning...
Stvarno bi bilo perverzno da Dzeko danas rijesi pitanje pobjednika. Postao bi legenda momentalno. 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Principatus
- Kontakt:
I ja se nadam nastupu Dzeke veceras i toga da ce City pokazati nesto sto se zove igra.
Ali onda pogledam ovu sliku gore i vidim Kolarova, njegov izraz lica bi mogao da bude u Lexikonu ispred rijeci "skeptican". Nije ni cudo, kad im Mancini sjedi na klupi.
Ali onda pogledam ovu sliku gore i vidim Kolarova, njegov izraz lica bi mogao da bude u Lexikonu ispred rijeci "skeptican". Nije ni cudo, kad im Mancini sjedi na klupi.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ne vjerujem da ce ikako ulazit. Balotelli starta, Tevez ulazi s klupe..ili obratno. Neigranje Balotellia ni u ovoj utakmici znacilo bi da je nastao neki ozbiljan problem na relaciji Mancini-Balo.
C'mon Stoko!
C'mon Stoko!

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, kakarut, Sheyi i 44 gosta.