FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

D.M.S.O.
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la D.M.S.O. » 13 maj 2011, 18:20

Zbog cega Fabregas :?: neka mi neko to objasni ako može...zbog cega taj covjek nama treba?? šta ce nam?
Jeli normalno placati tolike pare za igraca koji bi sjedio na klupi u vecini utakmica, samo radi neke sujete celnika kluba kojima je furka vratiti "izgubljenog sina" :?: ja mislim da nije....pa to bi bila velika nepravda prema nadolazecim Thiagu i Santosu ,koji bi u tom slucaju morali tražiti selameta negdje drugo :x

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 maj 2011, 18:23

D.M.S.O. je napisao/la:Glupost velika...cuj rasizam što ga je nazvao majmunom :o :shock: :shock: a da je to rekao npr. Ozilu ili Di Mariji, to bi bila samo uvreda i ne bi bilo nikakve price o kaznama, jer su bijelci a ne crnci...znaci bijelca možeš nazvat majmunom i to je samo uvreda, ali ako to kažeš crncu- to je vec rasizam.
Ma popišam se ja na ta pravila i ko ih smisli....kakva dvolicnost :shock: :oops:
kakvo je doslo vrijeme ni majmuna ne mozes nazvat majmunom, tako su navijaci Juventusa nazvali Balotelia majmunom i odmah rasisti,al likovi su imali sjajan odgovor :" Baloteli, suti, sta bi bilo da smo te tek vrijedjali" :mrgreen: dakle ljudi samo lika nazvali onim sto jeste, a sto je on crnac a glup to je njegov problem
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 13 maj 2011, 18:25

JuveSissoko je napisao/la:
D.M.S.O. je napisao/la:Glupost velika...cuj rasizam što ga je nazvao majmunom :o :shock: :shock: a da je to rekao npr. Ozilu ili Di Mariji, to bi bila samo uvreda i ne bi bilo nikakve price o kaznama, jer su bijelci a ne crnci...znaci bijelca možeš nazvat majmunom i to je samo uvreda, ali ako to kažeš crncu- to je vec rasizam.
Ma popišam se ja na ta pravila i ko ih smisli....kakva dvolicnost :shock: :oops:
kakvo je doslo vrijeme ni majmuna ne mozes nazvat majmunom, tako su navijaci Juventusa nazvali Balotelia majmunom i odmah rasisti,al likovi su imali sjajan odgovor :" Baloteli, suti, sta bi bilo da smo te tek vrijedjali" :mrgreen: dakle ljudi samo lika nazvali onim sto jeste, a sto je on crnac a glup to je njegov problem
A mi njihovom majmunu odamo pocast na Bernabeuu i majicama "animo Abidal"... znas da te postujem i sve to, al' ova ti lave moj nije na mjestu.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 maj 2011, 18:27

D.M.S.O. je napisao/la:Zbog cega Fabregas :?: neka mi neko to objasni ako može...zbog cega taj covjek nama treba?? šta ce nam?
Jeli normalno placati tolike pare za igraca koji bi sjedio na klupi u vecini utakmica, samo radi neke sujete celnika kluba kojima je furka vratiti "izgubljenog sina" :?: ja mislim da nije....pa to bi bila velika nepravda prema nadolazecim Thiagu i Santosu ,koji bi u tom slucaju morali tražiti selameta negdje drugo :x

i ja se pitam druze isto

proslog ljeta je taj njegov dolazak i bio nekako opravdan, jer tad nismo imali ni maskerana, ni afelaya, a nismo racunali ni na tiaga, sad kad su svi oni tu, to pitanje zasto fabregas je jako logicno

al opet, ko zna sta je pep smislio s njim, promjene uvijek trebaju, mozda je naumio nekako promijeniti nasu igru, ko ce ga znati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 maj 2011, 18:38

Portillo je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:
A mi njihovom majmunu odamo pocast na Bernabeuu i majicama "animo Abidal"... znas da te postujem i sve to, al' ova ti lave moj nije na mjestu.
ja ti samo kazem, da nekog ko se ponasa debilno mozes nazvat majmunom bez obzira na boju koze, sta ces kad je neko majmun, a nisam ulazio u raspravu je li Marcelo glup i majmun ili nije, samo sam htio se nadovezat na cinjenicu da bijelca mozes nazvat majmunom a eto crnca ne mozes, sta cemo sa zebrama, njih smijemo zvat ili ne :mrgreen: o tome je li Marcelo ili Busquets zasluzio ili zasluzili da ih se zove majmunom ili slicno ne ulazim,to je stvar o kojoj nisam se izjasnio,jedino sto znam da su oba igraca veoma dobra i da su oba glumci,odnosno lako padaju kao od sale,to znam :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

D.M.S.O.
Kontakt:

Post Postao/la D.M.S.O. » 13 maj 2011, 18:42

Slažem se sa Juve Sissoko...Busquets je glumac i bruka Barcu svojom ocajnom glumom - uništava joj imidž svojim preseravanjem (ona slika kad viri ispod svojih šaka je posebna bruka za klub kakav je Barcelona :( ) i to bi klub trebao poraditi na tome što prije...ali Marcelo je još veci i još gori glumac i velika hinja od igraca....taj mali prljavac je zaslužio dobre batine.

jasmin93
Kontakt:

Post Postao/la jasmin93 » 13 maj 2011, 18:49

Hahaha čuj Neymar bolji od Rossija. :D Pa Rossi već 4 godina redovno igra i zabija (!) u Primeri (!), a Neymar tek dvije sezone u prvenstvu Brazila (!).

