Jeli normalno placati tolike pare za igraca koji bi sjedio na klupi u vecini utakmica, samo radi neke sujete celnika kluba kojima je furka vratiti "izgubljenog sina"

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
kakvo je doslo vrijeme ni majmuna ne mozes nazvat majmunom, tako su navijaci Juventusa nazvali Balotelia majmunom i odmah rasisti,al likovi su imali sjajan odgovor :" Baloteli, suti, sta bi bilo da smo te tek vrijedjali"D.M.S.O. je napisao/la:Glupost velika...cuj rasizam što ga je nazvao majmunom![]()
![]()
a da je to rekao npr. Ozilu ili Di Mariji, to bi bila samo uvreda i ne bi bilo nikakve price o kaznama, jer su bijelci a ne crnci...znaci bijelca možeš nazvat majmunom i to je samo uvreda, ali ako to kažeš crncu- to je vec rasizam.
Ma popišam se ja na ta pravila i ko ih smisli....kakva dvolicnost![]()
A mi njihovom majmunu odamo pocast na Bernabeuu i majicama "animo Abidal"... znas da te postujem i sve to, al' ova ti lave moj nije na mjestu.JuveSissoko je napisao/la:kakvo je doslo vrijeme ni majmuna ne mozes nazvat majmunom, tako su navijaci Juventusa nazvali Balotelia majmunom i odmah rasisti,al likovi su imali sjajan odgovor :" Baloteli, suti, sta bi bilo da smo te tek vrijedjali"D.M.S.O. je napisao/la:Glupost velika...cuj rasizam što ga je nazvao majmunom![]()
![]()
a da je to rekao npr. Ozilu ili Di Mariji, to bi bila samo uvreda i ne bi bilo nikakve price o kaznama, jer su bijelci a ne crnci...znaci bijelca možeš nazvat majmunom i to je samo uvreda, ali ako to kažeš crncu- to je vec rasizam.
dakle ljudi samo lika nazvali onim sto jeste, a sto je on crnac a glup to je njegov problem
D.M.S.O. je napisao/la:Zbog cega Fabregasneka mi neko to objasni ako može...zbog cega taj covjek nama treba?? šta ce nam?
Jeli normalno placati tolike pare za igraca koji bi sjedio na klupi u vecini utakmica, samo radi neke sujete celnika kluba kojima je furka vratiti "izgubljenog sina"ja mislim da nije....pa to bi bila velika nepravda prema nadolazecim Thiagu i Santosu ,koji bi u tom slucaju morali tražiti selameta negdje drugo
ja ti samo kazem, da nekog ko se ponasa debilno mozes nazvat majmunom bez obzira na boju koze, sta ces kad je neko majmun, a nisam ulazio u raspravu je li Marcelo glup i majmun ili nije, samo sam htio se nadovezat na cinjenicu da bijelca mozes nazvat majmunom a eto crnca ne mozes, sta cemo sa zebrama, njih smijemo zvat ili nePortillo je napisao/la:A mi njihovom majmunu odamo pocast na Bernabeuu i majicama "animo Abidal"... znas da te postujem i sve to, al' ova ti lave moj nije na mjestu.JuveSissoko je napisao/la:kakvo je doslo vrijeme ni majmuna ne mozes nazvat majmunom, tako su navijaci Juventusa nazvali Balotelia majmunom i odmah rasisti,al likovi su imali sjajan odgovor :" Baloteli, suti, sta bi bilo da smo te tek vrijedjali"D.M.S.O. je napisao/la:Glupost velika...cuj rasizam što ga je nazvao majmunom![]()
![]()
dakle ljudi samo lika nazvali onim sto jeste, a sto je on crnac a glup to je njegov problem
D.M.S.O. je napisao/la:Glupost velika...cuj rasizam što ga je nazvao majmunom![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.