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 13 maj 2011, 18:53

Link za praćenje proslave iz Barcelone.
http://www.tv3.cat/3alacarta/#/directes/TV3 ;)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 13 maj 2011, 18:59

:roll: wtf..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 13 maj 2011, 19:29

ser del barça es el millor que hi ha !

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 13 maj 2011, 20:09

Kakve gluposti piste manite se malog Neymara koji zivi u nekom svom svetu mastanja.Momak igra u Brazilu odlicno ali mnogo je takvih bilo.Krhak je i lagan nejak a takvog imamo Bojana koji je za nejga Ronni o Coleman.Rossi je igrac koji je ona prava ubica, non stop vrsi presing , trci i grize.Ima fantasticnu tehniku i kontrolu lopte , lijevak je a odlicno se sluzi i desnom nogom.Strasno je brz i fizicki jak.Idealan igrac za Barcelone i njihovog nacina igre.U koliko dodje vjerujte mi da ce imati bolju sezonu od Ville.kao debitanstsku.Moja velika je zelja on i vjeujte mi da vrijedi svaku paru koja se da za njega.Univerzalac je i moze igrati krilo , pluspica , napadaca pa cak i vezu !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 maj 2011, 20:29

Ne znam,od ovih sto se spominju Alexis Sanchez,Neymar i Rossi,ja bih najvise volio Rossia vidjeti u Barci.I ova 2 su isto dobri igraci,Neymar stvarno dere lik sa svojih 19 godina,ne bi bilo lose ni njega dovesti,ali bolje Rossia dovesti,po meni.

Mlad,naviknut na Primeru,brz,pokretljiv,onakvi kakvi obicnu i igraju u Barci :) Mislim,ne trebam ja sad pricati o tome kakav je on,znate i sami i stvarno od ovih sto se spominju,on bi nekako bio najbolje rjesenje,al ko zna sta ce biti.

Vjerovatno ce se dovesti igraci za svaku poziciju,znaci napadac,vezni i stoper.Sad,napadac sigurno neki dolazi,za vezu ce se Thiago prekomadovati u prvi tim,treba njega forsirati,a za stopera,ako Abidal uhvati formu u kakvoj je bio,ne treba.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 maj 2011, 20:37

tako je, za vezni red najbolje bi pojacanje bio tiago, a moze to i afelay igrati kad se jos uhoda s ekipom, trebalo bi dakle razmatrati napadaca dobrog i jednog u odbrani, posto abidal vjerovatno ide na stopera, trebat ce nam lijevi bek, dakle u principu trebaju nam samo dva igraca i mogu komotno biti i skupi, jer ima se sta i prodati

dolazak cesca bi sve nekako pretumbao, em bi otislo puno para, em onda ne bi imalo smisla napadaca dovoditi

kad se govori o ovim napadacima koji se dovode u vezu s klubom, neymar, sanchez, rosi, nekako mi je zao sto nismo suareza doveli iz ajaxa, on bi bio zvijer a eto liverpol ga je platio 25 miliona, a momak je jasno i glasno govorio kako bi volio kod nas doci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 13 maj 2011, 22:01

gledam skoro od pocetka slavlje,ovi sto su do sad govorili bili su odlicni,steta sto samo reknu po 1-2 recenice....Jesam se ismijao kad je Villa pjevao :lol: :D odlicno slavlje... :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 13 maj 2011, 22:03

ebem ti majku i kupovinu,poslala me stara sa sestrom da nesta kupuje i vidi sta je propustim zbog tog sranja :evil:
:lol: :lol:
slika
Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 13 maj 2011, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 13 maj 2011, 22:05

villa ko' sinan pjeva :lol: :lol: :lol:
ser del barça es el millor que hi ha !

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 13 maj 2011, 23:16

Slavlje za 10, atmosfera nevidjena..ovo samo moze BARCA!!! VISCA BARCAAAAA!

Carley Puyol, kapiten
- Hvala vam za vašu potporu tokom sezone. Uživajte u ovom trofeju, u osvajanju prvenstva! Napadali su nas sa svih strana, izmišljali stvari, ali mi smo nastavili sa našom igrom. Pred nama je još jedna pokušaj. Nemojte sumnjati da ćemo ovdje biti i 29. maja sa trofejom Lige prvaka. 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 maj 2011, 00:02

CAMPIONS !

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Villa kida :mrgreen:

Igrači, tehničko osoblje, doktori i delegati kluba, večeras su odgovorili na jedno jedino pitanje koje je postavio onaj čije ime nije vrijedno spomena. Odgovor je glasio "zato što smo najbolji"
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 14 maj 2011, 00:16

slika

slika

slika

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 14 maj 2011, 00:32

slika
Don't hate what you don't understand.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: sombrero i 2 gosta.